çok merak ettim canım orası neresi
ben normal yerleri epilasyon aleti kullanıyorum.. ama sık sık dr gidince maalesef hassas bölgeye jilet....
ama şimdi sanırım ağda yapacam...korktum birşey olurmu diye.. hani zararı olurmu bebişime....
bence 3 ay dolsun sonra al ağdayla,zaten normal zamankinden çok acıyo
duyduğuma göre hassas bölgeye ağda yapmak ilerki aylarda erken doğum sebebiymiş..dikkat edin..bunu diyen de eltimin dr.u....belki şu anda bi zaraı yoktur ama..ilerde sorun..zaten ben de çok hassaslaştım..çok acıyo alırken..
herkese merhaba... aslında buraya kötü şeyler yazmak istemiyorum ama sizden başka paylaşacak kimsem de yok. son 1 haftadır bütün hamilelik belirtilerim gitti sanki. bi de bu sabah çok kötü bir baş ağrısı ile uyandım. bu saate kadar geçmedi. yaşadığım ilçedeki hastanede kadın doğumcu yok. kendi doktorumu arıyorum o da cevap vermiyor. kötü bişey yoktur di mi? düşünmemeye çalışıyorum ama çokk korkuyorumm
herkese merhaba... aslında buraya kötü şeyler yazmak istemiyorum ama sizden başka paylaşacak kimsem de yok. son 1 haftadır bütün hamilelik belirtilerim gitti sanki. bi de bu sabah çok kötü bir baş ağrısı ile uyandım. bu saate kadar geçmedi. yaşadığım ilçedeki hastanede kadın doğumcu yok. kendi doktorumu arıyorum o da cevap vermiyor. kötü bişey yoktur di mi? düşünmemeye çalışıyorum ama çokk korkuyorumm
kızlarr çok teşekkürler....
haklısınız.. geçen seferki uygulamaya devam edeyim...
dr sorayım o tamam derse ağda yaparım...
yoksa bu şekilde devam..
kusura bakmayın tekrar bu konuyu açtığım için
valla tanıyabilirler.. bizimkilerde o taraflarda oturuyor pazar yolunda
iyi ettin dememekle ama söyledikten sonra surata hazır ollll.. neden daha önce demediniz diye...
ama güzel olacakk nerdeyse cinsiyetide belli olur o vakite kadar.
ohhh iyi bari canımm... ne bileyim sonuçta sizden başka sorabilecek kimsem yok ama sormayada çekinmiştim..canımm hemen panik yapma baş ağrısı bile başlı başına bir hamileik belirtisi.
bende de hiçç belirti yokkk...
sankki hamile dğeilim gayet enerjikim canlıyımm. ilk aşlarda aşırı uykum geliyordu oda gitti. buşlantı yok bir şey yok. o yüzden dert etme kuzum hemen
ne kusuru tatlım ya bende merak ediyoredum iyi ki açtın bu konuyu :13:
kesinlikle çok hassaslaştı daha çok acıyor cnaım bende makinayla alıyorum ama ilerleyen aylarda neler olacak bilemiyorm
yok yok daha öncekinde dedim kimseye demeyin dedim duymayan kalmadı biliyolar sabıkalılar diyemezler öle bişey zaten geçen gün dedi ya düşünmüyomusunuz diye sölemeyin kızım bu defa kimseye dedi hehehehe İÇİMDEN SÖLERMİYİM DEDİM HEHEHEH
size bile söylemem deseydinn Bizde eşimin ailesinde yeni söyledik 9 haftalıkken.... Ama dedim kimse bilmesin sadece şuanlık aile biliyor..... Yani ben öyle biliyorum
ben size o kadar minnettarım ki anlatamam şu anda. Derdimi ve beni anlayan birileri olunca içim çok rahatlıyor. Yazdıklarını okurken gözlerim doldu. Iyi ki varsınız... Herkese teşekkür ederim. Belirtilerden kastım da herşey aslında. Ne bulantım var ne göğüste büyüme, ne ağrı... Zaten çok bulantım olmadı başından beri hatta hiç kusmadım. Ama sürekli tansiyonum düşer ve uyurdum. Göğüslerim de ağrırdı. şimdi hiç bişe yok. Mağdur olmak çok kötü. Bi hastaneye gitmem 2-3 saatimi alıyor. Ona da hiç halim yok zaten.
