Naber fıstık
iyiyim tatlışımm sabahtan beri ayaktaydım daha yeni oturdumevi temizledim tonla ütü yaptım malum ütülerim birikmişti artık en sonda sinirden ağladım oturup duşa girdim de rahatladım biraz :84::84: sen nasılsın cnmm
Dün ütü olayı bendede vardı gece 2yi geçti öyle bitti :89::84: Oy kıyamam ağlama kızbende ağlıyorum ara ara zır zır kocişte bıktı artık diyorki canım kapatma tuşun artık çalışmıyor galiba İyiyim hamdolsun annem vardı gitti az önce
ya biz o yan olayını hiç beceremedik. hani yan dönüp eşinin arkandan yaklaştığı pozisyonu. eşim bayağı iri yapılı göbekli bişi. ben de sıskacık ama popom yerinde. o suçu popoma atıyo. ama bence suç göbüşünde:) kadınların büyük kısmı dolgun popolu zaten o zman kimse yapamasın di mi?
ayyyy benım canım hiç istemıyo ki :18::18::18: Gece olunca ayılıp bayılıyom, hemen hasta oluverıyommAdam diycek yakında cocuk olana kadar kedı gıbı gezıyodun pesımde ne oldu sımdı, cocuk oldu ya yeterr şaka bı yana azıcık ısteklenmem lazım sanırım...
Canım zaten hamılelıgın ilk 3ayında kadınlar istemezlermiş 3aydan sonra da sen eşinin arkasında dolanmaya başlarsın yeniden kedi gibi
slm kızlar size bişey danışcam.ben bugün bebişi görmeye gittim.üstten görülmedi.doktor bağırsak gazın çok ondan dedi.alttan baktı.iyi gidiyo dedi.kabızım.tuvalette kanamam oluyo.sizler ne yapıyosunuz.salatayı,meyveyi bol yiyorum.ne yapmak lazım:26::26:
o zaman canlanmam yakındır, 3. aya girdim. Ayy hadı ınsallah, vıcdan azabı cekıyorum adamcağız boyun bukunce....
slm kızlar size bişey danışcam.ben bugün bebişi görmeye gittim.üstten görülmedi.doktor bağırsak gazın çok ondan dedi.alttan baktı.iyi gidiyo dedi.kabızım.tuvalette kanamam oluyo.sizler ne yapıyosunuz.salatayı,meyveyi bol yiyorum.ne yapmak lazım:26::26:
canım kabızlık sorunumu ben kayısı kompostosu ile biraz olsun hafiflettim..ama bi de magnezyumun etkisi var..dr.um magnezyumu 3. aydan sonra başlatıyorum ama kabızlığı olanlara hemen başlatıyorum dedi..istersen bi dr.una sor..
ben kayısıyı meyve olarak yiyorum.doktorum.lifli gıdalar tüket dedi.2 hafta sonra ikili test için gidicem.ozaman sorarım cnm.
Bende kayısıyı meyve olarak yiyorum. Bugün11-12 tane yedim ama tık yok. Ne yapsam banmısın demiyor. Sen hamilelikten önce siğara kullanıyormuydun? Sanırım sıgaryı bırakmakta kabızlık sorununa yol açıyor bide gebelik eklenince daha ağır oluyor galiba.:128:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?