2011 Aralık Anneleri

canım bende geçen hafta yani 9+3 te hareketini gördüm bebişimin.. inanılmazdı.. hala aklıma geldikçe gülümsüyorum.. ağzım kulaklarımda...
dr deki hareket ediyormu.. etme bile dr ettiriyorDDD

hımmmmm, yazıp yazmama aşamasında bayaa bi düşündümm:) aranıza katılmak çokk hoşşşşşşşş:)

hamile olduğumu öğrendikten sonra sizi, busiteyi keşfettimm. müthiş bi bilgi, duygu ve mutluluk paylaşımı varr. ne güzell di mi? iyi ki varsınızz, bazen en yakın arkadaşlarımıza anlatamadıklarımızı burda içimize hapsettiklerimizi paylaşıyoruz. umarım hep bööle olur. hayat, paylaştıkça güzell ve daha çekilir oluyor.

sonra da nerden yazmam gerekioo, kısa bir arayıştan sonra onu da keşfettimm:) İnşallah herşeyy yolunda giderse 5 Aralık 2011' de "anne" olucammm:) HATTA, biz karı-koca madenciyiz, yani maden mühendisiyiz, çbebeğimiz 4 aralıkta inşallah aramıza katılırsa çok manalı olur. 4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ:) sağlıkla gelsin de farketmezzz çok sabırsızlanıyorummm, bu bebeği gerçekten çokk istiyoruz. hayırlısıyla o mutluluğu yaşamak istiyoruzz. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunn yeterr:) (daha ne olacaktı ki:)

Arkadaşlardan kopya çektim, şimdi bilgilerimi gircemm

SAT: 28 ŞUBAT 2011
1 NİSANDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM:) 70-80 kez bakmışımdır sonuçtan emin olmak için:)
İLK KONTROL: 6 NİSAN
2. KONTROL: 5 MAYIS ilk defa bebeğimin (ayyy ilk defa bebeğimm dedimmm:, hoşuma gitti içimdenn hepp sölemiştimmm, bi de günlüğüme yazmıştımm, aaa bu arada tavsiye ederim bi hamilelik günlüğünüz olsunn, inşallah doğacak mucizenize ilerde hatıra kalır:) pıt pıt pıtlarını duydumm:) gerçekten var ve yaşıooo, Allahımmm mucizeviiiiiii bişşiiiii:)

2,5 KONTROL: (DAHİLİYE) TSH seviyem çok düşük (0,11) çıktı, kortum açıkçası, ama doktor sorun yok dedi, bi dahaki ay tekrar bakılacak.

3. KONTROL: 9 HAZİRAN,

Ama şuan sırada İKİLİ TESTTTTTT (24 MAYIS) varr!! yaptıran vaar mı arkadaşlarrr?

İNŞALLAH, aralık anneleri olarak mutlu haberimizi de burdan paylaşmayı nasip eder Allah:)

TÜÜÜÜÜÜÜÜM ANNE ADAYLARI, SEVGİYLE KALINNN:)

hoşşşşşgeldinnn annecik....
ne güzel yazmışsınnn...
inşallah bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olur...

ikili test için benim sanırım 2 haftam daha var.. ve dr istediği takdirde ben yaptıracağım...

Hamile pantolonu aldımmmmm. Mecburen çünkü 19 mayısda eyüp'e gittik. eee benim düğmeler açık yürüken pantolonumu tutuyorum düşmesin diye. Eşim dedi bu böyle olmaz orda bir mağazaya girdik aaaa bi baktık hamiş pantolonları çok uygun.Bizim orda 70-80 dedikleri pant. Orda 35 idi. Aldık. Hadi hayırlısı. Napıyım çok kilo aldım. Yürüyüş bandı alacağım ama eşimle anlaşamıyoruz. O iyisini almazsam almam diyor. Bende internette bi tane buldum yürüyüş bandının yanında twister ve mekik de variyorlar onu istiyorum. Çünkü ben normalde de göbekliyim Yani doğumdan sonra sadece yürümeyle kilolardan kurtulamam. Ama eşim beğenmedi markası iyi değilmiş. bilmiyorum kısmet. Sizin bildiğiniz iyi bir marka varmı, kullanıp, tavsiye edebileceğiniz.

son adet tarihimiz aynı,benim de 5 aralıkta olcak inş.

oh canımm hayırlı olsun güle güle giy inşallah bende en kısa zamanda alabilirm :)))

canımm sana mesaj yazdım geldimi????

EVETTTTT, geldi nihallacımmm:) ya ben görüpp okuyana kadar baya bi dakka geçti, ya siteyi yeni yeni keşfediommm ondannnnnn:) çokkkkk teşekkkürrrrr iyi ki de üyee olmuşuummm yaaaaaa:) yabu arada ne kadar çokk hamile varmışşş insann onu keşfediooo:)

2. kontrole gidişimdee bi an baktımmm etrafımmmm koca göbişli bayanlarla çevrili, valla ne yalan söölimmm bi an dehşeteee düştümmm, sanırımmm kortktummm ya işte insanoğlu di mi üremeye meraklııı:)

görşmekk üzere bıyy bıyyyyyyy

ben lastikli pantolon etek aldım,çok rahat ve serin,etek aldım 1 beden büyük aldım,düşük bel,bi de tunik aldım,at tarafı biraz genişçe,hamielik dışındada kulanacağım şeyler yani

kızlar birşey sorcam
çay içiyormusunuz??????
ben günde 4 küçük bardak çok açık olarak içiyorum ama yinede içip içmemek koınusunda karasızım..
dr gittiğimde soracağım....

kızlar birşey sorcam
çay içiyormusunuz??????
ben günde 4 küçük bardak çok açık olarak içiyorum ama yinede içip içmemek koınusunda karasızım..
dr gittiğimde soracağım....

1 yada 2 bardak o da çok açık içiyom canım,sabahları,kansızlık ve demir eksikliği var ben de sende yoksa 4-5 brdk normal

1 yada 2 bardak o da çok açık içiyom canım,sabahları,kansızlık ve demir eksikliği var ben de sende yoksa 4-5 brdk normal

bana dr günde 1 bardak limonlu açık dedi ben yinede içmiyorum. haftasonları 2 bardak içiyorum o kadar.. doğru düzgün bişi yiyemiyorum zaten.

hoşgeldin canım ne büyük tesadüf olmuş gerçekten de madenciler günüüü inşallah denk gelir
allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

Mrhb kıslar bende internetten dün spariş verdim lcw den iki tane hamile pantalonu tavsiye ederim fiyatlarda uygun benim son iki haftadır karnım çıktı şişlik değil zaten anlıyorsunuz umarım çok kilo almayız :18:yoksa doğumdan sonra nasıl vericez şimdiden gözüm korkuyor sadece 1 kilo aldım ama duyduklarım son aylarda 6-7 kilo alındığıiştahım açıldı midemde kara delik var sankianlamadım gitti...

artık çay yerine süt içecem sabaharı,1 aydır hiç içmedim süt,canım istemiyodu,bu şekide çay da içmemiş olurum

ben şirkete 1 litre getirdim bu hafta bugün bitti her sabah ısıtıp getiriyo bi kupa sağolsun çaycımız hem sade içmektense kahvaltıyla içmek daha ii geliyo bana çalışanlar böle yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…