valla ben de kız manyağıyım. herkes ama herkes erkek olcak seninki diyo.ben de öyle hissediyorum işin garibi.. sağlıklı ve hayırlı olsun da.. çok sabırsızlanıyorum öğrenmek için.bi diyorum bu bebiş herkesi şaşırtacak millet dumur olcak:) bi diyorum annelerin içine doğar yok bu kesin erkek...
bu arada haftaya perşembe tam 12 haftalık oluyorum inşallah. o güne ikili test için randevu alsam?
Mrb,
Allah izin verir de tamamına erebilirsek, 23.12.2011 muhtemel doğum tarihimiz. En son iki hafta önce kalp atışını duymuştuk. Doktorum ilk 3ayda bebek ölümleriyle sık karşılaşıyoruz diyerek bu hafta sonu da çağırdı. Bir yandan olumsuz sonuçları görünce gideyim diyorum, bir yandan gereksiz yere bebeğimi ultrasona fazla maruz bırakmıyım diyorum. Zira 11.hafta bitiminde ikili taramamız var..Kararsız kaldım...Sizler ne yaptınız
Tatlış Anneciklerrr ben geldim sabahtan beri midem çok kötü zor bela evi mutfagıı toparladım kociş pazar eşyası bıraktı gitti nasıl yerleştircem dolaba bilmiyorumaz öncede gittim çıkardım şimdi rahatladım biraz ahh minnak kuşum bak anneyi ne hallere soktun
valla gün gelecek bizi beğenmeyecek
öyle valla canımyok yok biz bebişlerimizi güzel yetiştiririz onlarda bizi beğenirler inşallah yawww
Zararsız olduğu kanıtlanmış bir durum değil cnm...Yurtdışında en fazla 3kere izin veriyorlar..Geçenlerde bi yazı okudum. Farelerde yapılan deneylerde uzun süre kullanılan ultrasonun kalp sorunlarına yol açtığı tespit edilmiş.
Ben bişey farkettim. Hamile kalmadan önce yemediğim bişey yiyorum. Yeşil biber. Acı olmayanından hergün 2-3 tane yiyorum. Cnm çekiyor. Ama eksi değil tatlı değil şimdi benim neyim olacak?
Ben bişey farkettim. Hamile kalmadan önce yemediğim bişey yiyorum. Yeşil biber. Acı olmayanından hergün 2-3 tane yiyorum. Cnm çekiyor. Ama eksi değil tatlı değil şimdi benim neyim olacak?
Yapılan ultrason muayenelerinin bebeğe bir zararı var mı?
Şu ana kadar yapılan araştırma sonuçlarına göre herhangi bir zararı olduğu gösterilmemiştir.
Yalnızca İsveçli bilim adamlarının yaptığı bir çalışmada, anneleri gebeyken ultrasona girmiş kişilerde solak olma yüzdesinin girmeyenlere göre daha yüksek olduğu tesbit edilmiş olsa da ultrason günümüzde güvenilir ve bebeğe zararı olmayan (non-invaziv) bir yöntemdir.
Alıntıdır!!!
ama hızlı atıyo,ne bileyim ya,başından beri ses nerden geliyosa kese orda oluyo,kontrole gittiğimdede yanılmıyom,yukarıda diyorum,sola geçmiş diyom,aynen öyle çıkıyo,o benim nabzımsa münetçi miyim ben yerini bileyim
deryacım benim hep solda ilk zamanlar tabi bişey hissetmek çok zor ama ben sol tarafımda bişey olduğunu hissediyorum hemde çok kuvvetli :26::26:sürekli aşağı yukarı oynayan hırt hırt eden bişey var ama sabit yerde aşağı yukarı yapıyobenim meleğim gezmeye başlıycakmı yoksa hepimizinki farklımıdır:26::26:ayyy gezermi dururmu bilemedimmm
ayy cnm bende senınle aynı durumdayım eşimde bende kız bebek delisiyiz tabiki Allah hayırlısını versin ama bazen sırf insanların inadına kızım olsun die dua ediyorum kayınvaldem tarafı tutturmuslar erkek olacak dıe lafa geldı mı kız erkek ayrımı yok her laflarında ıns erkek olur demeye getırıyorlar bende erkek hıssedıorum onların sayesındeAllah saglıklı sıhhatlı herseyden onemlısı hayırlı evlatlar nasıp etsin
aynen valla. özellikle eşimin ailesi tutturmuş bu kesin erkek. erkek doğurcan sen diyolar. erkek kız farketmez diyolar sonra. acaba erkek hissetmem onların sayesinde mi oldu:S insan ister istemez etki altında kalıyo. onlara kız olcak dediğimdeki tepkilerini çok merak ediyorum.eğer kızsa tek tek hepsini aricamallahım hayırlı ve sağlıklısını versin de.
bende solagım ama annem hıc ultrasyone gırmemıs
solak olsun bneım de bebegım
nasıl uykum var anlatamam
bu haftalarda öyle oluyo canım,2 hafta sonra düzelir
demek ki ultrasona girmeden de doğuruluyormuş sağlıklı çocuklar dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?