2011 Aralık Anneleri

canım bence gaz ve hazımsızlık,yoksa 8. hafta da bebek 1,2 cm, kesesi de 6,7 cm desen,böyle bi çıkıntı olmaz,en erken 11-12. haftada çıkar bence

aynen öyle ben hala işyerimdekilere söylemedim ama gören gazınmı var demiyor malesef:) aaa sen hamılemesin diyor

herkes anlıyor ya benım de hamıle oldugumu ogrenmeden once herkes hamıle mısın dıyordu
test yaptım evet hmıleymısım :)

sımdı herkes anlıyor

canım guzel seyler dusun
uzuldukce bbegınde etkılenır.
benım de 15 gun suren kahverengı lekem vardı sebebı bılınememyen
hemen kotu dusunme cnım
yat dınlen olumlu dusun dualarımız senınle olucak

geçmiş olsun canım umarım atlatırsın bebeğin sana sıkı sıkı tutunur moralini yüksek tut ve bol bol yat

geçmiş olsun canım,kesede bişey yoksa endişelenme,rahim ağzındaki yaradan kaynaklanıyo demekki kanaman dinlen,inş. geçer canım

bende seni merak ediyorum allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda iğleşirsin

sağolun arkadaşlar inanın şu an iki göz iki çeşme ağlıyorum ne zor işlermiş anlamadım ben üç gündür arttıda dün dr. dedim durdurmanın yolu yokmu hast. yatayım gerekirse serumu iğnesi yok mu dedim yok diyo inanın bebeğimin mutluluğunu yaşayamadım ilk başta acaba bebeğimin kalbi atıyormu diye bekledim tam kalp atışlarını duydum tmm gerçekten hamileyim bebeğim iyi derken ertesi gün kanama başladı....

aynen öyle ben hala işyerimdekilere söylemedim ama gören gazınmı var demiyor malesef:) aaa sen hamılemesin diyor

benim adete 6 gün kala öyle şişti,bir gaz bir gaz,bi türlü çıkmıyodu,doktora bile gittim,kan testim 0 çıktı,adetim 4 gün geçince 94.5 çıktı,2-3 gün sonrada 2 kese gözüktü,o zaman yeni hamileymişim ve kanda gözükmemiş,hormanal bi değişiklik olduğu için anormal bi şişlik vardı,2-3 gün gaz giderici kullandm geçti,şimdi 11+4 üm ama öyle bi şişlik yok,çünkü kabız değiim,çok az gazım var ve kilom 68-69 az da değil ama göbiş yok

seni anlıyorum canım ben de aynı şeyleri yaşadım,merak etme geçecek,11. haftadan sonra da çok rahatıyosun

geçmiş olsun öncelikle yapman gereken birşey var başka bir doktora daha gitmen kanaman bebekten değilde başka birşeydense senin için daha tehlikeli başka bir doktora daha gitki daha iyi araştırılsın

3 dr. gittim yat dinlen diyolar başka bişi demiyolar en son dünki dr. bebekten kaynaklanmıyor sızıntının nedenini bilmiyorum ama dinlen dedi artık kafam karıştı hiç biri nedenini biilemiyor bir alışmışlar dinlen diyip duruyorlar...Arktık hangi dr. gideceğimide bilmiyorum

sıkma canını bakalım yat dinlen için rahat etmiyorsa bir iki doktora daha git ama üzülme çünkü herşeyden etkileniyorlarmış

starimu

rumuz neredesinfiruze
SAT 7 mart
muh.doğ.tarihi 12 aralık
yaş 24
hamile kaldığı kg 53
yaşadığı il ankara
bebeğin durumu kalp atışı görüldü
bebeğin cinsiyeti belli değil
bebeğin adı belli değil

beni de listeye ekler misin?

selaaaam kızlar :) bende aranıza giriiiiimmmi :)
allah hepimize öncelikle hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin insallahhhhh

kendi bilgilerimi vereyim ben

23 yaşındayım ve 58 kiloyla hamile kaldım

muhtemelen dogum tarihimiz 28. Aralık

SAT 23.Mart
23.Nisan cift cizgiyi gördüm
27.Nisan kesemizi gördük
16.Mayıs kalp atışlarımızı duyduk cok sükür

icimde yasadıgı her güne sükürler olsun saglıyıla gelsin insalllah diorum ve bu topikte insallah dogumumuza kadar birlikte oluruz :)

Son düzenleme:

hoş geldiniz çıtır anneler güzel sağlıklı hamilelik diliyorum sizlere

hoşgeldin canım:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…