2011 Aralık Anneleri

sanki sütün yağı alınınca diğer vitaminleride alınıyormuş gibi hissediyorum. onun içim tam yağlı süt içiyorum. bundan sonra bol bol yogurt yiyecem. yoksa gidişat iyi değil

Lezzet olarak güzel değil kabul ediyorum ama en azından kilo aldırmaz canım ya.Ben ilk gebeliğimde 13 kg almıştım diyetle o da.78 Kg ile doğuma gittim.Şu an 67,5 kilodayım ama aylardır diyetteydim.Öyle zor ki vermesi.Özellikle yaş ileriyse

söylemeyi unuttum kızlar. benim daha önce 7 haftalık bir düşüğüm olmuştu. bu aralar sık sık sırt ağrısı çekiyorum. dr. bana progestan verdi. sabah 1 akşam 2 al dedi. sizde böyle birşey oldumu? bu beni çok korkutuyo

canım benimde 8 haftalık düşüğüm olmuştu ama dr bana ilaç falan vermedi.. onu neden verme gereğini duyduki

off offf 65 kg ne olurum 7 ay sonra bilmiyorum..

sırtım değil am belim adetli gibi ağrıyor.
hayatım kalbini ferah tut.çalışıyormusun değilse yat hep dinlen bişicik olmaz korkma

canım benimde 8 haftalık düşüğüm olmuştu ama dr bana ilaç falan vermedi.. onu neden verme gereğini duyduki

sık sık sırt ağrım oluyo.15 gün sonrada( başka bir ilaç ismi dedide anlamadım) onuda verecekmiş. bu beni korkutuyo. bebeğim 5+2 offfffffffffffff sende ağrı felan olmuyomu?dr. sana ne diyo?

sık sık sırt ağrım oluyo.15 gün sonrada( başka bir ilaç ismi dedide anlamadım) onuda verecekmiş. bu beni korkutuyo. bebeğim 5+2 offfffffffffffff sende ağrı felan olmuyomu?dr. sana ne diyo?
yok canım şimdilik bi ağrım yok.. ama dinlen kendini yorma.... Allahtan ağrım yok ben çalışıyroum

sırtım değil am belim adetli gibi ağrıyor.
hayatım kalbini ferah tut.çalışıyormusun değilse yat hep dinlen bişicik olmaz korkma

çalışıyorum da canım işimde sıkıntı yok. istediğim zaman dinlenebiliyorum. aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama bi kere o acıyı yaşadım ya. Allahım ne olur bu sefer birşey olmasın bebeğime. benim için dua edin lütfen

bende çalışıyorum canım. ama iş yaptığımda değil normalde de bazen ağrı oluyo. inş. bebeğime bir şey olmaz.:18::18::18::18:

olmaz canım allahın izniyle.. iyi düşün iyi olsun herşey.. bende çok korkuyorum ama yapacak bişey yok.. herşey allahtan.. hayırlısı neyse o olsun diye düşünüyorum.. sen içini ferah tut canım stres yapma.... çok ağrın varsa dr bi ara bakalım ne diyecek

teşekkürler canım , evet süpriz gelen bir bebek bu bizimkisi evet canım gazdan ve yediğin gaz yapan yiyeceklerden olabilir . sat 18 mart bugün 21 nisan= 4 hafta 6 günlük hamilesin ... düşük değil yüksek de değil .. benim sat 25 şubat ilk dr. randevusunda > 26 mart = tam 4 haftalık hamileyken 524 dü değerim .. geç tutunma olmuştur belki

hey maşşşşallahhhh benim tostos 2 aylıkken ancak o kilodaydı
direkt okula yazdırmayı düşünmediniz mi :)))

hamilelikten önce ne yiyorsam öyle besleniyorum , bir tek dr.umdan kesin talimatla tuz yasak yarım lt süt içmeye çalışıyorum , o da laktozsuz -light olanlardan .. ceviz - incir ve kayısı kurusu yemeyi yeniden adet edinmeye çalışıyorum .. istesem de istemesemde 3 saatte bir acıkıyorum ve dolayısıyla 2-3 an , 3 ara öğün olarak yemeklerimi yiyorum .. kahvaltıda hergün 1 yumurta yemeye çalışıyorum , ana öğünlerimden birinin de mutlaka et türlerinden olmasına dikkat ediyorum .. su içmeyi çok severim ama sanırım dikkat etmiyorum bugünlerde , halbuki rahim kaslarını en çok besleyen suymuş bu arada

