ben şirkete 1 litre getirdim bu hafta bugün bitti her sabah ısıtıp getiriyo bi kupa sağolsun çaycımız hem sade içmektense kahvaltıyla içmek daha ii geliyo bana çalışanlar böle yapabilir
normalde severim sütü ama 1 ay boyunca görmek istemedim,et,süt,şimdi geçti,düm ciğer bie yedim,süt yerine hergün 1 kase yoğurt yiyodum,artık süt de içerim
kızlar birşey sorcam
çay içiyormusunuz??????
ben günde 4 küçük bardak çok açık olarak içiyorum ama yinede içip içmemek koınusunda karasızım..
dr gittiğimde soracağım....
yoğurt daha iii diyenler var ciğer yemek yasak değilmi sanki öle duymuştum bende midem almadığından değilde yasaktır diye yemiyodum yoksa midem herşeyi alıyo hehehe normal yani yediklerim tiksinmiyomda hiçbişeyden çok yağlı yemek hariç onun yerine peynik ekmek yemeyi tercih ediyorum
peynir ekmekciyiz
yoğurt daha iii diyenler var ciğer yemek yasak değilmi sanki öle duymuştum bende midem almadığından değilde yasaktır diye yemiyodum yoksa midem herşeyi alıyo hehehe normal yani yediklerim tiksinmiyomda hiçbişeyden çok yağlı yemek hariç onun yerine peynik ekmek yemeyi tercih ediyorum
evet yaaa hayatımın hiçbi döneminde peynir ekmek bu kadar tatlı gelmemişti
midesi bulanmayanlara özeniyorum vallahi benim çok kötü midem bulanıyor akşam olunca hemen yatıyorum gün bitsin diye
oooyyyy canım ama sizde mideniz bulandıkça bebişin iyi olduğunu hissediyosunuz bende hiçbi fark olmadığından sürekli göğüslerimi elleyip duruyom acıyomu acıyosa iyi demek gibi... başka da bi belirti olmadığından çokta ii bişey değil bence ama tabi sende çektiğini biliyon mesela ben dra hiçbi zaman çok rahat gidemiyorum iyimi hala ordamı kalbi atıyomu dedim geçen gün dra gittiğimde ilk soru olarak bu da ii bi psikoloji değil ama iyi olsunlarda napalım biz bi dönem paranoyak olucaz artık meme kontrol falan idare etcez hehehehe
oooyyyy canım ama sizde mideniz bulandıkça bebişin iyi olduğunu hissediyosunuz bende hiçbi fark olmadığından sürekli göğüslerimi elleyip duruyom acıyomu acıyosa iyi demek gibi... başka da bi belirti olmadığından çokta ii bişey değil bence ama tabi sende çektiğini biliyon mesela ben dra hiçbi zaman çok rahat gidemiyorum iyimi hala ordamı kalbi atıyomu dedim geçen gün dra gittiğimde ilk soru olarak bu da ii bi psikoloji değil ama iyi olsunlarda napalım biz bi dönem paranoyak olucaz artık meme kontrol falan idare etcez hehehehe
ooo ben 2 kere yaprak ciğer yedim. Hiç duymamıştım yasak olduğunu birşey olurmu acaba yaa:18::18:yoğurt daha iii diyenler var ciğer yemek yasak değilmi sanki öle duymuştum bende midem almadığından değilde yasaktır diye yemiyodum yoksa midem herşeyi alıyo hehehe normal yani yediklerim tiksinmiyomda hiçbişeyden çok yağlı yemek hariç onun yerine peynik ekmek yemeyi tercih ediyorum
ooo ben 2 kere yaprak ciğer yedim. Hiç duymamıştım yasak olduğunu birşey olurmu acaba yaa:18::18:
allah ne yazdıysa o oluyor hiç takılma bence ben diğer hamileliğimde 3 ay öldüm yataktan çıkamadım seromlar hastanelere yatmalar ve sonunda 5 aylık bebeğimi kaybettim anlıyacağın hiç biri göstergesi değil allah hayılısını nasip etsin ve inşllah allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı naip etsin bunlara katlanacağız artık.
ben de çok tuhaf bir ruh hali ouştu dünden beri ortada hiçbişey yokken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım,eşim dedi noluyo,duvarlar üstüme üstüme geliyo sanki,bu kıar niye bu kadar hızlı uzamaya başladı,alırken canım da acayip ağrıyo,kalk çarşıya gideim,açık havaya ihtiyacım var bana bişeyler alaım dedim,çarşıya gittik,bişeyler aldım kafam dağıldı,bugünde çok siniri hissediyom kendimi,kimseyle fazla konuşmak istemiyom,gürültüye tahammü edemiyom,sabah yarım somun yedim,çok iyi bi kahvaltı yaptım,geldiğimden beri 10 brdk su içtim,sürekli dilim ağzım kuruyo,saat 11 de acıktım tekrar 1 ssat sonra yiyecem idare edeyim dedim,ssat 11.45 oldu ellerim zangır zangır titriyo,başım dönüyo miğdem kazınıyo,hemen evden getirdikerimi yedim,domates,salatalık,biber,tuzladım tuzladım yedim,peynir,20 kadar da zeytin,çeyrek ekmek,1 tane meyve,ama miğdem tekrar kazınmaya başladı,belim,ayakarım ağrıyo,noluyo bana böyle
EVET YAAA benimde 4 ay önce bebeğimi aldılar çok küçüktü 6 haftalıkken kalbi durmuş o yüzden sürekli dra kalbi atıyomu diye sormak zorunda hissediyom kendimi ama Allah aratmadı hemen geldi kardeşi şimdi 9+6 yarın 10 haftalık olcak inş hayırlısıyla alırız kucamıza sağlıkla
duygular konusunda yanlız değilsin canım... maalesef sanırım bu ara hepimiz aynıyız.. herkes batıyor bana ve çokkk sinirliyim..ben de çok tuhaf bir ruh hali ouştu dünden beri ortada hiçbişey yokken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım,eşim dedi noluyo,duvarlar üstüme üstüme geliyo sanki,bu kıar niye bu kadar hızlı uzamaya başladı,alırken canım da acayip ağrıyo,kalk çarşıya gideim,açık havaya ihtiyacım var bana bişeyler alaım dedim,çarşıya gittik,bişeyler aldım kafam dağıldı,bugünde çok siniri hissediyom kendimi,kimseyle fazla konuşmak istemiyom,gürültüye tahammü edemiyom,sabah yarım somun yedim,çok iyi bi kahvaltı yaptım,geldiğimden beri 10 brdk su içtim,sürekli dilim ağzım kuruyo,saat 11 de acıktım tekrar 1 ssat sonra yiyecem idare edeyim dedim,ssat 11.45 oldu ellerim zangır zangır titriyo,başım dönüyo miğdem kazınıyo,hemen evden getirdikerimi yedim,domates,salatalık,biber,tuzladım tuzladım yedim,peynir,20 kadar da zeytin,çeyrek ekmek,1 tane meyve,ama miğdem tekrar kazınmaya başladı,belim,ayakarım ağrıyo,noluyo bana böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?