2011 Aralık Anneleri

gunaydıııııııın bızdde doktora gıdıcez bugun ınsallah ıyıdır bebegım ınsallah cınsıyetını gosterır kesınlesır :)

bız dun aylaardan sonra ılk kez ılıskıye gırdık

cok canım yandı benım ama ya

sizler nasılsınız hepinize hayırlı cumalar diliyoruz,hepimize dua ediyoruz biz.Derya bugünmü gidiyosun sen doktora ???[/B][/QUOTE]

evet canım:79::79::79:

cnm sen dr una mutlaka söyle.. canının yandığını belki girme diyeektir.. belkide rahatlatıcı bir çözüm bulacaktır.. sıkma canını geçicek bu günler..

cnm sen dr una mutlaka söyle.. canının yandığını belki girme diyeektir.. belkide rahatlatıcı bir çözüm bulacaktır.. sıkma canını geçicek bu günler..

yok yok sıkmadım canım yanmadı da ıcı yandı boyle garıp bırseydı hıc olmazdı eskıden
kendımı veremedım ondandır dedım ama onumuzde kı maclara bakıcaz artık

geçen cumartesinden bugüne kadar iyiydim.. hiç istfira etmemiştim.. iştahımda açılmıştı.. bugün sabahtan beri wc ile akraba oldum yine metrıdan indim yine.. tam geçti diodum yine başladı.. bugün çok kötüyüm.. akşam olsun bir an önce.. eve gitmek istiyorum(

benimde eşimle bu yüzden aram bozulacak galiba.her yatağa gittiğimde bişekil atlatıyorum.ama artık kızmaya başladı.içimde istek yok.zorlarsa da canım yanar.off ne zaman bitecek bu halim.artık eskisi g,b, olmak istiyorum ben yaa:84::84:

sizler nasılsınız hepinize hayırlı cumalar diliyoruz,hepimize dua ediyoruz biz.Derya bugünmü gidiyosun sen doktora ???

evet canım:79::79::79:[/QUOTE]

hadi kızlar hayırlı haberlerle gelin inş çok heyecan yaptım bak ya hemen gidin gelin hemen gelin kazasız belasız inş...
sumakcım okudumda dün yazdıklarınızıda çokta güldüm canım ara verdikten sonra ağrının olması normal galiba bize doktor ilk gebelik diye yasak demişti ben hiç umursamadım valla eşimide düşünmek zorundayım ve hiç bi değişiklik olmadı bizde bebek olmadan önceki gibi yani aynen devamm galiba bu durum eşiminde hoşuna gidiyo daha bi heyecanlı geçiyo artık gecelerimiz pazar günü gelicek mesela bilemem artık haftaya nasıl başlarızson kontrolümdede doktor gayet sağlıklı herşey serbest ilişkide dahil dedi bilseki biz hiç ara vermedikk[/B]

günaydın kızlar...kahverengi bi lekeyle uyandım...çıldırmak üzreyimdr a da gidemem sanırım bugün..naapmalıyım ya,çok kötü oldum:18::18:

günaydın güzeller güzeli anne adaylarıııııı Bugün doktora gideceklerden güzel haberler bekliyoruz inşallah Pazartesiye az kaldı biz de çok heyecanlıyız

günaydın kızlar...kahverengi bi lekeyle uyandım...çıldırmak üzreyimdr a da gidemem sanırım bugün..naapmalıyım ya,çok kötü oldum:18::18:

Canım telaş yapma hemen, kahverengiyse korkma derler ama sen doktorunu ara bi danış bakalım ne dicek kötü düşünme, bi sorun yoktur Allahın izniyle

yat dinlen sancın yada kanamaya çeirirse mutlaka doktora git.biraz dinlen bakalım belki geçer.geçmezse mutlaka git.bişey olmaz inş.allahın izniyle canım.

günaydın kıslar
dün akşam karnımda müthiş bir ağrı vardı , ya gaz sancısı yada bir şeyler oluyor korkusuyla eşimi aradım , eve girmeden hastaneye gittik .. şükür gaz sancısıymış .. kuşum benim tosun olmuş teyzeleri , 1 hafta önden gidiyor maşallah 13+6 günlüktü usg ölçümüne göre , 83 gr ve 9.5 cm de boyu dr.a gördünüz mü cinsiyetini dedim , evet ama erken söylemek için dedi , ben lütfen amaaaa deyince söyledi :

BİR ŞEHZADEM DAHA OLACAKMIŞ

ilk verdiğim tepki " ya onu da mı sünnet ettirmek zorunda kalıcammmm " oldu ama
ikili teste göre de erkekti , şimdi kesinleşmiş oldu . işin ilginç yanı oğlumun da cinsiyetini tam bu haftada yani 12+6da öğrenmiştik
oğluşumun biricik oyun arkadaşı , can yoldaşı geliyor
Allah sağlıkla ve zamanında dünyaya gelmeyi nasip etsin tüm yavrucuklara

ikili testte hcg 50 nin altındamıydı canm

acaba 8 haftalıkta olan lekelenmedenmi oldun ki. çalışıyorsun sanırım ondanmı gdmyrsn doktora gitmeden için rahatlamaz gün boyu sorun yoksada bile tedirgin olursun dr gidip içini rahatlat bence Rabbim yardımcın olsun.

çok korkma önce.. gidemesende dr.unu ara sor cnm...

ara doktorunu,kötü de düşünme canım,kasıklarında,belinde ağrı var mı

Canım telaş yapma hemen, kahverengiyse korkma derler ama sen doktorunu ara bi danış bakalım ne dicek kötü düşünme, bi sorun yoktur Allahın izniyle

yat dinlen sancın yada kanamaya çeirirse mutlaka doktora git.biraz dinlen bakalım belki geçer.geçmezse mutlaka git.bişey olmaz inş.allahın izniyle canım.

hiç ağrım sızım da yok ama...biraz kabızlığım vardı günledir akşam zorladım biraz ondan olabilir mi die de düşünmüyo değilim...belki ne alaka diyebilirsinz ama bilmiyrm işte yaa... dr u arasam beni tatmin edici bi cvp alamam ki...görmeden etmeden hatırlamayacaktır bile:18: Şu mübarek günde dua edin kızlar,bebeğimi rabbim bağışlasın bana çok zor kavuştum zaten,nolur

kızlar ben kalkıyım benim canavarlar uyandı kahvaltılarını hazırlıyım.sonra yine gelirim.kendinize iyi bakın.doktordan gelicekler hayırlı haberlerle gelsinler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…