- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
kızlar şuan hastane araştırması yapıyorum. devlet hast. doğum yapmak istemiyoruz. özel olsun ama ücreti de uygun olsun500 e falan doğum yaptıran özel hast. varmış. bir an önce kara vermem gerek. Ankara da emekli sandığını karşılayan özel hast. tavsiye edecek var mı?
şu bulantılarım bir bitse artık ne güzel olacak yaa..bulantısı olmayan arkadaşlar ne şanslılar
diyecemde onlarda niye bizim bulantımız yok diye dertleniyorlar
çooook teşekkür ederimcanım güven hastanesine bakabilirsin o kadar uygun olmasa da çok pahalı da değil, ben oraya gidiyorum. kolay gelsin
halimem hiç korkma ben de seninle aynı şeyleri yaşıyorum. bulantı, aşerme vs. hiç bir belirti yok. ilk zamanlar göğüslerimde biraz sertleşme oldu ama onun da devamı gelmedi. tek belirtim ara ara halsizlikgeçen hafta da sürekli başım ağrıdı. ben de tedirgin olmuştum, doktora sordum. ostrojen hormonu fazla salgılandığı için baş ağrısı yapabilir dedi. bu yaşadıklarımız çok normal ama insan gene de tedirgin oluyor.
deryam ben çayı tamamen kestim. doktor demir emilim değerin düşük dedi. yemeklerde taze sıkılmış portakal suyu içmemi söyledi. C vitamini demir emilim oranını arttırıyormuş. bir de bol bol yeşillik ye, pekmez iç dedi. günde 2 kase de yoğurt ye dedi.
canım güven hastanesine bakabilirsin o kadar uygun olmasa da çok pahalı da değil, ben oraya gidiyorum. kolay gelsin
Nasılsın mardinn nasıl qidiyor hamiişlik
ben göbegimi ekledııııım
yarında esıme cektırıp ekleyecegım bu hıc olmadı
Ahanda imdadıma yetiştin hoşgeldin gulyunncukk iyi diyelim iyi olsun yaff ama bu buzdolabından tiksindimm benn açar açmaz öğürmeye başlıyorummsiliyorum siliyorum değişen birşey yok sen nasılsın tatlışş
Napıyım yhaa iyi qidiyorr bende doymak bilmiyorum maleseff elim aqzımdaaz kaldı qeçicek dayan biraz daha
oy oyy maşallahh ne güzel valla nazar değmesin bende geçicek die teselli buluorum ama bu minnakım bi doğsun ben ona sorarım
Sen özelemi qidiyosun yoksa devletemi doqumu falan nasıl düşünüyosun
canım ben tıp merkezinde bi doktor buldum özel muaynehanesi de var tahlilleri muaynemi fln tıp merkezinde yaptırcam gerekirse özel muayenesine de giderim doğumuda onun anlaşmalı olduğu özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum ama kısmet bakalım Hayırlısı olsun hakkımızda sen ne yaptın cnm buldunmu bi doktor fln
Devlet mi özel mi kararsızım istnbuldayım ben burda bazı özellerde sırf küvez parası almak için sezeryanla doqum yaptırıyolar erken doqum yaptırıyolar bilemiyorum devlete qittim ikili testi orda yaptırcam ebe bi arkadaşın qittiqi bi dr var özelde kontrollere ona qidicem qaliba bakalım Ankara senin sanırım bende doqma büyüme Anklıyım ama evlenince İstanbula qeldik sewmiorum burayı
Haklısın cnm valla tanıdık öneri üzerine bulmak lazım aslında doktoru öyle yaptım bende Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah benim doğum sanırım sezeryan olabilirben 2sene önce bi kaza geçirmiştim o yüzden :18: bende dogma buyume ankara cnmm kısmet işi valla herşey Ankarada dogan buyuyen ıstanbulu zor sever zaten benımde teyzemler orda ama bende sevmem ıstanbulu aslında cok güzel ama çok karışık insanlarıda semtleride tabiiiii kocişler nerdeyse biz de orda
3 yıl olacak sewemedim walla ankarayaı daaha çok sewiyorumm:2: annemler kayınvalidemler hepsi orda kimsem yok burda alışamadım..
temelli mi ordasınız yoksa tayin olayı fln mı:44:
Yha özel sektörde çalışıyor istanbul ofise yolladılar nişanlıyken sona orda kaldı evlennce bende qittim bi zamn sonra arkadaşıyla ofis açtılar ortak yani ankara bana hayal oldu kendi işini açmasa belki qiderdik qeri ama artık zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?