2011 Aralık Anneleri

Salla salla vur duvara doqru zamanda sölemişsin herşeye karşı tedbirli olmuş takma aman..

Yok kız normalde takmamda şimdi hamileyimya çok hassasım Dün gece sabahleyin yattım sabaha kadar osmanlı padişahlarını okudum rüyamdada padişahlı bişeyler gördüm sanırım :90: Pof şimdide rüyamda kayınvalidemi görmem inşallah

hihihihih aman qörme kabusun olmasın

Kız bişey dicem sende unutkanlık var mı bende hamilelikten beri unutkanlık başladı?:26:

Kız bişey dicem sende unutkanlık var mı bende hamilelikten beri unutkanlık başladı?:26:

ben de var canım unutkanlık. önceden hiçbişey unutmazdım, şimdi aklımda kalmıyo hiçbişey. demek vitamin eksikliğiymiş. hamilelikten yani. hiç aklıma gelmemişti valla :26::26:

bu arada herkese günaydıııııııın, güzel hzurlu ve bulantısız bir gün diliyorum herkese

annemler geldi dün çok rahatladım. yemek yapmıyorum, ev toplamıyorum. annem çok yoruluyo ama napim elimden gelmiyo. dün bulantı hapımı içmemiştim. öldüm akşama kadar öğürmekten. ama bu sabah içtim ve şimdi iyiyim. şükürler olsun

günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum bulantılarım öldürecek beni olsun bebişim sağlıklı olsunda ben kaçar bugün çok işim var çamaşır günü bugün sizi ve meleklerinizi öpüyorummmmmmmmmmmmm:16

günaydın herkeseeee.güzel birgün olması dileklerimle,öncelikle bebişleri öpüyorum.bayağı kalabalıklaşmış topik.bende uzun zamandır girmedim.hoşgeldiniz arkadaşlar.aralık anneleri olarak sizleride tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayıda nasib eder rabbim.sanırım 2 tane prenses geliyomuş.okudum sayfaları hepsini okuyamasamda sumak arkadaşımızın kız olduğunu okudum.öbür prenses kimin bulamadım ( haziran 9 da gitçem bende doktora.bakalım bize bişi diyecekmi cinsiyet olarak.hayırlı evlatlar versin rabbim inş.güzel birgün diliyorum herkese.....

günaydın kızlar güzel anneler hepinize güzel hafta sonları diliyorum sizi ve meleklerinizi öpüyorum

günaydınlarrrr kıslarrrr hayırlı hafta sonlarııı.
biz dün gittik dr. ikili testimiz verdik burun ense kalınlığı iyi kanımızda pazartesi-sali gibi cıkıcak.inş. hayırlısıyla bir sorun cıkmaz.:18:
ayy bebişimi görmekk beni cok heyecanlandırıyo valla sürekli onu öylece seyretmek istiyo insan..ama dr. amcası cok uğraştırdı ellerini yüzne koymuş öylece uyuyo sıpa ee burnuna bakıcak ama ellerini cekmiyo karnımı salladı vurdu falan banamısın demiyo sonra birdaha vurdu nasıl korktu bir zıplayışı vardı kuzumunn neyse ellerini cektide burnundan baktı cok şükür bir sorun yoktu..galiba benim sıpaa anası gibim uykucu olucak.
cinsiyetini yine söylemedi 3 hafta sonra sölicekmiş.

merhaba kızlar bende tam olarak 11 hafta 4 günlük hamişim.bebeğim bana hiç sıkıntı yapmadı şimdiye kadar. midem bulanmadı aşermem olmadı ama ilk ay miğrenim çok kötü tuttu şimdi ise pek ağrı olmuyor.
ne cabuk 11 haftalık oldu bebısım. bebek özlemi ile yanıp tutuşan herkese rabbım nasıp etsın. haftaya ikili tarama testimiz var onu yaptırıcaz. inşallh bir sıkıntı olmaz. daha ilk bebeğim.keşke birde tekmelerini duyabilsem.çok merak ediyorum.

canım hayırlı uğurlu olsun bebişinn rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin sana bana bize hepimize inşallahh..
ohh ne güzel bebişin iş kesmemiş annecine benimkisi hala miğde bulantısı yapıyo bana inş. 4. ya dolduğu zamana gecer sabahları cok fena oluyorum..

ayy o tekmeleri bende sabırsızlıkla bekliyrumm eşim dersen hergün soruyo ne tekmelerini hissetcez diye neyse sağlıklı olsunlarda 20 . haftada inş. hissederiz..

ne güzel cn inş kan sonuçlarınızda güzel çıkar hayırlı olsun darısı bizlere inş

canım benim...kıyamam ben ona....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

bugün cok sessiz bu topik havayı güzel gören dışarı attı kendini sanırım

halim olsa bende cıkmak isterimde ama hiç halim yok şu ilk 3ayım bi dolsa hemen ne güzel olacak:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…