2011 Aralık Anneleri

bende duydum onu..persembe gunu alacagım sonuclarımı..

doktor kıza benzıyor dedı kese de de kız konumundaydı bakalım %100 ne olacagı bellı olsn da..

hadi bakalım hayırlısı bir sonraki kontrolün ne zaman ?

hadi bakalım hayırlısı bir sonraki kontrolün ne zaman ?

persembe yada cuma ..

persembe kontrol etmezse bu doktorum cuma gunu kendı doktoruma gıdecegım zaten sonucları ona da gostermek ıcın o da bakıcak..

o kesın bebege de bakar cınsıyetıne de bakar..

o zaman bebegım 14.haftayı da bıtırecek ama benım sat 13 haftayı bıtırecek baya baya cınsıyet keısnlesır herhalde..

slm kızlar oğluşumu uyuttum geldim ama midem ağzımda oğlumda hiçç bulanmamıştı kız mı acaba bende haftaya ikili için kan vercem cinsiyetinide söler inş 12+2 yiz bugün oğlumda 13+ larda öğrenmiştim

selam kızlar,
sabah sendromum izin verdiği ölçüde yaptım kahvaltımı..ama yarın işe başlıyorum..bakalım nasıl olucak..dayanabilecekmiyim?..:26: olmazsa rapor alıcam napıyım..

tatlışlarrr kimse yok bugün sitede sanırımm e tabi bugün pazar herkesin kocişi evde ama benimki yok düğüne gitti işyerinden birinin tabi işyeri hep sap olduğu icin kocişin ben gitmedim küstüm bende kocişe gitti beni yalnız bıraktı die hıhhh

selam kızlar,
sabah sendromum izin verdiği ölçüde yaptım kahvaltımı..ama yarın işe başlıyorum..bakalım nasıl olucak..dayanabilecekmiyim?..:26: olmazsa rapor alıcam napıyım..

cnm ya seni anlayabiliyorum ve allah yardımcın olsun çalışmak zor olabılır bu durumda düşünmesi bile kötü geliyor bana..ama belli olmaz da belki iyi gelebilir deneyip görmen lazım

merhaba herkese, 2 hafta kadar sonra ikili tarama testine gideceğim, aranızda bu tarama testleri hakkında bilgisi olan varmı, yaptıran arkadaşlar nolduğunu anlatabilirmi,tam olarak ne yapılıyor kan testi ve ultrasonmu sadece, amniyosentez sıvısı alınıyo diyenler var, doğrumu?

bu dönemde normaldir cnm küsmeler alınmalarhamileliktendir hormonlardandır gecer gecer

bende 2 hafta sonra yaptıracam daha önce yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla ultrasondan ense ölçüsüne ve burun yapısına bakıyorlar birde kan testi yapılıyor..amniyosentez sıvısı alınmıyor o bu testlerın sonucuna göre gerek görülürse alınan birşey herkestende alınmıyor

bu dönemde normaldir cnm küsmeler alınmalarhamileliktendir hormonlardandır gecer gecer

evet canım valla resmen küsmeye trip yapmaya yer arıyorum çok fenayım yaff valla yarın muayenem var o yüzden kismeee moralimi bozamazzzz çok heycanlıyım bebişimin kalp atışlarını duycaz Allahın izniylee :81: şimdi kocaman olmuştur miniğimm o zaman mercimek kdrdıı :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…