2011 Aralık Anneleri

.....................................................

Son düzenleme:

Aranızda baya azmış yaş farkı kaynana işte sokucak illa bişiler boşwer takma yardım etmeleri qerekir hamişssin sen yorulmaman qerekir

Son düzenleme:

valla cnm hıcte abartmamıssın en ıyısını yapmıssın ınsanlara agzının payını vermedıgın takdırde senı salak yerıne koyuyorlar asla altta kalmayacaksın bu devırde bende cok kazık yedım akrabalarımdan fln onun ıcın yenı ogrendım neyın ne oldugunu ıyı yapmıssın tanem saf bısey sanmasınlar senı devam et arkandayım valla

kızlar ben yatıyorum artık belim çok ağrıdı dinlenmem lazımm Tanemcim sende hiç takma kafana ama lafın altında da kalma cahilliklerine ver boşver kuzuu öpüyorum kızlar hepücüğünüzüüüü iyi geceler size ve bebişlerinizeee

Çamaşırları astım geldim . Ay sizlerede yazınca rahatladım . Kayınvalide öyle hamile olduğumu falan geçen söyledim diyorki walla fazla sevinmedim hemen söylemediğin için diyor. Söylesem bu sefer ammada meraklı hemen söylemeden çatlar derdi eminim Amman sorma gülüm ya bir ortası olmuyor her aynı ortamda bulunduğumuzda bana ciddi anlamda yermek ve takılmak için bahane arıyor iyice sıkıldım bişey değil her şeyine cevap vermediğim zamanlar üstüme daha fazla geliyor bu seferde cevap verince adımı sülalede sinirliye çıkardı

İyi geceler tatlışım

Bırazk varsın adını sınırlıye cıkarsın ne yapsanda yaranamazın zaten boylesıne bı kulagından gırsın soyledıklerı dıgerınden cıksın sen esınle mutluluguna huzuruna bak gersı boss

cevap vermeden de edemıorum ayolll neyse cnmm daha cok sohbet etmek ısterdım ama ınan duramıorum artık belımden onceden de rahatsızlıgım vardı kusura bakma baska zaman yıne dertlesırız opuyorumm cok cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…