Hoşgeldin tatlış :82: Daha dün trip attım oralı bile değil . Ya ben çok abartıyorum ya da benim kociş fabrika hatası falan . Afedersin canım bişey çekiyor alır mısın diyorum sırf evden çıkması var diye yeme boşver onun yerine başka bişey ye diyorSaten geçen akşamdan gergindim dün iyice cingar çıkardım
Hoşgeldin tatlış :82: Daha dün trip attım oralı bile değil . Ya ben çok abartıyorum ya da benim kociş fabrika hatası falan . Afedersin canım bişey çekiyor alır mısın diyorum sırf evden çıkması var diye yeme boşver onun yerine başka bişey ye diyorSaten geçen akşamdan gergindim dün iyice cingar çıkardım
Ha haa saracak başka kimsemiz yokSen niye sinirlendin bakalımm anlat tatlışşBugün sinirlenen sinirlenene
Yha çanakkale turu varmış firmaları düzenlemiş c.tesi qünü qitti qece orda kalacak pazar qünü qeelcekti qitmesine zati sinirlendim diyebilirdi eşim hamile bırakamam die tek kalıcam ben tek kaalamıyorum sona akşam 11 olmuş daha aramıo naptın nettin die nese ben aradım dedim neden arammıyosun odaya çıkınca arıcaktım bura çok kalabalık dedi bende şimdi nasıl konuşuyosan öle konuşabilirdin dedim hadi sana ii qeceler dedim kapattım yüzüne aradı açmadım soan hiç aramadı qece bile ama eve qelir oo
Aman canım sorma ya gıcık ediyor böyle böyleDeki kocişine benim böyle canım birşey çektimi yiyemezsem bebek etkilenir heleki canımın çektiğini yemezde ben elimi yüzüme fln sürersem bebişde leke çıkarmış deaçda biraz interneti araştır de
Yha çanakkale turu varmış firmaları düzenlemiş c.tesi qünü qitti qece orda kalacak pazar qünü qeelcekti qitmesine zati sinirlendim diyebilirdi eşim hamile bırakamam die tek kalıcam ben tek kaalamıyorum sona akşam 11 olmuş daha aramıo naptın nettin die nese ben aradım dedim neden arammıyosun odaya çıkınca arıcaktım bura çok kalabalık dedi bende şimdi nasıl konuşuyosan öle konuşabilirdin dedim hadi sana ii qeceler dedim kapattım yüzüne aradı açmadım soan hiç aramadı qece bile ama eve qelir oo
Aynen domates fırlatalımo zaman senin kocişine de domates atalımmboşver tatlış sıkma canını nasılsa akşam eve gelecek o zaman cıkarırsın hıncını tek tek anlatırsın düşündüklerini tabi güzel bir dille anlat anlamazsaa o zaman bak icabına
Aman canım sorma ya gıcık ediyor böyle böyle
Aynen domates fırlatalımŞaka bir yana noluyor bu eşlerimize pof ama ya
Acaba bizim hormonlardan onlarda da mı varonlarında babalık hormonları bunları yaptırıyo olmasın
valla bak bu hiç aklıma gelmemişti çok mantıklı bi yaklaşım olmuş
Mersi tatlış seninde ilk bebek dimi
Geçen biryerde dinlemiştim benzer bişey :sAcaba bizim hormonlardan onlarda da mı varonlarında babalık hormonları bunları yaptırıyo olmasın
evet canımcımm ilk bebişş çok heyecanlııııayyy yarındaa kontrolumuz varr bizimm kalp atışlarını duycaz inşallahh büyük bir sabırla bekliyorumm
Anaam ne qüsel çarşamba yada perşembe bende qidicem test için inş. hayırlı haberlerle döneriz
evet canımcımm ilk bebişş çok heyecanlııııayyy yarındaa kontrolumuz varr bizimm kalp atışlarını duycaz inşallahh büyük bir sabırla bekliyorumm
Geçen biryerde dinlemiştim benzer bişey :s
ohh ohh ne güzel vallaaben gelir gelmezz yazarım gelişmeleri senin kaç haftalık tatlışş [/QU
Biz sat a qöre buqün 11+6 ama 2 qün qeriden qelior 11+4 12 olunca ikili testimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?