Bırazk varsın adını sınırlıye cıkarsın ne yapsanda yaranamazın zaten boylesıne bı kulagından gırsın soyledıklerı dıgerınden cıksın sen esınle mutluluguna huzuruna bak gersı boss
Salla salla vur duvara doqru zamanda sölemişsin herşeye karşı tedbirli olmuş takma aman..
Yok kız normalde takmamda şimdi hamileyimya çok hassasım Dün gece sabahleyin yattım sabaha kadar osmanlı padişahlarını okudum rüyamdada padişahlı bişeyler gördüm sanırım :90: Pof şimdide rüyamda kayınvalidemi görmem inşallah
Kız bişey dicem sende unutkanlık var mı bende hamilelikten beri unutkanlık başladı?:26:
İnşallah canım yaa :18: Aman olmasın sakın zaten[/QUOTE
ceviz ye bol bol :)
Kız bişey dicem sende unutkanlık var mı bende hamilelikten beri unutkanlık başladı?:26:
merhaba kızlar bende tam olarak 11 hafta 4 günlük hamişim.bebeğim bana hiç sıkıntı yapmadı şimdiye kadar. midem bulanmadı aşermem olmadı ama ilk ay miğrenim çok kötü tuttu şimdi ise pek ağrı olmuyor.
ne cabuk 11 haftalık oldu bebısım. bebek özlemi ile yanıp tutuşan herkese rabbım nasıp etsın. haftaya ikili tarama testimiz var onu yaptırıcaz. inşallh bir sıkıntı olmaz. daha ilk bebeğim.keşke birde tekmelerini duyabilsem.çok merak ediyorum.
günaydınlarrrr kıslarrrr hayırlı hafta sonlarııı.
biz dün gittik dr. ikili testimiz verdik burun ense kalınlığı iyi kanımızda pazartesi-sali gibi cıkıcak.inş. hayırlısıyla bir sorun cıkmaz.:18:
ayy bebişimi görmekk beni cok heyecanlandırıyo valla sürekli onu öylece seyretmek istiyo insan..ama dr. amcası cok uğraştırdı ellerini yüzne koymuş öylece uyuyo sıpa ee burnuna bakıcak ama ellerini cekmiyo karnımı salladı vurdu falan banamısın demiyo sonra birdaha vurdu nasıl korktu bir zıplayışı vardı kuzumunn neyse ellerini cektide burnundan baktı cok şükür bir sorun yoktu..galiba benim sıpaa anası gibim uykucu olucak.
cinsiyetini yine söylemedi 3 hafta sonra sölicekmiş.
günaydınlarrrr kıslarrrr hayırlı hafta sonlarııı.
biz dün gittik dr. ikili testimiz verdik burun ense kalınlığı iyi kanımızda pazartesi-sali gibi cıkıcak.inş. hayırlısıyla bir sorun cıkmaz.:18:
ayy bebişimi görmekk beni cok heyecanlandırıyo valla sürekli onu öylece seyretmek istiyo insan..ama dr. amcası cok uğraştırdı ellerini yüzne koymuş öylece uyuyo sıpa ee burnuna bakıcak ama ellerini cekmiyo karnımı salladı vurdu falan banamısın demiyo sonra birdaha vurdu nasıl korktu bir zıplayışı vardı kuzumunn neyse ellerini cektide burnundan baktı cok şükür bir sorun yoktu..galiba benim sıpaa anası gibim uykucu olucak.
cinsiyetini yine söylemedi 3 hafta sonra sölicekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?