hosbulduk canım evet öle görünüo :)
ya kızlar doktorum bana pazartesi 7 haftalık dedi bebiş ve suan 7 haftalık 5 günlükmü ne oluo heralde doktora göre
ama internete göre 8 hafta 2 gün oluo hangisi dogruki :S
hosbulduk canım evet öle görünüo :)
ya kızlar doktorum bana pazartesi 7 haftalık dedi bebiş ve suan 7 haftalık 5 günlükmü ne oluo heralde doktora göre
ama internete göre 8 hafta 2 gün oluo hangisi dogruki :S
kızlar siz aralıgın son günlerine dogumtarihin gelmesi hakkında ne düsünüosunuz???
ben şahsen daha cok 1. ayın basına gelmesini isterim tabi hayırlısı neyse o olsunda siz ne düsünüosunuz özellikle aralıgın son günlerine denk gelenlere soruorum :)
Benim 25 aralık ne düşünebilirim hayırlısıyla ve sağlıkla doğsun da, tarih o kadar da önemli değil ocakta doğsun diye bebeği gereksiz yere bekletemeyiz değilmi hele benim gibi sezeryanla doğurması muhtemel biri için, muhtemelen daha da erken olacaktır.
Kızlarrr bişi sorucam... Benım bulantılarım 7. hafta da başladı ve sadece sabah kalkınca safra seklınde oluyo... son 1 haftadır 2-3 gunde 1' e dustu ama artık o kadar zorlanıyorum kı kan kusuyorum resmen(((( Sizde böle bişi oldu muuu?
benim adete 6 gün kala öyle şişti,bir gaz bir gaz,bi türlü çıkmıyodu,doktora bile gittim,kan testim 0 çıktı,adetim 4 gün geçince 94.5 çıktı,2-3 gün sonrada 2 kese gözüktü,o zaman yeni hamileymişim ve kanda gözükmemiş,hormanal bi değişiklik olduğu için anormal bi şişlik vardı,2-3 gün gaz giderici kullandm geçti,şimdi 11+4 üm ama öyle bi şişlik yok,çünkü kabız değiim,çok az gazım var ve kilom 68-69 az da değil ama göbiş yok
selam kizlar
yeni arkadaslar hos gelldinizzzz
bu hafta baska dr gitcek varmiydi
prenses sayisi 2 olmus
gunaydıııııııııııııın hayırlı cumalarr
bugun göbek topıgını acayım dıyorum..
benım kı baya baya cıktı sankı 5 aylık
allah kolaylık versin insallah rahatlarsın zamanla valla benim hicbirsekilde degisik bir belirtim olmadı sadece daha sık tuvalate gidiorum ve gögüslerim acıodu oda azaldı.
ama bulantı normal bildigim kadarıyla cogu hamilelerde olurmus kimisinde 9 ay boyunca olurmus biraz dayanacaksın sanırım:)
Bulantıdan yana sıkıntım yok alıştım artık :)))) Ama safradan sonra kan gelınce tedirgin oldum işte.. Boğazlarım mı tahriş oldu midem mi bilemedim artık.. Gidince soracağım Dr' a....
ay sorma benimkide çıktı bende eklerim ama yarın eklerim foto makiasında fotolar
kızlar siz aralıgın son günlerine dogumtarihin gelmesi hakkında ne düsünüosunuz???
ben şahsen daha cok 1. ayın basına gelmesini isterim tabi hayırlısı neyse o olsunda siz ne düsünüosunuz özellikle aralıgın son günlerine denk gelenlere soruorum :)
canim bence cok buyuk bir takintin var cunku benim oglusuma dr agustos sonu gelir demisdi hep 2 hafta onden gidiyordu 9.9.9 olacakdi normalda ama benim oglum 25.9.9da dogdu 3 hafta sonra geldi dusun yaniiiii allahin dedigi ve bebek nezaman isterse o zaman geliyor
ama korkudan dolayi sezaryan olanlkarinki erken oluyor allah herkese normal dogm nasip etsin bazi sorunlardan dolayi sezaryan olunabilir ama sirf korkudan dolayi olanlar cok komigime gidiyor nerde kaldi dogum heyecani bebegini hissetmeeee ilkimi normal dogum yaptim insallah bunuda NORMALLLL yapacagim harika bir heyecan oluyor kizlar tavsiye ederimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?