dün akşam karnım çok ağrıdı yatarken. Sanki adet görecekmişim gibi. önce stresten uyuyamadım sonra dedim Rabbim büyük ben uyusamda Rabbim uyumaz. Rabbime emanet ettim yattım. Sabah bişeycik yoktu. Ama bu aralar ara ara karnım ağrıyor.
Bide gögüsleri benim gibi olan varmı. O kadarrr şiştiler ki yatıyorum birden kalkınca gögüslerim sarsılıyor yaa nasıl bir acıyorlar anlatamam. Nerdeyse şişmekten patlayacaklar. Sizinde öylemi?
2li taste görüyo sanırım drlar ama benimkinin diceni sanmıyorum yarın bi sorcam bu dra ama sanmıyorum bilecekleriniben çok biliyom ya
Ben cumartesı gunu gidiyorum dr'a... 2li testımız var, ne yapacaklar bana, bebeğimeeee :18::18::18: aydınlatın benı nolurrrrrrr
Anladım şekerim teşkürben yanıt vereyim ben de aynı sorunu yaşadığım için biliyorum. kaan kocatepenin sitesinde 5.5 cm yazan yerde bir açıklama var tıklayınca kaan kocatepe tepeden tırnağa ölçüyor bizim doktorlarımız baş popo fark burdan kaynaklı hiç önemli değil
ben yanıt vereyim ben de aynı sorunu yaşadığım için biliyorum. kaan kocatepenin sitesinde 5.5 cm yazan yerde bir açıklama var tıklayınca kaan kocatepe tepeden tırnağa ölçüyor bizim doktorlarımız baş popo fark burdan kaynaklı hiç önemli değil
nihal diğer topiğe bakarmısın canım bir
Hepinize tek tek teşekkür ederiz.....bizi düşündüğünüz ve dualarınız için...
dün gece sabahı sabah ettim... kötü kötü rüyalar gördüm...
sabah erkenden dr.gittim..dr panik yapma bir bakalım dedi.. önce bi aletle kanamam varmı yokmu diye baktı ilaç koydu.. çok şükür kanamam falan yokmuş......
sonra ultrasondan baktık binlerce kere şükür kalbi atıyordu
hareket ettiğiniz göremedim çünkü uyuşuk sanırım uyuyordu yine.. dr çok dikkatli bir şekilde inceledi.. göz burun kolları gösterdi...ayaklarını göremedim dedim.... meğerse ayaklarını çapraz yapmış ve toplu bir şekilde tutuyordu.. korkulacak birşey yok sadece stres yapma ve dinlen ufak ufak yürüyüşler yap dedi.... önümüzdeki hafta ikili test için çağırdı.. 3 hazirana randevu aldım....
inşallah sonuçlar güzel çıkar..
Allah hepimizin bebekelrini bize bağışlasın....
kzıalr bu arada sabah çok kötü bir sahneye şahit oldum.. dr beklerken benden önce çok güzel bir anne nst odasına girdi... 4 yaşında oğluna el sallayarak.. sonra dr.. da girdi o odaya sonra kendi odasına girdi.. girerken duydum 36 haftalıkmış.... dr rica etti sizden önce alıcam dedi.. tabiki dedim.. inş kötü birşey yoktur dedim... ama..... 20 dk içerde kaldılar... kadın ağlayarak çıktı hemen ameliyata alacaklarmış.. bebeğinin kalbi durmuş... çok kötü oldum.. dr üzülme sakın dedi.. malesef çok sık olmuyor bu olaylar ama çok üzücü dedi....
Allah kimsenin başına vermesin inşallah....
Ayyyy çok üzüldüm yaaAllah sabır versin, Allah diğer oğluna sağlıklı uzun ömürler versin inşallah çok zor gerçekten, kimsenin başına gelmesin benim de bi arkadaşımın, 39. haftasında normal doğumunu beklerken aynı şey geldi başına çok zor çok
sabah erkenden dr.gittim..dr panik yapma bir bakalım dedi.. önce bi aletle kanamam varmı yokmu diye baktı ilaç koydu.. çok şükür kanamam falan yokmuş......
hareket ettiğiniz göremedim çünkü uyuşuk sanırım uyuyordu yine.. dr çok dikkatli bir şekilde inceledi.. göz burun kolları gösterdi...ayaklarını göremedim dedim.... meğerse ayaklarını çapraz yapmış ve toplu bir şekilde tutuyordu.. korkulacak birşey yok sadece stres yapma ve dinlen ufak ufak yürüyüşler yap dedi.... önümüzdeki hafta ikili test için çağırdı.. 3 hazirana randevu aldım....
