2011 Aralık Anneleri

evet aynen öyle ne güzel uyuyor demi..ben şekerli birşeyde yemedim ama hareketleri güzeldi maşaALLAH...sordum aç mı olmam gerekiyor diye hayır dedi doktor şimdi gidip verebilirsin kanını..bende verdim..ben devlete gidiyorum şuanda ve şikayetim yok doktorum iyi çok şükr.biraz bu konularda seçici olacaksın evet ama abartmamak gerekiyor telaşa kapıldıkça omu bumu diyerek hataya düşüyor insan..ben ankaradayım hacettepede de randevum var.bakalım hayırlısı orda 3 lü tarama yapılacak...Rabbim korktuklarımıza uğratmasın..hayırlısıyla atlatalım inşaALLAH...​

Rabbim tekrar bi bebek nasip etsin hayırlısıyla..Rabbim Şafi dir..şifanı verecektir duam bu yönde..ben ilk defa senden duydum çevremde böyle birşey yaşayan olmadı.kendini strese sokma vucut alısıp degerin düşecektir inşaALLAH..herşey insan için ,buda o herşeyin içine dahil..imtihandır ve sabır gerekiyor.göreceksin geçecek, bozma moralini..Rabbim sana bu güzelliği tekrar yaşatsın bu anlarıda unuttursun, tedavin başarı ile sonuçlanacaktır inşaALLAH..Allaha emanet ol.

canım ya bu ne güzel haber cok sevindim senin adına hayırlı olsun inş rabbim saglıklı sıhhatli evlat nasip etsin hep güzel haberlerini alasın doktora gittikçe..darısı bizimkilere inş..

cok geçmiş olsun cnm allahtan ümit kesilmez herşeyde vardır bir hayır sen moralini yüksek tut yeterki..bu bahsettiğin hakkında benimde hiç bilgim yok hakkında hayırlısı olsun cnm

Ben de haftaya salı gideceğim , 9+2 olmasını bekliyorum inşallah. Önce devlette dr'a gidiyordum ama hamileliğimin devam etmeyeceğini ya da boş gebelik olduğunu düşündüğüm için çok ciddiye almamıştım. Ama şimdi özelde bir Prof'a gidiyorum çok suratsız bir adam ama en iyilerden bir daha iyisini bulamazsam ona devam edeceğim.

teşekkürler canım , annem gelecek inşallah , o rahatlatacak biraz .. okul günlerim de azalıyor haftayadan itibaren yormamaya çalışıcam kendimi de böcüğümü de

erkek kiyafetleri guzel degil ya. traktor araba resimli hepsi, kizlarinkide boyle kucuk balo elbisesi pembe fonfinli.. dogru duzgunde isim bulamiyorum. midemde bulaniyor. en iyisi ben uyuyim.

chicco-mothercare , sobee , kanz , aziz bebe gibi markalarda güzel - espirili modeller oluyor , biz hep zevkle aldık ne aldıysak diyebilirim .. bir de ilk 6-9 ay felan tulum giydiriyorsun ya , tulumlardan zaten hangisini alacağını şaşırıyorsun

nasıl düşüünüyosun öle bi ihtimall mi söz konusu

burcu erdemciğım oncelıkle buyuk gecmıs olsun umudun sakın kırılmasın ve korkuyada dusme sakın benım arkadasımda yasadı mol gebelıgı fakat korkulacak bısey olmadı suanda 2tane aslan gıbı cocukları var ve tedavı falanda olmadı!sana tedavı onerıldıyse tabı ol tedavını ama korkma allaha sıgın herseyın vaktı zamanı var canım ona guven ona sıgın bolbol dua et rabbım yar ve yardımcın olsun metanetlı ol sakın yılma!

canım ya bu ne güzel haber cok sevindim senin adına hayırlı olsun inş rabbim saglıklı sıhhatli evlat nasip etsin hep güzel haberlerini alasın doktora gittikçe..darısı bizimkilere inş..

hadi bakalım hayırlısıyla...teşekkür ederim canım sizlerinde sevinçli haberleriyle bende seviniyorum...Ne güzel dua ettin..Amin ecmain..

cok sukur bugun de guzel haberlerımız eksık olmamıs. bebısını goren arkadaslara guzel haberlerın devamını dılıyorum. darısı bızım de basımıza olur ınsallah.

bız tatılden ıstıfade ıstanbuldan kactık. sımdı cundadayım. ama sansıma hava yagıslıydı geldıgımızde. bakalım yarın guzel bır gun olur ınsallah. hepınızı opuyorummm...

nasıl düşüünüyosun öle bi ihtimall mi söz konusu

Artık değil, ama daha önce iki boş gebelik yaşamıştım ve beta hcg değerim ilkinden düşük çıkmıştı oysa laboratuar hata yapmış bu yüzden öyle düşünüyordum. Daha sonra kalp atışlarını falan duyunca boş gebelik ihtimali ortadan kalktı.

iyi tatillerrr... ben hiçbir yere gidemedim ama bugünlerde evde oturmak bile paha biçilemez :)

oh ne güzel cnm çok iyi yapmışsınız güzel bir tatil olur inş bebişinle sana

günaydın kızlar bebişlerinizle mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…