sağlık olsun cnmm ya Ankarada çok uzak değilkii en fazla 6saat hem yakında hızlı trende faaliyete geçti mi 3saatte burdasınızzinsanın ekmeği rızkı nerdeyse orda mutlu huzuruludur
Haklısın canım hamilelik işte duyqusaallık vuruyor bazen
Olur cnm o kadar hiç sıkma canınıı Allah eşini aileni başından eksik etmesinn varlıklarına şükürr
Pişşt güzellikler burada mısınız?Yatsanıza kız yerinize :)))
Aminnnnnnnnn cümlemizin inş...
Pişşt güzellikler burada mısınız?Yatsanıza kız yerinize :)))
hq taneem nabersinuyku yok qene
ivittt laf atıo ondan sona kacıoo kayboluoo
Ne var ne yok kız Mardin:)) ve Gulyun :)) ve Olbey:))?
Pof ikindi gibi kayınvalidemle görümceler geldi (birinin iki tane çocuğu var) . Kayınvalidem beni çok üzdü durduk yere pat diye çocuk sen gibi olmasın falan bişeyler dedi . Bende dayanamadım manyak manyak konuşmasana sen dedim :84: Beni yerip duruyor sanki kendisi ala bişeymiş gibi . Ne gıcık oldum ya şimdi gidecek kayınpedere gelin böyle böyle dedi diyecekKayınvalidem daha 38 yaşına yeni girdi çok genç ben 25 yaşındayım düşünün artık halimi Bide bilmiş bilmiş bişeyler anlatıp duruyor (sen anlamazsın nasılsa demek istiyor) akıl veriyor bana bende herkes kendi aklını kendine saklasın dedim ay iyice ayar etti bu akşam beni.
İnsan bir yardım eder hem yemek yaptım, sofra hazırladım 2kere koy kaldır, bulaşıkalrı ayarlagörümcemin eşi geldi sonradan 3.sofra dedim artık gel eşinin yemeğini kendin hazırlıyver ne sever ne sevmez ben anlamam :86: İnsan bir düşünür bu çok ayakta kaldı otursunda bari çayı olsa biz dağıtalım ayyy amma doldum bir akşamda Çok mu abartıyorum ya kızlar sizce ? :S
hq taneem nabersinuyku yok qene
tanem gecmıse daldı sanırsammm
unuttu bisi
ivittt laf atıo ondan sona kacıoo kayboluoo
Ne var ne yok kız Mardin:)) ve Gulyun :)) ve Olbey:))?
Pof ikindi gibi kayınvalidemle görümceler geldi (birinin iki tane çocuğu var) . Kayınvalidem beni çok üzdü durduk yere pat diye çocuk sen gibi olmasın falan bişeyler dedi . Bende dayanamadım manyak manyak konuşmasana sen dedim :84: Beni yerip duruyor sanki kendisi ala bişeymiş gibi . Ne gıcık oldum ya şimdi gidecek kayınpedere gelin böyle böyle dedi diyecekKayınvalidem daha 38 yaşına yeni girdi çok genç ben 25 yaşındayım düşünün artık halimi Bide bilmiş bilmiş bişeyler anlatıp duruyor (sen anlamazsın nasılsa demek istiyor) akıl veriyor bana bende herkes kendi aklını kendine saklasın dedim ay iyice ayar etti bu akşam beni.
İnsan bir yardım eder hem yemek yaptım, sofra hazırladım 2kere koy kaldır, bulaşıkalrı ayarlagörümcemin eşi geldi sonradan 3.sofra dedim artık gel eşinin yemeğini kendin hazırlıyver ne sever ne sevmez ben anlamam :86: İnsan bir düşünür bu çok ayakta kaldı otursunda bari çayı olsa biz dağıtalım ayyy amma doldum bir akşamda Çok mu abartıyorum ya kızlar sizce ? :S
Çamaşırları astım geldim . Ay sizlerede yazınca rahatladım . Kayınvalide öyle hamile olduğumu falan geçen söyledim diyorki walla fazla sevinmedim hemen söylemediğin için diyor. Söylesem bu sefer ammada meraklı hemen söylemeden çatlar derdi eminimvalla cnm hıcte abartmamıssın en ıyısını yapmıssın ınsanlara agzının payını vermedıgın takdırde senı salak yerıne koyuyorlar asla altta kalmayacaksın bu devırde bende cok kazık yedım akrabalarımdan fln onun ıcın yenı ogrendım neyın ne oldugunu ıyı yapmıssın tanem saf bısey sanmasınlar senı devam et arkandayım valla
kızlar ben yatıyorum artık belim çok ağrıdı dinlenmem lazımmTanemcim sende hiç takma kafana ama lafın altında da kalma cahilliklerine ver boşver kuzuu öpüyorum kızlar hepücüğünüzüüüü iyi geceler size ve bebişlerinizeee
İyi geceler tatlışımkızlar ben yatıyorum artık belim çok ağrıdı dinlenmem lazımmTanemcim sende hiç takma kafana ama lafın altında da kalma cahilliklerine ver boşver kuzuu öpüyorum kızlar hepücüğünüzüüüü iyi geceler size ve bebişlerinizeee
Çamaşırları astım geldim . Ay sizlerede yazınca rahatladım . Kayınvalide öyle hamile olduğumu falan geçen söyledim diyorki walla fazla sevinmedim hemen söylemediğin için diyor. Söylesem bu sefer ammada meraklı hemen söylemeden çatlar derdi eminimAmman sorma gülüm ya bir ortası olmuyor her aynı ortamda bulunduğumuzda bana ciddi anlamda yermek ve takılmak için bahane arıyor iyice sıkıldım bişey değil her şeyine cevap vermediğim zamanlar üstüme daha fazla geliyor bu seferde cevap verince adımı sülalede sinirliye çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?