Nihalcim cok sevindim. sukurler olsun sen de minigin de iyisiniz. dunden beri aklimdan cikmiyorsun. allah sonuna kadar saglikla birlikteolmayi nasib etsin canim
Maşallah sana ve bebişinene güzel haberlerle gelmişsiniz hadi bakalım haftaya ikiliye girecek olanlar çoğalıyooooo
arkadaslar selam, ben de sizler gibi aralık 11 annesi olucam insallah. 11+5 deyim. gecen hafta 2 li test yapıldı, sonuclar guzel cıktı, negatifmis... gayet guzel gidiyoruz dedi doktor.18 Haziranda tekrar cagırdı. Sanıyorum karından su aldırma olayına, amniosentez icin karar vermemi isteyecek. yasım 36, kan degerleri iyi cıktı ama yaptırmak icin tam karar veremedim henuz. Bu arada kontrolde ultrasonda elleri ayakları oynuyodu bebisimin, bi hareket sormayın...gorunce acaip aglayasım geldi. Allah hepimize saglıklı bebisler nasip etsin .. Bu arada kıyafetlerim olmamaya basladı, bu cumartesi alısverise cıkıp biseyler almam lazım .. sizde kıyafet degismeye basladınız mı ? 3 kg gibi almısım simdiye kadar. Balık yiyemiyorum istedigim kadar. Acaba balık yagı mı alsam diye danısıcam doktora. cok sukur hic bulantım yok. aksamustu halsizlik oluyor sadece. is cıkısı, trafik falan o kadarı normal sanırım...simdilik boyle hersey. herkese cok sevgiler...
Bence amniyosentez yaptırmaçünkü sağlıklı olan bebeğini kaybetme riskin de var amniyosentezde hem ikilin güzel çıkmış işte, üçlü de yaptırırsın o da normal çıkarsa hiç gerek yok amniyosenteze benim de daha önce düşüklerim olduğu için hamileliğimin başında genetik uzmanına yönlendirdi doktorum, onunla konuştuk uzun uzun, o bile ikili ve üçlü testlerinde anormal sonuçlar çıkmadığı sürece amniyosentezi önermiyorum dedi, çünkü sağlıklı bebekleri amniyosentez yüzünden kaybedebiliyoruz bu riski alamayız çok mecbur kalmadıkça dedi
kzıalr bu arada sabah çok kötü bir sahneye şahit oldum.. dr beklerken benden önce çok güzel bir anne nst odasına girdi... 4 yaşında oğluna el sallayarak.. sonra dr.. da girdi o odaya sonra kendi odasına girdi.. girerken duydum 36 haftalıkmış.... dr rica etti sizden önce alıcam dedi.. tabiki dedim.. inş kötü birşey yoktur dedim... ama..... 20 dk içerde kaldılar... kadın ağlayarak çıktı hemen ameliyata alacaklarmış.. bebeğinin kalbi durmuş... çok kötü oldum.. dr üzülme sakın dedi.. malesef çok sık olmuyor bu olaylar ama çok üzücü dedi....
Allah kimsenin başına vermesin inşallah....
sağol canım .. 6dan sonra yaptır , 7 ideal diyorlar 2 yaş sonrası için ..
teşekkürler buselicim .. umarım öyle olur , herşey eskisi gibi güzel olur bir kaç güne kadar ..
teşekkürler canım , hiç bir şey yiyemiyor değilim de işte ne yiyorum ne yemiyorum .. düzenli ve yeterli değil .. midem buruluyor , yanıyor . neden olduğunu kestiremiyorum , tam doymamaktan mı yoksa yaşadığım stresten mi .. bir kaç gün sonra iyileşince paşam ikimize de besiye çekeceğim inşallah ..
sağol canım , inşallah ...
