aslm cnm hbulduk :) benim daha cooook var doktora gitmeye gnler gecmekte bilmioki yaw :)
bebeğim aralığın sonunda dünyaya gelirse belki kimliğine ocak yazdırırım:):)
bebeğim aralığın sonunda dünyaya gelirse belki kimliğine ocak yazdırırım:):)
3 dr. gittim yat dinlen diyolar başka bişi demiyolar en son dünki dr. bebekten kaynaklanmıyor sızıntının nedenini bilmiyorum ama dinlen dedi artık kafam karıştı hiç biri nedenini biilemiyor bir alışmışlar dinlen diyip duruyorlar...Arktık hangi dr. gideceğimide bilmiyorum
aslinda bu zamanlar cok cabuk geciyor tadini doya doya cikarin sonra ozleniyor bileeeeeee
seni seviyorum harikasin hatta 1.1.2012 yazdir sekerimmm
SUMAK ac guzelim accc benimkide artik cok belli oluyorrrrrrr.
ay beni müthiş yüreklendirdin teşekkür ediyorum...
bende böyle düşünüyorum.
ilk bebeğim ama herşeyin normali en iyisi. anne içinde tüm hücreler yenileniyor.
evet korkuyorum ama allah sabrını gücünü verir diyede kendimi motive etmeye çalışıyorum
normal dogum en iisi tabi normal dogurabilmek varken sezaryanı secenleri bende anlamıorum ama herkes kendi bilir.
eşimde dio aralıgın sonunda dogarsa cocugumuz kimligine 1. ay yazdırırız bende öle istemiorum dogumtarihi neyse o yazsın istiorum :)
Kızlar normal doğuran arkadaşlar doğum sancısını neye benzetirsiniz?
neyle kıyaslarsınız
tarifi nasıldır...
dayanılmazmıdır...
kaç saat sancı çektiniz
kesi atıldımı sonrasında acı verdimi bu kesin biraz anlatırsanız çok sevinicem
canim dogum tarihi neyse o olsun zaten 2012lilerle okulla basliyacaklarrrr...
canim yuce rabbim okadar buyuk ki hem sabrini veriyor hemde dayanma gucunu harika oluyor hersey uzerine yemin edebilirim ki ben 42+3 doguma gittim suni sancilar verdiler en son sezeryan dedikler ben hayir normal olacak dedim ve olduda oglumu gogsume koyduklari ani ve onun mis kokusunu icime cekmem paha bicilemez bir annnn yani sezeryan olsaydim bunlari kaciracakdim.sadece ayildigimda yavrumu gorecekdimm.burdakilerin sozunu soyleyeyim sizeehamilelik normal bir olaydir hastalik degildir sonucuda normal olmalidirrr
aynen cnm sana katılıyorum kızımda cok zor olmuştu benim dogumum ama o dogdugu an doktor kucagında daha kordonunu bile kesmeden gösterdiya..onu gördüğüm an herşey bitti unutuldu ve kızımın parmagını tutup hoş geldin demiştim ona o da boncuk gibi gözleriyle bana bakıyordu bu duygu bambaşka birşey ya rabbim herkese yaşatsın inş
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...alik-anneleri-gobek-show-basliyooorrrrrr.html
evet actım ..
hazırda fotosu olan varsa eklesın
gazdır şişkınlıktır bebektır göbektır farketmez
:92:
bende sanki 1 2 aya doğurucam bundan daha da büyüyebileceğine inanamıyorum. Benim ablam yenidoğan hemşiresi benimle yakından ilgileniyor. Geçen gün karnımın şişliği ile ilgili ablama "dedimki yaa abla karnım acayip şişti üstüne yatıyorum yatıyorum inmiyor napıcam " ablamın cevabı hamile olduğunu hatırlaman yeterli:)
canım seninle biz anıyız ama bende karnımda hiç bi belirti yok:44::44:bide ben erik gördüğüm yerde kaçıyorum hep tatlı yiyorum ama içime doğuyo benim meleğim kız ALLAH ın izni ileehep prensesim kızım diye konuşuyorum ayyyyy meleğim o benim yaaa ilk zamanlar kuvvetli erkek hissediyodum ama şimdi kızımdan şaşmam amannnnn ne güzel kızım kızım kızım kızım
ayyy ağlıycammmmahanda ağladımmm
selaaaam kızlar :) bende aranıza giriiiiimmmi :)
allah hepimize öncelikle hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin insallahhhhh
kendi bilgilerimi vereyim ben
23 yaşındayım ve 58 kiloyla hamile kaldım
muhtemelen dogum tarihimiz 28. Aralık
SAT 23.Mart
23.Nisan cift cizgiyi gördüm
27.Nisan kesemizi gördük
16.Mayıs kalp atışlarımızı duyduk cok sükür
icimde yasadıgı her güne sükürler olsun saglıyıla gelsin insalllah diorum ve bu topikte insallah dogumumuza kadar birlikte oluruz :)
hoş geldiniz çıtır anneler güzel sağlıklı hamilelik diliyorum sizlere
selam kizlar
yeni arkadaslar hos gelldinizzzz
bu hafta baska dr gitcek varmiydi
prenses sayisi 2 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?