Neyse canlarım, herkese çook çokk teşekkürler. Inşallah gerçekten bir sorun yoktur. Sizi çok seviyorummm
ben size o kadar minnettarım ki anlatamam şu anda. derdimi ve beni anlayan birileri olunca içim çok rahatlıyor. yazdıklarını okurken gözlerim doldu. iyi ki varsınız... herkese teşekkür ederim. belirtilerden kastım da herşey aslında. ne bulantım var ne göğüste büyüme, ne ağrı... zaten çok bulantım olmadı başından beri hatta hiç kusmadım. ama sürekli tansiyonum düşer ve uyurdum. göğüslerim de ağrırdı. şimdi hiç bişe yok. mağdur olmak çok kötü. bi hastaneye gitmem 2-3 saatimi alıyor. ona da hiç halim yok zaten.
neyse canlarım, herkese çook çokk teşekkürler. inşallah gerçekten bir sorun yoktur. sizi çok seviyorummm
bende sakatat yasak diye biliyorum çok bakteri üretiyormuşlar...
bilmiyorum canımm ben şuan işteyimm Allahtan burda takılıyorum.. herkese ters cevap veriyorum..
kendimi anlayamıyorum....
duygular değişiyor sanırım...
yada kullandığım ilaç beni böyle yapıyor... ama sizde öylesiniz....
korkum ne biliyormusun. anne nasıl olursa bebekte öyle olurmuş diyorlarya
ben şuan sinirliyimmm.. bebektemi öyle olacak.. acaba:26::26:
ayyyy canımm yaa ne güzel yazmışsınn... Allah inşallah o güzel günelri bizlere gösterir....
bu arada sana söyleyecektim gün atladı yazmadım. benim kaynanagillerde b.paşada oturuyor.. bende torıumun orda oturuyorum...
o konuda şanslıyım benim eşim çok güzel temizlik yapar,bir satte evi süpürür,siler,tuvalet,banyo,balkon bie yıkar,yemek yapar,geçenlerde benim canım dolma istiyo demiştim,almış yapmış,benden iyi oymuştuütüyü zaten evendiğimizden beri o yapıyo,benimkini de
acep oğlum mu olcak,keçi gibi oldum kıllandm,göğüslerimde önceden beri kıl vardı,troitten dolayıymış,tsh değerim şuan çok iyi 1 e düşmüş,dökülmesi lazımdı,ama hamieikte orda da çıkabilir diyo,o kadar büyüdünüz niye hala kılısınız diyom,kızıyom onlara,yarın çocuk doğduğunda korkacak sizden diyom
selam annecikler nasılsınız? Perşembe bıraktığım yerden okumaya başladım 4 saatte bitti. Yoruldum. Ağlıyasım geldi niye bu kadar uzun sürdü diye.
Ben yasak diye duydum ama cnm onlardan birini nasıl çekiyor anlatamam. Hafta sonu yedim bir kaç dilim napıyım.
Bişey diyim mi? Şuna kanaat getirdim. anne psikolojisi nasıl olursa bebek öyle doğar diyorlar ya. Bence tersi çocuğun ruh hali huyları bize yansıyor bence. Bebişin ağlaması varsa ağlıyoruz. Kendini yalnız hisseden belkide bebiş. NE dersiniz?
Bende torıumun oralardayım. Biraz gerisi tabii türksanda.
Benim eşimde. Ama kendi kesinlikle beceremediğinden çağırdım temizlikçi verdim 100 tl. C.tesi kocamın yerine o yaptı. Benden işmiş bekleme ama parasını vereyim diyor.Sonuçta benim için fark etmez dedim.
Benimde göbişim kıllandı. ablamında öyle olmuş. Napcaz alamayız da dimi?
Ah be gülüm baş ağrısını sen gel bana sor.Belirtiler bende de hemen hemen yok gibi. Ama baş ağrısı zaten belirtiler içinde sayılıyor bunu unutma olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?