- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
gunaydıııııııın bızdde doktora gıdıcez bugun ınsallah ıyıdır bebegım ınsallah cınsıyetını gosterır kesınlesır :)
bız dun aylaardan sonra ılk kez ılıskıye gırdık
cok canım yandı benım ama ya
cnm sen dr una mutlaka söyle.. canının yandığını belki girme diyeektir.. belkide rahatlatıcı bir çözüm bulacaktır.. sıkma canını geçicek bu günler..
gunaydıııııııın bızdde doktora gıdıcez bugun ınsallah ıyıdır bebegım ınsallah cınsıyetını gosterır kesınlesır :)
sizler nasılsınız hepinize hayırlı cumalar diliyoruz,hepimize dua ediyoruz biz.Derya bugünmü gidiyosun sen doktora ???
Valla canım en güzelini yapmıssın yardımcı alma konusunda bende alıyorum ama büyük temizliklerde 2ayda fln zaten sırf sinirden yorgunluktan oturdum ağladımütüler birikince gömlekler açılmadı sinir hat safhadaydı yani neyse dinlendimde atlattım şimdi çok şükür Canım benim korkma yaa Allahın izniyle hiçbirşey olmaz gönlünü ferah tut lütfen Burası Türkiye malesef burda herşey beklenir ölecek olsan umurlarında olmaz bu yüzden sen kendini rahatlatmaya çalış doktora gider gitmezde kendinden haberdar et dualarım seninlee
tüm arkadaşlar ve bebişlerine günaydın......
dualar için allah razı olsun canım gece22 de büyük kızımı yanıma alıp gittim hastaneye çok şükür bişeyim yokmuş bebiş sakin sakin uyuyor. hatta 2 gün öne geçmişiz.9 gün geriyle başladık hergidişimde 2-4 gün arası ileri gidiyor maşallah yavrum. yakından da baktı ultrasono. bu arada atlas hastanesini ilk defa denedim sgk lıya 12 tl muayene ve ikili testi sordum 125 tl miş sıra alınmıyor doğrudan gittim muayene oldum güzelde ilgilendi sağolsun dr hanım bundan sonra sıkıntım olursa doğru oraya gdcm kısmetse. bugunde ikili teste gideceğim oraya bakalım kısmetse hayırlı haberlerle dönerim inşllh.Rabbim herkese hayırlı huzurlu sağlıklı birgün geçirmeyi nasip etsin
günaydın kızlar...kahverengi bi lekeyle uyandım...çıldırmak üzreyimdr a da gidemem sanırım bugün..naapmalıyım ya,çok kötü oldum:18::18:
günaydın kızlar...kahverengi bi lekeyle uyandım...çıldırmak üzreyimdr a da gidemem sanırım bugün..naapmalıyım ya,çok kötü oldum:18::18:
günaydın kıslar
dün akşam karnımda müthiş bir ağrı vardı , ya gaz sancısı yadabir şeyler oluyor korkusuyla eşimi aradım , eve girmeden hastaneye gittik .. şükür gaz sancısıymış .. kuşum benim tosun olmuş teyzeleri , 1 hafta önden gidiyor maşallah 13+6 günlüktü usg ölçümüne göre , 83 gr ve 9.5 cm de boyu dr.a gördünüz mü cinsiyetini dedim , evet ama erken söylemek için dedi , ben lütfen amaaaa deyince söyledi :
BİR ŞEHZADEM DAHA OLACAKMIŞ
ilk verdiğim tepki " ya onu da mı sünnet ettirmek zorunda kalıcammmm" oldu ama
ikili teste göre de erkekti , şimdi kesinleşmiş oldu . işin ilginç yanı oğlumun da cinsiyetini tam bu haftada yani 12+6da öğrenmiştik
oğluşumun biricik oyun arkadaşı , can yoldaşı geliyor
Allah sağlıkla ve zamanında dünyaya gelmeyi nasip etsin tüm yavrucuklara
çok korkma önce.. gidemesende dr.unu ara sor cnm...
ara doktorunu,kötü de düşünme canım,kasıklarında,belinde ağrı var mı
Canım telaş yapma hemen, kahverengiyse korkma derler ama sen doktorunu ara bi danış bakalım ne dicekkötü düşünme, bi sorun yoktur Allahın izniyle
yat dinlen sancın yada kanamaya çeirirse mutlaka doktora git.biraz dinlen bakalım belki geçer.geçmezse mutlaka git.bişey olmaz inş.allahın izniyle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?