2011 Aralık Anneleri

Dur onada domates atalım :90:

:81::81::81:

Bişey dicem bebişlere bişey ören var mı ?

Tatlış ben hiç örmedim ama benim şimdiden 3hırka 2yelek 2de patiğim var eşimin teyzesiyle halam örmüştü tabii bu bebeğin cinsiyetine göre değişecek pembede var beyazda yeşilde

Canım çok normal hamilelikte olağan şeylermiş hep bu yaşadıklarımız doktorum eşimin gözünün içine bakarak hamilelikte anne asabileşir demişti bizde gülmüştük baya canını sıkma olması gereken seyler bunlar

n
Aynen bende kıskanç oldum . Bide çaktırmıyorum güya Zaten olağan şeylerden biriymiş davranış değişimi falan pof çok sıkıcı yeni halimi ben bile sevmiyorum :95:
mide bulantıları geçse yol kolay da mide bulantısı çok sıkıntılı

seneye yaza bebişler 6 aylık :90:

yok ben pek birşey örmeyeceğim iki yelek yeter.
Kız bende mide bulantısı yok denilecek kadar az oldu hatta afedersin bir kere kustum daha:S
Ay inşallah tam bebek arabasıyla gezdirmelik olacak kuzularımız
Ya ben atkı örmesini biliyorum ters düz bununla yelek falan örülür mü ?

Kız bende mide bulantısı yok denilecek kadar az oldu hatta afedersin bir kere kustum daha:S
Ay inşallah tam bebek arabasıyla gezdirmelik olacak kuzularımız
Ya ben atkı örmesini biliyorum ters düz bununla yelek falan örülür mü ?
[/QUOTE]

Canım ters düzle yelek falan örersinde cocugun kolu molu olmaz kesmeleri falan bılıomusun kol kesmelerini fln :44:

evet yaaa...kayınpederim geliyo Ankaradan yolda şimdi..bense bırakın yemek yapmayı daha saçımı bile taramadım...:26:

Canım Allah kolaylık versin sizde mı kalacak :44:

örülürde kolu nasıl kesilir ne kadar başlanır hiç bilmem

Tatlış ben hiç örmedim ama benim şimdiden 3hırka 2yelek 2de patiğim var eşimin teyzesiyle halam örmüştü tabii bu bebeğin cinsiyetine göre değişecek pembede var beyazda yeşilde

Canım ters düzle yelek falan örersinde cocugun kolu molu olmaz kesmeleri falan bılıomusun kol kesmelerini fln :44:

Yok canım ya bilmiyorum
örülürde kolu nasıl kesilir ne kadar başlanır hiç bilmem
Aynen ya neyse artık bende ters düzlerle battaniye öreyim

kızlar ben çıkıyorum nöbet bitti yolum uzun size iyi günler diliyorum

Sanada iyi günler cnm iyi yolculuklarr :80::80:
Yok canım ya bilmiyorum

Aynen ya neyse artık bende ters düzlerle battaniye öreyim

Canımm etrafında bilen biri varsa öğretir sana çok kolay aslında hatta bebişini öğrenenler örer hediye ederler merak etme

Naber kızlarr herkes kocişe sinirlenmiş bi taneside benm eve qelsin triplerimi çekecek walla
Hoşgeldin tatlış :82: Daha dün trip attım oralı bile değil . Ya ben çok abartıyorum ya da benim kociş fabrika hatası falan . Afedersin canım bişey çekiyor alır mısın diyorum sırf evden çıkması var diye yeme boşver onun yerine başka bişey ye diyor Saten geçen akşamdan gergindim dün iyice cingar çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…