2011 Aralık Anneleri

aynı gün doğuracaz gibi görünüyor :))
fazla plan yapmadık şans :))

Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebegini kucağına alırsın

:) cnm çok tşklerrr... sanalda da olsa yakın birilerini bulmak iyi geliyor insana. hele de hamilelik duygusallığıı doruklardaysaa :)

:))

Benim gögüslerim fazla dik. Bez sütyen felan takınca uçları kıyafetin dışından belli oluyor. Direk farları yakmış gibi. Ne sinir bozucu bişey yavvv.:84:

benım deeee buyuduler bı de sılıkonlu gıbıler zaten cok begenıyordumm taş gıbı oldular

ama uclar karardı sankı ve meme uclarım da buyudu zaten yok degıldı vardı daha ne kadar buyur bılmıyorum keske oyle kalsalardı ..

Valla canım en güzelini yapmıssın yardımcı alma konusunda bende alıyorum ama büyük temizliklerde 2ayda fln zaten sırf sinirden yorgunluktan oturdum ağladım ütüler birikince gömlekler açılmadı sinir hat safhadaydı yani neyse dinlendimde atlattım şimdi çok şükür Canım benim korkma yaa Allahın izniyle hiçbirşey olmaz gönlünü ferah tut lütfen Burası Türkiye malesef burda herşey beklenir ölecek olsan umurlarında olmaz bu yüzden sen kendini rahatlatmaya çalış doktora gider gitmezde kendinden haberdar et dualarım seninlee

Canım aramıza hoşgeldinn yazdıklarını okudum Allah senin ve eşinin yüzüne bakacak inşallah kendini üzme iyi düşün ki iyi olsunn Allaha sığınn o yardımcın olacak merak etme bak bugün perşembe gecesi senin için dua ediyorum Allahım kabul etsin inşallahh

sanırım herkes başka topiklerde ya da kimisi uykuda bizde minnakımla uyumaya gidiyoruz herkese iyi gecelerrr :80:

Günaydın
Gerçi bana gece aydın oldu Akşam erken yattım gece 4 te uyandım noluyosa bana Uyku düzenim tırt :84:

gunaydin millet

bu bebis beni uyutmuyor yaw. neyse bari firsattan istifade babamizi ugurluyoruz ama nolcek bu uykusuz halim bilmiyorum.

Canım hoş geldin. Ins allahın izniyle bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.

günaydın kızlar 2 gün iyiydim yine mide bulantılarıyla çok fenayım sizler nasılsınız yarın bebişimi görmeye gideceğiz babasıyla çok heyecanlıyım ve de korkuyorum :18:

ay ben anlamadım göğüsler niye uyarılmıyo karına baskı ister istemez oluyo. telepati yöntemiyle yapamayız ki.bi ara kudurmuş gibiydim şu sıralar bende de tık yok. özlüyorum eski günleri. off offf

canım,6. aydan sonra tehlike, rahim kasılmalarını arttırıyo şimdi bişey olmaz,eskiye göre az,ama uygun pozisyonlarda

Benim gögüslerim fazla dik. Bez sütyen felan takınca uçları kıyafetin dışından belli oluyor. Direk farları yakmış gibi. Ne sinir bozucu bişey yavvv.:84:

ya benimkininde uçları küçük,bazen içerde bazen dışarda,kocaman oldu ama uçları çok dik değil,9. aya kadar iyice belirginleşir diyolar ama bakalım:79::79::79:

günaydın kızlarr benim melek kızım çok huysuz iki gündür ya bişey yedirmiyo yesekte tutamıyoruz artık uyku dersen zaten 1 aya yakındır yoktu ama ben heyecandan filan diyodum babamızıda çok özledik pazar olsada gelse artık...ALLAH tan bugün cuma 2 gün tatilde biraz toplanırız inş..

sizler nasılsınız hepinize hayırlı cumalar diliyoruz,hepimize dua ediyoruz biz.Derya bugünmü gidiyosun sen doktora ???

günaydın kızlar bugün doktora gidecekler çok mutlu haberlerle geleceksiniz inşallah boş yere kötü düşünmeyin tamam mı

günaydın kızlar ve miniş bebkleri nasılsınız.biz yine erkenciyiz.saolsun bebişim her sabah erken kaldırıyo.bide bilse abisi ve ablası yatıyo.bizde bakalım.bebişimin yoldaşları neler yapıyo görelim dedik:80::80:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…