rahim genişiyo canım ondan,ben de olmadı,birden genişledi zaten,iişki anında şaşırıyoz bazen çuval gibi,rahim epey yukarda,bazen de eskisi gibi küçücük,ama rahim yine yukarda ,rahim kendini bu şekilde doğuma hazırlıyomuş,biz çok korkmuştuk,hep böyle mi kalcak diye,çünkü hiçbişey hissetmiyon genişleyince,zaten 3. ayda sık tuvalete gitme ihtiyacı azalırmış,uterus büyüyüp yukarı çıktığı için,bende de aynen öyle oldu
bende 9+5 günlüğüm ve arada kasık ağrılarım olabiliyor... yalnız bize ilişki yasak.. 5 yıldır tüp bebek dahil tedavilerden geçip sonra bi anda kendi geldi bebişim... o yüzden riske atamam..
azına sağlık cnm içimi rahatlattın, haftaya bugun ikili testim var, sancılarım devam ederse onuda sorayım bakayım. zaten bulantılarım mide yanmalarımdan dertliyim bide bu sancılar var, allahım sağ salim kucagımıza almayı nasip et herkese :26::26::26:
kızlar bi türlü yapamadım bende bu gebelik cetvellerinden yapmak istiyorum... bana öğretecek biri varmı????????????????
kızlar bi türlü yapamadım bende bu gebelik cetvellerinden yapmak istiyorum... bana öğretecek biri varmı????????????????
benim halen canım istemiyor.. çok yavaş yavaş sanki normale dönüyor gibi ama halen tık yok bende..... öğrendiğimden beri 2 kere birlikte olduk walla...
Biz qeldikkk dr amcamızz bize uzun uzun baktıı tam emin deqil ama kız olacak qalibaİkili testimizi yaptırdık haftaya alıcaz sonuçlarımızı dr bişey çıkacaqı sanmıyorum ense kalınlıqı çok iyi dedii vee bebişimm 6 cm 48 qr oyy nası oynuyoo dr amcamız vurunca hareketlendi arkasını döndü bize yerim onu yhaa
işte hormonlar yapıyo,ben hiç ihtimal vermezdim yapmadan yaşayacağıma,ama hamilelikte oluyomuş demekki,eşimin nefesine bile gıcık olmuştum ya,şimdi de diyom,ben ne zaman kendimi iyi hissedersem o zman diye,boynu bükük tamam diyo
karnınızamı vuruyor nasıl yani anlamadım...:18:
işte hormonlar yapıyo,ben hiç ihtimal vermezdim yapmadan yaşayacağıma,ama hamilelikte oluyomuş demekki,eşimin nefesine bile gıcık olmuştum ya,şimdi de diyom,ben ne zaman kendimi iyi hissedersem o zman diye,boynu bükük tamam diyo
walla benimki ben yanaşmadıkça yanaşmıo adamcağız:) beklemede.. sen iyi ol iyi hisset dio yeter.. zaten kusura bakmayın ama ben anlamadım.. göğüsleri uyarmayn diolar.. pozisyon zaten kısıtlı.. karnına baskı olmayacal.. hayır adamda emanet gibi kalır.. dur orayı ellemim dur karnına bişi olmasın. yazık onlara valla.. ama ne yapalım azıcık sıkcaz dişimizi.. daha önce hamile ark cinsellikten uzakşaltım deyince kınardım onları aa bizdeolmaz mümkün değil diye sanmam derdim.. ahanda yalıyorum şimdi dediklerimi:)
100. sayfada cok acik bir sekilde aciklamali var ordan yapablirsin
destina78 nasilsin canim bebislerin nasil nasil gidiyor hamilelik
walla benimki ben yanaşmadıkça yanaşmıo adamcağız:) beklemede.. sen iyi ol iyi hisset dio yeter.. zaten kusura bakmayın ama ben anlamadım.. göğüsleri uyarmayn diolar.. pozisyon zaten kısıtlı.. karnına baskı olmayacal.. hayır adamda emanet gibi kalır.. dur orayı ellemim dur karnına bişi olmasın. yazık onlara valla.. ama ne yapalım azıcık sıkcaz dişimizi.. daha önce hamile ark cinsellikten uzakşaltım deyince kınardım onları aa bizdeolmaz mümkün değil diye sanmam derdim.. ahanda yalıyorum şimdi dediklerimi:)
slm kızlar,
bayaadır uzak kalmıştım sizlerden..bugün işten gelir gelmez giriyim dedim..umarım herkes ve minnoşlar iyidir..
sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdım..aşılar 4. aydan sonraymış..
bulantılarım çok azaldı..korkmaya başladım ama dr.um normal dedi..artık azalacak giderek dedi..biraz rahatladım..çalışmak da insanın kafasını dağıtıyo..evin içinde kendimi dinliyomuşum biraz da...2li test için 2 haftam var..çok sabırsızlanıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?