2011 Aralık Anneleri

cnm senin cinsiyeti söliyebilirler
sizlerin saat kaçta randevunuz benim sabah 10 da merakla bekliyorum bende . bu arada çok sakarım ben akşam yemekteyken sandalyeden kalkınca tekrar oturduğumda ucuna oturmuşum yere düştüm sandalyede yan düştü bacağım felaket morardı gecede karnımın sol tarafında devamlı acı hissettim kanamam olcak diye korktum çok şükür olmadı.bugun dr gdcğm bakalım inşllh bişey çıkmaz. ben nazara çok inanıyorum. dün misafirim vardı onlar gttkten sonra kızımı etütten almaya gittiğimde asansörde korku olustu içimde sebepsiz sol yanında karnımın bebeğin yerini hissettm gb acıyor gbydi eve geldim sandalyeden düşme olayı gecede devamlı ne görsem korkuyorum sabahta aynı oldu.sabaha kadar uyuyamadım hep halsiz hissettm kendimi.

herkeslere günaydınnnnn. Bebişimle sizleri çok özledik. Oda hadi anne arkadaşlarımın yanına gidelim dedi durdu. İşte burdayız. Ve bunlar sizin için...

hosgeldiniz efendimm.. nasil gecti geceniz iyi uyuyabildiniz mi bebisinizle

ben yarın gidiyom kontrole kadın doğuma,orda söylerler mi bilmiyom,rica edecez bakalım,söylemezlerse de 2 hafta sonra kontrole özele giderim

seninle aramız 1 gün inşllh bir yorum yaparlar cinsiyet konusunda gerçi ultrasona ben pek güzenmiyorumda ben bugun sağlık ocağınada gdcm kayıt olucam orada muayene ederlermi kalbini dinlerlermi bebişin giden varmı acaba

benimki size göre küçük ben yarın 9:30 da gitcem şirkete döncem hemen yazarım size zaten ama cinsiyete dair bişey diceklerini sanmıyorum yarın 11 haftalık gibi olcak sizin 12 yi geçmiş

canım ben gittim 8 haftaya yeni girdiğimizde sadece kilo ve tansiyon takibi yapıyoruz dediler,bizimkinde ultrason yoktu zaten kadın doğumcuda yoktu ama sizin sağlık ocağında varsa git bi baktır tabi

dün ümraniyeden geçerken alemdağ caddesinde idilbaby grdm tesadüf girdim gezdim bayağı seçenek var bebek arabalarının içi çıkıp araba koltuğu olanlardan beğendim birde beyaz bir karyola beğendim 8 aylık olduğumuzda kısmetse gidip oradan alayım herşeyi diyorum hoşuma gitti aranılan herşeyin aynı yerde bulunması tek eksiği otopark sorunu yakın olan varsa uğramanızı tavsiye ederim

evet bizim burda da var bende gidip gezdim bende orayı düşünüyorum nasip olursa inş..

canım ben gittim 8 haftaya yeni girdiğimizde sadece kilo ve tansiyon takibi yapıyoruz dediler,bizimkinde ultrason yoktu zaten kadın doğumcuda yoktu ama sizin sağlık ocağında varsa git bi baktır tabi

teşekkürler cevap için gideyim bugun orayada kalp atışını dinlerler inşllh merak ettim gerçi beni arayan soran olmadı sağlık ocağından arıyorlarmış genelde sanırım.

teşekkürler cevap için gideyim bugun orayada kalp atışını dinlerler inşllh merak ettim gerçi beni arayan soran olmadı sağlık ocağından arıyorlarmış genelde sanırım.

rica ederim cnm benide aradılar ama sadece kilo tansiyon yazdıkları bi gebelik kartı verdiler amaçları hem kendii doktorumuz tarafından hemde aile hekimliği tarafından takip edip anne bebek ölümlerini en aza indirmekmiş. tabi ultrason takibi filan yok ama olan sağlık ocaklarıda varmış,her ay gidip kilo ve tansiyonunu ölçtürmeni istiyolar senden sadece bu kadar .

