2011 Aralık Anneleri

ayy cnm bende senınle aynı durumdayım eşimde bende kız bebek delisiyiz tabiki Allah hayırlısını versin ama bazen sırf insanların inadına kızım olsun die dua ediyorum kayınvaldem tarafı tutturmuslar erkek olacak dıe lafa geldı mı kız erkek ayrımı yok her laflarında ıns erkek olur demeye getırıyorlar bende erkek hıssedıorum onların sayesınde Allah saglıklı sıhhatlı herseyden onemlısı hayırlı evlatlar nasıp etsin

Canım hayırlı ugurlu olsun Allh tamamına erdırsın ınsallah bencede ıcınde suphe kalmasın gıt hem bebısını gorursun hemde ıcın rahatlamıs olur

Tatlış Anneciklerrr ben geldim sabahtan beri midem çok kötü zor bela evi mutfagıı toparladım kociş pazar eşyası bıraktı gitti nasıl yerleştircem dolaba bilmiyorum az öncede gittim çıkardım şimdi rahatladım biraz ahh minnak kuşum bak anneyi ne hallere soktun

valla gün gelecek bizi beğenmeyecek

Ben bişey farkettim. Hamile kalmadan önce yemediğim bişey yiyorum. Yeşil biber. Acı olmayanından hergün 2-3 tane yiyorum. Cnm çekiyor. Ama eksi değil tatlı değil şimdi benim neyim olacak?

zaten türkiyemizde ne normal ki :)
ben herşeyin fazlası zarardır kanatindeyim :) 9 haftalık olduk sadece 1 kez gittim..
ve randevumu 17 hazirana verdi doktorcum... sanırım ayda birkez ile yetinmeyi bilicez bir problem oluşmadığı sürece..

Ben bişey farkettim. Hamile kalmadan önce yemediğim bişey yiyorum. Yeşil biber. Acı olmayanından hergün 2-3 tane yiyorum. Cnm çekiyor. Ama eksi değil tatlı değil şimdi benim neyim olacak?

bende tatlı yiyemiyorum eskisi gibi... eniştem laborant.. ekşi tuzlu yiyorsan erkek olacak diyor :)
alt üst etti tüm batılları :)

ben solağım ve ultrasona çok girdim,düşük tehlikesi olduğu zamanlar,bebiş te solak olcak o zaman

deryacım benim hep solda ilk zamanlar tabi bişey hissetmek çok zor ama ben sol tarafımda bişey olduğunu hissediyorum hemde çok kuvvetli :26::26:sürekli aşağı yukarı oynayan hırt hırt eden bişey var ama sabit yerde aşağı yukarı yapıyo benim meleğim gezmeye başlıycakmı yoksa hepimizinki farklımıdır:26::26:ayyy gezermi dururmu bilemedimmm

canım önce sağda yıkardaydı,tehikem olunca ortada aşağıdaydı,iaçların etkisiyle yukarı kalktı ve sola geçti,en son da ortaya biraz yaklaşmıştı,büyüyünce ortada oluyo zaten

bende solagım ama annem hıc ultrasyone gırmemıs

solak olsun bneım de bebegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…