nanan,
kolay gelsin. iyi dileklerin için teşekkürler. ben hala sağlık ocağına gitmedim. ben de mi gitsem?:44:
Kızlar size şey sormak istiyorum, dün sat.ne göre 10+4 idim ve biliyosunuz ilaç yazdırmak için doktora gitmiştim, herşey gayet güzeldi, bebeğim hareketliydi falan ama doktor bişey söyledi kafam karıştı :26: crl ölçümü yaptı boyu 31mm dedi, ultrason da bebğimi 10+0 gösterdi bu değere göre :26: yani 4 gün geriden gidiyoruz sanırım :26: bu çok büyük sorun değil aslında, gebeliğin başından sonuna kadar bebeğin gelişim haftalarında geri kalmalar da ileri gitmeler de zaman zaman olabiliyor ama gebelik.org.da bakıyorum 10. haftanın sonunda bebeğinizin boyu 5.5 cm olur diyo, bu site mi çok abartılı rakamlar veriyo acaba yaa, sizinkiler kaç çıkmıştı hatırlayan var mı :26:
Kızlar size şey sormak istiyorum, dün sat.ne göre 10+4 idim ve biliyosunuz ilaç yazdırmak için doktora gitmiştim, herşey gayet güzeldi, bebeğim hareketliydi falan ama doktor bişey söyledi kafam karıştı :26: crl ölçümü yaptı boyu 31mm dedi, ultrason da bebğimi 10+0 gösterdi bu değere göre :26: yani 4 gün geriden gidiyoruz sanırım :26: bu çok büyük sorun değil aslında, gebeliğin başından sonuna kadar bebeğin gelişim haftalarında geri kalmalar da ileri gitmeler de zaman zaman olabiliyor ama gebelik.org.da bakıyorum 10. haftanın sonunda bebeğinizin boyu 5.5 cm olur diyo, bu site mi çok abartılı rakamlar veriyo acaba yaa, sizinkiler kaç çıkmıştı hatırlayan var mı :26:
canım değerin çok iyi,5.5 cm olan toplam boyu crl boyun popo arası boyun ve kafayı da eklersen o kadar olur zaten çok iyi bence boyu,benimki 10+4 te seninkinden daha kısaydı,9 gün geriden geliyodu ama doktor bunlara takılma,bu zaman zaman değişir demişti,o zamanlar ben hastanede kalmıştım kaç gün,antibiyotikler,fitiller,düşük iğneleri,düşük tehlikesi vs. kabus gibiydi günlerim ama ben bile stres yapmıyom,çünkü iyileştim ve biliyorum bebişim iyi,haftasına da yetişdiğini düşünüyom,bugünler de 2 defa kıpırdadı,onun iyi olduğunu hissediyom,rahmim yukarı çıkmış,bu da iyi bi durum,yarın gidecem kontrole,bakalım bebişimiz nasıl olmuş,büyümüş mü
ben hiç bakmıyorum artık bakınca insan takılıyo haliyle dr normal dedikten sonra sorun yok bence sende drun dediğine bak sonuçta her çovuğun gelişimi farklı bi hafta ilerde olur bikaç hafta sonra yetişir sorun yapma
yanlış olmuş geride olan bikaç haftaya yetişir demek istedim
Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:
seninle haftamız aynı bizim :13: bu aralar gittin mi sen doktora, ya da yakında gidecek misin
dr. sitesinden alıntı
9 hafta 4 günlük hamile iken fetusun crl si 24.9mm olarak görüldü.internette baktığımda ise bu haftadaki bebeğin crl si 40-50mm olarak yazıyor.çok şaşırdım.acaba bebeğim çok mu küçük?ikinci sorum ise bulantılarımdan dolayı beslenemiyorum.bu bebeği etkiliyor mu?
Cevap : 24.9 MM 9 HAFTA GEBELİK İÇİN NORMAL.
geçen hafta c.tesi gittim ii dedi bebek için 15 gün sonra 2 li test için çağardı asıl drum
yarın işyerimin burda bi hastaneye gidicem kardeşime bebeğimi göstercek için:))) geçen hafta kasık ağrım olmuştu bu dra gittim kendi drum yoğun diye bu hafta yine çağarmıştı istersen gel demişti daha doğrusu bizde kardeşimle gitcez yarın haftaya da 2li test var
Süppeeeeeeerrrrrr
Hadi hayırlısı bakalım cinsiyetlerimizi öğrenebilecek miyiz haftaya
ben yanıt vereyim ben de aynı sorunu yaşadığım için biliyorum. kaan kocatepenin sitesinde 5.5 cm yazan yerde bir açıklama var tıklayınca kaan kocatepe tepeden tırnağa ölçüyor bizim doktorlarımız baş popo fark burdan kaynaklı hiç önemli değilKızlar size şey sormak istiyorum, dün sat.ne göre 10+4 idim ve biliyosunuz ilaç yazdırmak için doktora gitmiştim, herşey gayet güzeldi, bebeğim hareketliydi falan ama doktor bişey söyledi kafam karıştı :26: crl ölçümü yaptı boyu 31mm dedi, ultrason da bebğimi 10+0 gösterdi bu değere göre :26: yani 4 gün geriden gidiyoruz sanırım :26: bu çok büyük sorun değil aslında, gebeliğin başından sonuna kadar bebeğin gelişim haftalarında geri kalmalar da ileri gitmeler de zaman zaman olabiliyor ama gebelik.org.da bakıyorum 10. haftanın sonunda bebeğinizin boyu 5.5 cm olur diyo, bu site mi çok abartılı rakamlar veriyo acaba yaa, sizinkiler kaç çıkmıştı hatırlayan var mı :26:
dün akşam karnım çok ağrıdı yatarken. Sanki adet görecekmişim gibi. önce stresten uyuyamadım sonra dedim Rabbim büyük ben uyusamda Rabbim uyumaz. Rabbime emanet ettim yattım. Sabah bişeycik yoktu. Ama bu aralar ara ara karnım ağrıyor.
Bide gögüsleri benim gibi olan varmı. O kadarrr şiştiler ki yatıyorum birden kalkınca gögüslerim sarsılıyor yaa nasıl bir acıyorlar anlatamam. Nerdeyse şişmekten patlayacaklar. Sizinde öylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?