2011 Aralık Anneleri

olabilir mi acaba ya? aynen öyle çalışıyrm ama okul saatine kadar sürerse sevk alırım artık...

canım kahverengi leke için bi yorum yapar,dinlen yada hemen gel diyebilir,ara sen,inş. bişeyler olmayacak,sakin ol

maşallah bebişe ve annesine bebişlerimizin abisi olacak desene biz herşeyimizi artık size sorarız öndesiniz bizden 8 cm olmuşuz bebişleri görünce ne kadar da içimiz rahatladı değilmi görmediğim zamanlarda acaba kalbi atıyormu sorun varmı diye düşünüyorum. annelik hep aynı oğlumu ilk okula gtrdğmde eve gelince ağlamıştım gözümün önünde değil artık diye arada gizlice okulun bahçesini gidip izledim. dün bana mesaj gndrmş etütteyken(lütfen kendine iyi bak anne scs) yazmış yarım saat ağladım içim sızladı sanki 13 yaşında oldu ben hala kabullenemiyorum okula giderken benden ayrılmasını.annelik ne kadar zor bişeymiş.Rabbim hiç kimseye evlat acısı vermesin evladından ayırmasın inşllh.

canim hatirlamaz diyip aramamazlik etme sakin. muhtemelen hicbirimizi gormeden hatirlamiyor zaten. ama sen bulgularini payasacaksin. haftani, lekelenmeni, eslik eden agrin var mi yok mu onu soyle o sana illaki oneride bulunacaktir. kendi kendine kotu seyler dusunmenden iyidir.

kaldi ki kahverengi lekelerle ilgili cok badire atlattik bu topicte. dinlenince sorun olmuyor neyse ki. allah bebisini de seni de korusun bitanem..

Oy maşallah hayırlısıyla inşallah .
Bebişimin oğlan olmasını bende çok istiyorum Ama herkes senin kızın olacak diyor bakalım hayırlısı

Belki olabilir kabızlıktan ağrı sızıda yokken çok korkma cnm hayırlısıyla bişey olmaz . Bugün gitsen doktora için rahat ederdi hem ?

çok mutluyum çok kurye şirketinden aradılar milupanın hediye paketi gelmiş çok güzel ya bebeğimin ilk çıtçıtlı badylerinden sonra bezleride geldi annesi yesin onun küçücük dötünü

ben geldim kızlar dr.dan drun ultrason cihazı bozukmuş yeni bi cihaz koymuşlar odasına ben bu cihazı kullanmayı bilmiyorumki dedi yardımcısına, sıçtık dedim bi süre kendi elinde denedi görüntü verince karnıma koydu neyseki 4 cm olmuş dedi ne kadarlık görüyosunuz dedim güldü haftalığını göremiyorum cihaz yenide dedi(( neyse dedim fazla uğraşmasın karnımda cihaz belki zarar verir diye bi dk falan bastı bişeylere görünürmu diye ama göremedi tahminen 10+5 yada 6 dedi bende zaten o kadarlık olmalı dedim hareketlerini görüyomusunuz dedim tabi dedi bana da gösterdi elleri dans ediyo gibiydi süperdi şimdi size sorum bu dr cihazı karnımda tutarken tuşlara bastıya bilmediği cihazmış gösterirmi haftayı diye yanlış bişeye basmamıştır dimiiii şaşkın adam nolcak gitmicem bi daha ona zaten ilk kez gittim bu dra haftaya 2li testim var zaten

günaydınn annecikler hayırlı cumalar.. nasılsınız bakalım görüşmeyeli arada girip gecmişi okuyorum ama yazamıyorum galiba iki arkadaşın bebişlerin cinsiyeti belli olmuş şehzadeler geliyomuş allahım sağlıklı kucaklamayı nasip etsin hepimize.galiba bu sene erkek senesi kac tane hamiş duyduysam hepsinin nerdeyse erkek hayırlısı artık bizi dr. 3 hafta sonraya cağırdı 3,lü test için o zaman söylicekmiş bizde bekicez artıkın.benim bulantılar hala devam ediyor 1 gün iyiysem diğer gün kötüyüm inş. 4. ay bitince hepsi gecer işte böyle kızlar.:97:

Annelerim,
lütfen paylaşımlarımızda ifadelerimize dikkat edelim.
bu hassas dönemlerinizde lütfen birbirinizi kırmamaya özen gösterin.
uygunsuz ifadeleri olanlar site yönetimi tarafından uyarı alacaktır.

keyifli paylaşımlar

haklısın canım bencede...

burda çok duygulandımmmmm

canım kahverengi leke için bi yorum yapar,dinlen yada hemen gel diyebilir,ara sen,inş. bişeyler olmayacak,sakin ol
sen hala burdamısın deryaaa ne zaman götürcen miniğimizi doktoraaa

ayyyyyyybişey olmaz korkma

:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85ffffffffff tutamadımm yine kendimi yaaaaaa

ayyyyyyybişey olmaz korkma[/B][/QUOTE]

