2011 Aralık Anneleri

valla ben de kız manyağıyım. herkes ama herkes erkek olcak seninki diyo.ben de öyle hissediyorum işin garibi.. sağlıklı ve hayırlı olsun da.. çok sabırsızlanıyorum öğrenmek için.bi diyorum bu bebiş herkesi şaşırtacak millet dumur olcak:) bi diyorum annelerin içine doğar yok bu kesin erkek...
bu arada haftaya perşembe tam 12 haftalık oluyorum inşallah. o güne ikili test için randevu alsam?

benimde çevremdeki herkes kız diyo ama ben erkek hissediyorum, bu arada 12 haftalık hamileyim, kaç haftalıkken tam olarak öğrenebilirim ?????

canım gösterirse öğrenebilirsin bu haftalarda banada herkes ısrarla erkek diyo erkek suratı var diyolar ya bide benim suratım kız olduğuna göre kız olacak diyorum herkese onlar inat ediyo ben daha da inat ediyorum kız istiyorum yaaaaaaa neden herkes muhalefet oluyo

hahahahaha
hayırlısı neyse o olsun cnm, ben hiç takılmıyorum valla, nasıl olsa ilk hamileliğim, ikiside kabulumdur. yeterki şu bulantılarım ve mide yanmalarım bitsin, çokkkkkkkkkkk zorrrrrrr

amin cnm herşyeden etkileniyoruz ister istemez ama ben kendimdeki rahatlığı hala anlayabilmiş değilim:44::44::44:bide benim meleğimin boyu 20,0 mm yazıyodu doğru hatırlamışım

aynen öle bide bundan önce bir düşüğüm var daha doğrusu onda kese bile oluşmamıştı ne biliyim kaybetme korkusu çok kötü

selam kızlar.. güzel anniş adayları..
bakıyorum da bebişlerin kıpırtısını konuşuyorsunuz da..
14-16. haftadan önce hele ilk gebelikte doktorlar hissettmek imkansız diyorlar.. gaz diye yorumluyorlar.. 9.-10. haftada refleksleri başlıyor ama bizim hissedebileceğimiz kadar değilmiş.. (diyorlar) ve genelde erkek bebekler daha erken kıpraşırmış..
ama gerçekten merak ediyorum nasıl bir duygudur :)

canım,12. haftada hissettim,birinde çikolata yedikten sonra,diğerinde yemekten sonra uzandğımda,gaz oduğunda karnımda kısa sürei bi sancı oluyo bende,sonra attırıyom geçiyo,ama dün hissettiğim tam kesemizin olduğu yerde,zaten akşamları eşim kalp atışlarını duyuyo,çok hızı diyo,bilmiyom erken oldu ben de,ama eminim gaz olmadığına

canım 11+1 yani 78 gün,yani 12 gün var 90 olmasına,yani 3 ay

ama ben 3 ayı 4 hafta x 3 : 12 hafta hesapladım. Hem benimki geç döllenme olduğundan şuan 11+5'im. ama değiştirmedim tickere.

merhaba kızlarrr . ya bende çok kız istiyorum.
çevreme bakıyorum kız anneleri daha şanslı. erkekler evlenince ne bilim sanki uzak kalıyolar. kız annesine herzaman yakın oluyor ki biz bile öleyiz değilmi.tabi hayırlısı.
ama bana da erkek gibi geliyor.

eşimle kavgalıydık 3 gündür küstük inanılmaz moralim bozuktu.dün barıştık işin kötüsü birbirimiz yanlış anlamışız.hamilelikte bu durumlar hiç çekilmiyormuş onu anladım.Allah keyifli hamilelikler geçirtsin hepimize

sevindim barışmanıza,Aah hepimize huzur versin,daha bi alıngan oluyoz bazen,bazen sinirli,ara ara oluyo geçiyo,dikkat etmek lazım

canım arkadaşım benim arada uğra ben geliyorum ama seni çok göremiyorum fazla da girmiyorum internete sabahları biraz öğleden sonra biraz akşam yok mide bulantılarım devam ama daha iyiyim gerçi bebişler iyi olsun da 24 saatimizi kusarak geçirebiliriz demi kızlar

bimiyom,hiç olmadı,iyiki olmamış,zor olurdu ama ona da katlanırdık bebiş için:79::79:

bimiyom,hiç olmadı,iyiki olmamış,zor olurdu ama ona da katlanırdık bebiş için:79::79:

iyiki olmamış çokkkkk zorrrrr, hele peşpeşe kusunca boğazında koca bir yumruk oluşuyo yutkunamıyosun, dahada zorlandıgında da kanlı kusmaya kadar gidiyo, şahsen ben 7. haftamda bu yazdıkalrımı aynen yaşadım, hala kusuyorum ama kanayana kadar değil...

ne güzel benim bebiş zorluyor beni ama canı sağolsun 3 koca yıl bekledim ben bunu bazen şikayet edecek oluyorum eşim hatırlatıyor her ay regl olduğumda yaşadıklarımı ağlamalarımı çok şükür bebişim sürpriz yaptı ve geldi
haklısın zor ama zevkli süreçler en azından hamile olduğumuzu ve içimizde bir canlı büyüdüğünün işaretlerği olarak adlandırıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…