2011 Aralık Anneleri

ben şirkete 1 litre getirdim bu hafta bugün bitti her sabah ısıtıp getiriyo bi kupa sağolsun çaycımız hem sade içmektense kahvaltıyla içmek daha ii geliyo bana çalışanlar böle yapabilir

normalde severim sütü ama 1 ay boyunca görmek istemedim,et,süt,şimdi geçti,düm ciğer bie yedim,süt yerine hergün 1 kase yoğurt yiyodum,artık süt de içerim

normalde severim sütü ama 1 ay boyunca görmek istemedim,et,süt,şimdi geçti,düm ciğer bie yedim,süt yerine hergün 1 kase yoğurt yiyodum,artık süt de içerim

yoğurt daha iii diyenler var ciğer yemek yasak değilmi sanki öle duymuştum bende midem almadığından değilde yasaktır diye yemiyodum yoksa midem herşeyi alıyo hehehe normal yani yediklerim tiksinmiyomda hiçbişeyden çok yağlı yemek hariç onun yerine peynik ekmek yemeyi tercih ediyorum

Arkadaşlar merhaba!!!
Bende Allah'ın izni ile sizin gibi Aralık annesi olacağım, bebişim 12 Aralık'ta doğacak inşallah 24 yaşındayım. Evleneli bir sene olmadı daha, ilk duyduğumda üzülmüştüm daha erken diye. Ama şimdi alıştım, zaten insan ilk PITPITları duyunca heyecanlanmamak, mutlu olmamak mümkün değil Allah'ım hepimize hayırlı hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin...

Hamile kaldıktan sonra beslenme reformu yaptım :) artık abur cubur da hiç çekmiyo canım. 2-3 kilo vermişim. Ama göbiş çıkmaya başlıyo hamile pantolonlarının karın bölgeleri çok büyük geliyo. Bende kendime licralı bol paça çok rahat pantolonlar aldım iki tane. Hem şimdi hemde son aylarda giyilebilir, bel kısmı süper rahat. Diğer pantolonlarımıda düğmesini kapatamıyorum ama kemer takıyorum, o da düşmesini engelliyo. Üzerine biraz uzun birşey giyincede dışardan anlaşılmıyo

Ya beni bu ara düşündüren şu çatlak olayı. Ben hiçbir zaman aşırı kilolu değildim ama ergenlikten kalma biraz çatlağım var bacaklarda ve belde. Yani galibe eğilimim var çatlağa. Şimdide lierac gibi bana biraz pahalı gelen kremler mi kullansammı, yoksa sadece bebe yağları mı kullansam emin değilim. Olacağı varsa oluyor diyolar çatlaklar için.... Ne yapsammm????? :44:

Son düzenleme:

peynir ekmekciyiz

midesi bulanmayanlara özeniyorum vallahi benim çok kötü midem bulanıyor akşam olunca hemen yatıyorum gün bitsin diye

ben de çok tuhaf bir ruh hali ouştu dünden beri ortada hiçbişey yokken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım,eşim dedi noluyo,duvarlar üstüme üstüme geliyo sanki,bu kıar niye bu kadar hızlı uzamaya başladı,alırken canım da acayip ağrıyo,kalk çarşıya gideim,açık havaya ihtiyacım var bana bişeyler alaım dedim,çarşıya gittik,bişeyler aldım kafam dağıldı,bugünde çok siniri hissediyom kendimi,kimseyle fazla konuşmak istemiyom,gürültüye tahammü edemiyom,sabah yarım somun yedim,çok iyi bi kahvaltı yaptım,geldiğimden beri 10 brdk su içtim,sürekli dilim ağzım kuruyo,saat 11 de acıktım tekrar 1 ssat sonra yiyecem idare edeyim dedim,ssat 11.45 oldu ellerim zangır zangır titriyo,başım dönüyo miğdem kazınıyo,hemen evden getirdikerimi yedim,domates,salatalık,biber,tuzladım tuzladım yedim,peynir,20 kadar da zeytin,çeyrek ekmek,1 tane meyve,ama miğdem tekrar kazınmaya başladı,belim,ayakarım ağrıyo,noluyo bana böyle

evet yaaa hayatımın hiçbi döneminde peynir ekmek bu kadar tatlı gelmemişti

peynir ekmek yerken tuzlu mideme çok iyi geliyor ama sonrasında peynir dokunuyor...

