biz seninle ayni gun dogurabiliriz. Ikimizde 11. ay 3 gunuz, (ben 4 . gun olabilirim) ama farketmez. ay inanmiyorum. doktor aralik 12 dedi bana, senin bebecikte aralik 13 olucak!!
Bu arada cinsiyetini biliyormusun?
bu arada bu tarihlerin uzerine getirebilmek icinmi bebek planladiniz? yoksa sans mi oldu? supermis.
slm kızlarrrrrr bende bu gün itibaren 7 haftamı doldurdum bu arada nihallanın arkadaşıyım kısaca özetlersem 7 yıllık evli 3 aşılama 2 tüp yaptrmış biri hiç bi problemimiz yokken eşimin değeri 0 a düştü stresten varikosel olduk öncesinde bi varikoselden sonrasında bi olmk üzre 2 boş gebeliğim var eşim ilç tedavisi gördü çalışmalara başladık ve ben hamileydim şimdi ise çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamkaktan ağlıyorum dün baya bi tansiyonum düştü dünden beri kasık ağrım var acayip bide sarının koyusu akıntı rabbim yüzüme gülsün ençokta eşimi sevindrmek istiyorom iki kız kardeşini anne babasını depremde kaybetmiş hayatta benden başka kimsesi kalmamış birini mutlu eetmek görevim yarın dr gidicm şükür geçtğimiz salı bebşim kesede fasülyeyli
bu arada düşüklerimin sebebi ufak kan prtılşmasıymış iğne ve progestonumu kullanıyorum nolur bişi söleyinn
:) cnm çok tşklerrr... sanalda da olsa yakın birilerini bulmak iyi geliyor insana. hele de hamilelik duygusallığıı doruklardaysaa :)
Benim gögüslerim fazla dik. Bez sütyen felan takınca uçları kıyafetin dışından belli oluyor. Direk farları yakmış gibi. Ne sinir bozucu bişey yavvv.:84:
bu kadar kendini üzme canım ya benim de yığılmıştı evde 6 kişinin ütüsü sen düşün ne halde olduğunu nevresim gömlek vs içinden giyileceği ütülüyordum. bir arkadaş aracılığıyla yarım gün yardımcı aldım haftada 3 yarım gün gelecek 1 bile gelse yeter gb aslında tüm ütüyü yaptı evi toparladı. ütü için çok ayakta duruluyor ya ne tansiyon kalıyor düşmedik ne halsizlik geciyor.arada kendimizide düşünelim.bu arada ben dün sandalyeden düşümüstüm dmtm sabah karnımda bebek sanki can çekişiyor gb hissediyorum atlas hastanesine gidecem gece acilde kadındoğum bulunuyormus sgk ya 12 tl.miş muayene eşimi bekliyorum çocukların başında durun bende doktora gdym çok korkuyorum.banada dua edin lütfen bişey olmamış olsun benim hatam çünkü
sağlık ocağına gittim 16 haftadan öncekilerin kalp atışını duyabilecek hassas aletleri yokmuş iyiki de gebelik takibi yapacaklar ne tansiyon kilo takibini bende yaparım kendim evde sinir oldum eve geldim.çocuklarla hastaneye gitmek istemiyorum çocuklar hastanede her yere dokunuyorlar enfeksiyon kapacaklar diye korkuyorum. eşim gelsede başlarına biran önce gitsem. bu arada aile hekimim bulunduğum şehire nakil olmamışım diye muayene bile etmediler ilgilenmedilerde.demek orada ölsem senin aile hekimin burada hangi şehirdeyse aile hekimin ona git denilecek.ne yapsalar boş yani insada mesleğin ne olursa olsun vicdan olacak önce
slm kızlarrrrrr bende bu gün itibaren 7 haftamı doldurdum bu arada nihallanın arkadaşıyım kısaca özetlersem 7 yıllık evli 3 aşılama 2 tüp yaptrmış biri hiç bi problemimiz yokken eşimin değeri 0 a düştü stresten varikosel olduk öncesinde bi varikoselden sonrasında bi olmk üzre 2 boş gebeliğim var eşim ilç tedavisi gördü çalışmalara başladık ve ben hamileydim şimdi ise çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamkaktan ağlıyorum dün baya bi tansiyonum düştü dünden beri kasık ağrım var acayip bide sarının koyusu akıntı rabbim yüzüme gülsün ençokta eşimi sevindrmek istiyorom iki kız kardeşini anne babasını depremde kaybetmiş hayatta benden başka kimsesi kalmamış birini mutlu eetmek görevim yarın dr gidicm şükür geçtğimiz salı bebşim kesede fasülyeyli
bu arada düşüklerimin sebebi ufak kan prtılşmasıymış iğne ve progestonumu kullanıyorum nolur bişi söleyinn
Annelerr ve tatli bidiklari nasillarmis bakim
Canım hoş geldin. Ins allahın izniyle bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.slm kızlarrrrrr bende bu gün itibaren 7 haftamı doldurdum bu arada nihallanın arkadaşıyım kısaca özetlersem 7 yıllık evli 3 aşılama 2 tüp yaptrmış biri hiç bi problemimiz yokken eşimin değeri 0 a düştü stresten varikosel olduk öncesinde bi varikoselden sonrasında bi olmk üzre 2 boş gebeliğim var eşim ilç tedavisi gördü çalışmalara başladık ve ben hamileydim şimdi ise çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamkaktan ağlıyorum dün baya bi tansiyonum düştü dünden beri kasık ağrım var acayip bide sarının koyusu akıntı rabbim yüzüme gülsün ençokta eşimi sevindrmek istiyorom iki kız kardeşini anne babasını depremde kaybetmiş hayatta benden başka kimsesi kalmamış birini mutlu eetmek görevim yarın dr gidicm şükür geçtğimiz salı bebşim kesede fasülyeyli
günaydın kızlar 2 gün iyiydim yine mide bulantılarıyla çok fenayım sizler nasılsınız yarın bebişimi görmeye gideceğiz babasıyla çok heyecanlıyım ve de korkuyorum :18:
ay ben anlamadım göğüsler niye uyarılmıyokarına baskı ister istemez oluyo. telepati yöntemiyle yapamayız ki.bi ara kudurmuş gibiydim şu sıralar bende de tık yok. özlüyorum eski günleri. off offf
Benim gögüslerim fazla dik. Bez sütyen felan takınca uçları kıyafetin dışından belli oluyor. Direk farları yakmış gibi. Ne sinir bozucu bişey yavvv.:84:
ikili testi 10+5 te mi yaptırdın yani? erken diil mi? benim 10+6 da randevum var ama erken diye sonrasına gün verecek heralde. aklım karıştı benim şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?