sağol canım , zor oldu çok hepimiz için .. o acısını unutacak hatırlamayacak bugünleri ama biz anne-babası olarak yaşadığımız trawmayı nasıl atlatacağız hiç bilmiyorum .. 2 yaş öncesi sünneti herhangi bir tıbbi gereklilik olmasa dahi dr.lar hem sağlık ( iyileşme süreci daha kısa olduğundan sanırım ) açısından hem de psikolojik açıdan daha faydalı buluyorlar .. ben yenidoğan sünneti yaptıracaktım daha hastaneden çıkmadan ama büyükler küçücük bebeğe nasıl yapacaklar , nasıl kıyacksınız gibi taarruza geçince sezaryen dikişli ve lohusa halimle kendimde onlarla mücadele edecek gücü bulamadım , 6 aylıkkekn yaptırırım dedim .. sonrasında taşınma telaşı , eşimin iş değiştirip yeniden İst.a gelmesi , bizim 4 ay kadar ayrı yaşamamız , sonrasında ist.a taşınma ve benim tayin derdim derken oğluşun sünneti rahatladığımız sandığımız bu zamana , yani 22 aylık olana kadar kaldı .. geçen ay İzmirdeki dr.umuzla kontrolümüz vardı , ona sorduk bu konuyu , 2 ayınız kalmış ya yaptırın yada 6 yaşından sonrayı bekleyin dedi .. kendisi 9 eylülde prof . İzmirde herkesin çok iyi bildiği bir dr. olur , yani güvenilir bir isim diye böyle uzun uzadıya yazdım .. ama sorarsan bu tecrübeden sonra yine aynısını mı yapardın diye : şimdi belki üzüntümüz çok fazla diye kesinlikle hayır , 7 yaşını beklerdim derim .. neden 7 yaşında yaptırmadınız dersen : yukarıda yazdığım dr.ların bu yöndeki olumlu görüşleri ve bizim insanımızın yerli yersiz espirileriyle ( hepsini kesecekler , kökünden kesecekler , çok canın acıyacak şaka şaka vb ...) oğluşumuzu korkutup bir psikolojik sorun yaşamasının önüne geçmek içindi derim .. ama belki de aklının erdiği zaman daha dirayetli ve istekli olurdu .. çişini yapar temizlenmesine yardım eder canının daha az yanmasını sağlardım belki de .. ne bileyim olan oldu, 2li teste göre bir şehzade daha geliyor , onda inşallah böyle şeyler yaşamayacağız ..
Rabbim damat oluşunu ve tüm mürüvetlerini göstersinmaşallah oğluşuna adam olmuş en güzel zamanda yaptırmışın yaş açısından. bebek açısından da için rahat olsun eğer dünyada yaşayacaş ömrü varsa kucağında 24 saat taşısan oğlunu rabbim karnındaki meleği korur ama 24 saat yatsanda eğer yaşamayacaksa yaşamıyor.biz bebeklerimizi emanetlerin en güzel koruyucusuna emanet ettik inşllh hayırlısıyla dünyaya gtrmk kısmet olur.benim oğumda 6 yaşını doldurduğunda sünnet olmuştu. dr uygun bu yaş demişti daha büyüdüğünde iyi olmuyor her anlamda ama 2 yaş altı en uygunu.benim annem sağolsun o ilgilenmişti devamlı oğlumla ben hiç bakamamıştım zaten kan tutuyor birde annelik içim acıyordu aklıma bile geldiğinde.Annelerin görevi her yaşta devam ediyor torunada devam ediyor Allah başımızdn eksik etmesin inşlllh
selam kızlar doktordan geldık sonuclarım guzel Allahıma sükür..
free beta 48 cıktı bı arkadasım sormustu ..
bu kadar ..
3 hafta sonra uclu test var yaptırırsam tabı ..
baska da bırsey yok
yarın kendı doktoruma gıdıp gosterıcem sonucları belkı de pazarteesı gıderım o da kız derse kesınlesıcek Masal'ım
selam kızlar doktordan geldık sonuclarım guzel Allahıma sükür..
free beta 48 cıktı bı arkadasım sormustu ..
bu kadar ..
3 hafta sonra uclu test var yaptırırsam tabı ..
baska da bırsey yok
yarın kendı doktoruma gıdıp gosterıcem sonucları belkı de pazarteesı gıderım o da kız derse kesınlesıcek Masal'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?