selam annecikler nasılsınız? Perşembe bıraktığım yerden okumaya başladım 4 saatte bitti. Yoruldum. Ağlıyasım geldi niye bu kadar uzun sürdü diye.
Ben yasak diye duydum ama cnm onlardan birini nasıl çekiyor anlatamam. Hafta sonu yedim bir kaç dilim napıyım.
Bişey diyim mi? Şuna kanaat getirdim. anne psikolojisi nasıl olursa bebek öyle doğar diyorlar ya. Bence tersi çocuğun ruh hali huyları bize yansıyor bence. Bebişin ağlaması varsa ağlıyoruz. Kendini yalnız hisseden belkide bebiş. NE dersiniz?
Bende torıumun oralardayım. Biraz gerisi tabii türksanda.
Benim eşimde. Ama kendi kesinlikle beceremediğinden çağırdım temizlikçi verdim 100 tl. C.tesi kocamın yerine o yaptı. Benden işmiş bekleme ama parasını vereyim diyor.Sonuçta benim için fark etmez dedim.
Benimde göbişim kıllandı. ablamında öyle olmuş. Napcaz alamayız da dimi?
Ah be gülüm baş ağrısını sen gel bana sor.Belirtiler bende de hemen hemen yok gibi. Ama baş ağrısı zaten belirtiler içinde sayılıyor bunu unutma olur mu?
Pişşt fıstıklar biz geldiz size şarkı getirdik hemide[video=dailymotion;x7n69m]http://www.dailymotion.com/video/x7n69m_erol-evgin-ateyle-oynama_music[/video]
herkese merhaba... aslında buraya kötü şeyler yazmak istemiyorum ama sizden başka paylaşacak kimsem de yok. son 1 haftadır bütün hamilelik belirtilerim gitti sanki. bi de bu sabah çok kötü bir baş ağrısı ile uyandım. bu saate kadar geçmedi. yaşadığım ilçedeki hastanede kadın doğumcu yok. kendi doktorumu arıyorum o da cevap vermiyor. kötü bişey yoktur di mi? düşünmemeye çalışıyorum ama çokk korkuyorumm
canım arkadaşım bende aynıyım...günlerimiz de yakın bak..en başından beri az belirtim vardı zaten bu haftalarda sanki hamile değilmişim gbi,tık yok... dayanamayıp ptesi gittim dr a..ufak çaplı bi azar işittim,bu kadar evhamlı olma ve iki haftada bir de gelme dedibünye meselesi herkeste farklıdır hamilelik dedi,iyi şeyler düşün..Rabbim korusun meleklerimizi inş..
acep oğlum mu olcak,keçi gibi oldum kıllandm,göğüslerimde önceden beri kıl vardı,troitten dolayıymış,tsh değerim şuan çok iyi 1 e düşmüş,dökülmesi lazımdı,ama hamieikte orda da çıkabilir diyo,o kadar büyüdünüz niye hala kılısınız diyom,kızıyom onlara,yarın çocuk doğduğunda korkacak sizden diyom
herkese merhaba... aslında buraya kötü şeyler yazmak istemiyorum ama sizden başka paylaşacak kimsem de yok. son 1 haftadır bütün hamilelik belirtilerim gitti sanki. bi de bu sabah çok kötü bir baş ağrısı ile uyandım. bu saate kadar geçmedi. yaşadığım ilçedeki hastanede kadın doğumcu yok. kendi doktorumu arıyorum o da cevap vermiyor. kötü bişey yoktur di mi? düşünmemeye çalışıyorum ama çokk korkuyorumm
ii aksamlar deryam :)iyi akşamlar kızlar çıkıyom ben
sende kendine ve bebisine cok iii bak ve ii haftasonları sizede :)canlar bende çıkıyorum
hepinize iyi hafta sonları dilerim...
kendinize ve bebişleirnize çok iyi bakın
sende kendine ve bebisine cok iii bak ve ii haftasonları sizede :)
canlar bende çıkıyorum
hepinize iyi hafta sonları dilerim...
kendinize ve bebişleirnize çok iyi bakın
ya kızlar bugün nedense karnımda ara ara batmalar gibi bisi hisediorum bu normalmi? ve yattıgım yerde elimi göbegime koyarsam kalpatısı gibi bisi hisediorum esimede dedim oda elledi o biraz daha bastırınca hisedio ama ben normal elleyincede hisediorum. bebegin kalpatısları hisedilebiliormu????? ay gülceksiniz bana belki bunu söledigim icin ama napim öle :)
canım en son ne zaman gördün bebeğini kaç mm
hmm ozaman o damarmı acaba icimde poh poh eden?yok o bebek degıl ben de hep hıssettım onu ama o bebek degıl daha cok erken bebek ıcın :)
normal dogum en iisi tabi normal dogurabilmek varken sezaryanı secenleri bende anlamıorum ama herkes kendi bilir.
eşimde dio aralıgın sonunda dogarsa cocugumuz kimligine 1. ay yazdırırız bende öle istemiorum dogumtarihi neyse o yazsın istiorum :)
Tabii ki en iyisi nomal doğum ama yaş 41 olunca hele bir de tansiyon gibi problemlerin varsa dr lar buna kıymetli gebelik diyor ve normal doğum yapmıyorlar keşke sizin gibi genç olup normal doğurabilseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?