doktorum tedbiri elinden bırakmayan bir prof:) çok ton ton gider gitmez nasılsın işte yoruyorlarmı rapor verelim daha bebeğe bakmadan
canım eğer rapor süren kısıtlıysa şuan alma,ama yok idare ederlerse o başka,dğum izini vs. yi azaltacaksa bu rapor alma derim,ben çok kötüydüm halsizdim,1 hafta yat dedi doktor ama ben 2. haftada kalkamadım,1 hafta müdürüm idare etti,5 gün de ben rapor aldım,toplam 16 hafta doğum iznim var,20 de senelik iznim,aralık olcağı için 2012 yi de kullanacam,ama 5 i gitti 35 gün kaldı,bakalım o arada sözleşmelileri de kadroya aırlarsa süper olur,zaten bakanlıklarda değişecekmiş
ne alaka şimdi verilen raporlar doğum öncesi sonrasını etkiliyor mu?
heyet raporu ounca etkiliyo canım,toplam 30 gün rapor hakkımız var,onun için
bana heyet raporu verilmediki cnm doktor normal bir rapor verdi
selam kızlarrrrr
ya benım bebegım buranın en buyugu sanırsam cunku bugun 13+5 gunluk oldu nerdeyse 14 haftalık
benım hıseettıgım sey de mı bebegım
annem hıssedersın dıyor ama ben bebegımın oldugu yerde boyle degısık sey hıseddıyorum
hatta daha once de hıssedıyordum hep damar dendı
aksamları yatarken oluyor genelde
ama o kalp atısı dedıgınız sey duyulmaz kı ben elımı koyunca hıseedıyorum ama segırme gıbı degısık
ama ımkansız bence kalp atısı duyulması 20 haftada baslarmıs
bız su an ancak o doktorların kullandıkları dınleme seysı ıle duyabılırmısız
bende gaz hareketı mı mıde hareketı mı ayırt edebılıyorum ama bılmıyorum
garıp :)
bilmiyom ki sizin şartları canım,ben sözleşmeli personelim,ağustosta atandm yeni yeni öğreniyoz bunları
nabzıdır belki de eşim başını koyduğunda atıyo atıyo diyo,atan neyse bimiyom ama bi tıkırtı oluyo
dun de ben bezmis durumdaydim. eve geldim annem yemek koymustu yanima. kendim yapmadigim halde onu bile yiyemedim. gece vakti birseyler hazirliyim ac kalmiim diye mutfaga girdim. insan herseyden mi tiksinir yaa basladim aglamaya. esim geldi kosturarak noldu diyo. cok agir gelmeye basladi askim diye sarildim hickira hickira agladim resmen.
bazen hic gucumun hic enerjimin kalmadigini hissediyorum. bu tiksinti ne zor bi durummus. neyse sonra toparlandim da bebise alinma kuzucum sen yapmiyosun bunlari hep o kaka hormonlarin sucu diyebildim
evet canım özel sektör kozmetik şirketinde grafikerim izin bilmiyorum valla kapı gibi raporum var bakalım
canım meslektaşız, bende çocuk giyim firmasında reklam bölümünde grafikerim. bence patronlarına yada en azından müdürlerine söylemelisin, en azından izin almalarında sorun yaşamassın.
Mrb,
Allah izin verir de tamamına erebilirsek, 23.02.2011 muhtemel doğum tarihimiz. En son iki hafta önce kalp atışını duymuştuk. Doktorum ilk 3ayda bebek ölümleriyle sık karşılaşıyoruz diyerek bu hafta sonu da çağırdı. Bir yandan olumsuz sonuçları görünce gideyim diyorum, bir yandan gereksiz yere bebeğimi ultrasona fazla maruz bırakmıyım diyorum. Zira 11.hafta bitiminde ikili taramamız var..Kararsız kaldım...Sizler ne yaptınız
bebeğin kalbi değildir canım :)
ya senin nabzını hissediyordur ya da kendi nabzı..
kendin bile elini koyunca pıtpıt ediyor ama kendi nabzımız :)
onların kalbi bizimkine göre çok daha hızlı atıyor.. bizim normal atış dakikada 70-80ise bebişlerin 120ve üstü..
acaba diyorum çok blgisayarla iç içe olduğumzdan izin vermiş olabilir mi doktor
ultrosana maruz bırakmak derken canım ultrason bebeğe zarar vermez ki? bence içinde şüphe kalacağına gitmelisin
Mrb,
Allah izin verir de tamamına erebilirsek, 23.12.2011 muhtemel doğum tarihimiz. En son iki hafta önce kalp atışını duymuştuk. Doktorum ilk 3ayda bebek ölümleriyle sık karşılaşıyoruz diyerek bu hafta sonu da çağırdı. Bir yandan olumsuz sonuçları görünce gideyim diyorum, bir yandan gereksiz yere bebeğimi ultrasona fazla maruz bırakmıyım diyorum. Zira 11.hafta bitiminde ikili taramamız var..Kararsız kaldım...Sizler ne yaptınız
Mrb,
Allah izin verir de tamamına erebilirsek, 23.12.2011 muhtemel doğum tarihimiz. En son iki hafta önce kalp atışını duymuştuk. Doktorum ilk 3ayda bebek ölümleriyle sık karşılaşıyoruz diyerek bu hafta sonu da çağırdı. Bir yandan olumsuz sonuçları görünce gideyim diyorum, bir yandan gereksiz yere bebeğimi ultrasona fazla maruz bırakmıyım diyorum. Zira 11.hafta bitiminde ikili taramamız var..Kararsız kaldım...Sizler ne yaptınız
Zararsız olduğu kanıtlanmış bir durum değil cnm...Yurtdışında en fazla 3kere izin veriyorlar..Geçenlerde bi yazı okudum. Farelerde yapılan deneylerde uzun süre kullanılan ultrasonun kalp sorunlarına yol açtığı tespit edilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?