Bedeminur yay burcunu hiç sevmem.Patronum yay ve inanılmaz mükemmeliyetçi, gergin, yolunda gitmeyen en ufak şeye sinirlenen bir adamdır.Kınadım sanırım İnşallah onun gibi olmaz

yay konusunda aynı fikirdeyim , akrebe razıyım , inşallah herşey yolunda gider de 20 kasımdan önce kucağıma alırım fasulyemi yaylar ketum olur , kindar ve bencil , amaaaan sağlıklı olsuynlar da dimi

seninle burçlar konuşunda anlaşıyoruz :13: oğlaklar gereksiz pinti olurlar , kendilerine göreyse tutumlu :76: yengeç olması için benim gibi temmuzda doğum yapmanız lazımdı oğluşum yengeç burcundan , inanılmaz bana düşkün , bazen yoruluyorum bu yüzden .. eşimle sarılırken ayırıyor bizi ve dönüp ona " anne menniiii " diyor

merka etme olmuyorsun canım .. ben de ilk 3 ayda aldım 3 yada 4 müydü yoksa :44: üstelik neredeyse hamileliğimi full yatarak geçirdim , 16 kiloyla tamamladım i doğumdan sonra hepsi , üstüne 6 kilo daha gitti
gazın vardır , giysilerini hesap etmiyorlar bazen .. mesela bir gittiğinde ince bir tayt ve tunik ayağında babetler varsa tartıldığında farklı ; yemek yiyip , kot pantolon kazak-sweatshirt, bot -çizme gibi şeyler giydiğinde daha farklı çıkabiliyorsun tartıda .. en güzeli dijital bir tartı al evine , sabahları aç karna , wc den sonra , iç çamaşırlarınla tartıl ve bunu hergün-her sabah neyse yap , kendi kilo takibini kendin yap .. böylece gereksiz evhamlara kapılmazsın .. ama şu da var ki eğer hamileyim , yarasın mantığıyla yiyorsan farkında olmadan yada porsiyonların miktarını arttırdıysan , doğal olarak gelir kilolar .. bu arada ilaç olarak extra bir şeyler alıyor musun ? progestan ve türevleri gibi ?? o da şişlik ve ödem yapıyor çünkü , maalesef tecrübeyle sabit

bebek tutunmaya çalıştıkça olurmuş bu ağrılar , önemi olan çok fazla üstünde düşünmemek ama yine de tedbirli olup dikkat etmek , dinlenmeye özen göstermek , temizlik vb yapmamak , ayakta çok durmamak , dik oturmak yerine uzun oturmak - uzanmak , bol su içmek ..ve elbette dr.un dediğinden çıkmamak , endişe duyduğun konuları onunla paylaşmak ..

ben de senin olduğun haftada başladım progestana , üstelik ben sabah-öğle-akşam 2şer tane alıyorum yan etkileri mahvediyor beni .. öğretmenim , ders anlatırken gözlerimi açamıyorum , leyla gibi oluyorum ve merdivenlerden inerken felan tutunma ihtiyacı hissediyorum ... gün sayıyorum resmen , inşallah 13. haftada bitecek bu ilaçlar ve kabus diye .. hoş ilk gebeliğimde neredeyse doğuma 1 gün kalıncaya kadar kullandım bu progestandan .. yetmezdi progynex ve proluton depot iğnelerinden de olurdum takviye olarak .. o yüzden şimdilerde aslında şikayet etmemeye çalışıyorum , Allah bugünlerimizi aratmasın ..

her hamilelik farklı olur , farklı bir serüvendir felan derler dr.lar .. bu kez herşeyin daha güzel olacağına inan , inanmalıyız demeliyim aslında iyi düşünelim iyi olsun

off offf 65 kg ne olurum 7 ay sonra bilmiyorum..

