saat 2 olmak üzere , yatayım artık ben de .. iyi geceler kızlar twetty , seplem ,efee
saat 2 olmak üzere , yatayım artık ben de .. iyi geceler kızlar twetty , seplem ,efee
Mrb,
Allah izin verir de tamamına erebilirsek, 23.12.2011 muhtemel doğum tarihimiz. En son iki hafta önce kalp atışını duymuştuk. Doktorum ilk 3ayda bebek ölümleriyle sık karşılaşıyoruz diyerek bu hafta sonu da çağırdı. Bir yandan olumsuz sonuçları görünce gideyim diyorum, bir yandan gereksiz yere bebeğimi ultrasona fazla maruz bırakmıyım diyorum. Zira 11.hafta bitiminde ikili taramamız var..Kararsız kaldım...Sizler ne yaptınız
ben yay burcuyum 19 aralık, eşim de yay 13 aralık
tanışma yıldönümümüz 13 aralık evlilik yıldönümümüz 19 aralık :))))
şimdilik bütün hayatımız 2 tarihte takılı kaldı
bakalım bebişimiz bu 2 tarihten hangisini tutturacak :))
canım ben rochester ny dayım evet cok memnunum hatta ogluma dogumumda esım ve annemde doguma gırdı cok guzel ılgılenıyorlar ben cok sancı cektım ve anormal durum olmadıkca burda senı sezeryana almıyorlr ayrıca kendı odanda dogum yapıyorsun korkunc bı amelıyat odası yok catal yok :) cook fenaydım cok sancım oldu annem dıokı sen turkıyede olsan ozl hastanede bıle doguramazdın bunlar cook ılgılı dıyor kızmıyorlar ayrıca hıc yeterkı hastaya bısey olmasın mantıgı var cok sukur cok memnunum
önceki bebekte sölemiştik bu bebek gelmeden dedim kocişe demicez bi daha olursa diye hala tutuyoz işte sırrımızı aramızda
biz de hemen söyledik yaa ben hiç değilse sonuç kesinleşene kadar bekleyelim dedim, kan testinden sonra hemen herkese söylemiş, sonra da mecbur annemlere söyledik niye bize söylemediniz olmasın diye, sonra kimle konuşsam en alakasız insana bile söylemiş herkes hayırlı olsun diyordu:26:
ilk olunca bekleyemiyorlar demek ki
Kızlaaar çok sık yazamaıorum ama sürekli takipteyim.. Herkes ii maşallaa.. Bizimde muayenemizden sonra doktorumuz bebeğin erkek olduğunu söyledi.. Biras erken gösterdi ama :) Haber vermek istedim.. Allah herkesin gönlüne göre versin
herkese günaydınn
herkese günaydınn
ben de erkek olursa doğduğu hafta sünnet yaptırmayı düşünüyorum. bakalım kısmet:97:
kızlar sürekli kendimi dinliyorum yanlış ama elimde değil.her hafta ultrasona gidiyorum.sizce zararlı mı
ultrasound un zararli olup olmadigi daha henuz bilinmiyor ama turkiyede ki doktorlar azaltmak istiyorlar. ya aslinda bugun arkadisle konusuyordum bana dediki 3. ayi bile yaptirmamis. 3. ayin sebebi down syndrome risk olcumu tarama. yani aslinda tani bile etmiyor sade risk dereceni soyluyor. simdi doktor allah korusun bana deseki down syndrome riskin 1/47 ben yine o riski alirdim, niye cunku yavyumun kalbi atiyor organlari olusmus birazcik rahatsiz olmus ben onu nasi alirim. Birazcik da diyorum ki Rabbimden ne gelirse kabul ederim, napiyim yani ya bir avuc omur
ultrasound un zararli olup olmadigi daha henuz bilinmiyor ama turkiyede ki doktorlar azaltmak istiyorlar. ya aslinda bugun arkadisle konusuyordum bana dediki 3. ayi bile yaptirmamis. 3. ayin sebebi down syndrome risk olcumu tarama. yani aslinda tani bile etmiyor sade risk dereceni soyluyor. simdi doktor allah korusun bana deseki down syndrome riskin 1/47 ben yine o riski alirdim, niye cunku yavyumun kalbi atiyor organlari olusmus birazcik rahatsiz olmus ben onu nasi alirim. Birazcik da diyorum ki Rabbimden ne gelirse kabul ederim, napiyim yani ya bir avuc omur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?