2011 Aralık Anneleri

doktor ultrasona göre söylüyo,sen son adet tarihine göre hesaplayacan,en geç 1 aya kadar o fark ta kapanır merak etme canm

hmm anladım aman cokta önemli deilde iste saglıklı olsun yeterki ama millet nekadarlık diince insan ne diiceni sasırıo doktora göre daha 2 aylık olmamıstı ama benim herkese 2 aylık diyesim var

İnternette adet gününe göre hesaplanıyor ama dr ölçtüğü embriyo veya kese boyuna göre ultrason cihazından çıkan değere göre söylüyor birkaç günlük sapma olabilir.

kızlar siz aralıgın son günlerine dogumtarihin gelmesi hakkında ne düsünüosunuz???
ben şahsen daha cok 1. ayın basına gelmesini isterim tabi hayırlısı neyse o olsunda siz ne düsünüosunuz özellikle aralıgın son günlerine denk gelenlere soruorum :)

Benim 25 aralık ne düşünebilirim hayırlısıyla ve sağlıkla doğsun da, tarih o kadar da önemli değil ocakta doğsun diye bebeği gereksiz yere bekletemeyiz değilmi hele benim gibi sezeryanla doğurması muhtemel biri için, muhtemelen daha da erken olacaktır.

tabiki ölede zaten muhtemelen dogum tarihinde dogmuomus genellikle erken veya gec olabiliomus hakkımızda hayırlısı neyse o olsun saglıklı sıhhatlı olsun insallah. nedense bende bi tarih takıntısı var iste :)

Kızlarrr bişi sorucam... Benım bulantılarım 7. hafta da başladı ve sadece sabah kalkınca safra seklınde oluyo... son 1 haftadır 2-3 gunde 1' e dustu ama artık o kadar zorlanıyorum kı kan kusuyorum resmen (((( Sizde böle bişi oldu muuu?

allah kolaylık versin insallah rahatlarsın zamanla valla benim hicbirsekilde degisik bir belirtim olmadı sadece daha sık tuvalate gidiorum ve gögüslerim acıodu oda azaldı.
ama bulantı normal bildigim kadarıyla cogu hamilelerde olurmus kimisinde 9 ay boyunca olurmus biraz dayanacaksın sanırım:)

selam kizlar
yeni arkadaslar hos gelldinizzzz
bu hafta baska dr gitcek varmiydi
prenses sayisi 2 olmus

BENDE seninle aynı kilodayım o yüzden sanırım çok belli olmuyo göbeğimiz çok zayıf olsaydık hemen çıkardı benim zaten normalde de bi ayva göbeğim vardı o yüzden pek çıkmadı göbeğim henüz

Bulantıdan yana sıkıntım yok alıştım artık :)))) Ama safradan sonra kan gelınce tedirgin oldum işte.. Boğazlarım mı tahriş oldu midem mi bilemedim artık.. Gidince soracağım Dr' a....

ay sorma benimkide çıktı bende eklerim ama yarın eklerim foto makiasında fotolar

valla ii olur öle bi topik merak ediorum bende göbişler nezaman cımaya baslıo falan die benim kendimden hep göbegim vardı heralde baya gec belli olur igbime gelio icinde büyür benim pıtırcık daha önceden baya yer actıgım icin:)

canim bence cok buyuk bir takintin var cunku benim oglusuma dr agustos sonu gelir demisdi hep 2 hafta onden gidiyordu 9.9.9 olacakdi normalda ama benim oglum 25.9.9da dogdu 3 hafta sonra geldi dusun yaniiiii allahin dedigi ve bebek nezaman isterse o zaman geliyor
ama korkudan dolayi sezaryan olanlkarinki erken oluyor allah herkese normal dogm nasip etsin bazi sorunlardan dolayi sezaryan olunabilir ama sirf korkudan dolayi olanlar cok komigime gidiyor nerde kaldi dogum heyecani bebegini hissetmeeee ilkimi normal dogum yaptim insallah bunuda NORMALLLL yapacagim harika bir heyecan oluyor kizlar tavsiye ederimmmmm

cnm benim ilk kızımda verilen tarih 23aralıktı ama ben 9 ocakta dogurdum orası pek belli olmuyor yani eger normal dogum yapacaksan

42 haftaya kadar bekliyebiliyor doktorlar sancı gelmeyince ve ben ıkı hamileliğimide 42 haftaya tamamladım :2: sancım gelmedi ikisindede hep suni sancıyla dogum yaptım inş bu seferkinde kendi sancım gelirde normal olur herşey:2:

ay beni müthiş yüreklendirdin teşekkür ediyorum...
bende böyle düşünüyorum.
ilk bebeğim ama herşeyin normali en iyisi. anne içinde tüm hücreler yenileniyor.
evet korkuyorum ama allah sabrını gücünü verir diyede kendimi motive etmeye çalışıyorum

normal dogum en iisi tabi normal dogurabilmek varken sezaryanı secenleri bende anlamıorum ama herkes kendi bilir.

eşimde dio aralıgın sonunda dogarsa cocugumuz kimligine 1. ay yazdırırız bende öle istemiorum dogumtarihi neyse o yazsın istiorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…