valla çalışma olayı benim hem beslenmem hemde yorulmam açısından avantajlı evde olunca suya dikkat etmeden aklıma gelirse içiyom yemek desen hiiiççç açıktığımı bile farketmiyorum o yüzden h.sonların yemem içmem düzensiz hem evde daha çok yoruluyorumki ben iş bitmiyo işim öle değil rahatım yani herşeyim düzenli burda bazen diyorum iyiki iş var yoksa.....
ay ben anlamadım göğüsler niye uyarılmıyokarına baskı ister istemez oluyo. telepati yöntemiyle yapamayız ki.bi ara kudurmuş gibiydim şu sıralar bende de tık yok. özlüyorum eski günleri. off offf
göğüslerin uyarılmamaı gerekiomuş. çünkü süt bezlerindeki hormonların uyarılması rahimde kasılmaya sebep olabiliyormuş!!! buna benzer bir açıklaması var.. eğer doğru pozisyonu seçersen, sen üstte, yan pozisyon veya diz-dirsek o zaman karnında baskı hiissetmiosun cnm...
çocuk olsun diye 2 günde bir şeyettik depoladık :)
göğüslerin uyarılmamaı gerekiomuş. çünkü süt bezlerindeki hormonların uyarılması rahimde kasılmaya sebep olabiliyormuş!!! buna benzer bir açıklaması var.. eğer doğru pozisyonu seçersen, sen üstte, yan pozisyon veya diz-dirsek o zaman karnında baskı hiissetmiosun cnm...
çocuk olsun diye 2 günde bir şeyettik depoladık :)
ahahahaaa ay allah iyiliğini versin. keşke depolanabilse dimi:) ben zaten üstte olduğum pozisyonu seviyorum laf aramızda. ama onda da adama yapışmam lazım. yani yüz yüze.. her tarafımız temas halinde olmasından hoşlanıyorum. diğer türlü zevk vermiyoe böyle olunca da ister istemez karnım baskı altında kalıyo
hayatta ustte olamam
o nieee ??? :) hayatta hemde:)
hayatta ustte olamam
sevmıyorum kasık agrımdan baska bırsey anlamıyorum
kı zaten üstte olmamla altta olmam bır dakıka suruyor
canınız acımıyor mu sızın ya
aaaaaaaa edepsiz Annecik adayları ne konusuyorsunuz bakiim sizhiç utanmada kalmamış cıkcıkcık
yoo tam tersine ben çok daha çabuk ve rahat orgazm oluyorum.. yanlış anlama ama eşin iri yapılı ise ondan olabilir ağrın belki..
oyyyy muhabbete bak ya allah ne etmesin sizi emi çok güldürdünüz beni biz devam 3,4 günde bir yapıyoruz ama yöntemi söyleyemem ayıp utanırım ama hamilelik pozisyonlarının 3,sü diyeyim bari
ya arkadaşları hepimiz bebeğin nasıl yapıldığnı biliyoruz yaptık dimi... bu konularda konuşulması gereken konular yeri geldiğinde en azından yüzyüze bakmıyoruz.. bu kadar çekinmeyinki.. eksik bilgimiz varsa tamamlayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?