2011 Aralık Anneleri

Benim gögüsler de patlamaya hazır bomba gibi kociş bayılıyo bu hallerine ama bebişimin mamaları onlar artık sana yok diyorum

2li taste görüyo sanırım drlar ama benimkinin diceni sanmıyorum yarın bi sorcam bu dra ama sanmıyorum bileceklerini ben çok biliyom ya

Ben cumartesı gunu gidiyorum dr'a... 2li testımız var, ne yapacaklar bana, bebeğimeeee :18::18::18: aydınlatın benı nolurrrrrrr

Bişey yapmicaklar hayatım korkacak bişey yok, ultrasonda ense kalınlığı ölçümü yapılacak, bi de senden kan alınıp bazı değerlere bakılacak, bu sonuçlara göre bebeğin down sendromu olma ihtimali için bir yüzde çıkacak, eğer oran 1/250den daha küçük çıkarsa korkacak bişey yok demektir, genelde de zaten 5000-10000lerde çıkıyo korkma

Anladım şekerim teşkür

Son düzenleme:
Hepinize tek tek teşekkür ederiz.....bizi düşündüğünüz ve dualarınız için...
dün gece sabahı sabah ettim... kötü kötü rüyalar gördüm...
sabah erkenden dr.gittim..dr panik yapma bir bakalım dedi.. önce bi aletle kanamam varmı yokmu diye baktı ilaç koydu.. çok şükür kanamam falan yokmuş......
sonra ultrasondan baktık binlerce kere şükür kalbi atıyordu
hareket ettiğiniz göremedim çünkü uyuşuk sanırım uyuyordu yine.. dr çok dikkatli bir şekilde inceledi.. göz burun kolları gösterdi...ayaklarını göremedim dedim.... meğerse ayaklarını çapraz yapmış ve toplu bir şekilde tutuyordu.. korkulacak birşey yok sadece stres yapma ve dinlen ufak ufak yürüyüşler yap dedi.... önümüzdeki hafta ikili test için çağırdı.. 3 hazirana randevu aldım....
inşallah sonuçlar güzel çıkar..

Allah hepimizin bebekelrini bize bağışlasın....

sizle sat'ımız aynı yrn doktora gidiyorum 2li teste sizin 2li ne zaman

Maşallah sana ve bebişine ne güzel haberlerle gelmişsiniz hadi bakalım haftaya ikiliye girecek olanlar çoğalıyooooo

kzıalr bu arada sabah çok kötü bir sahneye şahit oldum.. dr beklerken benden önce çok güzel bir anne nst odasına girdi... 4 yaşında oğluna el sallayarak.. sonra dr.. da girdi o odaya sonra kendi odasına girdi.. girerken duydum 36 haftalıkmış.... dr rica etti sizden önce alıcam dedi.. tabiki dedim.. inş kötü birşey yoktur dedim... ama..... 20 dk içerde kaldılar... kadın ağlayarak çıktı hemen ameliyata alacaklarmış.. bebeğinin kalbi durmuş... çok kötü oldum.. dr üzülme sakın dedi.. malesef çok sık olmuyor bu olaylar ama çok üzücü dedi....

Allah kimsenin başına vermesin inşallah....

Ayyyy çok üzüldüm yaa Allah sabır versin, Allah diğer oğluna sağlıklı uzun ömürler versin inşallah çok zor gerçekten, kimsenin başına gelmesin benim de bi arkadaşımın, 39. haftasında normal doğumunu beklerken aynı şey geldi başına çok zor çok

oooofff yaaaa çok kötü olmuş Allah sabır versin böle durumlarda olanlara

Nihalcim cok sevindim. sukurler olsun sen de minigin de iyisiniz. dunden beri aklimdan cikmiyorsun. allah sonuna kadar saglikla birlikteolmayi nasib etsin canim

