2011 Aralık Anneleri

canım sen benden 1 gün geridesin 2,5 CM olduğuna eminmisin :44::44::44:

canım seninle aynıo durumdayız azıcık ağrım olsun tamam maff oluyorum.sürekli belirti arıyorum.

yani aslinda bu evhami gidermenin bence bir yolu yok. kendimle bu nedenle surekli kavga ediyorum. birsey olacaksa zaten olacak. sadece zamanini bekliyordur diyip gecmek lazim diyor bir yanim. obur yanim da iyi mi saglikli mi, surama bir sanci girdi acaba normalmi, kasilmalar niye oluyor ya dusuyomu bebisim yoksa diyip surekli icimi kemiriyor.

anne olmak boyle birsey gaiba. herseyi iki ihtimalli yasamaya basliyorsun. dusunsenize kendi annelerimizi yanlarinda hem terlersek diye sirt bezi hem usursek diye hirka tasirlardi. olayin ozeti bu galiba. zamanla bu ruh hali norm olacak belki de bizim icin. cift karakterli mi olcaz acaba sonunda merak ediyorum

haklısın galiba. anne olmak böyle bişey. biz de zamanla alışacağız heralde

:44::44::44::44::44::44::44::26::26::26::26::26::26:

canım önemli olan doktorun ne dediği, normal diyorsa normaldir. şimdi hızlı büyümüştür, böyle olmuştur. belki sonra yavaşlar, seninki daha hızlı büyümeye başlar. (seninki kaç cm di en son bilmiyorum ama) zaten üç aşağı beş yukarı aynı zamanlarda doğum yapacağız. her bebek birbiriyle aynı olmaz ki. belki babasına çekmiştir bizimki. babası 190cm boyunda da

günaydın kızlarr iyisiniz inşallah bişey sorcam ben şimdi 10+1 im ç.tesi randevumuz var ikili test yapılırmı 10+3 olcaz c.tesi dr en son gittigimizde bu tarihi vermişti yoksa haftaya bi daha gel mi der özele gidiom o yüzden soruom

hayır canım,erken 1 hafta sonra yaptırırsn

deryacım 1 hafta beklesem mi bişey olurmu acaba garanti olsun diye
doktor dermi geçen hafta niye gelmedin diye

ben yarın gidicem ama asıl druma değil geçen hafta kasığım ağrımıştı haftaya bi daha gel bebeğe bakalım istersen yine demişti dr o yüzden gidicem haftaya c.tesi de 2li test için asıl druma gidicem yarınkine hareketlerini göstermesini sölicem bakalım uyumasa bari yine de görsek bi el kol selam neyim bişeyler yapsa:))) he bi de yarın kardeşim benimle gelcek o ilk kez görcek bebeği heyecanlıyıs tabi sabah tartıldım hala kilom 1,5 kilo kadar eksi de ii bişey bikaç haftaya almaya başlarız zaten ama benim iştahımda değişiklik yok şimdilik normal yiyorum sadece suya dikkat ediyorum normalde çok az su içiyodumda şimdilik bu kadar

herkeslere günaydınnnnn. Bebişimle sizleri çok özledik. Oda hadi anne arkadaşlarımın yanına gidelim dedi durdu. İşte burdayız. Ve bunlar sizin için...

kızlarr bi bakın lütfen ben bir haftdır aralıklarla hastaneye gidiyodum annem hasta diye 2 gündürde sabahtan akşama kadar bekledim kardeşim eve gidip dinlensin banyo yapsın diye ben akşama kadar kaldım şimdi telefon açtı babam hastanede enfeksiyon varmış ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna misali bebegime bişi olurmu :18: bilginiz varmı acayip eteklerim tutuştu çok kötü oldum bi yanda annem bi yanda bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…