2011 Aralık Anneleri

aslm cnm hbulduk :) benim daha cooook var doktora gitmeye gnler gecmekte bilmioki yaw :)

aslinda bu zamanlar cok cabuk geciyor tadini doya doya cikarin sonra ozleniyor bileeeeeee

bebeğim aralığın sonunda dünyaya gelirse belki kimliğine ocak yazdırırım:):)

seni seviyorum harikasin hatta 1.1.2012 yazdir sekerimmm

SUMAK ac guzelim accc benimkide artik cok belli oluyorrrrrrr.

Son düzenleme:
Kızlar normal doğuran arkadaşlar doğum sancısını neye benzetirsiniz?
neyle kıyaslarsınız
tarifi nasıldır...
dayanılmazmıdır...
kaç saat sancı çektiniz
kesi atıldımı sonrasında acı verdimi bu kesin biraz anlatırsanız çok sevinicem

bebeğim aralığın sonunda dünyaya gelirse belki kimliğine ocak yazdırırım:):)

İYİ FİKİR AMA ben yapmam yaaa sonra ilerde çocuk yok 2012 geçiyo ama 2011 doğumluyum bilmem ne geç yazdırmışlar falan diye gerek yok yaaawww nolcakki hem hastaneden aldığın kağıtla çıkarmıyonmu kimliği orda ne yazıyosa öle yazar nufüs müdürlüğü sen bilirsin yine de ama burç olayıda var heheheh ay yok ben normal yazdırırım :82::82:

cnm cok geçmiş olsun ama nolur sen moralini yüksek tut senin psikolojininde cok etkisi vardır buduruma..önce sen kendine inan yenecem ben bunu diye hayırlısıylada atlatırsın inş allahtan ümit kesilmez herşeyin hayırlısı cnm ama unutma herşeyden önce senin moralinin ve psikolojinin iyi olması gerekiyor ki bebekte gelişimini sürdürebilsin
hayırlı haberlerini bekliyoruz inş dualarıız seninle

canim yuce rabbim okadar buyuk ki hem sabrini veriyor hemde dayanma gucunu harika oluyor hersey uzerine yemin edebilirim ki ben 42+3 doguma gittim suni sancilar verdiler en son sezeryan dedikler ben hayir normal olacak dedim ve olduda oglumu gogsume koyduklari ani ve onun mis kokusunu icime cekmem paha bicilemez bir annnn yani sezeryan olsaydim bunlari kaciracakdim.sadece ayildigimda yavrumu gorecekdimm.burdakilerin sozunu soyleyeyim sizeehamilelik normal bir olaydir hastalik degildir sonucuda normal olmalidirrr

canim dogum tarihi neyse o olsun zaten 2012lilerle okulla basliyacaklarrrr...

cnm ıkı tane dogum yaptım ama kısmetime ıkısındede kendi sancım gelmedi ve suni sancıyla yaptım tabiki suni sancı normal sancıya göre daha zor bişey adı üstünde işte suni:2: ama herşeye ragmen yine bunda normal dogum derim kesinlikle sezeryan düşünmüyorum inşta gerek olmaz normal dogumda belki bir gün cekiyorsun ama sonrasında hiçbirşeyin kalmıyor ve vücut kendini daha güzel toparlıyor hepsinden önemlisi bebegini hemen emzirebiliyorsun

canim dogum tarihi neyse o olsun zaten 2012lilerle okulla basliyacaklarrrr...

benım kı kasım sonuna denk gelecek denıyor ama bellı olmaz tabı

zaten eylul 15ten sonrakılerı 2012 de alıyorlarmıs dımı..

ben de gec yazdırmam neyse o olsun ..

Son düzenleme:

canım seninle biz anıyız ama bende karnımda hiç bi belirti yok:44::44:bide ben erik gördüğüm yerde kaçıyorum hep tatlı yiyorum ama içime doğuyo benim meleğim kız ALLAH ın izni ileehep prensesim kızım diye konuşuyorum ayyyyy meleğim o benim yaaailk zamanlar kuvvetli erkek hissediyodum ama şimdi kızımdan şaşmam amannnnn ne güzel kızım kızım kızım kızım
ayyy ağlıycammmmahanda ağladımmm

selam kızlarr
uamrım hepiniz iyisinizdir.
yeni gelen annecikler hoşgeldiniz.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah...

ya şu doğum hikayelerine dayanamadım yine:84::84:biri beni sustursun:85::85::85:iş yerindeyim ama her şeye ağlar oldummm:85::85:

şu bulantılarım mide rahatsızlıklarım bir türlü geçemedi ya yine yataga dogru yol alacam sanırım kötü oldum yine herkese hayırlı cumalar dilerim

günaydın kızlar...bulantılarım ve ben yine beraberiz..:26:
10.haftaya girdim bugün..dr.um bu haftadan itibaren azalabilir bu bulantılar diyo..umarım dediği çıkar çünkü pazartesi işe başlıyorum..raporum bitti....

kız erkekse sana gücenir valla kuşum aydın gibi bişi olursa görürsün

inşallah canım.. ben de senin gibi yeniyim. 9 nisanda çift çizgiyi, 11 nisanda çift keseyi, 18 nisanda tek keseyi ve pıt pıt atan bir kalbi gördük. şimdi randevumuz 23 mayısta. bakalım bebişimiz nasılmış, sağlıklı mıymış

hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…