2011 Aralık Anneleri

Dün ütü olayı bendede vardı gece 2yi geçti öyle bitti :89::84: Oy kıyamam ağlama kız bende ağlıyorum ara ara zır zır kocişte bıktı artık diyorki canım kapatma tuşun artık çalışmıyor galiba İyiyim hamdolsun annem vardı gitti az önce

ya biz o yan olayını hiç beceremedik. hani yan dönüp eşinin arkandan yaklaştığı pozisyonu. eşim bayağı iri yapılı göbekli bişi. ben de sıskacık ama popom yerinde. o suçu popoma atıyo. ama bence suç göbüşünde:) kadınların büyük kısmı dolgun popolu zaten o zman kimse yapamasın di mi?

ayy biz çok fenayız valla yada bebiklerimiz çok fena hep ağlatıyorlar bizi Kocişlerde bıktı bizden ya hadi hayırlısı oh ohh ne güzel anneyle kaynatmışsınızdır şimdi bizde dün annemde kaldık kaynattık gece 1e kdr tabi sonra anniş işe gideceği için yattık

ayyyy benım canım hiç istemıyo ki :18::18::18: Gece olunca ayılıp bayılıyom, hemen hasta oluverıyomm Adam diycek yakında cocuk olana kadar kedı gıbı gezıyodun pesımde ne oldu sımdı, cocuk oldu ya yeterr şaka bı yana azıcık ısteklenmem lazım sanırım...

Canım zaten hamılelıgın ilk 3ayında kadınlar istemezlermiş 3aydan sonra da sen eşinin arkasında dolanmaya başlarsın yeniden kedi gibi

slm kızlar size bişey danışcam.ben bugün bebişi görmeye gittim.üstten görülmedi.doktor bağırsak gazın çok ondan dedi.alttan baktı.iyi gidiyo dedi.kabızım.tuvalette kanamam oluyo.sizler ne yapıyosunuz.salatayı,meyveyi bol yiyorum.ne yapmak lazım:26::26:

canım kabızlık sorunumu ben kayısı kompostosu ile biraz olsun hafiflettim..ama bi de magnezyumun etkisi var..dr.um magnezyumu 3. aydan sonra başlatıyorum ama kabızlığı olanlara hemen başlatıyorum dedi..istersen bi dr.una sor..

o zaman canlanmam yakındır, 3. aya girdim. Ayy hadı ınsallah, vıcdan azabı cekıyorum adamcağız boyun bukunce....

ayy evet valla insan reddedincede kötü oluyo vicdanı elvermiyo gönülsüz de olmuyo Allahtan kocişler anlayışlı hadi bakalım az kaldı ilk 3ay sonrasına kocişlerin gözü aydın

Canım sabah aç karnına 2-3tane kuru incir yiyip üzerine 1bardak ılık su içmek iyi gelirmiş kabızlıga bir dene istersen

ben kayısıyı meyve olarak yiyorum.doktorum.lifli gıdalar tüket dedi.2 hafta sonra ikili test için gidicem.ozaman sorarım cnm.

ben kayısıyı meyve olarak yiyorum.doktorum.lifli gıdalar tüket dedi.2 hafta sonra ikili test için gidicem.ozaman sorarım cnm.

Bende kayısıyı meyve olarak yiyorum. Bugün11-12 tane yedim ama tık yok. Ne yapsam banmısın demiyor. Sen hamilelikten önce siğara kullanıyormuydun? Sanırım sıgaryı bırakmakta kabızlık sorununa yol açıyor bide gebelik eklenince daha ağır oluyor galiba.:128:

yok canım ben hiç sigara içmedim.bulantılarım çok fazla sulu yemek yiyemiyorum.sürekli kuru yemek yiyince böyle oluyo.geçen hafta aşure yapmıştım.bayağı yedim.o iyi gelmişti.ama her gün yiyemem ki.hamilelikte çok tüketilen besinleri doğumdan sonra yiyemiyorum.tiskiniyorum.:84:

slm güzel anneler, mide bulantıları geçen anneler size imreniyorum şu an. geçmişi okudum biraz.
arkadaşlar bugün mide bulantım tavan yaptı okulda 2 dere girdim daha fazla dayanamadım eve geldim. mutfağın kapısına 5 adım kala kusmaya başlıyorum. aç tok hep midem bulanıyor öğürüyorum. ilk hamişliğimde de oldu ama açken olmuştu. bunda daha zor geçiyor. ve benim 2 . ayda başlayıp 4. ayda bitiyor. 2 ay çekeceğim. eşim yemek yapmaya çalışıyor ama pek başaramıyor. ailelerimiz de uzak ve kendi dertlerindeler gelemezler. napcam ben. kendimi çok kötü hissediyorum. emedur diye bi mide bulantısına iyi gelen ilaç verdi doktor . o ilacı da içince hemen geri çıkarıyorum. vücudum kabul etmiyor. dua edin bana ne olur. oğlum aç ben aç babamız çırpınıyor evin içinde şu an....

yaa kızlar ben de 10+5 im karnım çok şişti sanki yaaa yemek yerken falan patlayacak gbi oluyorum zor nefes alıyorum neden öyle oluyo acaba benim gibi olan ver mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…