2011 Aralık Anneleri

benim dogum gunum!!!

biz seninle ayni gun dogurabiliriz. Ikimizde 11. ay 3 gunuz, (ben 4 . gun olabilirim) ama farketmez. ay inanmiyorum. doktor aralik 12 dedi bana, senin bebecikte aralik 13 olucak!!
Bu arada cinsiyetini biliyormusun?
bu arada bu tarihlerin uzerine getirebilmek icinmi bebek planladiniz? yoksa sans mi oldu? supermis.

Iyi bir deneyim gecirdigine cok sevindim. hem ne guzel normal dogurmusun. bravo vallhi masallah, ikinciler daha kolay olabiliyor, insallah bu dahada guzel bir deneyim olur. hadi bakalim. Ben Maryland dayim

aa biz seninlede ayniyiz. safak 12 aralik.

günaydın güzel anneler ve bebişleri herkese bol güneşli harika birgün olsun

hayırlı olsun cnm artık yavaş yavaş cinsiyetlerde belirlenmeye başladı topikte

sağol canım , zor oldu çok hepimiz için .. o acısını unutacak hatırlamayacak bugünleri ama biz anne-babası olarak yaşadığımız trawmayı nasıl atlatacağız hiç bilmiyorum .. 2 yaş öncesi sünneti herhangi bir tıbbi gereklilik olmasa dahi dr.lar hem sağlık ( iyileşme süreci daha kısa olduğundan sanırım ) açısından hem de psikolojik açıdan daha faydalı buluyorlar .. ben yenidoğan sünneti yaptıracaktım daha hastaneden çıkmadan ama büyükler küçücük bebeğe nasıl yapacaklar , nasıl kıyacksınız gibi taarruza geçince sezaryen dikişli ve lohusa halimle kendimde onlarla mücadele edecek gücü bulamadım , 6 aylıkkekn yaptırırım dedim .. sonrasında taşınma telaşı , eşimin iş değiştirip yeniden İst.a gelmesi , bizim 4 ay kadar ayrı yaşamamız , sonrasında ist.a taşınma ve benim tayin derdim derken oğluşun sünneti rahatladığımız sandığımız bu zamana , yani 22 aylık olana kadar kaldı .. geçen ay İzmirdeki dr.umuzla kontrolümüz vardı , ona sorduk bu konuyu , 2 ayınız kalmış ya yaptırın yada 6 yaşından sonrayı bekleyin dedi .. kendisi 9 eylülde prof . İzmirde herkesin çok iyi bildiği bir dr. olur , yani güvenilir bir isim diye böyle uzun uzadıya yazdım .. ama sorarsan bu tecrübeden sonra yine aynısını mı yapardın diye : şimdi belki üzüntümüz çok fazla diye kesinlikle hayır , 7 yaşını beklerdim derim .. neden 7 yaşında yaptırmadınız dersen : yukarıda yazdığım dr.ların bu yöndeki olumlu görüşleri ve bizim insanımızın yerli yersiz espirileriyle ( hepsini kesecekler , kökünden kesecekler , çok canın acıyacak şaka şaka vb ...) oğluşumuzu korkutup bir psikolojik sorun yaşamasının önüne geçmek içindi derim .. ama belki de aklının erdiği zaman daha dirayetli ve istekli olurdu .. çişini yapar temizlenmesine yardım eder canının daha az yanmasını sağlardım belki de .. ne bileyim olan oldu, 2li teste göre bir şehzade daha geliyor , onda inşallah böyle şeyler yaşamayacağız ..

cnm ya bende oglum kücükken düşünmüştüm ya 2 yasından önce veya 7 yasında yaptırırım dıye 2 yasında öncesınde kıyamadım sonra bakalım kısmet sene inş ama inan bazen cocuk buyukkende problem yaşayabılıyor o birazda cocugun bunye yapı meselesi sanırım bızım bı akrabanın oglunda yara olmuştu sunnet sonrası cocuk epey bısure ayaga kalkamamıştı off inş ogluşumda yaşamam ben öyle sorunlarbu arada 2. şehzadende hayırlı olsun bakalım benim içime dogan da hep erkek ama nasip kısmet

herkese günaydınn

günaydın cnm sanada

ben de erkek olursa doğduğu hafta sünnet yaptırmayı düşünüyorum. bakalım kısmet:97:

kızlar, bu arada numuneler gelsin diye istekler yaptım üye oldum bakalım hangisinden ne gelecek size de haber veririm

kızlar sürekli kendimi dinliyorum yanlış ama elimde değil.her hafta ultrasona gidiyorum.sizce zararlı mı

ben de erkek olursa doğduğu hafta sünnet yaptırmayı düşünüyorum. bakalım kısmet:97:

benim hocam bana demistiki en iyi gun dogduktan sonra 7. gunmus. o zaman vitamin k degerleri kanda artiyor mus ve kanama tehlikesi dusuyormus, ama dogduktan sonrada sunnet hem hastaneyken cok rahat. simdi bir de 7. gunde sunnetci mi bulcez para vericez

kızlar sürekli kendimi dinliyorum yanlış ama elimde değil.her hafta ultrasona gidiyorum.sizce zararlı mı

ultrasound un zararli olup olmadigi daha henuz bilinmiyor ama turkiyede ki doktorlar azaltmak istiyorlar. ya aslinda bugun arkadisle konusuyordum bana dediki 3. ayi bile yaptirmamis. 3. ayin sebebi down syndrome risk olcumu tarama. yani aslinda tani bile etmiyor sade risk dereceni soyluyor. simdi doktor allah korusun bana deseki down syndrome riskin 1/47 ben yine o riski alirdim, niye cunku yavyumun kalbi atiyor organlari olusmus birazcik rahatsiz olmus ben onu nasi alirim. Birazcik da diyorum ki Rabbimden ne gelirse kabul ederim, napiyim yani ya bir avuc omur

Gunaydin kizlar,

ya ne yalan soolim daha bebisin cinsiyeti belli degil ama dun yazilanlardan sonra erkek olursa ne zaman sunnet ettirmeli diye kara kara dusunmeye basladim. benim ilk bebegim olacak hayirlisiyla. simdi o acemilikte bi de tutup ilk hafta sunnet ettirsem iice elim ayagima dolasmaz mi. daha ne icin nasil agladigni anlayamadan bi de aci cekmesi mevzuu olcak. ay cok karisti kafam... hakkimizda hayirlisi olsun insallah. arkadasimizin oglusu da cabucak iyilessin

canım haklısın belkide sık gidilmemeli ama görmek kalp atışını duymak beni rahatlatıyor.ewt bu gibi durumda ne yapılır insan cana kıyamaz herhalde

benim doktorum bilinen bir zarari olmadigini soyluyor. bir unv. hastanesine gidiyorum burada. ultrasonun gecmisi yaklasik 40yilmis TR icin. ve bu 40 yil once ilk ultrason yapilan bebekler bugun hala takip ediliyormus. yani boyle bir test grubu varmis anlattigina gore. mantigini dusununce zararsiz da olmasi gerekiyor teknik acidan

baska bir konu bebisin bundan rahatsiz olmasi. bence kimyasal ihtimaller bertaraf edilmis olsa bebislerimizin psikolojik huzuru icin sinirlandirmakta fayda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…