pazartesi günü gördüm ozamanda kalpatıslarını duyduk iste ama kac mm oldugunu bilmiorum doktorun verdgi o resim varya onun nersinde yazıo acaba? CRL 1.00cm yazıo altköşesinde ve 7w 1d yazıo. omudurki?
evet canım 10 mm boyunda 7 hafta 1 günlük:)
çekincek bir şey yok kuzucum burda herşeyi paylaşıyoruz ve benzer sorunlar yaşıyoruzohhh iyi bari canımm... ne bileyim sonuçta sizden başka sorabilecek kimsem yok ama sormayada çekinmiştim..
şimdi rahatladım..
Tabii ki en iyisi nomal doğum ama yaş 41 olunca hele bir de tansiyon gibi problemlerin varsa dr lar buna kıymetli gebelik diyor ve normal doğum yapmıyorlar keşke sizin gibi genç olup normal doğurabilseydim.
benım bugun kasık agrım var yumurtlama gunummuş gıbı aynı yumurtlama gunlerımd eagrılı gecerdı
sanıırm tam adet gunum ya benım ondandır wc ye gıdıyorum kontrol edıyorum bırsey yok
iyi akşamlar kızlar çıkıyom ben
canlar bende çıkıyorum
hepinize iyi hafta sonları dilerim...
kendinize ve bebişleirnize çok iyi bakın
Tabii ki en iyisi nomal doğum ama yaş 41 olunca hele bir de tansiyon gibi problemlerin varsa dr lar buna kıymetli gebelik diyor ve normal doğum yapmıyorlar keşke sizin gibi genç olup normal doğurabilseydim.
kızlarr merhaba herkesee ayy bu buzdolabı olayı beni öldürecek açtığım anda öğürmelerim başlıyoryemek yapamıyorum kahvaltılık hazırlıcam cesaret edemiyorum dolaba gitmeye kocişte uyudu kaldı kıyamıyorum uyandırmaya napcam bennn
bugün ozaman 7 hafta 5 günlük oldu minigim :)
Cnm burnunu ve ağzını tıkamayı dene. Ama dikkat et boğulma.
kızlarr merhaba herkesee ayy bu buzdolabı olayı beni öldürecek açtığım anda öğürmelerim başlıyoryemek yapamıyorum kahvaltılık hazırlıcam cesaret edemiyorum dolaba gitmeye kocişte uyudu kaldı kıyamıyorum uyandırmaya napcam bennn
canım agzıma tülbent bağladım gülmekten ölürsünüz tipimi bir görsenizzayy napiim ama yaff mecburum minnak bebişler ne hallere sokuyolar annişlerini
canım agzıma tülbent bağladım gülmekten ölürsünüz tipimi bir görsenizzayy napiim ama yaff mecburum minnak bebişler ne hallere sokuyolar annişlerini
annelik böyle bişey cefası bile hoşa gidiyor. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize.
ay canım kıyamam ben sanaaageçicek hepsi geçicek az kaldıı dayann
küstüm kocama
yaptım kendımce yemegımı oturdum yıyorum o da ne bulursa onu yesın
gleınce kalk hadı cıkıyoruz dıyecek bılıyorum çıkmıyacagım görür o
küstüm kocama
yaptım kendımce yemegımı oturdum yıyorum o da ne bulursa onu yesın
gleınce kalk hadı cıkıyoruz dıyecek bılıyorum çıkmıyacagım görür o
nedir bu koçişlerin bizden çektiği, doğursak da kurtulsalar
ben de küstüm ama bizimkinin haberi yokarkadaşlarıyla pas oynamaya gitti. o kadar izin istedi tamam git dedim. şimdi de pişman oldum git dediğime, gelince nazlanıcam
ne yaptı ki?
nedir bu koçişlerin bizden çektiği, doğursak da kurtulsalar
ben de küstüm ama bizimkinin haberi yokarkadaşlarıyla pas oynamaya gitti. o kadar izin istedi tamam git dedim. şimdi de pişman oldum git dediğime, gelince nazlanıcam
ben size o kadar minnettarım ki anlatamam şu anda. derdimi ve beni anlayan birileri olunca içim çok rahatlıyor. yazdıklarını okurken gözlerim doldu. iyi ki varsınız... herkese teşekkür ederim. belirtilerden kastım da herşey aslında. ne bulantım var ne göğüste büyüme, ne ağrı... zaten çok bulantım olmadı başından beri hatta hiç kusmadım. ama sürekli tansiyonum düşer ve uyurdum. göğüslerim de ağrırdı. şimdi hiç bişe yok. mağdur olmak çok kötü. bi hastaneye gitmem 2-3 saatimi alıyor. ona da hiç halim yok zaten.
neyse canlarım, herkese çook çokk teşekkürler. inşallah gerçekten bir sorun yoktur. sizi çok seviyorummm
deryam ben çayı tamamen kestim. doktor demir emilim değerin düşük dedi. yemeklerde taze sıkılmış portakal suyu içmemi söyledi. C vitamini demir emilim oranını arttırıyormuş. bir de bol bol yeşillik ye, pekmez iç dedi. günde 2 kase de yoğurt ye dedi.1 yada 2 bardak o da çok açık içiyom canım,sabahları,kansızlık ve demir eksikliği var ben de sende yoksa 4-5 brdk normal
benim kocamda her cuma olduğu gibi maça gitti 1 saat oynuyo ama 1 saatte yol 2 saat sonra dönüyo her cuma yaaaa bizde az önce güzel ayrıldık ama şuan sinir oluyom ona her cuma olduğu gibi
çekincek bir şey yok kuzucum burda herşeyi paylaşıyoruz ve benzer sorunlar yaşıyoruz
o zaman 41 kere maşallah diyorum size..
elbette en doğalı normal doğum ama şartlar el vermediğinde de sezeryan tabikide büyük kurtarıcı. burda hiç birimiz bizi neler bekliyor bilmiyoruz allah hayırlı doğumlar nasip etsin...
sizede bebişinizi sorunsuz taşımayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?