evet canım valla resmen küsmeye trip yapmaya yer arıyorum çok fenayım yaffvalla yarın muayenem var o yüzden kismeee moralimi bozamazzzz çok heycanlıyım bebişimin kalp atışlarını duycaz Allahın izniylee :81: şimdi kocaman olmuştur miniğimm o zaman mercimek kdrdıı :18::18:
iyi bir pazar geçirmeniz dileğiyle arkadaşlar. cuma günü doktora gittim. 7 haftalık bebişimi ultrasonda gördük babasıyla. doktor doğum tarıhı 7 ocak 2012 dedi ama daha önce sezeryan geçmişin var o nedenle 25 aralık gıbı alırız dedi. ben de ben 2012de doğmasını istiyorum dedim. ben yıl sonu doğduğum için bunun sıkıntısını hep yaşadım da. doktor da dikişlerin açılır iç kanama olur. daha tehlikeli bi durum dedi
2. aya yaklaşıyorum ama gittikçe kötüleşiyorum. ilkinde bu kadar yoğun yaşamamıştım sanki. oyyyy dağlar oyyy. kokuların güzeli çirkini kalmadı hepsinden nefret ediyorum. kolumu kıpırdatamıyorum. yemek yapamıyorum. çocuğum 2.5 yaşında. her iş eşime bakıyor. o da sabırla üstesinden gelmeye çalışıyor ama ben hem utanıyorum hem de sıkılıyorum bu halimden.
kız kardeşim de geçen telefonda ütü yapamadığımı söyleyince abla kalk da yap ütülerini demez mi çok sinirlendim. zaten yapabilsem yapardım. durumu bana benzer olan var mı?
anne ya da kayınvalide gelse bu 2 aylık süreçte çok iyi olcak ama ikisi de gelemez.
hayırlı olsun cnm kaç haftalık oldu şu an?
bende 2 hafta sonra yaptıracam daha önce yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla ultrasondan ense ölçüsüne ve burun yapısına bakıyorlar birde kan testi yapılıyor..amniyosentez sıvısı alınmıyor o bu testlerın sonucuna göre gerek görülürse alınan birşey herkestende alınmıyor
iyi bir pazar geçirmeniz dileğiyle arkadaşlar. cuma günü doktora gittim. 7 haftalık bebişimi ultrasonda gördük babasıyla. doktor doğum tarıhı 7 ocak 2012 dedi ama daha önce sezeryan geçmişin var o nedenle 25 aralık gıbı alırız dedi. ben de ben 2012de doğmasını istiyorum dedim. ben yıl sonu doğduğum için bunun sıkıntısını hep yaşadım da. doktor da dikişlerin açılır iç kanama olur. daha tehlikeli bi durum dedi
2. aya yaklaşıyorum ama gittikçe kötüleşiyorum. ilkinde bu kadar yoğun yaşamamıştım sanki. oyyyy dağlar oyyy. kokuların güzeli çirkini kalmadı hepsinden nefret ediyorum. kolumu kıpırdatamıyorum. yemek yapamıyorum. çocuğum 2.5 yaşında. her iş eşime bakıyor. o da sabırla üstesinden gelmeye çalışıyor ama ben hem utanıyorum hem de sıkılıyorum bu halimden.
kız kardeşim de geçen telefonda ütü yapamadığımı söyleyince abla kalk da yap ütülerini demez mi çok sinirlendim. zaten yapabilsem yapardım. durumu bana benzer olan var mı?
anne ya da kayınvalide gelse bu 2 aylık süreçte çok iyi olcak ama ikisi de gelemez.
çok teşekkür ederim canımm 9+3deyiz bugün yani 10haftalıkk ilk kontrolüm 2mayıstaydı 20gün sonraya verdi doktor 2.kontrolü bekle bekle geçmek bilmedii ama şükürkii yarın kavuşcam bebişime Allahımdan bir engel çıkmazsaa :18::18:
aramızda cok yok ozaman demekki
bende en son 31 nisanda gitmiştim belki haftaya tekrar giderim bende 11 haftalık olsun en azından
iyi yarın gidince yazarsın yaşadıklarını gördüklerini hadi hayırlı haberler olsun inş
aramızda cok yok ozaman demekki
bende en son 31 nisanda gitmiştim belki haftaya tekrar giderim bende 11 haftalık olsun en azından
iyi yarın gidince yazarsın yaşadıklarını gördüklerini hadi hayırlı haberler olsun inş
merhaba herkese, 2 hafta kadar sonra ikili tarama testine gideceğim, aranızda bu tarama testleri hakkında bilgisi olan varmı, yaptıran arkadaşlar nolduğunu anlatabilirmi,tam olarak ne yapılıyor kan testi ve ultrasonmu sadece, amniyosentez sıvısı alınıyo diyenler var, doğrumu?
Annecikler, adaycıklar nasılsınız ? Kulaklarım uğulduyor sesim gitti iyice grip oldumsiz koruyun kendinizii
Sağ ol tatlışımgeçmişşş olsunn tatlışşş niye dikkat etmedin bakiim kendineeebol bol c vitamini al portakal limon sık iç ancak doğal yollarla atlatabilirsin birde dinlen yorma kendini
Sağ ol tatlışımSen nasılsın bakiim ? Yaramazlık yoktur inşallah . Kocişe iki gündür gıcık oluyorum şimdide beni bıraktı uzak bir yere maça gitti
cnm ya seni anlayabiliyorum ve allah yardımcın olsun çalışmak zor olabılır bu durumda düşünmesi bile kötü geliyor bana..ama belli olmaz da belki iyi gelebilir deneyip görmen lazım
Dur onada domates atalımiyiyim canım napiim bende seninle aynı dertten muzdaribimm evde yalnızım kocişte sap sapa düğüne gitti iş ortamı hep erkek olduğu için bende evde kaldım hıhhhküstüm ona konuşmuyorumm
Kolay gelsinbugün pazar ve ben çalışıyorum nöbetim var
Dur onada domates atalım:90:
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?