bugün cok sessiz bu topik havayı güzel gören dışarı attı kendini sanırım
halim olsa bende cıkmak isterimde ama hiç halim yok şu ilk 3ayım bi dolsa hemen ne güzel olacak:2::2::2:
aminn canım inş. sizlerde yaşıcaksınız en kısa zamanda..ne güzel cn inş kan sonuçlarınızda güzel çıkar hayırlı olsun darısı bizlere inş
aminnn aminnn inşallahh canım cümlemizzzz..canım benim...kıyamam ben ona....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
aynen canım..bulantım çok fazla bugün..sabah sabah bişeyden tiksindim..bütün günü berbat etti..:26:
aynen canım..bulantım çok fazla bugün..sabah sabah bişeyden tiksindim..bütün günü berbat etti..:26:
benim bunda tiksintim olmadı cok şükürde yalnız diğer ıkı hamileliğimde mutfaktan kapkacaklardan
yiyeceklerden herşeyden tiksinmiştim cok berbat bişeydi annemde kalmıştım hep busefer annemde
yokm ondan heralde allah kolaylıgını veriyor tiksintim yokta bulantım cok oluyor oda halsızlık
yapıyor yatıttırıyor beni..:85::85::85:
ama tecrubeyle sabit ilk 3 ay dolunca geciyor bu şikayetler
inşallah canım yaaa artık hamişliğin tadını cıkarmak istiyorum..aynen öyle sanırım cnm:1
atlatcaz inş atlatcaz bizde:18::18::18:
benım hoc bulantım olmadı ama bende evdeyım
benım hoc bulantım olmadı ama bende evdeyım
bugün cok sessiz bu topik havayı güzel gören dışarı attı kendini sanırım
halim olsa bende cıkmak isterimde ama hiç halim yok şu ilk 3ayım bi dolsa hemen ne güzel olacak:2::2::2:
Kızlar merhaba...Size birşey sormak istiyorum.Bu benim ilk bebeğim.Evleneli 3,5 ay oldu.Çocuk yapalım diye düşünmüştüm önce ama şimdi hamile kalınca acaba beklemeli miydim diye düşünüyorum..Bebeğe bakabilir miyim diye aklıma geliyor sürekli...aranızda benim gibi düşünen var mı(.
Kızlar merhaba...Size birşey sormak istiyorum.Bu benim ilk bebeğim.Evleneli 3,5 ay oldu.Çocuk yapalım diye düşünmüştüm önce ama şimdi hamile kalınca acaba beklemeli miydim diye düşünüyorum..Bebeğe bakabilir miyim diye aklıma geliyor sürekli...aranızda benim gibi düşünen var mı(.
ne kadarlık evli olduğun hiç önemli değil bence. hatta buna ben ilk bebek sendromu diyorum. benim de ilk bebeğim olacak inşallah. 10 aylık evliyim. geçen gün bebeğime yelek örerken yanlış bişey yaptım ve ilk tepkim "ben daha bunu yapamıyorum, bebeğime nasıl bakıcam" oldu. sanırım hepimizin bilnçaltında var böyle şeyler. daha bugün ablama dedim, ben daha büyümedim bebişi nasıl büyütücem diye. ama bu da Allah'ın takdiri işte. anne olucaz biz, anneden daha iyi kim bakabilir çocuğuna. çok şükür sağlıklıyız. takma kafana olur mu? hamilelik ve annelik hassasiyeti işte...
kızlar size şunu söylüyeyim ben evlenir evlenmez hamile kaldım ve daha yaşım 20di 9 ay sonra anne oldum ilk kızımda..ilk zamanlar zorlukları oluyor tabiki daha evliliğe alışamamışken birde bebek..ama allah kolaylığını veriyor ve sen o bebekle birlikte olgunlaşıyorsun ben kızımla birlikte büyüdüm diyorum hepve suan yaşım 33 kızımda 12 yasında boyumca kızımın olması cok hoş bir duygu..erken falan diye düşünmeyin bence bebek olmayıp aramaktansa böylesi daha güzel hiç üzülmeyin derim ben
inşallah canım yaaa artık hamişliğin tadını cıkarmak istiyorum..
ohh ne rahatsın vallaa keşke benimde öyle olsaydı ama hamişliğin 6. haftasında bir başladı halen devam ediyor..neyseki ilk başlardaki yoğun değil allahtan sadece sabahları oluyorum şimdilik inş. 4. aydan sonra tamamen gectiğini görürürz..
