2011 Aralık Anneleri

bende 9+5 günlüğüm ve arada kasık ağrılarım olabiliyor... yalnız bize ilişki yasak.. 5 yıldır tüp bebek dahil tedavilerden geçip sonra bi anda kendi geldi bebişim... o yüzden riske atamam..

kızlar bi türlü yapamadım bende bu gebelik cetvellerinden yapmak istiyorum... bana öğretecek biri varmı????????????????

Biz qeldikkk dr amcamızz bize uzun uzun baktıı tam emin deqil ama kız olacak qaliba İkili testimizi yaptırdık haftaya alıcaz sonuçlarımızı dr bişey çıkacaqı sanmıyorum ense kalınlıqı çok iyi dedii vee bebişimm 6 cm 48 qr oyy nası oynuyoo dr amcamız vurunca hareketlendi arkasını döndü bize yerim onu yhaa

bende 9+5 günlüğüm ve arada kasık ağrılarım olabiliyor... yalnız bize ilişki yasak.. 5 yıldır tüp bebek dahil tedavilerden geçip sonra bi anda kendi geldi bebişim... o yüzden riske atamam..

biz de zaten 9. 10.11 haftalarda hep dikkat ettik,11 den sonra ne ağrım,ne sızım,ne halsizliğim kalmadı,ama bu sefer de ora duyarsızlaştı genişlediağladım bile,kendimi çok kötü bişey yapıyomuş gibi hissettim,sinirlendim,zaten o anda ruhsal olarak ta çok soğuyosun,ama eski haine geldiğinde ruhsal olarak ta hazır oluyon,çok ilginç,hormanal değişiklikler hem ruhsal hem fiziksel şartları etkiliyor

BENİMDE fazla yürüyüş yapınca yorulunca ağrıyo kasığım sağ özellikle geçen hafta dr bile gittim aksıyodum o kadar yani ilaç vermek istedi 1 haftaya geçerse ilaç kullanmıcam dedim drda geçer dedi zaten ertesi gün geçti iyi ki de ilaç kullanmamışım dedim bu hafta da temizlik yaptım bi akşam hafif ağrıdı ama geçiyo sonra yarın yine gitcem dra ama ölesine kasık ağrım için gittiğim dr çağarmıştı 1 hafta sonra yine gel istersen demişti gitcem bende bi görmüş olmak için bebeği yoksa kasığım ii şu an

kızlar bi türlü yapamadım bende bu gebelik cetvellerinden yapmak istiyorum... bana öğretecek biri varmı????????????????

slm canım,sen 20. olucangoogle a daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,uzun boy tickeri seç,yazı olarak ta bebeğin doğum tarihini,2. ye son adet tarihini yaz,3. ye de bebişine notunu yaz,ş,ç,ğ gibi harfler kulanma s,c,g yaz,sonra çıkan bb cod un en son http yle başlayıp,png yle biten kısmını,profilindeki çizelge yazan yere yapıştır,hayırlı olsun

benim halen canım istemiyor.. çok yavaş yavaş sanki normale dönüyor gibi ama halen tık yok bende..... öğrendiğimden beri 2 kere birlikte olduk walla...

100. sayfada cok acik bir sekilde aciklamali var ordan yapablirsin
destina78 nasilsin canim bebislerin nasil nasil gidiyor hamilelik

Son düzenleme:
benim halen canım istemiyor.. çok yavaş yavaş sanki normale dönüyor gibi ama halen tık yok bende..... öğrendiğimden beri 2 kere birlikte olduk walla...

işte hormonlar yapıyo,ben hiç ihtimal vermezdim yapmadan yaşayacağıma,ama hamilelikte oluyomuş demekki,eşimin nefesine bile gıcık olmuştum ya,şimdi de diyom,ben ne zaman kendimi iyi hissedersem o zman diye,boynu bükük tamam diyo

karnınızamı vuruyor nasıl yani anlamadım...:18:

istersen hani falan diyorum kocişe cevaba bak: ben sizi hırpalamak istemiyorum bekleriz biraz diyo heheheheh

walla benimki ben yanaşmadıkça yanaşmıo adamcağız:) beklemede.. sen iyi ol iyi hisset dio yeter.. zaten kusura bakmayın ama ben anlamadım.. göğüsleri uyarmayn diolar.. pozisyon zaten kısıtlı.. karnına baskı olmayacal.. hayır adamda emanet gibi kalır.. dur orayı ellemim dur karnına bişi olmasın. yazık onlara valla.. ama ne yapalım azıcık sıkcaz dişimizi.. daha önce hamile ark cinsellikten uzakşaltım deyince kınardım onları aa bizdeolmaz mümkün değil diye sanmam derdim.. ahanda yalıyorum şimdi dediklerimi:)

Aynen

esımle en son kadınlar gununde yaptık ondan berı tık yok..

esıme gel bırsey olmaz dıyordum olmaz doktor soylerse dıyordu .

sormayı hep unutyorduk..bugun sordum ızın cıktı..

ama ben ıstemıyorum kı sımdı de bıraz daha bekleyecek

Son düzenleme:
slm kızlar,
bayaadır uzak kalmıştım sizlerden..bugün işten gelir gelmez giriyim dedim..umarım herkes ve minnoşlar iyidir..
sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdım..aşılar 4. aydan sonraymış..
bulantılarım çok azaldı..korkmaya başladım ama dr.um normal dedi..artık azalacak giderek dedi..biraz rahatladım..çalışmak da insanın kafasını dağıtıyo..evin içinde kendimi dinliyomuşum biraz da...2li test için 2 haftam var..çok sabırsızlanıyorum ..

100. sayfada cok acik bir sekilde aciklamali var ordan yapablirsin
destina78 nasilsin canim bebislerin nasil nasil gidiyor hamilelik

selam kızlar

5848BL cnm sagol tesekkur ederim gecmişi okurken görmemisim mesajını bir gün iyi bir gün kötü gidiyor hiç belli olmuyor ya midem hala kötü ve hala acayip halsizlik var üstümde sabah beri evi süpürecem ama yok kalkıp süpüremedim
bebişimi4 hafta oldu görmedim iyidir inş bu cumartesiyi bekliyorum görebilmek için cokta merak ediyom nasıl diye

sen nasılsın cnm senin nasıl gidiyor ogluşun nasıl ????

ay ben anlamadım göğüsler niye uyarılmıyo karına baskı ister istemez oluyo. telepati yöntemiyle yapamayız ki.bi ara kudurmuş gibiydim şu sıralar bende de tık yok. özlüyorum eski günleri. off offf

valla çalışma olayı benim hem beslenmem hemde yorulmam açısından avantajlı evde olunca suya dikkat etmeden aklıma gelirse içiyom yemek desen hiiiççç açıktığımı bile farketmiyorum o yüzden h.sonların yemem içmem düzensiz hem evde daha çok yoruluyorumki ben iş bitmiyo işim öle değil rahatım yani herşeyim düzenli burda bazen diyorum iyiki iş var yoksa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…