herkese günaydın...
deryacım nasıl oldun???
benim midem resmen boğazımda kızlar.. yurtkunurken bile midem kalkıoçç havada resmen.. bir geçse artık...
herkese günaydın...
deryacım nasıl oldun???
benim midem resmen boğazımda kızlar.. yurtkunurken bile midem kalkıoçç havada resmen.. bir geçse artık...
herkese günaydın...
deryacım nasıl oldun???
KIZLAR GÜNAYDIN
benim yafrum yarın tam 10 haftalık olcak hani hareketlerini gördük falan diyosunuz ya 10 haftalıkkende görülürmü öle hareketleri yoksa daha erkenmi sanırım görenler 11-12 haftalıklardı 10 haftalık giden varmıydı dr.a
canımeğer şanslıysan görürsün ben 8+4 de gördüm
iyiyim canım,sağolasın geçti çok şükür,kaşıntılı akıntım da bitti,halsizliğimde,artık rahat rahat yürüyom geziyom,çok rahatım,yeni yeni belim ağrımaya başladı,bulantım bitti,çok şükür hiç çıkarmadım,et yiyemiyodum hiç,dün ciğer bile yedim,herşey güzel gidiyo,sen nasılsn
öle miiii süper o zaman kocama da sizleri anlatıyom şu gördü bu gördü şunun cinsiyeti belli falan diye adam kadınlar kulubünun ilk erkeki olarak tüm bilgilerle donandı hehehehehe biz de heveslendik herkes görüyos diyince de o yüzden bi de teyid ediyim dedim
bişey yedinmi giderken hani acaba çikolata falanlamı alakalı ben yiyim yine de belki alakalıdır
cnm korkutmak gibi olmasın benimde 3 gündür iyidi akşam yine başladı çıkarmıyorum ama çıkarsam daha iyi heraldeelhamdürillah şükürler olsun şu son iki gündür midemiz bulanmadı ne sabah ne akşam bal bebeğim üzmüyo annesini pazartesi doktora gidicez inş sorucam ama neden bu kadar uslu diyemerak etme canım seninkide geçer inş en tezzz zamanda
herkese günaydın...
deryacım nasıl oldun???
cnm görürsün hareketlerini bence ve o an büyük bi aşk başlıoKIZLAR GÜNAYDIN
benim yafrum yarın tam 10 haftalık olcak hani hareketlerini gördük falan diyosunuz ya 10 haftalıkkende görülürmü öle hareketleri yoksa daha erkenmi sanırım görenler 11-12 haftalıklardı 10 haftalık giden varmıydı dr.a
yok canım yaaaa normal öğlen yemeği yedim gittik önce hareketsizdi sonra eşimle benim sesimi duyunca hareketlendi eşimin sesini çok seviyor
herkese günaydın kızlarrr mercimekleriniz iyidir inş
cnm korkutmak gibi olmasın benimde 3 gündür iyidi akşam yine başladı çıkarmıyorum ama çıkarsam daha iyi heralde
oğlumda hiç bulanmamıştı bi hava atıyodum şimdi bu süründürüyo beni kız mı ki acaba sumak ımında kızı olucakmış inş kız senesidir benimde kızım olur tabi önce sağlık sonra cinsiyet
cnm görürsün hareketlerini bence ve o an büyük bi aşk başlıoama sende bilirsin bi yarım saat önce tatlı şeyler ye ve de ultrasyondan önce tuvalet ihtiyacını gider idrar torbası sıkıştrınca net görülemio
bende haftaya tekrar gitcem ikili için bi yanım sabredemio pzt git diyo bi yanım bekle hsonuna doğru git cinsiyetide az çok belli olur diyo artık babamız ne derse onu yaparız özeldeki dr videoya çekio ayyy sabah akşam izlerim artık :98:
aaaa ne güzel video ii fikir ii düşünmüş drun bende çıktılarla idare ediyom onlarda pek bi karanlık ama neyse:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?