2011 Aralık Anneleri

ahhhhhhh canim benim agirlik donemleri basladi normal uyuman hatta bel agrisi bile yapar yaramazlar
kiz cift yumurtaysa insallah bir yaramaz prensin birde cadi prensesin olur.ama en onemlisi saglikli olmalariiii
ayyyyyyyyyyyyyyy senin adina cok ama cok sevindim canim yap annene nazlarini caninin her istedigini yeeeee.ya seni seviyorum cok guzel elektrik aldim senden belkide ikimizde gurbet kusu oldugumuz icindirrrrrrrrr

ayy ama böyle sulugöz olursan bende olurum zati firsat ariyom aglamak icin insallah canim saglikli olsunlarda ben ayirt etmem esim Trde bakariz dedi iste annecim hazirliklarini yapmis bile inanmazsin ama bende hep bakiyordum sen varmisin yokmusun diye inanki sanirim ayni duygular icinde olmamiz yakinlastirdi bizihaftaya bugün kurtulmus olacagim burdan cok mutluyum bende ee senin kuzucugun nasil bebis iyimi??bu arada benim adim biricik canim

ewetttt ayni duygular icinde almamiz yaklasdirdi. ohhhhh canim izinin tadini cikar yemin ederim senin adina cok ama cok sevindim insanin kendi vatani gibisi yok.pasam bugunlerde cok huzursuz teyzesi ikincinin gelecegini fark etti bana cok duskun oldu gece benimle beraber uyumak istiyor uyudugunda yatagina goturdugumde biakma mami diye agliyo bende boyle isde hayati bu memlekette gecirmeye calisiyorum bende 16haziranda vatanimda olucammmm benim adimda demet

öye yapacagim canim bende insan cok özlüyor iste 2 sene olaacak 1 ay sonra buraya geleli iste
aman kiskaniyomu yoksa kücük pasa yerim ben onu abi olacak artik annesi azcik kiskansin yaniseninde kalmis canim ne güzel bende sevindim bak simdi keske yakin olaydik yaaa burda pek kimsem yok benim izine gitmesem kafayi yerdim heralde

hayatim gun boyu kuduruk kucuk pasamla ugrasiyorum ev yemek ve sonrada ise gidiyorum tr o konuda cok ucuz ve yontemler var ben burda bir temizlikciye gunde 300tl gibi bir para vermem onun yerine ogluma biseyler alirim.

türkiyede asgari ücret 630 tl hehehehe o ne yaaa öle 300 tl yuh yani

buralarda 80 lira günlük en fazla 100 veriyon fazla alanlarda vardır belki ama...ama bende sürekli almıyorum dediğin gibi kendim yapar kendime bişey alırım mantığındaydım şimdiye kadar ama bundan sonra bende bebişe bişey alırım derim

Selam kızlar nasılsınız?
dün yazmıştım doktora gidecem diye kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyordu gidene kadar öldüm heycandan ve değdi...Elhamdulillah hiç bir sorun yok ve hareketleri çok tatlı bebeğimin maşaALLAH oyle guzeldiki heycandan bakamıyordum ama bakmayada doyamadım...
resmini istedim doktorumdan yoksa cıkamıcaktım ultrasondan gidene kadar gözüm ekranda kaldı...o kadar büyümüş ki gitgide güzelleşiyor elhamdulillah...maşaALLAH Rabbim sağlıklı sıhhatli etsin..elleri kolları ayakları minnacık ama çok güzeldi insan bıran once tutmak ıstiyor o minik elleri...babamız gelememişti benimle hastaneye ona akşama sürpriz oldu resmimiz çok duygulandı baktık kaldık öylece..cinsiyet konusunda kesin birşey söyleyemem ama kıza benziyor dedi hadi bakalım hayırlısı dedim..sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunda..zaten oğlumda yok kızımda ilk evladım olacak..inşaALLAH..bebeğim ilk resmini çekindi dün ona baka baka uyumuş kalmışım.. ben şuan tam 12 +1 im...gerçekten henuz gormeyenleri buyuk surprizler bekliyor arkadasların dediği gibi ayrılamıyorsunuz ekrandan ...herşey normal elhamdulillah ense kalınlığına bakıldı güzeldi değerleri..ikili tarama için kan verdim sonuçlar 1 hafta sonra inşaALLAH güzel sonuçlar alırım...RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA BEKLEYENLERE SALİH vE Sağlıklı EVLATLAR VERSİN..dualarım sizlerle.dualarınıza talibim

