benim doktorum bilinen bir zarari olmadigini soyluyor. bir unv. hastanesine gidiyorum burada. ultrasonun gecmisi yaklasik 40yilmis TR icin. ve bu 40 yil once ilk ultrason yapilan bebekler bugun hala takip ediliyormus. yani boyle bir test grubu varmis anlattigina gore. mantigini dusununce zararsiz da olmasi gerekiyor teknik acidan
baska bir konu bebisin bundan rahatsiz olmasi. bence kimyasal ihtimaller bertaraf edilmis olsa bebislerimizin psikolojik huzuru icin sinirlandirmakta fayda olabilir.
canım haklısın belkide sık gidilmemeli ama görmek kalp atışını duymak beni rahatlatıyor.ewt bu gibi durumda ne yapılır insan cana kıyamaz herhalde
haklısın canım sen kaç haftada bir gidiyosun doktora
steteskopla ya da su dogumdan once bebisin kalp atisini kontrol etmek icin bagladiklari bi makine varmis hani (nts olabilir adi tam bilmiyorum) onunla dinleme ihtimali varmidir acaba. doktora sormak lazim diicem ama bebisleri gormenin duygusal boyutunu da yasamak istiyor insan... puffff
doktorum ne zaman cagirirsa deeermisim :) simdiye kadar 3 kere gorustuk bebisle. 4 haziranda ikili test icin tekrar gorusecegiz kismetse. nerden baksan 3-4 haftada bir gormusum.
canım haklısın belkide sık gidilmemeli ama görmek kalp atışını duymak beni rahatlatıyor.ewt bu gibi durumda ne yapılır insan cana kıyamaz herhalde
demettuba, sen aldın mı bu paketten
kizlarr buarada ben daha hic bebegimi gormedim yaa3 haziranda ultrasonum ama nedense bilmiyorumda icime son zmaanlarda ikiz dogmaya basladi yani daha cok ikiz olacaginda kadinin anne tarafinda varsa yuksek ihtimalle oluyormus ve benim ikiz teyzem var cok yakin yani bilmiyorum ki 3 haziranii iple cekiyorum insss hayirliyla bi gelsinde bende goreyim RABBIM SAGLIK VERSIN CIDDEN HIC ONEMLI DEIL BAKALIM HAYIRLISII BURANIN EN GICIK ALDIGIM SEYI BU ISTE DOKTORA GIDIYOSUN HER AY AMA DOGURANA KADAR SADECE 2 DEFA ULTRASONA GIREBILIOSUN BIDE DOGURACAGIN GUN HEMEN BAKIVERIOLAR TERSMI DUZMU DIE AMA ELLERIYLEDE ANLIYORLARR
ya iste ben doppler makinesi almak istiyordum (kalp atisini dinlemek icin), ebe kesinlikle alma dedi, bazen koydugun yeri bilemessin endiselenirsin dedi. Kadinin 10 senelik tecrubesi var direk koydugu anda duyuldu, benim tabi 1 saat surer. :2:
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim bugün kahvaltım midemde duruyor
bu arada bende 15 günde bir gidiyorum doktoruma ilk hafta rahat geçiyor ama ikinci haftanın son günleri çok sıkıntılı acaba sorusu öldürecek beni ama ben hissediyorum bebişim iyi
Uykum kaçtııı :86::84:
çok iyiyiz canım senin iyi olmanada çok sevindikbende bu son gidşimde artık 3 haftada yani 15 günde bir görücem dedi canım rahat ol biz ne kadar stres yaparsak onlara zararlı zaten RABBİM vermesin kötü bişey olsa anlaşılır,ALLAH ın izni ile kucağımıza alacağımız zamanlarda gelicek inşşş
inaşallah canım aslında korkmamam gerekiyor çünkü herşeyim iyi gidiyor bebeğimin gelişimi de iyiama annelik işte ona birşey olacak diye korkuyorum
inaşallah canım aslında korkmamam gerekiyor çünkü herşeyim iyi gidiyor bebeğimin gelişimi de iyiama annelik işte ona birşey olacak diye korkuyorum
haklısın orada kıpırtılar oluyor ben hissediyorumkorkma yaaasen ona iyimisin diye sor o zaten sana kendini belli eder ne demişler korkunun ecele faydası yok herşeyin hayırlısını dileyelim hayırlısı olsun
sinir oluyorum kendime ama elimde değilcanım seninle aynıo durumdayız azıcık ağrım olsun tamam maff oluyorum.sürekli belirti arıyorum.
benim doktorum bilinen bir zarari olmadigini soyluyor. bir unv. hastanesine gidiyorum burada. ultrasonun gecmisi yaklasik 40yilmis TR icin. ve bu 40 yil once ilk ultrason yapilan bebekler bugun hala takip ediliyormus. yani boyle bir test grubu varmis anlattigina gore. mantigini dusununce zararsiz da olmasi gerekiyor teknik acidan
baska bir konu bebisin bundan rahatsiz olmasi. bence kimyasal ihtimaller bertaraf edilmis olsa bebislerimizin psikolojik huzuru icin sinirlandirmakta fayda olabilir.
ben de senin gibiyim canım. aslında herşey normal. gelişimi normal. ama insan yine de endişelenmekten kendini alamıyor. bi de ben biraz fazla evhamlıyımben de iki gün önce gördüm. 2,5 cm olmuş, herşey normal. dün de kan verdim testler için. herşey normal dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?