Kııııızzzzlaaaaaaaaaarrrr bugün ilaç yazdırmak için doğumevine gitmiştim, gitmişken minnakımı da gördüm büyümüş heryerisi, sanki trambolinde zıplıyo gibiydi, hop hop hopluyodu, kolları bacakları oynuyodu harikaydı yaaaaöyle heyecanlandım ki hiç bitmesin istedim o an, çok kısa geldi yaaa neyse buna da şükür haftaya ikili taramamız var zaten 3 boyutluda görecez inşallah
Ay bu arada ben bugün hiç tatlı ya da çikolata da yememiştim ama nerden geldi bu hareketlilik anlamadım :26: annesi çok şeker olduğu için depodan yiyo galiba bebişim
analı bebişli çok şekersiniz
Kııııızzzzlaaaaaaaaaarrrr bugün ilaç yazdırmak için doğumevine gitmiştim, gitmişken minnakımı da gördüm büyümüş heryerisi, sanki trambolinde zıplıyo gibiydi, hop hop hopluyodu, kolları bacakları oynuyodu harikaydı yaaaaöyle heyecanlandım ki hiç bitmesin istedim o an, çok kısa geldi yaaa neyse buna da şükür haftaya ikili taramamız var zaten 3 boyutluda görecez inşallah
Ay bu arada ben bugün hiç tatlı ya da çikolata da yememiştim ama nerden geldi bu hareketlilik anlamadım :26: annesi çok şeker olduğu için depodan yiyo galiba bebişim
ne güzel benim bebiş zorluyor beni ama canı sağolsun 3 koca yıl bekledim ben bunu bazen şikayet edecek oluyorum eşim hatırlatıyor her ay regl olduğumda yaşadıklarımı ağlamalarımı çok şükür bebişim sürpriz yaptı ve geldi
haklısın zor ama zevkli süreçler en azından hamile olduğumuzu ve içimizde bir canlı büyüdüğünün işaretlerği olarak adlandırıyorum ben
kızlar gittim geldm muayeneye kalp atışları normalmiş:) ama istirahat verdi 6 hazirana kadar ama daha bnm işyerindekiler hamile olduğumu bilmio napcam:S
neden istirahat verdi peki normalse kalp atşıları,bence sen stres yapıyon biraz da ondan,bak kalp atışları normalse ağrın sızın kanaman yoksa korkma,Hiçbişey olmayacak Allahın izniyle,peki ultrason görüntüsü nasılmış haftasına göre,kese aşağıdamıydı ki,dinlen dedi
ııhh bence bu sene oğlan senesi. kime sorsam erkek diyolar. bu forumda da erkek ağırlıkta olcak bence. sizin içinize ne doğuyo?
herşey normal dedi ama bu dönemi yatarak geçirmen senin için daha iyi olabilir dedi işim biraz stresli bu sebepten dolayı yani anlayacağın
herşey normal dedi ama bu dönemi yatarak geçirmen senin için daha iyi olabilir dedi işim biraz stresli bu sebepten dolayı yani anlayacağın
işin ne,özel sektör mü,peki izin alabiecen mi
boyu filan nasılbide neden söylmedin ki işyerindekilere heleki işin stresliyse:44::44::44:ben ilk öğrendiğimde söyledimki rahat geçirememiş olsaydım onlarıda mağdur etmeye hakkım yok diye düşündüm ama iyikide söylemişim el üstünde tutuyolar vallaa
evet canım özel sektör kozmetik şirketinde grafikerim izin bilmiyorum valla kapı gibi raporum var bakalım
25 mm boyu var 9+2 yiz bilmem yönetim hariç biliyor aslında ne biliyimm öncekinde hemen sölemiştim nazardan korktum sölemedim bundada
işlerini evde de yapabiirsin grafikersen di mi,2 haftalıkmı raporun
aman maşallah kuzumuzacanım senin için nasıl iyi olacaksa madem öyle yap ama herşey normalse bu izini anlamadım ben:44::44:nazardan korkma RABBİM in izni ile hiç bişey olmaz inş sakınan göze çöp batarmış sen kendinide bebeğinide ALLAH a emanet ondan gelmeyenden başkasından korkun olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?