ölemi diyosun cankuş:)))) bencede yaaa sonuçta dr adam dimi bastığı yerleri biliyodur yaaawww:))) neyse babamıza da haber verdik dans ediyoduk dedim inanmadı cinsiyeti sormadım ben haftaya 2li testte sorarım kendi druma gayrı

herkese günaydınnnn
akşama cok kalabalık misafirim var ve ben bugün cok halsizim dua edinde yavaş yavaş hazırlanabileyim
bır ıkı gundur acayıp halsızlıgım var kendimi ayakta tutamıyorum bıraz zorlasam nefes nefese kalıyorum benim gibi olanınız varmı acep:44::44::44::44:
herkese saglık mutluluk güzellik dolu birgün diliyorum
hayırlı cumalar

benimde yarın var yardıma geldi arkadaşım 2 gün önce büyük işleri yaptık şimdi yarına bişeyler yapması kaldı kocişe dedim bu akşam o siler süpürür bende ortalığı toplarım zaten gelcek kişiler amcamın kızları bişeyler getirirler yemek olarak:) o yüzden çok uğraşmıcam ama acil evin toplanması gerek çok yorulcam gibime geliyo bi de ilk kez geliyolar ev görmesine o yüzden detaylı temizlik şart

son adet tarihimiz aynı,benim de 5 aralıkta olcak inş.

OOOOOOOOOO SÜPERRR, Deryaa biz ne oluozzz o zaman: regldaş mı eheeeeeeee

hadi bakalımmm hayırlısı inşallah. bu aralar eğer düşünüosan 2li testi yaptırman gerekioo di mi? ben gittim. İzmir' de Alsancak Devlet Hastanesi. kan alıyolarr bi de ultrason görüntüsü o kadar. tabii özelll merkezler de varr bu işlem için. Ama galiba pahalı hiç araştırmadım. Sonuçlar 10 gün sonraa:) ayyyy sabırsızlanıyorumm. kendi kendime internetteee sonuç sayfası veren yerlerde resmen mesai harcadımm:) ne gerek var dimiii insan işte merakkk ediyoo, acaba bi sıkıntı var mı, allah korusun herşey normal mi, yok CRL, yok NT yok BDT?????? anlamak bu kadar kolayyy olsaydıı:) Tıp fak. si 6 yıl olmazdı di miii eheee) neysee hayırlısı rabbimdenn. Ama ultrasondaki bayan doktor çok uğraştı yavrum ve benle:) yaklaşık 18 dakika göremedi hatun bebeğimi ben de nası tırstımm anlatamam, acaba düştü mü bişi mi olduuu diye, valla,, bi de o arada telefonum çaldı kadın haklı, sessize almalıydımmm, hatun iice trippp yapmaya başladı bana, eyvah dedimmm kovulacaz şimdi. neyseki 20 dakka olmadan ultrasın olayı tamamlandı. Ama arkadaşlar gerçektenn o mucizeyi görüceksiniz inşallah sizler de, hatta daha önce görenler ve hatta daha çok şeye tanıkk olann annelerimiz de var aramızda, eminim bana hak vericeklerr: yaaaaaaaaaa gerçektennn mucizeeeeeeeeee, kafası ve kolları net görünüooo resmen küçük bi veletyusss:) ama benimki koca kafalı olcakk galibaa:) eheee kafasııı büyükkk, o sağlıklı olsun da mühimmm diiill.

Yani işte özetle böööle arkadaşlar. Bu haftamm böleee. 12±6(4) yani bu ultrason farklı internet farklı benim doktorunki farklı bakalımmm hangisi tutacakkk:

SEVGİYLEEEEE KALINNNNNNN:) MUCİZENİZE İYİ DAVRANINN:)

ayyyyyyybişey olmaz korkma[/B]

ölemi diyosun cankuş:)))) bencede yaaa sonuçta dr adam dimi bastığı yerleri biliyodur yaaawww:))) neyse babamıza da haber verdik dans ediyoduk dedim inanmadı cinsiyeti sormadım ben haftaya 2li testte sorarım kendi druma gayrı [/QUOTE]

canım hiç bişey için acele etmeye gerek yok cinsiyetini bugün olmazsa ilerde illa öğrenicez zaten hamilelikten öncede günler aynı geçmiyomuydu biz biraz panik yapıyoruz o kadar ya senin bebiş doktorla dalga geçmiş resmen sen anlamazsın ama ben sana şhow yaparım demeye getirmişşş eşekkkkayyy yirim yirimmmmm ben hep bebişleri eşek diye seviyomda kızmaaaaa olarmı

ne kadan güzellll
maşallah
ben hep kızım olacak diyorum ya çokkk kuvvetli hissediyorumki zaten annelerin %70 i hissedermişşşhep mucizem diye seviyorummmbabamızda adını mucizemi koysak acaba diyooaslında güzel isim olurr

ben geleyim yardıma yemesi içmesi benden hizmet sizden

oyyyyyyyy misss gibi bi kahvaltı yaptım 2 günün üstüne midem şu an süpper iyi cana geldim resmen ondanmıdır nedir çenem düştü yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…