2011 Aralık Anneleri

free beta diye testte yazıyo mu ? Benim tahlilime bakıyorum simdi free beta yok : (( kısaltılmıs bir kodu falan var mı ki ?

Nihallacım çok sevindim cnm. Umarım sağlıkla tamamına erer, alırsın yavrunu kucağına.

Bi p.tesi gelse hayırlısıyla çok merektayım bende. bir ay oldu bebişimi görmeyeli.

canım ben bilmiyorum burda duymuştum yanlış hatırlıyo olabilirim ama az kaldı zatem sumakcım öğrenir en kısa zamanda inş bizde öğreniriz zaten tahmin bizimkiler kesinleşmiş bişey yok

evet hepsını curuttum ne bıortım ne cın takvımı ne rus takvımı hıc bırı tutmadı :)

free beta diye testte yazıyo mu ? Benim tahlilime bakıyorum simdi free beta yok : (( kısaltılmıs bir kodu falan var mı ki ?

ıkılı testte cnım cıkıyor yaptırdın mı ıkılı test
ıkılı test sonucunda yazıyor cunku

Nihallacım çok sevindim cnm. Umarım sağlıkla tamamına erer, alırsın yavrunu kucağına.

Bi p.tesi gelse hayırlısıyla çok merektayım bende. bir ay oldu bebişimi görmeyeli.

ben yarın yıne gıdıyorun

off dayanamam bır ay herhalde

ikili test yaptırdım temiz cıktı , ama elimdeki test raporunda T-hcg var mesela free beta diye bisey yok..tuhaf.. neyse cinsiyet icin biraz daha sabretmem gerekiyo sanırım....

Slm cici anneler ikili test için dün kan verdim. Ense kalınlığımız ölçüldü. 2,50 çıktı. inş. Kan sonuçlarımızda temiz çıkar Allah’ın izniyle.

ikili test yaptırdım temiz cıktı , ama elimdeki test raporunda T-hcg var mesela free beta diye bisey yok..tuhaf.. neyse cinsiyet icin biraz daha sabretmem gerekiyo sanırım....

t-hcg de bende yok

soyle yazıyor

fb-hcg ...

papp A var onun ustunde yazıyor benımkınde..

canımm bende dün çok kötüydüm zaten 2 gündür bir hzurszuluk vardı.. birde akşam onu görünce tamam gitti dedim... ama çok şükür 1 hafta daha rahatımm..
Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın....

canımm çok sevindim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah......

kızlar görevdeydim az önce döndüm yazdıklarınızı okudum,çok sevindim herkesin 2lisi iyi çıkmış,ben hala kararsızım yaptırmada,arkadaşım çok çekti,aminosenteze kadar,sonra bişey çıkmadı,ama kan değerlermi merak ediyorum doğrusu,devlette bakıyolar mı ense kalınlığına,kan vermek şart mı,ya zor biriktiriyom,hep kan alıyolar

merhaba hamişler
ben 3. ayımdayım ve 2 gundur kasıklarımda sancı var neden olabilir sice ????
böyle sancısı oan varmıııı

rahim genişiyo canım ondan,ben de olmadı,birden genişledi zaten,iişki anında şaşırıyoz bazen çuval gibi,rahim epey yukarda,bazen de eskisi gibi küçücük,ama rahim yine yukarda ,rahim kendini bu şekilde doğuma hazırlıyomuş,biz çok korkmuştuk,hep böyle mi kalcak diye,çünkü hiçbişey hissetmiyon genişleyince,zaten 3. ayda sık tuvalete gitme ihtiyacı azalırmış,uterus büyüyüp yukarı çıktığı için,bende de aynen öyle oldu

azına sağlık cnm içimi rahatlattın, haftaya bugun ikili testim var, sancılarım devam ederse onuda sorayım bakayım. zaten bulantılarım mide yanmalarımdan dertliyim bide bu sancılar var, allahım sağ salim kucagımıza almayı nasip et herkese :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…