ne güzel ya bayılıyorum böyle hiç bulantısı olmadan geçirenlere maşallah diyeyim sana sumak
benim bu 3. hamileliğim ve 3üde zorladı beni ya gerçi şimdiki halime yine şükrediyorum ötekilerde aglardım hergün cok berbat geciyordu
ya kızlar bugün nedense karnımda ara ara batmalar gibi bisi hisediorum bu normalmi? ve yattıgım yerde elimi göbegime koyarsam kalpatısı gibi bisi hisediorum esimede dedim oda elledi o biraz daha bastırınca hisedio ama ben normal elleyincede hisediorum. bebegin kalpatısları hisedilebiliormu????? ay gülceksiniz bana belki bunu söledigim icin ama napim öle :)
dün giremedim kızlar, malum tatildi. akşama kadar mağaza mağaza gezdik. tam 6 buçuk saat dolaşmışızsanırım bebişimde annesi gibi gezente olucak koçişimin pestili çıktı ama biz yorulmadık. kendime gömlek aldık, göbüş kısmı bol olanlardan yakında o bolluğu bebişim dolduracak.
yarın da bebişimi görmeye gidicez. ilk defa babası da görücekAnkara da yaşayıp hala doktorunu seçemeyen var mı? bir türlü karar veremedim:44:
kızlar şuan hastane araştırması yapıyorum. devlet hast. doğum yapmak istemiyoruz. özel olsun ama ücreti de uygun olsun500 e falan doğum yaptıran özel hast. varmış. bir an önce kara vermem gerek. Ankara da emekli sandığını karşılayan özel hast. tavsiye edecek var mı?
Çamaşırları astım geldim . Ay sizlerede yazınca rahatladım . Kayınvalide öyle hamile olduğumu falan geçen söyledim diyorki walla fazla sevinmedim hemen söylemediğin için diyor. Söylesem bu sefer ammada meraklı hemen söylemeden çatlar derdi eminimAmman sorma gülüm ya bir ortası olmuyor her aynı ortamda bulunduğumuzda bana ciddi anlamda yermek ve takılmak için bahane arıyor iyice sıkıldım bişey değil her şeyine cevap vermediğim zamanlar üstüme daha fazla geliyor bu seferde cevap verince adımı sülalede sinirliye çıkardı
günaydınlarrrr kıslarrrr hayırlı hafta sonlarııı.
biz dün gittik dr. ikili testimiz verdik burun ense kalınlığı iyi kanımızda pazartesi-sali gibi cıkıcak.inş. hayırlısıyla bir sorun cıkmaz.:18:
ayy bebişimi görmekk beni cok heyecanlandırıyo valla sürekli onu öylece seyretmek istiyo insan..ama dr. amcası cok uğraştırdı ellerini yüzne koymuş öylece uyuyo sıpa ee burnuna bakıcak ama ellerini cekmiyo karnımı salladı vurdu falan banamısın demiyo sonra birdaha vurdu nasıl korktu bir zıplayışı vardı kuzumunn neyse ellerini cektide burnundan baktı cok şükür bir sorun yoktu..galiba benim sıpaa anası gibim uykucu olucak.
cinsiyetini yine söylemedi 3 hafta sonra sölicekmiş.
merhaba kızlar bende tam olarak 11 hafta 4 günlük hamişim.bebeğim bana hiç sıkıntı yapmadı şimdiye kadar. midem bulanmadı aşermem olmadı ama ilk ay miğrenim çok kötü tuttu şimdi ise pek ağrı olmuyor.
ne cabuk 11 haftalık oldu bebısım. bebek özlemi ile yanıp tutuşan herkese rabbım nasıp etsın. haftaya ikili tarama testimiz var onu yaptırıcaz. inşallh bir sıkıntı olmaz. daha ilk bebeğim.keşke birde tekmelerini duyabilsem.çok merak ediyorum.
kızlar merhaba..
1-2 hafta girmedim bu topiğe..
herşey rabbimden diyorum yinede ama çok düşük hikayeleri okuyunca içim parardı pesimizme bağladım herşeyi.. çok negativtim hatta kendimi hamile olduğumu bile bile değilim diye şartlandırmıştım..
çarşamba 18/05 muayeneye gittim sonunda 7+5 iken
rabbime şükürler olsun kalbimiz atıyor hatta 2 gün önden gidiyormuşuz sanırım.. doktor tam 8 haftalık dedi 15mm ölçtü bebişimizi..
çok şükür bulantım falan hiç olmadı şimdiye kadar ama ... dükkanımdan tiksindim.. mutfak tarafında tavşan ve kuşlarım vardı tavşanı gönderdim.. kuşların biri de kayınımın alacak o da kendi kuşunu benim yavyum kalacak sadece.. iki tane olunca hertaraf berbat oluyor..
herşey kapalı dolapta dursa bile tabak bardak çatal hiçbişiy elleyesim gelmiyor..
bu da herhalde benim belirtim olacak gebelikte :)
Bende vucudumun degismesini hazmedemiyorum aynaya bakinca yada altini degistirdigimi dusununce tiksiniyorum korkuyorum ne zaman gece uyansam icim sıkılıo artik kesintisiz uyuyamayacagim diye ne acelemiz vardi diyorum ama ben bebekleri cok severim yegenime bakiyorum esimin yegeninede bakiyorum sorun yasamiyorum bu sanirim hamilelikteki hormonlardan kaynaklaniyor seytan durtuyor sonrla geciyor :) hersey cok guzel olacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?