acaba 8 haftalıkta olan lekelenmedenmi oldun ki. çalışıyorsun sanırım ondanmı gdmyrsn doktora gitmeden için rahatlamaz gün boyu sorun yoksada bile tedirgin olursun dr gidip içini rahatlat bence Rabbim yardımcın olsun.
hiç ağrım sızım da yok ama...biraz kabızlığım vardı günledir akşam zorladım biraz ondan olabilir mi die de düşünmüyo değilim...belki ne alaka diyebilirsinz ama bilmiyrm işte yaa... dr u arasam beni tatmin edici bi cvp alamam ki...görmeden etmeden hatırlamayacaktır bile:18: Şu mübarek günde dua edin kızlar,bebeğimi rabbim bağışlasın bana çok zor kavuştum zaten,nolur
günaydın kıslar
dün akşam karnımda müthiş bir ağrı vardı , ya gaz sancısı yadabir şeyler oluyor korkusuyla eşimi aradım , eve girmeden hastaneye gittik .. şükür gaz sancısıymış .. kuşum benim tosun olmuş teyzeleri , 1 hafta önden gidiyor maşallah 13+6 günlüktü usg ölçümüne göre , 83 gr ve 9.5 cm de boyu dr.a gördünüz mü cinsiyetini dedim , evet ama erken söylemek için dedi , ben lütfen amaaaa deyince söyledi :
BİR ŞEHZADEM DAHA OLACAKMIŞ
ilk verdiğim tepki " ya onu da mı sünnet ettirmek zorunda kalıcammmm" oldu ama
ikili teste göre de erkekti , şimdi kesinleşmiş oldu . işin ilginç yanı oğlumun da cinsiyetini tam bu haftada yani 12+6da öğrenmiştik
oğluşumun biricik oyun arkadaşı , can yoldaşı geliyor
Allah sağlıkla ve zamanında dünyaya gelmeyi nasip etsin tüm yavrucuklara
hiç ağrım sızım da yok ama...biraz kabızlığım vardı günledir akşam zorladım biraz ondan olabilir mi die de düşünmüyo değilim...belki ne alaka diyebilirsinz ama bilmiyrm işte yaa... dr u arasam beni tatmin edici bi cvp alamam ki...görmeden etmeden hatırlamayacaktır bile:18: Şu mübarek günde dua edin kızlar,bebeğimi rabbim bağışlasın bana çok zor kavuştum zaten,nolur
günaydın kıslar
dün akşam karnımda müthiş bir ağrı vardı , ya gaz sancısı yadabir şeyler oluyor korkusuyla eşimi aradım , eve girmeden hastaneye gittik .. şükür gaz sancısıymış .. kuşum benim tosun olmuş teyzeleri , 1 hafta önden gidiyor maşallah 13+6 günlüktü usg ölçümüne göre , 83 gr ve 9.5 cm de boyu dr.a gördünüz mü cinsiyetini dedim , evet ama erken söylemek için dedi , ben lütfen amaaaa deyince söyledi :
ikili teste göre de erkekti , şimdi kesinleşmiş oldu . işin ilginç yanı oğlumun da cinsiyetini tam bu haftada yani 12+6da öğrenmiştik
Belki olabilir kabızlıktan ağrı sızıda yokken çok korkma cnm hayırlısıyla bişey olmaz . Bugün gitsen doktora için rahat ederdi hem ?hiç ağrım sızım da yok ama...biraz kabızlığım vardı günledir akşam zorladım biraz ondan olabilir mi die de düşünmüyo değilim...belki ne alaka diyebilirsinz ama bilmiyrm işte yaa... dr u arasam beni tatmin edici bi cvp alamam ki...görmeden etmeden hatırlamayacaktır bile:18: Şu mübarek günde dua edin kızlar,bebeğimi rabbim bağışlasın bana çok zor kavuştum zaten,nolur
canim hatirlamaz diyip aramamazlik etme sakin. muhtemelen hicbirimizi gormeden hatirlamiyor zaten. ama sen bulgularini payasacaksin. haftani, lekelenmeni, eslik eden agrin var mi yok mu onu soyle o sana illaki oneride bulunacaktir. kendi kendine kotu seyler dusunmenden iyidir.
kaldi ki kahverengi lekelerle ilgili cok badire atlattik bu topicte. dinlenince sorun olmuyor neyse ki. allah bebisini de seni de korusun bitanem..
