2011 Aralık Anneleri

günaydın güzel anneleri ve minik melekleri bizde yarın tam 11 haftamızı tamamlıyoruz rabbimin izniyle bebeklerimizin tekmesini hissetmemize çok var ama ben kımıldadığını hissettim hemde anneler gününde erkek çocuk erken kımıldarmış bakalım bir hafta sonra görecez burak mı buğlemmi olacak rabbimin izniyle

hadi bakalım 3 ümüze de çavuş mu geliyo

benim ağzımdada tat yokkk... göğüslerimde çok hassas değil...
ayy çok korkmaya başladımmmm...

öncesinde de yoksa problem yok,herkeste aynı şey olcak değil,ani bi değişiklik yoksa korkma,tat derken ne bileyim bazı yiyeceklerden tiksinti,bazılarını çok isteme vs.. gibi,bunlar 9. 10. haftalarda birden bire geçti mi mesela,ama 11 den sonra benim geçti,4 hafta kadar sürdü,panik yapma canım bişey olmaz Allahın izniyle

buselii nasilsin canim ??? uzun zamandir girmiodumda 2 gundur giriyorum bebiss nasil

iyiyim cnm benim bebişte iyi. Ah yakın olsaydında sana ev taşımasına yardımcı olsaydık. Gelçi bizler hamişiz ağır kaldıramayız ama dizmeye, toplamaya yardım ederdik. P.tesi doktora gidiyorum bebişimin cinsiyeti belli olacak ama ben senin oğlana çok sık bakıyorum çok tatlı çünkü. Hani kime bakarsan ona benzer diyorlar ya. biz hep sarışınız senin oğlan gibi bir esmer olursa ortalık biraz karışır.

günaydın en güzel anne adayları çok özlemişim ya..inşallah herkes,herşey ve tabisi de bebişleriniz çoook iyidir..bizde herşey yolunda çok şükür(yani inş.)...kontrolum 6-10 haziran haftası...gün sayıyorum

benim içimdede çok tuhaf bir his var hayatım... Allah hayıra çıakrsın ... bu arada diğer tarafa baktınmı.... saçma insanın tekinin yazdıklarına:)))

çok üzüldümm ya RABBİM sabrını verir üzülme

Günaydın annecikler ve bebişleri. Hepinize kocaman öpücük gönderiyormuş benim minnakım.

Canendeciğim Allah sabrını versin inşallah cnm. Valla dağıldım perişan oldum duyunca bende 1 aydır gitmemiştim doktora korkmaya başladım. :18: Allah yardımcın olsun arkadaşım.

biz de 86 günlük olduk,4 gün sonra 3 ay doluyo

Allah tamamına erdirsin cnm.Bizde 3 gün sonra 3 ayı dolduracağız. Allah nasip kısmet ederse.

Bu tekme tam olarak nasıl bilmiyorum ama. Bu sabah tam yataktan kalkarken kürek kemiğime bişey takıldı sanki kıpırdıyamadım bir süre. Sanki biri ayağıyla kürek kemiğimi itiyordu. Böyle bişey mi sizin hissettiğiniz de? Ay çok merak ettim hemen cevap yazarmısınız?

benim içimdede çok tuhaf bir his var hayatım... Allah hayıra çıakrsın ... bu arada diğer tarafa baktınmı.... saçma insanın tekinin yazdıklarına:)))

Nihallla cım eski topikin nersesi söylede topikçe saldıralım onlara. Bizim hamiş arkadaşımızı nasıl üzmeye çalışırlar. Heyyyyttt

canımmm sağolllll..... gerek yokkk yoksa yıkardı orayı başlarınaDDD

ınanmıyorum cok uzuldum ne dıyecegımı bılemıyorum
ıcıne dogmus demek kı sabırlı ol arkadasım hayırlısı boyleymıs

çok geçmiş olsun canım.allah sağlıklı bi bebek nasip eder inş.kanaman falanmı oldu.yoksa tesadüfmü ögrendin.kusura bakma acını deşmek istemem ama nasıl anlaşılıyo bilmek istedim.

Çook qeçmiş olsun kısa zamanda tekrar bebiş heyecanı duyarsın inş.

Çok çok geçmiş olsun ((( Çok üzüldüm .

canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun..allahım bir daha nasip etsin inşallah.

.çokk geçmiş olsun cnm ya. yine söylenecek hiç bişey yok maaleseff. Rabbim sabrını da versin inşallahh (

çok üzüldüm inan..Allah en kısa zamanda sana en hayırlısını versin..

çok üzüldüm çok geçmiş olsun..allahım en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah.

canım çok üzüldüm her şeyin hayırlısı olsun Allah tez zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah

canım çokkk üzüldüm....Allah sabır versin...

canim Allah saglikli bir bebis nasip eder sana insallah. hic kolay degil ama uzmemeye calis kendini

canımm çok üzüldüm.. rabbim sabrını versin....
ne diyeceğimi bilmiyorum..
nedense benimde öyle bir korkum var içimde...

çok üzüldümm ya RABBİM sabrını verir üzülme

Çok sağolun kızlar sizlerle yazışmak üzüntümü bir parça da olsa azalttı. Kafamı dağıtıp başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum. Benim durumum farklı siz kendi bebekleriniz için endişelenmeyin yaşım dolayısıyla hepinizden fazla risk taşıdığımı zaten biliyordum. Sonuçta daha ileriki safhalarda bunu yaşamak veya özürlü bir bebeğe sahip olmak çok daha zor bir durum. Takdir-i İlahi olunca söylenecek hiç bir söz kalmıyor..... Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

aminn canım ama senin yaşadığın acıyı bende 6 ay önce yaşamıştım.. sadece sabır.... düzelecek herşey....

çok geçmiş olsun acılar paylaştıkça azalır rabbim tez zamanda sağlıklısından nasip etsin inşallah sabır ve dua

günaydın kızlarrrr herkese güzel bir gün diliyorum bebişlerinede saglık sıhhat

cok sevindim cnm umarım bir daha böyle kötü şeyler yaşamassın

olbey geçmişe mi daldın?nasılsın uzun zamandır denk gelemedik bebiş nasıl?ben de cumartesi gününü iple çekiyorum bebişimizi göreceğiz inşallah

cumartesiyi bende iple cekiyorum en son kalp atışlarını görmüştüm ve nokta kadarcıktı bebişim şimdi nasıl oldu cok merak ediyorum

Sağolasın canım, kanama ağrı falan hiç bir belirti yok, kontrole gittiğimde öğrendim. Sadece içimde bir sıkıntı vardı birkaç gündür sanırım insana malum oluyor.

cok geçmiş olsun cnm ama takdirir ilahi diyecek cokta birşey yok rabbim en hayırlısını bilir mutlaka umarım en yakın zamanda tekrar nasip eder yeni bir bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…