arkadaslar selam, ben de sizler gibi aralık 11 annesi olucam insallah. 11+5 deyim. gecen hafta 2 li test yapıldı, sonuclar guzel cıktı, negatifmis... gayet guzel gidiyoruz dedi doktor.18 Haziranda tekrar cagırdı. Sanıyorum karından su aldırma olayına, amniosentez icin karar vermemi isteyecek. yasım 36, kan degerleri iyi cıktı ama yaptırmak icin tam karar veremedim henuz. Bu arada kontrolde ultrasonda elleri ayakları oynuyodu bebisimin, bi hareket sormayın...gorunce acaip aglayasım geldi. Allah hepimize saglıklı bebisler nasip etsin .. Bu arada kıyafetlerim olmamaya basladı, bu cumartesi alısverise cıkıp biseyler almam lazım .. sizde kıyafet degismeye basladınız mı ? 3 kg gibi almısım simdiye kadar. Balık yiyemiyorum istedigim kadar. Acaba balık yagı mı alsam diye danısıcam doktora. cok sukur hic bulantım yok. aksamustu halsizlik oluyor sadece. is cıkısı, trafik falan o kadarı normal sanırım...simdilik boyle hersey. herkese cok sevgiler...

Nihalcim cok sevindim. sukurler olsun sen de minigin de iyisiniz. dunden beri aklimdan cikmiyorsun. allah sonuna kadar saglikla birlikteolmayi nasib etsin canim

Maşallah sana ve bebişine ne güzel haberlerle gelmişsiniz hadi bakalım haftaya ikiliye girecek olanlar çoğalıyooooo

sağolun arkadaşlar.... korktum telaş yaptım ama sonucu güzel çıktı çok şükür.....

Bence amniyosentez yaptırma çünkü sağlıklı olan bebeğini kaybetme riskin de var amniyosentezde hem ikilin güzel çıkmış işte, üçlü de yaptırırsın o da normal çıkarsa hiç gerek yok amniyosenteze benim de daha önce düşüklerim olduğu için hamileliğimin başında genetik uzmanına yönlendirdi doktorum, onunla konuştuk uzun uzun, o bile ikili ve üçlü testlerinde anormal sonuçlar çıkmadığı sürece amniyosentezi önermiyorum dedi, çünkü sağlıklı bebekleri amniyosentez yüzünden kaybedebiliyoruz bu riski alamayız çok mecbur kalmadıkça dedi

Evet aynı fikirdeyim bende, eger 3 lu de iyi cıkarsa risk almıycam hic..

canım çok sevindim ya ne olduysa bende de bugün bi huzursuzluk var değişik duygular hiç olmamıştım akşama kadar normale dönmezsem doktora gitmeyi düşünüyorum

ayyyy çok üzüldüm ya bide çocuğu varmış yanında ALLAH sabrını verir inş..

slm kızlar nasılsınız.burdaki kayıplar beni çok etkiledi.2 gündür rahmimde sancılar oluyodu.dün bide yorucu bi temizlik günü geçirdim.bu sabah korkumdan muayene ye gittim.çok şükür miniğim büyümüş.çok güzel oynuyodu.bi haftalık farkım 4 güne düşmüş.sancılarım bebek büyüdüğünden rahim de büyüyormuş ondan dedi dokt. iki haft.sonra ikili teste çağırdı.2-3 hafta sonra oynamalar bi başlarsa artık içim rahat edecek.miniğimin benle olduğuna emin olacam.

selam kızlar doktordan geldık sonuclarım guzel Allahıma sükür..

free beta 48 cıktı bı arkadasım sormustu ..

bu kadar ..

3 hafta sonra uclu test var yaptırırsam tabı ..

baska da bırsey yok

yarın kendı doktoruma gıdıp gosterıcem sonucları belkı de pazarteesı gıderım o da kız derse kesınlesıcek Masal'ım

Son düzenleme:

kızlar bi de ultrasonda benimkinin erkenden vücut hatları belli olmaya başlamıştı maşallah. görenler hep erkek diyor. erkeklerin kolları bacakları çok erken şekillenip belli olurmuş. kızlar daha mı geç gelişio:S siz de duydunuz mu? bu nası bişi?

Yaradanım herkese hep güzel haberler almayı nasip etsin böyle inşllh.çok sevindim bebişin içinde annesi içinde darısı dişer annelerin ve benim başıma inşllh

50 nin üzerindeyse erkekti galiba ohhh kızıma abla mı olucak şimdi ayyy ne güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…