2011 Aralık Anneleri

Deki kocişine benim böyle canım birşey çektimi yiyemezsem bebek etkilenir heleki canımın çektiğini yemezde ben elimi yüzüme fln sürersem bebişde leke çıkarmış de açda biraz interneti araştır de

Yha çanakkale turu varmış firmaları düzenlemiş c.tesi qünü qitti qece orda kalacak pazar qünü qeelcekti qitmesine zati sinirlendim diyebilirdi eşim hamile bırakamam die tek kalıcam ben tek kaalamıyorum sona akşam 11 olmuş daha aramıo naptın nettin die nese ben aradım dedim neden arammıyosun odaya çıkınca arıcaktım bura çok kalabalık dedi bende şimdi nasıl konuşuyosan öle konuşabilirdin dedim hadi sana ii qeceler dedim kapattım yüzüne aradı açmadım soan hiç aramadı qece bile ama eve qelir oo

Hb tatlımm topik bize kaldı

o zaman senin kocişine de domates atalımm boşver tatlış sıkma canını nasılsa akşam eve gelecek o zaman cıkarırsın hıncını tek tek anlatırsın düşündüklerini tabi güzel bir dille anlat anlamazsaa o zaman bak icabına

Aman canım sorma ya gıcık ediyor böyle böyle

Aynen domates fırlatalım Şaka bir yana noluyor bu eşlerimize pof ama ya

evet canımcımm ilk bebişş çok heyecanlıııı ayyy yarındaa kontrolumuz varr bizimm kalp atışlarını duycaz inşallahh büyük bir sabırla bekliyorumm

Kalp atışlarını dinlemekteki sevinç paha biçilemez Böyle küt küüüttt o kadar hızlı ve güzelki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…