- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Yaradanım herkese hep güzel haberler almayı nasip etsin böyle inşllh.çok sevindim bebişin içinde annesi içinde darısı dişer annelerin ve benim başıma inşllh
hayır ya 50 altı erkek dite biliyorum ben:S
hayır ya 50 altı erkek dite biliyorum ben:S
evet bende oyle bılıyorum ama doktor kıza benzettı
kı zaten bende tutmadı hıc bır test
canım ben bilmiyorum burda duymuştum yanlış hatırlıyo olabilirim ama az kaldı zatem sumakcım öğrenir en kısa zamanda inş bizde öğreniriz zaten tahmin bizimkiler kesinleşmiş bişey yok
free beta diye testte yazıyo mu ? Benim tahlilime bakıyorum simdi free beta yok : (( kısaltılmıs bir kodu falan var mı ki ?
Nihallacım çok sevindim cnm. Umarım sağlıkla tamamına erer, alırsın yavrunu kucağına.
Bi p.tesi gelse hayırlısıyla çok merektayım bende. bir ay oldu bebişimi görmeyeli.
evet hepsını curuttum ne bıortım ne cın takvımı ne rus takvımı hıc bırı tutmadı :)
ıkılı testte cnım cıkıyor yaptırdın mı ıkılı test
ıkılı test sonucunda yazıyor cunku
ikili test yaptırdım temiz cıktı , ama elimdeki test raporunda T-hcg var mesela free beta diye bisey yok..tuhaf.. neyse cinsiyet icin biraz daha sabretmem gerekiyo sanırım....
canım çok sevindimya ne olduysa bende de bugün bi huzursuzluk var değişik duygular hiç olmamıştım akşama kadar normale dönmezsem doktora gitmeyi düşünüyorum
ayyyy çok üzüldüm ya bide çocuğu varmış yanında ALLAH sabrını verir inş..
canımm çok sevindim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah......selam kızlar doktordan geldık sonuclarım guzel Allahıma sükür..
free beta 48 cıktı bı arkadasım sormustu ..
bu kadar ..
3 hafta sonra uclu test var yaptırırsam tabı ..
baska da bırsey yok
yarın kendı doktoruma gıdıp gosterıcem sonucları belkı de pazarteesı gıderım o da kız derse kesınlesıcek Masal'ım
canımm çok sevindim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah......
merhaba hamişler
ben 3. ayımdayım ve 2 gundur kasıklarımda sancı var neden olabilir sice ????
böyle sancısı oan varmıııı
rahim genişiyo canım ondan,ben de olmadı,birden genişledi zaten,iişki anında şaşırıyoz bazen çuval gibi,rahim epey yukarda,bazen de eskisi gibi küçücük,ama rahim yine yukarda ,rahim kendini bu şekilde doğuma hazırlıyomuş,biz çok korkmuştuk,hep böyle mi kalcak diye,çünkü hiçbişey hissetmiyon genişleyince,zaten 3. ayda sık tuvalete gitme ihtiyacı azalırmış,uterus büyüyüp yukarı çıktığı için,bende de aynen öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?