Günaydın kızlar..Herkese bulantısız, ağrısız güzel birgün diliyorum:)
Annis benimde gebelik şekerim çıkyı ve yine çıkacak bunu biliyoruz.O yüzden derim ki diyetisyene gidip kontrollü kilo al.Ben 73 kilodan 67,5 kiloya düşüp öyle hamile kaldım.Şimdi dikkat ediyorum.Diyetistene de gidicem..Yoksa frenleyemiyoruz.Ben mesela ilk gebeliğimde 5.ayda 5 kilo almışımMaalesef şeker çıktı, sonra sabahları bilindik sahne.Az yağlı peynir, domates, salatalık öğünleri başladı.En baştan tedbir alalım.Öyle bir sıkı diyet yaptım ki ilk doğumumda son 3,5 ayda 1 kg aldım, bebeğim 3600 gr doğdu.Biraz sıkacz dişimizi 59:
merhaba kızlar sat tarihime göre şu anda 7 haftalık dr a ilk gittiğimde kese görünmemişti artık yarın gideyim değilmi zamanı geldi.
Bulantı kusma şikayetlerim yok sadece sabah birz miğdem yandı.
Onun dışında ne yiyip içiyorsunuz kızlar.
Hergün ceviz yiyorum ben ayva ye dediler . Ama alıp yemedim hiç bulantıları kesiyormuş ayva.
Akşamları portakal.
Off inşallah kese kalp atışları nı duyarım bazen yoksa ben hamile değilmiim diyorum
Bulantı için tuzlu şeyler atıştırıyorum, otobüse binmemeye çalışıyorumBeslenme olarak kalsiyum depolamak lazım.Her öğün yoğurt, süt yemek lazım.Süt yağsız kullanıyorum.İki günde bir tek yumurta yiyorum.Sabahları yağsız beyaz peynir, bazen kaşarlı tost:) Her öğün protein olacak..Birde baklagillerde çok faydalıymış.
5848BL Ben çok dikkat ettim, harfi harfine uyguladım.Bebek büyük doğmasın diye.Dediğim gibi 1 kg aldım son 3,5 ayda.Yoksa hızla kilo alıyoduk ikimizde..
Bedeminur yay burcunu hiç sevmem.Patronum yay ve inanılmaz mükemmeliyetçi, gergin, yolunda gitmeyen en ufak şeye sinirlenen bir adamdır.Kınadım sanırımİnşallah onun gibi olmaz
slm cnm valla son 3.5 ayda 1 kilo aldığını duyuncsa hayran kaldım ben 72 ile evlendim 64 e kadar zayıfladım öyle hamile kaldım yinede 86 ile doğuma girdim ama benim şanssızlığım yaşadığım ilde dietisyen olmaması azmettim yine 64 e düştüm ama 2 gebeliğimi kaybetttim biraz psikolojik biraz gırtlak şimdide 82 kiloyum ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum diyetisyene gidersen bizimlede paylaşırmısın söyledikleriniGünaydın kızlar..Herkese bulantısız, ağrısız güzel birgün diliyorum:)
Annis benimde gebelik şekerim çıkyı ve yine çıkacak bunu biliyoruz.O yüzden derim ki diyetisyene gidip kontrollü kilo al.Ben 73 kilodan 67,5 kiloya düşüp öyle hamile kaldım.Şimdi dikkat ediyorum.Diyetistene de gidicem..Yoksa frenleyemiyoruz.Ben mesela ilk gebeliğimde 5.ayda 5 kilo almışımMaalesef şeker çıktı, sonra sabahları bilindik sahne.Az yağlı peynir, domates, salatalık öğünleri başladı.En baştan tedbir alalım.Öyle bir sıkı diyet yaptım ki ilk doğumumda son 3,5 ayda 1 kg aldım, bebeğim 3600 gr doğdu.Biraz sıkacz dişimizi 59:
Yay çocukları mutlu ve güler yüzlü olurlar. İyi kalpli, arkadaş canlısıdırlar ve arkadaşları tarafından sevilirler. Her çeşit sporu ve hayvanı severler. Çok iyi öğrenci olmalarına karşın disiplini sevmezler. Oyunda hile yapmamaları öğretilmelidir.
i
:))) buda çocuklarımızın muhtemel burçlarının çözellikleri
ahhhhhhhh kızlar ahhhhhhh dr. bugün şoka girdi. 63 kiloda hamile kaldım. ve şimdi 66 olmuşum. fazla birşeyde yemiyorum. sadece gece yatmadan süt içiyorum. başka yeme şeklimde bir şey değiştirmedim. bu hızla balon gibi olacam
ya benim bulantım da yok ama karnım çatlıcak gibi geriliyor.hayırlı olsun bebşin canım.. Bende yarın 7 haftalık olacağım dr gidecem inş duyarım kalp atışlarını onu duymadan inanamıyorum hamile olduğuma.. Demekki hepimizde aynı duygular var...
Benim miğdem bulanıyor dr ilaç verdi ama içmedim..
sütü seven bi insan olmama rağmen hiç elim gitmiyor süteBulantı için tuzlu şeyler atıştırıyorum, otobüse binmemeye çalışıyorumBeslenme olarak kalsiyum depolamak lazım.Her öğün yoğurt, süt yemek lazım.Süt yağsız kullanıyorum.İki günde bir tek yumurta yiyorum.Sabahları yağsız beyaz peynir, bazen kaşarlı tost:) Her öğün protein olacak..Birde baklagillerde çok faydalıymış.
5848BL Ben çok dikkat ettim, harfi harfine uyguladım.Bebek büyük doğmasın diye.Dediğim gibi 1 kg aldım son 3,5 ayda.Yoksa hızla kilo alıyoduk ikimizde..
Bedeminur yay burcunu hiç sevmem.Patronum yay ve inanılmaz mükemmeliyetçi, gergin, yolunda gitmeyen en ufak şeye sinirlenen bir adamdır.Kınadım sanırımİnşallah onun gibi olmaz
canımm yaa her yay birbirine benzemez değilmi.. ben oğlak burcu olmasını istiyordum ama kısmet böyleymiş 15 günle kaçırdım.. aman olsunda yay oğlak fark etmez....
Ooov, harbiden kaçmış biraz.Günde 1200 ml süt lazımmış.Ama ben 2 bardağını %0,1 yağlı süt ile, diğer bölümü yoğurt ve peynirle gideriyorum.Yağlı süt içme.Bizim için önemli olan kalssiyum canım..
nİHALLA OĞLAKDA OLMASIN:)) Kocam oğlak, kaynana gibi herşeye karışıyo.Yengeç olsa, evine bağlı, uyumlu, ne dersinBugün iyiyim ya, bulantım hafif hafif.Yemekci kadın yemeği yakana kadar daha iyiydi.Şuan ofis yanık kokuyo:))
Omman günaydın canım.Ankaranın neresindesin diye sordum dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?