8 kilo alsan 73 olursun .. ben 64le hamile kaldım , 80le doğuma girdim , doğumdan 1 hafta sonra 69dum , oğluşum 6 aylıkken 64 , 1 yaşındayken 60 , şimdi hamile kalmadan en son 57.5a kadar düştüm , 58.5la hamile kaldım .. endişelenme , inşallahh sağlıkla gelecek melerklerimiz kollarımıza , sonra da kilolar geldikleri gibi gidecekler

masal800 ,merhaba canım , senin sat-kilo-yaşadığı il vb bilgilerin eksik , istersen ilk sayfada listeye bir bak , vermek istediğin bilgileri buradan yaz

kızlarr çook kötüyümm akşam açık kırmızı kanama geldi.yoğun ama sonra kahve oldu.doktora gittim kese iyi bebekte içinde yerleşmeye çalışıyor.kılcal damarlar kanamış dedi.kanama yoğunlaşırsa düşükte olabilir ama şimdilik iyi dedi.çook moralim bozuk

masal800 ,merhaba canım , senin sat-kilo-yaşadığı il vb bilgilerin eksik , istersen ilk sayfada listeye bir bak , vermek istediğin bilgileri buradan yaz
canım bilgilerimi vermeyeyim benim düşük riskim var kesinleşsin veririm canımm sağoll.şu günleri atlatsam bir iyi olacakk.

canım bilgilerimi vermeyeyim benim düşük riskim var kesinleşsin veririm canımm sağoll.şu günleri atlatsam bir iyi olacakk.

geçmiş olsun canım , sıkma canını benim ilk gebeliğim tüp bebekle olmuştu ve sonucu almam ise test günüme 1 gün kala regl olduğumu sanıp yine de bir bhcg yaptıralım adet yerini bulsun hesabı oldu .. bildiğin kanamam oldu 2 gün .. progestanı fitil olarak kullandım ve progynex iğne oldum sabah-akşam .. ne zaman kanamam olsa prognex vuruldum 2-3 gün .. bazen canım çok yanardı , o zaman da proluton depot vurulurdum haftada 1 .. her dr.un usulü - kullandığı ilaç vb farklı olabilir ama bu tarz lekelenme-kanamalı durumlarda progesteron takviyesi uygulanır . dr.un bir şey vermedi mi canım ??

progestan verdi canım günde 2 tane onu kullanıyom.şuan kanamam yok şükür.beklemedeyim.dinleniyorumm

Masal üzülme canım.Bebek sağlıklıysa tutunacaktır, kısmeti varsa gelicek canım.Ama iyi düşünki iyi olsun..

Starimu ilki tüp bebek mi olmuştu senin? Bu doğal yolla mı oldu?

canım yazdın ama görmedin heralde
sincandayım canım
sen??
hangi hastaneye gidiyosun??

canım yazdın ama görmedin heralde
sincandayım canım
sen??
hangi hastaneye gidiyosun??

Görmemişim pardon, e yaşlılık Ben Dışkapıdayım, Etlik caddesi üzerinde..Çankayada çalışıyorum ama. İlk doğumumda Lokman Hekim hastanesi ve çağ hastanesine gittim.Doktorum Çağa geçti 3 aylık hamileyken, peşinden gittim.Şimdi de özel muayenahane açtı yine peşindeyim.Belki duymuşsundur Sevgi Hanımı:) Çok severim kendisini, az sonra kalp atışı görmek için görüşücez.Ya sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…