çok sevindim cnm ben c.tesi dr a gitcem o zaman görücem kısmetse dünde gittim ama dr grdü tek bende bana da gösterin diyemedim c.tesi görcem dün ki dr ii dedi ama sevincini anlıyorum çok mutlu oldum gözün aydın

Rabbim güzel sonuçlarla dönmeni nasip etsin..inşaALLAH görürsün benim doktorda göstermedi ben eğilipeğilip bakıyordum duramadım yerimde doktorun bak demeye niyeti yoktu bir önceki kontrolumde bakmadığıma pişman olmuştum bu kez cesaretlendim resimde aldım.. hayırlısı bakalım

ay bır prenses daha gelıyor topıgeeee

bende haftaya yaptırcaam inş. sorun çıkmaz sonuçlarımızda

inşaALLAH DUAMIZ O YÖNDE TABİ...Rabbim sağlıklı salih evlatlar nasip etsin cümlemize..

sen kontrole gittinmi?dün ense ölçümü yaptı bebeğin normal dedi. daha sonrada ikili tarama için forum doldurup kan vermemi istedi..hayırlısı..​

merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucaktım ama ne yazııkki nasip olmadı bu duyguyu yaşamak tam kürtaj olayını atlattım derken şok üstüne şok yaşadım kürtajda alınan parça patolojıye gitti ve komplet mol gebelik teshisi konuldu ve riskli Allah göstermesin kansere kadar gidebiliyormus ne desem hiç bilemiyorum kandaki beta hcg değerim düşene kadar herhafta gidip kan vericem sonra 1 yıl heray gidip kan vericem tekrar nüksetmemesi için ARANIZDA YADA CEVRENİZDE BÖYLE BİR DURUMU DUYAN YAŞAYAN VARMI KIZLAR CİDDEN MORALE COK İHTİYACIM WAR

allah yardımcın olsun cnm. Ilk kez böyle birşey duydum yardımcı olamicam sana ama yine de sabır dilemek istedim. Rabbimin istediği herşey olur, hayırlısını vermesi için dualarım seninle. çok geçmiş olsun

amin cok tşk ederim arkadasım öğreneli bugün 4.gün biraz arastırdım şükür hepsi atlatmıs ve bebişlerini bile kucagına alan war ama işte insanız sonucta herşey bizler için kötüyü düşünüyorum hep nedense. %1 kötüye gitme ihtimali war bunu bile düşünüyorum artık biraz pimpirikliyim herşeyi cok kafama takarım buda böyle olunca etkilendim bayagı bi yaşamıs birilerini bulsam belki biraz daha rahatlıcam ama bulamıyorum heryere yazdım kimse duymamıs

ben bu hafta qittim 10+6 dedi haftaya 12 olur o zman qel ikili testi yapalım dedi ben 1 aydır qörmüyodum qörünce şok oldum minyatür bebek qibi yatıordu ölee uzanmışş sen aç mı verdin tok mu ben şekerli bişiler yemek istiyorum oynasın die qitmeden önce Bide kızlar özele mi qidiyosunuz devlete mi..

çook qeçmiş olsunn dikkat et kendine hayırılısı neyse o olur takma çok fazla..

iyi düşün lütfen ve dua et. Inşallah seni anlayan birileri çıkar da için rahat eder. Tekrar geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…