ben bu hafta qittim 10+6 dedi haftaya 12 olur o zman qel ikili testi yapalım dedi ben 1 aydır qörmüyodum qörünce şok oldum minyatür bebek qibi yatıordu ölee uzanmışş sen aç mı verdin tok mu ben şekerli bişiler yemek istiyorum oynasın die qitmeden önceBide kızlar özele mi qidiyosunuz devlete mi..
merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucaktım ama ne yazııkki nasip olmadı bu duyguyu yaşamak tam kürtaj olayını atlattım derken şok üstüne şok yaşadımkürtajda alınan parça patolojıye gitti ve komplet mol gebelik teshisi konuldu ve riskli Allah göstermesin kansere kadar gidebiliyormus ne desem hiç bilemiyorum kandaki beta hcg değerim düşene kadar herhafta gidip kan vericem sonra 1 yıl heray gidip kan vericem tekrar nüksetmemesi için ARANIZDA YADA CEVRENİZDE BÖYLE BİR DURUMU DUYAN YAŞAYAN VARMI KIZLAR CİDDEN MORALE COK İHTİYACIM WAR
sagolun arkadaslar biraz benim için cevrenizdekilere sorarmısınız
Selam kızlar nasılsınız?
dün yazmıştım doktora gidecem diye kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyordu gidene kadar öldüm heycandan ve değdi...Elhamdulillah hiç bir sorun yok ve hareketleri çok tatlı bebeğimin maşaALLAH oyle guzeldiki heycandan bakamıyordum ama bakmayada doyamadım...
resmini istedim doktorumdan yoksa cıkamıcaktım ultrasondan gidene kadar gözüm ekranda kaldı...o kadar büyümüş ki gitgide güzelleşiyor elhamdulillah...maşaALLAH Rabbim sağlıklı sıhhatli etsin..elleri kolları ayakları minnacık ama çok güzeldi insan bıran once tutmak ıstiyor o minik elleri...babamız gelememişti benimle hastaneye ona akşama sürpriz oldu resmimiz çok duygulandı baktık kaldık öylece..cinsiyet konusunda kesin birşey söyleyemem ama kıza benziyor dedi hadi bakalım hayırlısı dedim..sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunda..zaten oğlumda yok kızımda ilk evladım olacak..inşaALLAH..bebeğim ilk resmini çekindi dün ona baka baka uyumuş kalmışım.. ben şuan tam 12 +1 im...gerçekten henuz gormeyenleri buyuk surprizler bekliyor arkadasların dediği gibi ayrılamıyorsunuz ekrandan ...herşey normal elhamdulillah ense kalınlığına bakıldı güzeldi değerleri..ikili tarama için kan verdim sonuçlar 1 hafta sonra inşaALLAH güzel sonuçlar alırım...RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA BEKLEYENLERE SALİH vE Sağlıklı EVLATLAR VERSİN..dualarım sizlerle.dualarınıza talibim
merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucaktım ama ne yazııkki nasip olmadı bu duyguyu yaşamak tam kürtaj olayını atlattım derken şok üstüne şok yaşadımkürtajda alınan parça patolojıye gitti ve komplet mol gebelik teshisi konuldu ve riskli Allah göstermesin kansere kadar gidebiliyormus ne desem hiç bilemiyorum kandaki beta hcg değerim düşene kadar herhafta gidip kan vericem sonra 1 yıl heray gidip kan vericem tekrar nüksetmemesi için ARANIZDA YADA CEVRENİZDE BÖYLE BİR DURUMU DUYAN YAŞAYAN VARMI KIZLAR CİDDEN MORALE COK İHTİYACIM WAR
ben bu hafta qittim 10+6 dedi haftaya 12 olur o zman qel ikili testi yapalım dedi ben 1 aydır qörmüyodum qörünce şok oldum minyatür bebek qibi yatıordu ölee uzanmışş sen aç mı verdin tok mu ben şekerli bişiler yemek istiyorum oynasın die qitmeden önceBide kızlar özele mi qidiyosunuz devlete mi..
Starimu oğluşun sünnet mi oluyor oy oyne kadarda güzel . Allah kolaylık versin canım bayağı bir koşuşturma olur şimdi öteki canınıda düşün çok yormayasın kendini :79:
Efeciğim burda mısın hu huu :))
Kardelen bebişlerimiz için herşeye değiyor değil mi
erkek kiyafetleri guzel degil ya. traktor araba resimli hepsi, kizlarinkide boyle kucuk balo elbisesi pembe fonfinli.. dogru duzgunde isim bulamiyorum. midemde bulaniyor. en iyisi ben uyuyim.
Ben de haftaya salı gideceğim , 9+2 olmasını bekliyorum inşallah. Önce devlette dr'a gidiyordum ama hamileliğimin devam etmeyeceğini ya da boş gebelik olduğunu düşündüğüm için çok ciddiye almamıştım. Ama şimdi özelde bir Prof'a gidiyorum çok suratsız bir adam ama en iyilerden bir daha iyisini bulamazsam ona devam edeceğim.
canım ya bu ne güzel haber cok sevindim senin adına hayırlı olsun inş rabbim saglıklı sıhhatli evlat nasip etsin hep güzel haberlerini alasın doktora gittikçe..darısı bizimkilere inş..
nasıl düşüünüyosun öle bi ihtimall mi söz konusu
Artık değil, ama daha önce iki boş gebelik yaşamıştım ve beta hcg değerim ilkinden düşük çıkmıştı oysa laboratuar hata yapmış bu yüzden öyle düşünüyordum. Daha sonra kalp atışlarını falan duyunca boş gebelik ihtimali ortadan kalktı.
cok sukur bugun de guzel haberlerımız eksık olmamıs. bebısını goren arkadaslara guzel haberlerın devamını dılıyorum. darısı bızım de basımıza olur ınsallah.
bız tatılden ıstıfade ıstanbuldan kactık. sımdı cundadayım. ama sansıma hava yagıslıydı geldıgımızde. bakalım yarın guzel bır gun olur ınsallah. hepınızı opuyorummm...
cok sukur bugun de guzel haberlerımız eksık olmamıs. bebısını goren arkadaslara guzel haberlerın devamını dılıyorum. darısı bızım de basımıza olur ınsallah.
bız tatılden ıstıfade ıstanbuldan kactık. sımdı cundadayım. ama sansıma hava yagıslıydı geldıgımızde. bakalım yarın guzel bır gun olur ınsallah. hepınızı opuyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?