Kız siz takvim yapsanıza ????
Kalp atışlarını dinlemekteki sevinç paha biçilemezBöyle küt küüüttt o kadar hızlı ve güzelki
Kız siz takvim yapsanıza ????
Zaten ben anlamadım ben mi hamileyim eşim mi yeemekten sona az bi uykuya dalıyorum bi kalkıyorum o benden önce uyumuuş
cok sıkıcı bır gun :97:
Dur ben sana yapayım o zaman sat ı yaz bide ne yazayım onu yaz ?ayhh beceremedim ki deenedim ama:84:
Ayyy inşallah o sevinci yaşamak bize de kısmet olur canım yaa o kadar heyecanlıyım ki anlatamam ne zamandır diyodum bi geçmek bilmedi günler diye işte geldi
Canım ne takvimi nasıl yapcaz :95:
Hoşgeldin :)) Kocişinden güzel şeyler bahsetmen ne kadarda güzelselam kızlar nasılsınız?bizde kocişimle gezmeye gittik alış veriş yaptık eve geldik kociş yemek hazırladı yedik bir size bakayım dedim kociş de biraz uyuyacak sonra da ütü yapacak artık o yapıyo ütüleri eeeeeeee sizler neler yaptını bakalım?
selam kızlar nasılsınız?bizde kocişimle gezmeye gittik alış veriş yaptık eve geldik kociş yemek hazırladı yedik bir size bakayım dedim kociş de biraz uyuyacak sonra da ütü yapacak artık o yapıyo ütüleri eeeeeeee sizler neler yaptını bakalım?
Gulyun bu aşağı yazdığımı profilindeki çizelgeye kopyala ve yapıştır . Eğer beğenmezsen rengini falan değiştiririm yazı yazmak istemediğine emin misin kız ?
http://lbdf.lilypie.com/jS2cp3.png
Olduğu gibi kopyala sayfayı açmadan.
Full olanı dene eğer olmazsa sanada yapayım fıstıkım .Tanem tatlışş mini ticker mı secicezz yoksa obur buyuk olanmı
ÖnemsizTşkler tatlış eline saqLıkk
eğitim şart ilk evlendiğimizde böyle değildi hatta bana anlaşamaz boşanırsınız dediler çünkü eşim aşırı sinirli bir adamdı ama ben ilgi ve sabrımla eşimi sakin anlayışlı ve tam bir ev erkeği yaptım kayınvalidem bile şaşırıyor bu halineHoşgeldin :)) Kocişinden güzel şeyler bahsetmen ne kadarda güzelbugün topicde bi kaç arkadaş ve ben sardığımız için kocişlerimize okuduklarım hoşuma gitti :)))
süper valla bayağı zamanımı aldı ama şimdi de meyvelerini yiyorumHahahaha süpermiş
Fıstıkım sen bi tek sat ı yazacaksın o kendisi ayarlıyor ne kadar olduğunuTanem tatlışşş bişey daha sorcammmesela ben şimdik 9+3deyim ya 9w 3d die mi gircem yoksa 10hafta die mi hesaplıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?