2011 Aralık Anneleri

canım güven hastanesine bakabilirsin o kadar uygun olmasa da çok pahalı da değil, ben oraya gidiyorum. kolay gelsin

şu bulantılarım bir bitse artık ne güzel olacak yaa..bulantısı olmayan arkadaşlar ne şanslılar

diyecemde onlarda niye bizim bulantımız yok diye dertleniyorlar

cidden bulantısı olanda olmayan da şikayetçi biz bayanlara yaranılmıyor
canım güven hastanesine bakabilirsin o kadar uygun olmasa da çok pahalı da değil, ben oraya gidiyorum. kolay gelsin
çooook teşekkür ederim

cnm benim çok tşk ederim ya inan çok iyi geldi bu yazdığın :) başım hala ağrıyor ama olsun. inşallah benimki de seninki gibi bi ağrıdır. çokk saoll tekrardan

canım benim duyduğum kadarıyla da güven hastanesinde dogum çok pahallıymış ssk yada emekli sandığı fazla birşey karşılamıyormuş iyice araştırmak lazım ben doktorumu buldum ama hangi hastanede olur doğumum onu bilmiyorum Allah hakkımızda hayırlısını versinn bu arada Pikolatacımmm bende Ankaradayımmm

ben göbegimi ekledııııım

yarında esıme cektırıp ekleyecegım bu hıc olmadı

Napıyım yhaa iyi qidiyorr bende doymak bilmiyorum maleseff elim aqzımda az kaldı qeçicek dayan biraz daha

Sen özelemi qidiyosun yoksa devletemi doqumu falan nasıl düşünüyosun

canım ben tıp merkezinde bi doktor buldum özel muaynehanesi de var tahlilleri muaynemi fln tıp merkezinde yaptırcam gerekirse özel muayenesine de giderim doğumuda onun anlaşmalı olduğu özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum ama kısmet bakalım Hayırlısı olsun hakkımızda sen ne yaptın cnm buldunmu bi doktor fln

Devlet mi özel mi kararsızım istnbuldayım ben burda bazı özellerde sırf küvez parası almak için sezeryanla doqum yaptırıyolar erken doqum yaptırıyolar bilemiyorum devlete qittim ikili testi orda yaptırcam ebe bi arkadaşın qittiqi bi dr var özelde kontrollere ona qidicem qaliba bakalım Ankara senin sanırım bende doqma büyüme Anklıyım ama evlenince İstanbula qeldik sewmiorum burayı

Haklısın cnm valla tanıdık öneri üzerine bulmak lazım aslında doktoru öyle yaptım bende Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah benim doğum sanırım sezeryan olabilir ben 2sene önce bi kaza geçirmiştim o yüzden :18: bende dogma buyume ankara cnmm kısmet işi valla herşey Ankarada dogan buyuyen ıstanbulu zor sever zaten benımde teyzemler orda ama bende sevmem ıstanbulu aslında cok güzel ama çok karışık insanlarıda semtleride tabiiiii kocişler nerdeyse biz de orda

3 yıl olacak sewemedim walla ankarayaı daaha çok sewiyorumm :2: annemler kayınvalidemler hepsi orda kimsem yok burda alışamadım..

temelli mi ordasınız yoksa tayin olayı fln mı:44:

Yha özel sektörde çalışıyor istanbul ofise yolladılar nişanlıyken sona orda kaldı evlennce bende qittim bi zamn sonra arkadaşıyla ofis açtılar ortak yani ankara bana hayal oldu kendi işini açmasa belki qiderdik qeri ama artık zor

sağlık olsun cnmm ya Ankarada çok uzak değilkii en fazla 6saat hem yakında hızlı trende faaliyete geçti mi 3saatte burdasınızz insanın ekmeği rızkı nerdeyse orda mutlu huzuruludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…