kızlar birşey sorcam
çay içiyormusunuz??????
ben günde 4 küçük bardak çok açık olarak içiyorum ama yinede içip içmemek koınusunda karasızım..
dr gittiğimde soracağım....
bu hafta dr gittiğimde ciğeride sorayım bari... ay neden elimize liste vermiyorlar ki????bende sakatat yasak diye biliyorum çok bakteri üretiyormuşlar...
sabah kahvaltıyı çaysız yapamıyorum.. yani çaydan başka bişey içemiyorum.. ama günde 3 bardağa düşüreyim o zaman çayı....bir zamanlar asla vazgeçemediğim bişeydi..şimdi görmeye bile tahammülüm yok..:26:ama benimle aynı haftada olan bi hamile hemşire arkadaşım günde 2-3 kupa içiyor..dr.da 1 kupa açık iç dedi ona..yani o kupa da 2-3 bardağa eşdeğer..
canım aynı durumdayız.bunalıma girdim resmen çok sinirliyim.çok mutsuzum.hiçbirşeye sewinemiyom.su içe ,içe bir hal oldumben de çok tuhaf bir ruh hali ouştu dünden beri ortada hiçbişey yokken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım,eşim dedi noluyo,duvarlar üstüme üstüme geliyo sanki,bu kıar niye bu kadar hızlı uzamaya başladı,alırken canım da acayip ağrıyo,kalk çarşıya gideim,açık havaya ihtiyacım var bana bişeyler alaım dedim,çarşıya gittik,bişeyler aldım kafam dağıldı,bugünde çok siniri hissediyom kendimi,kimseyle fazla konuşmak istemiyom,gürültüye tahammü edemiyom,sabah yarım somun yedim,çok iyi bi kahvaltı yaptım,geldiğimden beri 10 brdk su içtim,sürekli dilim ağzım kuruyo,saat 11 de acıktım tekrar 1 ssat sonra yiyecem idare edeyim dedim,ssat 11.45 oldu ellerim zangır zangır titriyo,başım dönüyo miğdem kazınıyo,hemen evden getirdikerimi yedim,domates,salatalık,biber,tuzladım tuzladım yedim,peynir,20 kadar da zeytin,çeyrek ekmek,1 tane meyve,ama miğdem tekrar kazınmaya başladı,belim,ayakarım ağrıyo,noluyo bana böyle
canım aynı durumdayız.bunalıma girdim resmen çok sinirliyim.çok mutsuzum.hiçbirşeye sewinemiyom.su içe ,içe bir hal oldum
ayy canım kıyamam sana.... yanlız değilsin bak kaç kişiyiz......hava yağmurlu..kapkaranlık..şimşekler çakıyo..yanlızım..bi siz varsınız..
hava yağmurlu..kapkaranlık..şimşekler çakıyo..yanlızım..bi siz varsınız..
4.makıne camasır da bıttı daha ev supurulcek daha bulasık makınesı bosaltılıcak daha oglen yemegı kaldırılacak daha carısya cıkılıcak daha aksam yeemegı yapılacak daha aksama nısana gıdılıcek
uvv gözum korktu
yaaaaaaaaaa ağlamayalımmmmmmmqeLin beraber aqlıyalımm ühhüüü
birde güneşli havalarda daha iyim mutlu olabiliryorum... ama kapalı havalarda sanki ölücekmişim gibi geliyor.. daralıyorum... tam anlamıyla yaz gelsinde bende güneş açsın artık...
istersen bu kadar yormasan kendiniiiii.............
süpürme işini eşin yapsınnnnnnnn kendini zorlama.... zaten evde de yokmuşsun.. dinlen şimdi sonra çarşıya git akşamda nişana... dışarda yiyin yemeğiniziDDD
birde güneşli havalarda daha iyim mutlu olabiliryorum... ama kapalı havalarda sanki ölücekmişim gibi geliyor.. daralıyorum... tam anlamıyla yaz gelsinde bende güneş açsın artık...
yok yormuyorum dınlene dınlene yapıyorum
aylardan sonra ılk kez süpürge acacagım eve sımdıye kadar esım actı ama bugun ben acayım
o guzel supuremıyor :))
bu hafta cok dısardan yedık ya bılmıyorum kı
zaen boyle yatarsam ne yemek olacak ne de süpürge
canım biz seninle aynıyız bende 10 haftalığım hava burda hep açık ama ben kararığım kimseyi istemiyorum.hep yalnız kalmak istiyorum.eşime bile kötü davranıyorum.neden böyle oldum anlam veremiyom
ayyyy canımm yaa ne güzel yazmışsınn... Allah inşallah o güzel günelri bizlere gösterir....seneye diyince seneye yaz tatile bebekler 6 aylık olcak en az düşünsenize mayolu falan simitin içinde ayyy yerim ben onu yaaaaa mama saatiydi suyuydu uykusuydu süper bi tatil bizi bekliyo
hava yağmurlu..kapkaranlık..şimşekler çakıyo..yanlızım..bi siz varsınız..
bilmiyorum canımm ben şuan işteyimm Allahtan burda takılıyorum.. herkese ters cevap veriyorum..
kendimi anlayamıyorum....
duygular değişiyor sanırım...
yada kullandığım ilaç beni böyle yapıyor... ama sizde öylesiniz....
korkum ne biliyormusun. anne nasıl olursa bebekte öyle olurmuş diyorlarya
ben şuan sinirliyimmm.. bebektemi öyle olacak.. acaba:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?