2011 Aralık Anneleri

Kalp atışlarını dinlemekteki sevinç paha biçilemez Böyle küt küüüttt o kadar hızlı ve güzelki

Ayyy inşallah o sevinci yaşamak bize de kısmet olur canım yaa o kadar heyecanlıyım ki anlatamam ne zamandır diyodum bi geçmek bilmedi günler diye işte geldi
Kız siz takvim yapsanıza ????

Canım ne takvimi nasıl yapcaz :95:

Biz sat a qöre buqün 11+6 ama 2 qün qeriden qelior 11+4 12 olunca ikili testimiz var[/QUOTE] oh ohh maşallah Allah nazardan saklasınn kucagımıza almayıda nasip etsin inşallahhh

Zaten ben anlamadım ben mi hamileyim eşim mi yeemekten sona az bi uykuya dalıyorum bi kalkıyorum o benden önce uyumuuş

geçende benim eşim resmen aşerdi gülmekten ölürdünüz şimdi ne istediğini söylemiim canımız fln çeker bebişlerin bi yeri şişer Allah korusun dedim ki valla sen mi hamişsin yoksa ben mi şaşırdım kaldım

ayhh beceremedim ki deenedim ama:84:
Dur ben sana yapayım o zaman sat ı yaz bide ne yazayım onu yaz ?
Ayyy inşallah o sevinci yaşamak bize de kısmet olur canım yaa o kadar heyecanlıyım ki anlatamam ne zamandır diyodum bi geçmek bilmedi günler diye işte geldi

Canım ne takvimi nasıl yapcaz :95:
oh ohh maşallah Allah nazardan saklasınn kucagımıza almayıda nasip etsin inşallahhh

geçende benim eşim resmen aşerdi gülmekten ölürdünüz şimdi ne istediğini söylemiim canımız fln çeker bebişlerin bi yeri şişer Allah korusun dedim ki valla sen mi hamişsin yoksa ben mi şaşırdım kaldım [/QUOTE]
Hani kaç hafta hamileyiz o yazıyorya altta o .
Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers Bbu siteden dene eğer yapamazsan sanada yapayım tatlışım .
K

selam kızlarnasılsınız?bizde kocişimle gezmeye gittik alış veriş yaptık eve geldik kociş yemek hazırladı yedik bir size bakayım dedim kociş de biraz uyuyacak sonra da ütü yapacak artık o yapıyo ütüleri eeeeeeee sizler neler yaptını bakalım?

Hoşgeldin :)) Kocişinden güzel şeyler bahsetmen ne kadarda güzel bugün topicde bi kaç arkadaş ve ben sardığımız için kocişlerimize okuduklarım hoşuma gitti :)))

Hahahaha süpermiş

Gulyun bu aşağı yazdığımı profilindeki çizelgeye kopyala ve yapıştır . Eğer beğenmezsen rengini falan değiştiririm yazı yazmak istemediğine emin misin kız ?

http://lbdf.lilypie.com/jS2cp3.png

Olduğu gibi kopyala sayfayı açmadan.

Son düzenleme:
Hoşgeldin :)) Kocişinden güzel şeyler bahsetmen ne kadarda güzel bugün topicde bi kaç arkadaş ve ben sardığımız için kocişlerimize okuduklarım hoşuma gitti :)))
eğitim şart ilk evlendiğimizde böyle değildi hatta bana anlaşamaz boşanırsınız dediler çünkü eşim aşırı sinirli bir adamdı ama ben ilgi ve sabrımla eşimi sakin anlayışlı ve tam bir ev erkeği yaptım kayınvalidem bile şaşırıyor bu haline
Hahahaha süpermiş
süper valla bayağı zamanımı aldı ama şimdi de meyvelerini yiyorum

Tanem tatlışşş bişey daha sorcamm mesela ben şimdik 9+3deyim ya 9w 3d die mi gircem yoksa 10hafta die mi hesaplıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…