günaydın kıslar
sen hala burdamısın deryaaa ne zaman götürcen miniğimizi doktoraaacanım kahverengi leke için bi yorum yapar,dinlen yada hemen gel diyebilir,ara sen,inş. bişeyler olmayacak,sakin ol
ben geldim kızlar dr.dan drun ultrason cihazı bozukmuş yeni bi cihaz koymuşlar odasına ben bu cihazı kullanmayı bilmiyorumki dedi yardımcısına, sıçtık dedim bi süre kendi elinde denedi görüntü verince karnıma koydu neyseki 4 cm olmuş dedi ne kadarlık görüyosunuz dedim güldü haftalığını göremiyorum cihaz yenide dedi(( neyse dedim fazla uğraşmasın karnımda cihaz belki zarar verir diye bi dk falan bastı bişeylere görünürmu diye ama göremedi tahminen 10+5 yada 6 dedi bende zaten o kadarlık olmalı dedim hareketlerini görüyomusunuz dedim tabi dedi bana da gösterdi elleri dans ediyo gibiydi süperdi şimdi size sorum bu dr cihazı karnımda tutarken tuşlara bastıya bilmediği cihazmış gösterirmi haftayı diye yanlış bişeye basmamıştır dimiiii şaşkın adam nolcak gitmicem bi daha ona zaten ilk kez gittim bu dra haftaya 2li testim var zaten
maşallah bebişe ve annesine bebişlerimizin abisi olacak desene biz herşeyimizi artık size sorarız öndesiniz bizden 8 cm olmuşuz bebişleri görünce ne kadar da içimiz rahatladı değilmi görmediğim zamanlarda acaba kalbi atıyormu sorun varmı diye düşünüyorum. annelik hep aynı oğlumu ilk okula gtrdğmde eve gelince ağlamıştım gözümün önünde değil artık diye arada gizlice okulun bahçesini gidip izledim. dün bana mesaj gndrmş etütteyken(lütfen kendine iyi bak anne scs) yazmış yarım saat ağladım içim sızladı sanki 13 yaşında oldu ben hala kabullenemiyorum okula giderken benden ayrılmasını.annelik ne kadar zor bişeymiş.Rabbim hiç kimseye evlat acısı vermesin evladından ayırmasın inşllh.
herkese günaydınnnn
akşama cok kalabalık misafirim var ve ben bugün cok halsizim dua edinde yavaş yavaş hazırlanabileyim
bır ıkı gundur acayıp halsızlıgım var kendimi ayakta tutamıyorum bıraz zorlasam nefes nefese kalıyorum benim gibi olanınız varmı acep:44::44::44::44:
herkese saglık mutluluk güzellik dolu birgün diliyorum
hayırlı cumalar
son adet tarihimiz aynı,benim de 5 aralıkta olcak inş.
ayyyyyyybişey olmaz korkma [/B]
OOOOOOOOOO SÜPERRR, Deryaa biz ne oluozzz o zaman: regldaş mı eheeeeeeee
hadi bakalımmm hayırlısı inşallah. bu aralar eğer düşünüosan 2li testi yaptırman gerekioo di mi? ben gittim. İzmir' de Alsancak Devlet Hastanesi. kan alıyolarr bi de ultrason görüntüsü o kadar. tabii özelll merkezler de varr bu işlem için. Ama galiba pahalı hiç araştırmadım. Sonuçlar 10 gün sonraa:) ayyyy sabırsızlanıyorumm. kendi kendime internetteee sonuç sayfası veren yerlerde resmen mesai harcadımm:) ne gerek var dimiii insan işte merakkk ediyoo, acaba bi sıkıntı var mı, allah korusun herşey normal mi, yok CRL, yok NT yok BDT?????? anlamak bu kadar kolayyy olsaydıı:) Tıp fak. si 6 yıl olmazdı di miii eheee) neysee hayırlısı rabbimdenn. Ama ultrasondaki bayan doktor çok uğraştı yavrum ve benle:) yaklaşık 18 dakika göremedi hatun bebeğimiben de nası tırstımm anlatamam, acaba düştü mü bişi mi olduuu diye, valla,, bi de o arada telefonum çaldı kadın haklı, sessize almalıydımmm, hatun iice trippp yapmaya başladı bana, eyvah dedimmm kovulacaz şimdi. neyseki 20 dakka olmadan ultrasın olayı tamamlandı. Ama arkadaşlar gerçektenn o mucizeyi görüceksiniz inşallah sizler de, hatta daha önce görenler ve hatta daha çok şeye tanıkk olann annelerimiz de var aramızda, eminim bana hak vericeklerr: yaaaaaaaaaa gerçektennn mucizeeeeeeeeee, kafası ve kolları net görünüooo resmen küçük bi veletyusss:) ama benimki koca kafalı olcakk galibaa:) eheee kafasııı büyükkk, o sağlıklı olsun da mühimmm diiill.
Yani işte özetle böööle arkadaşlar. Bu haftamm böleee. 12±6(4) yani bu ultrason farklı internet farklı benim doktorunki farklıbakalımmm hangisi tutacakkk:
SEVGİYLEEEEE KALINNNNNNN:) MUCİZENİZE İYİ DAVRANINN:)
herkese günaydınnnn
akşama cok kalabalık misafirim var ve ben bugün cok halsizim dua edinde yavaş yavaş hazırlanabileyim
bır ıkı gundur acayıp halsızlıgım var kendimi ayakta tutamıyorum bıraz zorlasam nefes nefese kalıyorum benim gibi olanınız varmı acep:44::44::44::44:
herkese saglık mutluluk güzellik dolu birgün diliyorum
hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?