Evetttttt. Hemde çok ilgilisin. seni seviyoruz..

bugun hamburger yedim sonrada patates kizartmasi. Bebegim beni sevmiyor bugun umarim affeder. Ustunede boyle yarim kola ictim.

Bende dün akşam çok istedim ama hemen ordan uzaklaştım.

kızlar, bu arada numuneler gelsin diye istekler yaptım üye oldum bakalım hangisinden ne gelecek size de haber veririm

Bana milupa'dan gelmiş evde kimse yokmuş komşum almış. Akşam verdi.milupanın mendil ve şampuanları nıvea marka. Böylece deneyebileceğiz.

arkadaşımın ablasında 2'li teste sorun var sıvı alalım. Olmazsa çocuğu alırız demişler. Oda hayır gerek yok Rabbimden gelene kabulüm ben evladıma kıyamam demiş. Terbiyesiz doktorda işte sizin gibiler yüzünden çocuklar böyle doğuyor gibi laflar etmiş. Onun Allah'tan haberi mi yok ne? Çok sinir oldum ya.

deryacım 1 hafta beklesem mi bişey olurmu acaba garanti olsun diye
doktor dermi geçen hafta niye gelmedin diye

Cnm biliyorsun özel doktorlarda da 10 gün içinde tekrar gitmek kontrol sayıldığından ücertsiz. Ama c.tesi gidince enfeksiyondan bahset ve mutlaka test neyim yaptırt. Rabbim seni de yavrunu da ananıda korusun cnm.

Olabilir cnm hemen bir suya nas ve felak dualarını oku iç onu bak halsizliğinde geçecek. Rabbim bizleri bebişlerimizi nazarlardan korusun.

hosgeldiniz efendimm.. nasil gecti geceniz iyi uyuyabildiniz mi bebisinizle

Çok güzel uyuduk çok şükür. Zaten bu aralar hep uyumak istiyorum. Sabahları zor kalkıyorum.

Cnm sağlık ocaklarında ultrasyon yok. Ama bende gittim. Kan sayımı, kolestrol, tsh ve şeker araştırması istedim. O sonuçlarıda özel doktoruma gösterecem. Böylece bunlar için özele para vermiş olamayacağım. Bu arada zaten sağlık ocağına gitmezsen onlar evine geliyorlar. Yeni uygulama bu. Mutlaka bir şekilde gelip tansiyonun kilonu ve sağlık durumunu kont. ediyorlar. Hatta doğumdan sonrada evine gelip kont. devam edecekler diye biliyorum. Vay bee sağlık sistemi ne kadar değişmiş.

Nihallacım kanman ne durumda gittin mni doktora seni merak ediyoruz.
Gülyun bugün ki 'li test sonucunu bekliyoruz. Hadi hayırlı haberlerle.
Pikolatam iyi tatiller. Annene istediğin kadar naz yap hakkındır.
Starimucum oğlun nasıl oldu. Bugün biraz daha iyicedir inşallah.
tanem gripi atlatıyormuşsun hadi geçmiş olsun arkadaşım.
çileklisakız 2.paşa haberini sen verdin. Allah tamamına erdirsin. Hayırlı evlat nasip etsin.

P.tesi de ben gideceğim doktora gelçi o 3 haziranda çağırdı ama niye erken geldin derse istemezse bende başka doktor bulurum o zaman.
Eşime dedim böyle böyle kalbi duruyormuş haberimiz olmuyomuş. Ay adam bir bağırdı ağzını hayır açsana sen diye. eee tabii haklı. Kimsenin kolay kaldırabileceği bişey değil. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

maşallah sende sumak ve bir çok arkadaş gibi çok ilgili bir arkadaşsın hepimize cvp yazmışsın ben yetişemiyorum gözden kaçırıyorum yazdıklarımda da harf hatalarım çok oluyor sonradan okuyup gülüyorum yazdığımı. bizde sizi çok seviyoruz arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…