- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
ben de cumartesi günü gideceğim hayırlısı bakalım
ben de senin gibiyim canım. aslında herşey normal. gelişimi normal. ama insan yine de endişelenmekten kendini alamıyor. bi de ben biraz fazla evhamlıyımben de iki gün önce gördüm. 2,5 cm olmuş, herşey normal. dün de kan verdim testler için. herşey normal dedi doktor.
canım sen benden 1 gün geridesin 2,5 CM olduğuna eminmisin :44::44::44:
canım seninle aynıo durumdayız azıcık ağrım olsun tamam maff oluyorum.sürekli belirti arıyorum.
yani aslinda bu evhami gidermenin bence bir yolu yok. kendimle bu nedenle surekli kavga ediyorum. birsey olacaksa zaten olacak. sadece zamanini bekliyordur diyip gecmek lazim diyor bir yanim. obur yanim da iyi mi saglikli mi, surama bir sanci girdi acaba normalmi, kasilmalar niye oluyor ya dusuyomu bebisim yoksa diyip surekli icimi kemiriyor.
anne olmak boyle birsey gaiba. herseyi iki ihtimalli yasamaya basliyorsun. dusunsenize kendi annelerimizi yanlarinda hem terlersek diye sirt bezi hem usursek diye hirka tasirlardi. olayin ozeti bu galiba. zamanla bu ruh hali norm olacak belki de bizim icin. cift karakterli mi olcaz acaba sonunda merak ediyorum
doktor ölçtü, 2,5 cm olmuş dedi. ultrason kağıdında da 25mm yazıyor valla. ben onun yalancısıyım.
:44::44::44::44::44::44::44::26::26::26::26::26::26:
:44::44::44::44::44::44::44::26::26::26::26::26::26:
tüm boyudur belki o,bi de crl var,boyun popo mesafesi,ikisi karıştı bence
ultrason kağıdında crl 25mm yazıyoama neyse :44::44::44:
günaydın kızlarr iyisiniz inşallah bişey sorcam ben şimdi 10+1 im ç.tesi randevumuz var ikili test yapılırmı 10+3 olcaz c.tesi dr en son gittigimizde bu tarihi vermişti yoksa haftaya bi daha gel mi der özele gidiom o yüzden soruom
deryacım 1 hafta beklesem mi bişey olurmu acaba garanti olsun diye
doktor dermi geçen hafta niye gelmedin diye
randevun bu haftaysa git,ultrasona göre 2li teste gerek duymayabilir de belki,sen git bu hafta,o söyler zaten ultrasondaki haftasına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?