2011 Aralık Anneleri

iyi bir pazar geçirmeniz dileğiyle arkadaşlar. cuma günü doktora gittim. 7 haftalık bebişimi ultrasonda gördük babasıyla. doktor doğum tarıhı 7 ocak 2012 dedi ama daha önce sezeryan geçmişin var o nedenle 25 aralık gıbı alırız dedi. ben de ben 2012de doğmasını istiyorum dedim. ben yıl sonu doğduğum için bunun sıkıntısını hep yaşadım da. doktor da dikişlerin açılır iç kanama olur. daha tehlikeli bi durum dedi
2. aya yaklaşıyorum ama gittikçe kötüleşiyorum. ilkinde bu kadar yoğun yaşamamıştım sanki. oyyyy dağlar oyyy. kokuların güzeli çirkini kalmadı hepsinden nefret ediyorum. kolumu kıpırdatamıyorum. yemek yapamıyorum. çocuğum 2.5 yaşında. her iş eşime bakıyor. o da sabırla üstesinden gelmeye çalışıyor ama ben hem utanıyorum hem de sıkılıyorum bu halimden.
kız kardeşim de geçen telefonda ütü yapamadığımı söyleyince abla kalk da yap ütülerini demez mi çok sinirlendim. zaten yapabilsem yapardım. durumu bana benzer olan var mı?
anne ya da kayınvalide gelse bu 2 aylık süreçte çok iyi olcak ama ikisi de gelemez.

hayırlı olsun cnm kaç haftalık oldu şu an?

kızlar ilk hamişlikte yaşadıklarımın aynısını yaşıyorum bu da bana hep şunu düşündürüyor, ikinci de erkek olacak. biliyorum daha çok erken ama içime öle doğuyor. sizler cinsiyetini öğrenme aşamasına gelmişsiniz neredeyse.

Canım çok geçmişş olsun seni senden başka kimse anlayamaz ancak çeken anlar o yüzden kardeşinin söylediğini fln takma kafana Benim görümcem de aynı senin gibiydi hatta senden de kötüydü o 2gün hastanede yattı kusmalarından mide kanaması bile geçirdi serumlar yedi şimdi çok şükür 5.ayında bu halimize şükür eşlerimiz anlayışlı çok şükür bak senin eşinde çok yardımcı oluyormuş Allah ondan da razı olsun annene gidip kalma imkanın varsa senin için iyi olur en azından kendini toparlayana kdr :44:

hayırlı olsun cnm kaç haftalık oldu şu an?

çok teşekkür ederim canımm 9+3deyiz bugün yani 10haftalıkk ilk kontrolüm 2mayıstaydı 20gün sonraya verdi doktor 2.kontrolü bekle bekle geçmek bilmedii ama şükürkii yarın kavuşcam bebişime Allahımdan bir engel çıkmazsaa :18::18:

Teşekkürler arkadaşım, bu amniyosentez denilen şey beni biraz ürkütüyor niyeyse, inşallah gerek kalmaz, ikimiz hatta yaptıracak tüm herkes güzel sonuçlar alır...

cnm cok gemiş olsun ama bende ılk iki hamılelıgımı aynı senın gıbı gecırdım mutfaga bıle gıremezdım herseyden tıksınıyordum ılk 3ay hep böyle gectı bıraz daha sabret daha sonra gecer inş..benim bu hamileliğimde ötekilere göre daha iyi geçiyor yine bulantılarım varda tiksintim falan olmadı en azından buna da şükrediyom

Son düzenleme:

aramızda cok yok ozaman demekki

bende en son 31 nisanda gitmiştim belki haftaya tekrar giderim bende 11 haftalık olsun en azından

iyi yarın gidince yazarsın yaşadıklarını gördüklerini hadi hayırlı haberler olsun inş

ayyy Allah razı olsun canımm dua et bizim içinn yarın eve gelir gelmez ilk işim sizinle paylaşmak olur zaten ya birde bişey sorcam ben hamile oldugumu bilmezken saglık ocagında kan testi yaptırmaya gittim bana sonuç negatif dediler meğerse 1aya yakın hamileymişimm o zaman :44: saglık ocagındakıler hamılelık durumunda buraya bıldırın takıp ederız demıslerdı bıldırmelımıyımmm sizce :44::44:

bu arada sormayı unuttum sen kac haftalıksınn tatlışşş

ben yaptrıdım cnım kan ve ıdrar testı ve ultrasyonda da ense olcumu ve burun kemıgıne bakılıyor
baska bırsey olmadı

amnıyosentez sımdı degıl eger sorun cıkaarsa ıstıyorlar
3lu test 4lu testte var ana gereklı goruurse sanıırm

Annecikler, adaycıklar nasılsınız ? Kulaklarım uğulduyor sesim gitti iyice grip oldum siz koruyun kendinizii

Annecikler, adaycıklar nasılsınız ? Kulaklarım uğulduyor sesim gitti iyice grip oldum siz koruyun kendinizii

geçmişşş olsunn tatlışşş niye dikkat etmedin bakiim kendineee bol bol c vitamini al portakal limon sık iç ancak doğal yollarla atlatabilirsin birde dinlen yorma kendini

geçmişşş olsunn tatlışşş niye dikkat etmedin bakiim kendineee bol bol c vitamini al portakal limon sık iç ancak doğal yollarla atlatabilirsin birde dinlen yorma kendini
Sağ ol tatlışım Sen nasılsın bakiim ? Yaramazlık yoktur inşallah . Kocişe iki gündür gıcık oluyorum şimdide beni bıraktı uzak bir yere maça gitti

Sağ ol tatlışım Sen nasılsın bakiim ? Yaramazlık yoktur inşallah . Kocişe iki gündür gıcık oluyorum şimdide beni bıraktı uzak bir yere maça gitti

iyiyim canım napiim bende seninle aynı dertten muzdaribimm evde yalnızım kocişte sap sapa düğüne gitti iş ortamı hep erkek olduğu için bende evde kaldım hıhhh küstüm ona konuşmuyorumm

Son düzenleme:
Takvimdeki yollar nasıl bitecek Allah (CC.) nasip ederse daha 7ay vaaar ama çook:89:

Kızlar sizde de bir takım huy değişiklikleri var mı? Ben acıkınca aşırı sinirli biri oluyorum oysa ki açlığa karşı çok tahammüllüyümdür. Bir de eşime karşı daha bir kıskanç oldum hiç kıskanç değilimdir aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…