2011 Aralık Anneleri

ohhh iyi bari canımm... ne bileyim sonuçta sizden başka sorabilecek kimsem yok ama sormayada çekinmiştim..
şimdi rahatladım..
çekincek bir şey yok kuzucum burda herşeyi paylaşıyoruz ve benzer sorunlar yaşıyoruz

Tabii ki en iyisi nomal doğum ama yaş 41 olunca hele bir de tansiyon gibi problemlerin varsa dr lar buna kıymetli gebelik diyor ve normal doğum yapmıyorlar keşke sizin gibi genç olup normal doğurabilseydim.

o zaman 41 kere maşallah diyorum size..
elbette en doğalı normal doğum ama şartlar el vermediğinde de sezeryan tabikide büyük kurtarıcı. burda hiç birimiz bizi neler bekliyor bilmiyoruz allah hayırlı doğumlar nasip etsin...
sizede bebişinizi sorunsuz taşımayı nasip etsin...

kızlarr merhaba herkesee ayy bu buzdolabı olayı beni öldürecek açtığım anda öğürmelerim başlıyor yemek yapamıyorum kahvaltılık hazırlıcam cesaret edemiyorum dolaba gitmeye kocişte uyudu kaldı kıyamıyorum uyandırmaya napcam bennn

benım bugun kasık agrım var yumurtlama gunummuş gıbı aynı yumurtlama gunlerımd eagrılı gecerdı

sanıırm tam adet gunum ya benım ondandır wc ye gıdıyorum kontrol edıyorum bırsey yok

Kızlar bu tarz ağrılarınızda 15 dk. yürüyün hafifliyorsa gaz sancısıdır. Aynı kasık ağrısı gibi oluyor.

iyi akşamlar kızlar çıkıyom ben

canlar bende çıkıyorum
hepinize iyi hafta sonları dilerim...
kendinize ve bebişleirnize çok iyi bakın

İyi akşamlar deryam ve nihalla. İyi hafta sonları dilerim bebişlerinize ve sizlere.

Tabii ki en iyisi nomal doğum ama yaş 41 olunca hele bir de tansiyon gibi problemlerin varsa dr lar buna kıymetli gebelik diyor ve normal doğum yapmıyorlar keşke sizin gibi genç olup normal doğurabilseydim.

Maaşallah ablacım. Bir eksiğin normal doğum olsun boşverr. 20 yaşındakiler bile sezeryanoluyorda. Sen olmuşsun çok mu? Allah yavrunu sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin. Allah yavrunu analı-babalı büyütsün.

Cnm burnunu ve ağzını tıkamayı dene. Ama dikkat et boğulma.

canım agzıma tülbent bağladım gülmekten ölürsünüz tipimi bir görsenizz ayy napiim ama yaff mecburum minnak bebişler ne hallere sokuyolar annişlerini

ay canım kıyamam ben sanaaa geçicek hepsi geçicek az kaldıı dayann

küstüm kocama

yaptım kendımce yemegımı oturdum yıyorum o da ne bulursa onu yesın

gleınce kalk hadı cıkıyoruz dıyecek bılıyorum çıkmıyacagım görür o

dün giremedim kızlar, malum tatildi. akşama kadar mağaza mağaza gezdik. tam 6 buçuk saat dolaşmışız sanırım bebişimde annesi gibi gezente olucak koçişimin pestili çıktı ama biz yorulmadık. kendime gömlek aldık, göbüş kısmı bol olanlardan yakında o bolluğu bebişim dolduracak.
yarın da bebişimi görmeye gidicez. ilk defa babası da görücek Ankara da yaşayıp hala doktorunu seçemeyen var mı? bir türlü karar veremedim:44:

küstüm kocama

yaptım kendımce yemegımı oturdum yıyorum o da ne bulursa onu yesın

gleınce kalk hadı cıkıyoruz dıyecek bılıyorum çıkmıyacagım görür o

nedir bu koçişlerin bizden çektiği, doğursak da kurtulsalar
ben de küstüm ama bizimkinin haberi yok arkadaşlarıyla pas oynamaya gitti. o kadar izin istedi tamam git dedim. şimdi de pişman oldum git dediğime, gelince nazlanıcam

senınkı de ıyıymıs

sabahta anlattım bunlar bunlar yapılacak dıye ama abah bı cıktı daha yenı geldı

hanı nerede dısarıda yuruyus hanı nerede alısverıs hanı neerde yemek hanı nerde nişana gıtme işi

küstüm konusmuyorum da

benim kocamda her cuma olduğu gibi maça gitti 1 saat oynuyo ama 1 saatte yol 2 saat sonra dönüyo her cuma yaaaa bizde az önce güzel ayrıldık ama şuan sinir oluyom ona her cuma olduğu gibi

halimem hiç korkma ben de seninle aynı şeyleri yaşıyorum. bulantı, aşerme vs. hiç bir belirti yok. ilk zamanlar göğüslerimde biraz sertleşme oldu ama onun da devamı gelmedi. tek belirtim ara ara halsizlik geçen hafta da sürekli başım ağrıdı. ben de tedirgin olmuştum, doktora sordum. ostrojen hormonu fazla salgılandığı için baş ağrısı yapabilir dedi. bu yaşadıklarımız çok normal ama insan gene de tedirgin oluyor.
1 yada 2 bardak o da çok açık içiyom canım,sabahları,kansızlık ve demir eksikliği var ben de sende yoksa 4-5 brdk normal
deryam ben çayı tamamen kestim. doktor demir emilim değerin düşük dedi. yemeklerde taze sıkılmış portakal suyu içmemi söyledi. C vitamini demir emilim oranını arttırıyormuş. bir de bol bol yeşillik ye, pekmez iç dedi. günde 2 kase de yoğurt ye dedi.
benim kocamda her cuma olduğu gibi maça gitti 1 saat oynuyo ama 1 saatte yol 2 saat sonra dönüyo her cuma yaaaa bizde az önce güzel ayrıldık ama şuan sinir oluyom ona her cuma olduğu gibi

kızlar şuan hastane araştırması yapıyorum. devlet hast. doğum yapmak istemiyoruz. özel olsun ama ücreti de uygun olsun 500 e falan doğum yaptıran özel hast. varmış. bir an önce kara vermem gerek. Ankara da emekli sandığını karşılayan özel hast. tavsiye edecek var mı?

Teşekkür ederim canım, umarım hepimiz sorunsuzca bebeklerimizi kucağımıza alırız.

şu bulantılarım bir bitse artık ne güzel olacak yaa..bulantısı olmayan arkadaşlar ne şanslılar

diyecemde onlarda niye bizim bulantımız yok diye dertleniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…