2011 Aralık Anneleri

aaaa ne tesadüf benim kayınvalidemgiller:)) murat mahallesinde eşim ordakileri tanır yüzde 90ını diyebilirim seninkilerde ordaysa belki eşini de tanıyodur annemde b.paşa da ama o terazidere de

biz daha demedik kimseye kayınvalidem geçen gün düşünmüyomusunuz kızım dedi bende haziranda denicez dedim haziran ortasında sölicez hehehehe

herkeslere merhabalar...nasılsınz bakalım en güzel enne adayları? günlerdir yokumm malum görümcemler bizdeydi hatırlarsanız..hala bizdeler de ben iyi değilim dedim de çıkmadım onlarla...hergün değişik bi aktivite istiyo hanfendi,neyseki yarın gece son...geçmişi pek okuyamadım..umarım herşey yolundadır..

o konuda şanslıyım benim eşim çok güzel temizlik yapar,bir satte evi süpürür,siler,tuvalet,banyo,balkon bie yıkar,yemek yapar,geçenlerde benim canım dolma istiyo demiştim,almış yapmış,benden iyi oymuştuütüyü zaten evendiğimizden beri o yapıyo,benimkini de

canım bende bundan korkuyorum.huysuz bişey olursa diye.bu duygular ne zamn durulcak acaba bu arlar doktora gittin mi
canım sağolsun dr beni her hafta çağırıyor... geçen hafta c tesi gittim..ayın 14ünde şimdide 23 pazartesi günü gideceğim...

ne diyrosunn yaaaaa maaşallahh....
ütü birde hee...

valla tanıyabilirler.. bizimkilerde o taraflarda oturuyor pazar yolunda
iyi ettin dememekle ama söyledikten sonra surata hazır ollll.. neden daha önce demediniz diye...
ama güzel olacakk nerdeyse cinsiyetide belli olur o vakite kadar.

canım sağolsun dr beni her hafta çağırıyor... geçen hafta c tesi gittim..ayın 14ünde şimdide 23 pazartesi günü gideceğim...

ay ne güzel canım benim ki 2 hafta sonra gel dedi.her hafta çağırmıyo.keşke çağırsa haziran 4 te gitcem.bana kslsa her gün giderim

benımkı de guzel yapar ama canı ısteyıce canı ıstemezse oylesıne süpürür gecer

tozları hep o alır mesela evlendıgımızden berı ben hıc sevmem..
balkonı da yıkar camasırda asar

ama ıste keyfı yerınde olucak o zaman hepsı süper olur :)

kızlar birşey sorcam..
ama biraz ayıp kaçacak...
ağda konusunda ne düşünüyrosunuz...
yapılmalı mı yapılmamalı mı... dr soran varmı..
benim sormak aklıma gelmedi.. p tesi randevum var... o yüzden size sormak istiyorum ona göre yapacam....

ay ne güzel canım benim ki 2 hafta sonra gel dedi.her hafta çağırmıyo.keşke çağırsa haziran 4 te gitcem.bana kslsa her gün giderim

aslında önceleri kızıyordum neden çağırıyor diye.. ama ilk kontrole ücret ödüyorum 10 gün içinde kontrol ücretsiz.. yani ayda 2 kere para vermiş oluyorum..
veeee iyiki giidyorum... her 9 günde bir görmüş oluyorum pıtırcığımı

ben ıkı kere yaptırdım bırısı hamıle oldgum ogrendıgım gun bılmıyordum hamıle oldugumu

bırısı de gecen haftalarda

kendım de yapamıyorum temız guvendıgım yere gıdıp yaptırıyorum

yani sorun yok o zaman değilmi.. bahsettiğim yeri anladın....

hiç sorma keçi gibi oldum,hamie olunca,çok hızı çıkıyolar,alırken çok acıyolar,alakasız yerlerde olunca 2 büküm oluyosun,hadi şimdi karın yok,yarın kocaman olduğunda daha zor,ben dün kendim aldım,birazını da eşime aldırdm,canım çok acıyo,niye bu kadar hızlı çıkıyolar diye,hıçkıra hıçkıra ağladım durduk yere,diğer ay kuaföre gidecem,baştan aşağı,ora hariç,oraya jilet vurmaya başladım,tehlikeliymiş,hem de kuaföre açması bi mesele,o acıya dayanması bi mesele

bende özlüyorum çok görmek istiyorum zaten görünce rahatlıyorum.aslında risk falan yok benim ama sürekli yatıyorum.diyom ya yedim kafayı iyice

ben normal yerleri epilasyon aleti kullanıyorum.. ama sık sık dr gidince maalesef hassas bölgeye jilet....
ama şimdi sanırım ağda yapacam...korktum birşey olurmu diye.. hani zararı olurmu bebişime....

bende özlüyorum çok görmek istiyorum zaten görünce rahatlıyorum.aslında risk falan yok benim ama sürekli yatıyorum.diyom ya yedim kafayı iyice
canım çalışmıyorsun sanırıö.. o yüzden sık sık parka çık yürüyüş yap.. evde kalma daha çok bunalırsın.. atlacağız inşallah şu zor günleri....

ben normal yerleri epilasyon aleti kullanıyorum.. ama sık sık dr gidince maalesef hassas bölgeye jilet....
ama şimdi sanırım ağda yapacam...korktum birşey olurmu diye.. hani zararı olurmu bebişime....

bence 3 ay dolsun sonra al ağdayla,zaten normal zamankinden çok acıyo

acep oğlum mu olcak,keçi gibi oldum kıllandm,göğüslerimde önceden beri kıl vardı,troitten dolayıymış,tsh değerim şuan çok iyi 1 e düşmüş,dökülmesi lazımdı,ama hamieikte orda da çıkabilir diyo,o kadar büyüdünüz niye hala kılısınız diyom,kızıyom onlara,yarın çocuk doğduğunda korkacak sizden diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…