2011 Aralık Anneleri

doğru söylüyosun..psikolojik olarak daha dinç hissediyo insan kendini..evde daha kötüyüm ben de ..dr.um da diyo..yine rapor veririrm istersen ama bi de çalışmayı dene daha iyi olucaksın dedi..dediği çıktı..

ay ben anlamadım göğüsler niye uyarılmıyo karına baskı ister istemez oluyo. telepati yöntemiyle yapamayız ki.bi ara kudurmuş gibiydim şu sıralar bende de tık yok. özlüyorum eski günleri. off offf

göğüslerin uyarılmamaı gerekiomuş. çünkü süt bezlerindeki hormonların uyarılması rahimde kasılmaya sebep olabiliyormuş!!! buna benzer bir açıklaması var.. eğer doğru pozisyonu seçersen, sen üstte, yan pozisyon veya diz-dirsek o zaman karnında baskı hiissetmiosun cnm...

çocuk olsun diye 2 günde bir şeyettik depoladık :)

Bide bişey dicem bugün hava mı çok güzel yoksa hayat mı harika Saten gribimde geçmek üsre hohh dünya varmış bide bebişimi görmek istiyorum çok özledim görmeyi :84:.

ahahahaaa ay allah iyiliğini versin. keşke depolanabilse dimi:) ben zaten üstte olduğum pozisyonu seviyorum laf aramızda. ama onda da adama yapışmam lazım. yani yüz yüze.. her tarafımız temas halinde olmasından hoşlanıyorum. diğer türlü zevk vermiyo e böyle olunca da ister istemez karnım baskı altında kalıyo

hımm.. e idare etcen canım ya.. yapışınca olmaz.. değil adama yapışmayı.. ben memelerimin büyüklüğünden ve acısından yatağa yüzü koyun yatamıyorum.. dön sağa dön sola.. düz yatıncada gerinesim gelio..:)

meme uçlarının fazla uyarılması oksitosin ismindeki hormonu salgılatıp erken doğuma sebep olabilmektedir. ayrıca hamilelik sırasında boşalmada ya geri çekme yönetimi uygulanmalı ya da prezervatif kullanılmalıdır.spermin içindeki prostaglandin ismindeki madde rahim kasılmalarına sebep olmaktadır..:) ona göre yani:)

sevmıyorum kasık agrımdan baska bırsey anlamıyorum
kı zaten üstte olmamla altta olmam bır dakıka suruyor
canınız acımıyor mu sızın ya

yoo tam tersine ben çok daha çabuk ve rahat orgazm oluyorum.. yanlış anlama ama eşin iri yapılı ise ondan olabilir ağrın belki..

kızlar biraz önce yaramazlık yaptım cnm bişi çekti.. yedim.. akşama evde yemek yiyemem bu toklkla ne desem acaba.. annem de bizde kadın yemek yaptı:)) :26:

yoo tam tersine ben çok daha çabuk ve rahat orgazm oluyorum.. yanlış anlama ama eşin iri yapılı ise ondan olabilir ağrın belki..

yoo esım ırı yapılı degıl

atletık vucutlu ama oyle ırı yapııl sayılmaz hıc

orgazm mı o ne kı

ay neyse :78:

oyyyy muhabbete bak ya allah ne etmesin sizi emi çok güldürdünüz beni biz devam 3,4 günde bir yapıyoruz ama yöntemi söyleyemem ayıp utanırım ama hamilelik pozisyonlarının 3,sü diyeyim bari

oyyyy muhabbete bak ya allah ne etmesin sizi emi çok güldürdünüz beni biz devam 3,4 günde bir yapıyoruz ama yöntemi söyleyemem ayıp utanırım ama hamilelik pozisyonlarının 3,sü diyeyim bari

ya arkadaşları hepimiz bebeğin nasıl yapıldığnı biliyoruz yaptık dimi... bu konularda konuşulması gereken konular yeri geldiğinde en azından yüzyüze bakmıyoruz.. bu kadar çekinmeyinki.. eksik bilgimiz varsa tamamlayalım...

ne utanması be adece konuya komiklik olsun diye yazdım yoksa neler var neler yaparken utanmadıkta anlatırken mi utanacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…