benim mide çocuklar duymasındaki adam varya herşeye karşı onun gibi sevdiği hiç birşey yok herşeye karşıdoktorum dediki en kötü haftalardır 8-9 geçecek dedi inşallah geçecek insan mutsuz oluyor.

midesi bulanmayanlara özeniyorum vallahi benim çok kötü midem bulanıyor akşam olunca hemen yatıyorum gün bitsin diye

oooyyyy canım ama sizde mideniz bulandıkça bebişin iyi olduğunu hissediyosunuz bende hiçbi fark olmadığından sürekli göğüslerimi elleyip duruyom acıyomu acıyosa iyi demek gibi... başka da bi belirti olmadığından çokta ii bişey değil bence ama tabi sende çektiğini biliyon mesela ben dra hiçbi zaman çok rahat gidemiyorum iyimi hala ordamı kalbi atıyomu dedim geçen gün dra gittiğimde ilk soru olarak bu da ii bi psikoloji değil ama iyi olsunlarda napalım biz bi dönem paranoyak olucaz artık meme kontrol falan idare etcez hehehehe

Benim çok bulanmıyor hatta qeçti bile ama 2 hafta önce falan 1 qünde 3 defa kustum sona olmadı o sabah başkasında kahvaltıdaydık sütün qaliba tarihi qeçmiş tadı bi acaipti az bişi içmiştim sona dedim baktılar tadına dediler qerçekten öle o qün öldüm kusmaktan :49 hamişliqin cilvesi napalım az kaldı 3 aydan sonra qeçior

ben 85 e çıktım,ama durmuyolar,ağrıyolar,sızlıyolar,genleşip,şişiyolar,nereye kadar şişecek diye merak ediyom

allah ne yazdıysa o oluyor hiç takılma bence ben diğer hamileliğimde 3 ay öldüm yataktan çıkamadım seromlar hastanelere yatmalar ve sonunda 5 aylık bebeğimi kaybettim anlıyacağın hiç biri göstergesi değil allah hayılısını nasip etsin ve inşllah allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı naip etsin bunlara katlanacağız artık.

ooo ben 2 kere yaprak ciğer yedim. Hiç duymamıştım yasak olduğunu birşey olurmu acaba yaa:18::18:

her markette gidince bir hevesle günlük süt alıyorum ama hiç içemiyorum tarihi geçiyor çöpe ilk 3 ay kendimi zorlamayacağım süt ürünleri konusunda

EVET YAAA benimde 4 ay önce bebeğimi aldılar çok küçüktü 6 haftalıkken kalbi durmuş o yüzden sürekli dra kalbi atıyomu diye sormak zorunda hissediyom kendimi ama Allah aratmadı hemen geldi kardeşi şimdi 9+6 yarın 10 haftalık olcak inş hayırlısıyla alırız kucamıza sağlıkla

Aynı haftadayız seninde 27 şubat sanıırım sat ve aynı duyquları hissediyoruz bi yalnız kalmışlık hissi sıkılmalar doymamalar yha elim aqzımdan qitmiyo sürekli bişiler yemek istiyorumm

Son düzenleme:

benimde ocakta oldu ama benim 5 aylıktı biraz yıpratıcı oldu ama çok şükür allah bizede tekrar nasip etti inşallah allah hayılısını nasip eder.

duygular konusunda yanlız değilsin canım... maalesef sanırım bu ara hepimiz aynıyız.. herkes batıyor bana ve çokkk sinirliyim..
yemek konusunda bazen yiyorum yiyorum doymuyorum....
ama lütfen tuzlu fazla yeme olabildiğince azalt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…