eşinle gidiosan telefonda falan videoya çeksin biz öyle yapıorz:) hatta biz heyecandan unutuyoruz dr. hatırlatıo:)[/QUOTE
AAA ÇOK İİ FİKİR UNUTMIYIMDA DİYİM ŞİMDİ EŞİME KESİN BEN UNUTURUM ÇÜNKÜ YARIN
günaydınnn tatlı anneciklerrr hayırlı cumalarrr...
bizimde bugünn ikili testimiz var hayırlısıyla inş. bişey cıkmaz..
gecen hafta dr,umuz cinsiyeti gördü ama söyledi baya ısrar ettim ama nafile neyse bakalım bugün tekrar ısrar edicem umarım söyler..:97:
birde dr. giderken cikolata yicem bakalım benim yaramaz ne şovlar yapıcak bize.
günaydınnn tatlı anneciklerrr hayırlı cumalarrr...
bizimde bugünn ikili testimiz var hayırlısıyla inş. bişey cıkmaz..
gecen hafta dr,umuz cinsiyeti gördü ama söyledi baya ısrar ettim ama nafile neyse bakalım bugün tekrar ısrar edicem umarım söyler..:97:
birde dr. giderken cikolata yicem bakalım benim yaramaz ne şovlar yapıcak bize.
arkadaşlar bir soru sorucam benım sat 21 mart yumurtlama ortalama 1-6 nisan desek nisan ayında mı hamile kalmış oluyorum? çin takviminie sardımda kafayı mart ise erkek nisan ise kız çıkıyorda:)
nisanda kamış oluyorsun ama bence çin takvimi yanıltıcı
günaydın kızlar bir aydır neredeyse her gün sizi takip ediyorum, gizli takipçilerinizdenim yani, ama artık yazmaya karar verdim ben de burdayım
inanın sizle üzülüp sizle seviniyorum. ben de 11. haftamın içindeyim. en son 1 ay önce bebişi görmüştüm, boyu 1cm bile değildi, küçücüktü. şimdiki kontrolüm pazartesi günü, çok merak ediyorum, bikaçınız 1 aydır görmeyenler çok şaşıracak demiş, şimdiden çok heyecanlıyım
bu arada şimdiye kadar kontrole 2 kere gittim, ilkinde iki kese göründü,ikincisinde tek göründü ve kalp atışlarını gördüm. şimdi de karnım çok çıktı, herkes çok şaşırıyor, acaba ikiz mi diyorum 2 buçuk aylıkken karnım böyle çıktı. o yüzden de bu kontrol için çok heyecanlıyım. her şeyin hayırlısı..
canım benimde 5. haftada 2 kese vardı,sonra biri eridi,ondan sonra hep tek vardı,bak bu kesenin kaybolması çok önemliymiş,geç kaybolunca anneyi bile zehirleyebiliyomuş,benim rengim boğulmuştu,sonra kaşıntılı bi akıntım vardı,doktor 3. aya kadar ilaç yok dedi,sonra o enfeksiyona çevirdi,hastanelik oldum,eriyen kese yüzünden enfeksiyon oluşmuş,bir sürü antibiyotik,fitil daha yeni geçti kaşıntım,iltihap tarzındada akıntım vardı,o da geçti,kontrole git mutlaka canım hafife alınacak bişey değil kesenin birinin yok olması ben yaşayınca öğrendim
gunaydıııııııııııııın hayırlı cumalarr
bugun göbek topıgını acayım dıyorum..
benım kı baya baya cıktı sankı 5 aylık
canım çok sıkkınnnağlamak istiyorum
yazdıklarımı okuyanlar hatırlar kanamam vardı 7 gün rapor aldım ama kar etmesi çok methedilen bir dr. gittim üç gün önce bebeğin çevresinde kan yok rahim ağzında var dedi fitil verdi dün yine o dr.a gittim kanamam üç gündür arttı çünkü yeniden baktı fitili bırak dedi sızıntının nerden kaynaklandığı bilinmiyor dedi sebebini bulamadı 10 gün rapor yazdı yatıyorum yine napacağımı şaşırdım artık psikolojim bozuldu....
yazdıklarımı okuyanlar hatırlar kanamam vardı 7 gün rapor aldım ama kar etmesi çok methedilen bir dr. gittim üç gün önce bebeğin çevresinde kan yok rahim ağzında var dedi fitil verdi dün yine o dr.a gittim kanamam üç gündür arttı çünkü yeniden baktı fitili bırak dedi sızıntının nerden kaynaklandığı bilinmiyor dedi sebebini bulamadı 10 gün rapor yazdı yatıyorum yine napacağımı şaşırdım artık psikolojim bozuldu....
bilmem ablamda ve çevremde tuttu ama yaşı düzgün hesaplamak lazım 2 3 hafta sonra %60 ögrenicem bakalım ikili test için gittiğimde bol bol erik yiyorum cildimde bozuldu bunlar kız oldugunu anımsatıyor ama bakalım:)
bende sanki 1 2 aya doğurucam bundan daha da büyüyebileceğine inanamıyorum. Benim ablam yenidoğan hemşiresi benimle yakından ilgileniyor. Geçen gün karnımın şişliği ile ilgili ablama "dedimki yaa abla karnım acayip şişti üstüne yatıyorum yatıyorum inmiyor napıcam " ablamın cevabı hamile olduğunu hatırlaman yeterli:)
ay bılmıyorum neden boyle oldu onceden yoktu gobegım bırden cıktı
Cekıcem bugun kendımı .
Sımdı usenıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?