2011 Aralık Anneleri

kızlar birşey sorcam
çay içiyormusunuz??????
ben günde 4 küçük bardak çok açık olarak içiyorum ama yinede içip içmemek koınusunda karasızım..
dr gittiğimde soracağım....

bir zamanlar asla vazgeçemediğim bişeydi..şimdi görmeye bile tahammülüm yok..:26:ama benimle aynı haftada olan bi hamile hemşire arkadaşım günde 2-3 kupa içiyor..dr.da 1 kupa açık iç dedi ona..yani o kupa da 2-3 bardağa eşdeğer..

bende sakatat yasak diye biliyorum çok bakteri üretiyormuşlar...
bu hafta dr gittiğimde ciğeride sorayım bari... ay neden elimize liste vermiyorlar ki????
bu arada bende çok gaz oluyordu.. 2 haftadır pilav yemiyorum gayet rahatım...

sabah kahvaltıyı çaysız yapamıyorum.. yani çaydan başka bişey içemiyorum.. ama günde 3 bardağa düşüreyim o zaman çayı....

canım aynı durumdayız.bunalıma girdim resmen çok sinirliyim.çok mutsuzum.hiçbirşeye sewinemiyom.su içe ,içe bir hal oldum

canım aynı durumdayız.bunalıma girdim resmen çok sinirliyim.çok mutsuzum.hiçbirşeye sewinemiyom.su içe ,içe bir hal oldum

birde güneşli havalarda daha iyim mutlu olabiliryorum... ama kapalı havalarda sanki ölücekmişim gibi geliyor.. daralıyorum... tam anlamıyla yaz gelsinde bende güneş açsın artık...

4.makıne camasır da bıttı daha ev supurulcek daha bulasık makınesı bosaltılıcak daha oglen yemegı kaldırılacak daha carısya cıkılıcak daha aksam yeemegı yapılacak daha aksama nısana gıdılıcek

uvv gözum korktu

istersen bu kadar yormasan kendiniiiii.............
süpürme işini eşin yapsınnnnnnnn kendini zorlama.... zaten evde de yokmuşsun.. dinlen şimdi sonra çarşıya git akşamda nişana... dışarda yiyin yemeğiniziDDD

birde güneşli havalarda daha iyim mutlu olabiliryorum... ama kapalı havalarda sanki ölücekmişim gibi geliyor.. daralıyorum... tam anlamıyla yaz gelsinde bende güneş açsın artık...

seneye diyince seneye yaz tatile bebekler 6 aylık olcak en az düşünsenize mayolu falan simitin içinde ayyy yerim ben onu yaaaaa mama saatiydi suyuydu uykusuydu süper bi tatil bizi bekliyo

yok yormuyorum dınlene dınlene yapıyorum

aylardan sonra ılk kez süpürge acacagım eve sımdıye kadar esım actı ama bugun ben acayım
o guzel supuremıyor :))

bu hafta cok dısardan yedık ya bılmıyorum kı

zaen boyle yatarsam ne yemek olacak ne de süpürge

canım biz seninle aynıyız bende 10 haftalığım hava burda hep açık ama ben kararığım kimseyi istemiyorum.hep yalnız kalmak istiyorum.eşime bile kötü davranıyorum.neden böyle oldum anlam veremiyom

o konuda haklısın güzel süpüremiyorlar ama ne yapalım..
o zaman şimdi hafif bir yemek yap diğer işleri salla.. akşama hazırlan sende DDD

canım biz seninle aynıyız bende 10 haftalığım hava burda hep açık ama ben kararığım kimseyi istemiyorum.hep yalnız kalmak istiyorum.eşime bile kötü davranıyorum.neden böyle oldum anlam veremiyom

bilmiyorum canımm ben şuan işteyimm Allahtan burda takılıyorum.. herkese ters cevap veriyorum..
kendimi anlayamıyorum....
duygular değişiyor sanırım...
yada kullandığım ilaç beni böyle yapıyor... ama sizde öylesiniz....
korkum ne biliyormusun. anne nasıl olursa bebekte öyle olurmuş diyorlarya
ben şuan sinirliyimmm.. bebektemi öyle olacak.. acaba:26::26:

seneye diyince seneye yaz tatile bebekler 6 aylık olcak en az düşünsenize mayolu falan simitin içinde ayyy yerim ben onu yaaaaa mama saatiydi suyuydu uykusuydu süper bi tatil bizi bekliyo
ayyyy canımm yaa ne güzel yazmışsınn... Allah inşallah o güzel günelri bizlere gösterir....
bu arada sana söyleyecektim gün atladı yazmadım. benim kaynanagillerde b.paşada oturuyor.. bende torıumun orda oturuyorum...

canım bende bundan korkuyorum.huysuz bişey olursa diye.bu duygular ne zamn durulcak acaba bu arlar doktora gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…