sanki sütün yağı alınınca diğer vitaminleride alınıyormuş gibi hissediyorum. onun içim tam yağlı süt içiyorum. bundan sonra bol bol yogurt yiyecem. yoksa gidişat iyi değil
canım benimde 8 haftalık düşüğüm olmuştu ama dr bana ilaç falan vermedi.. onu neden verme gereğini duydukisöylemeyi unuttum kızlar. benim daha önce 7 haftalık bir düşüğüm olmuştu. bu aralar sık sık sırt ağrısı çekiyorum. dr. bana progestan verdi. sabah 1 akşam 2 al dedi. sizde böyle birşey oldumu? bu beni çok korkutuyo
off offf 65 kg ne olurum 7 ay sonra bilmiyorum..Lezzet olarak güzel değil kabul ediyorum ama en azından kilo aldırmaz canım ya.Ben ilk gebeliğimde 13 kg almıştım diyetle o da.78 Kg ile doğuma gittim.Şu an 67,5 kilodayım ama aylardır diyetteydim.Öyle zor ki vermesi.Özellikle yaş ileriyse
söylemeyi unuttum kızlar. benim daha önce 7 haftalık bir düşüğüm olmuştu. bu aralar sık sık sırt ağrısı çekiyorum. dr. bana progestan verdi. sabah 1 akşam 2 al dedi. sizde böyle birşey oldumu? bu beni çok korkutuyo
canım benimde 8 haftalık düşüğüm olmuştu ama dr bana ilaç falan vermedi.. onu neden verme gereğini duyduki
yok canım şimdilik bi ağrım yok.. ama dinlen kendini yorma.... Allahtan ağrım yok ben çalışıyroumsık sık sırt ağrım oluyo.15 gün sonrada( başka bir ilaç ismi dedide anlamadım) onuda verecekmiş. bu beni korkutuyo. bebeğim 5+2 offfffffffffffff sende ağrı felan olmuyomu?dr. sana ne diyo?
yok canım şimdilik bi ağrım yok.. ama dinlen kendini yorma.... Allahtan ağrım yok ben çalışıyroum
sırtım değil am belim adetli gibi ağrıyor.
hayatım kalbini ferah tut.çalışıyormusun değilse yat hep dinlen bişicik olmaz korkma
çalışıyorum da canım işimde sıkıntı yok. istediğim zaman dinlenebiliyorum. aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama bi kere o acıyı yaşadım ya. Allahım ne olur bu sefer birşey olmasın bebeğime. benim için dua edin lütfen
bende çalışıyorum canım. ama iş yaptığımda değil normalde de bazen ağrı oluyo. inş. bebeğime bir şey olmaz.:18::18::18::18:
Hayırlı olsun :)) Maşallah ikinci hh
Maşallah sizinde ikinci sanırımBişey soracağım karın ağrısı gazdan hemen olur mu acaba ? Karnım ağrıyor arada ? Bide bişey daha soracağım beta Hcg midir nedir o değerim 1000 düşük mü ? Sat 18 marttı ?
canim tipki beni anlatmissin bende aynio sorunlari yasadim oglum 4500kg 54cm dogdu
dr diyette almasaydi way halime dr 5-6kg dogardi cocugun senin hayat tehliken olurdu demisdiiiiii
bunda cok dikkat etmem gerekiyor hos bisey yiyemiyorum amaaaaaa neyseeeeeee
merhaba kızlar sat tarihime göre şu anda 7 haftalık dr a ilk gittiğimde kese görünmemişti artık yarın gideyim değilmi zamanı geldi.
bulantı kusma şikayetlerim yok sadece sabah birz miğdem yandı.
onun dışında ne yiyip içiyorsunuz kızlar.
hergün ceviz yiyorum ben ayva ye dediler . ama alıp yemedim hiç bulantıları kesiyormuş ayva.
akşamları portakal.
off inşallah kese kalp atışları nı duyarım bazen yoksa ben hamile değilmiim diyorum
Bedeminur yay burcunu hiç sevmem.Patronum yay ve inanılmaz mükemmeliyetçi, gergin, yolunda gitmeyen en ufak şeye sinirlenen bir adamdır.Kınadım sanırımİnşallah onun gibi olmaz
nİHALLA OĞLAKDA OLMASIN:)) Kocam oğlak, kaynana gibi herşeye karışıyo.Yengeç olsa, evine bağlı, uyumlu, ne dersinBugün iyiyim ya, bulantım hafif hafif.Yemekci kadın yemeği yakana kadar daha iyiydi.Şuan ofis yanık kokuyo:))
Omman günaydın canım.Ankaranın neresindesin diye sordum dün
ahhhhhhhh kızlar ahhhhhhh dr. bugün şoka girdi. 63 kiloda hamile kaldım. ve şimdi 66 olmuşum. fazla birşeyde yemiyorum. sadece gece yatmadan süt içiyorum. başka yeme şeklimde bir şey değiştirmedim. bu hızla balon gibi olacam
söylemeyi unuttum kızlar. benim daha önce 7 haftalık bir düşüğüm olmuştu. bu aralar sık sık sırt ağrısı çekiyorum. dr. bana progestan verdi. sabah 1 akşam 2 al dedi. sizde böyle birşey oldumu? bu beni çok korkutuyo
sık sık sırt ağrım oluyo.15 gün sonrada( başka bir ilaç ismi dedide anlamadım) onuda verecekmiş. bu beni korkutuyo. bebeğim 5+2 offfffffffffffff sende ağrı felan olmuyomu?dr. sana ne diyo?
çalışıyorum da canım işimde sıkıntı yok. istediğim zaman dinlenebiliyorum. aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama bi kere o acıyı yaşadım ya. Allahım ne olur bu sefer birşey olmasın bebeğime. benim için dua edin lütfen
off offf 65 kg ne olurum 7 ay sonra bilmiyorum..
canım bilgilerimi vermeyeyim benim düşük riskim var kesinleşsin veririm canımm sağoll.şu günleri atlatsam bir iyi olacakk.masal800 ,merhaba canım , senin sat-kilo-yaşadığı il vb bilgilerin eksik , istersen ilk sayfada listeye bir bak , vermek istediğin bilgileri buradan yaz
kızlarr çook kötüyümm akşam açık kırmızı kanama geldi.yoğun ama sonra kahve oldu.doktora gittim kese iyi bebekte içinde yerleşmeye çalışıyor.kılcal damarlar kanamış dedi.kanama yoğunlaşırsa düşükte olabilir ama şimdilik iyi dedi.çook moralim bozuk
canım bilgilerimi vermeyeyim benim düşük riskim var kesinleşsin veririm canımm sağoll.şu günleri atlatsam bir iyi olacakk.
geçmiş olsun canım , sıkma canınıbenim ilk gebeliğim tüp bebekle olmuştu ve sonucu almam ise test günüme 1 gün kala regl olduğumu sanıp yine de bir bhcg yaptıralım adet yerini bulsun hesabı oldu .. bildiğin kanamam oldu 2 gün .. progestanı fitil olarak kullandım ve progynex iğne oldum sabah-akşam .. ne zaman kanamam olsa prognex vuruldum 2-3 gün .. bazen canım çok yanardı , o zaman da proluton depot vurulurdum haftada 1 .. her dr.un usulü - kullandığı ilaç vb farklı olabilir ama bu tarz lekelenme-kanamalı durumlarda progesteron takviyesi uygulanır . dr.un bir şey vermedi mi canım ??
nİHALLA OĞLAKDA OLMASIN:)) Kocam oğlak, kaynana gibi herşeye karışıyo.Yengeç olsa, evine bağlı, uyumlu, ne dersinBugün iyiyim ya, bulantım hafif hafif.Yemekci kadın yemeği yakana kadar daha iyiydi.Şuan ofis yanık kokuyo:))
Omman günaydın canım.Ankaranın neresindesin diye sordum dün
canım yazdın ama görmedin heralde
sincandayım canım
sen??
hangi hastaneye gidiyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?