ölemi diyosun cankuş:)))) bencede yaaa sonuçta dr adam dimi bastığı yerleri biliyodur yaaawww:))) neyse babamıza da haber verdik dans ediyoduk dedim inanmadı cinsiyeti sormadım ben haftaya 2li testte sorarım kendi druma gayrı
Eki Görüntüle 200279
Eki Görüntüle 200280
koptum şunlara yaaa
Eki Görüntüle 200281
bide şu meleğin güzelliğine bakınnn
benimde eşimle bu yüzden aram bozulacak galiba.her yatağa gittiğimde bişekil atlatıyorum.ama artık kızmaya başladı.içimde istek yok.zorlarsa da canım yanar.off ne zaman bitecek bu halim.artık eskisi gibi olmak istiyorum ben yaa:84::84:
günaydın kızlar...kahverengi bi lekeyle uyandım...çıldırmak üzreyimdr a da gidemem sanırım bugün..naapmalıyım ya,çok kötü oldum:18::18:
günaydın kıslar
dün akşam karnımda müthiş bir ağrı vardı , ya gaz sancısı yadabir şeyler oluyor korkusuyla eşimi aradım , eve girmeden hastaneye gittik .. şükür gaz sancısıymış .. kuşum benim tosun olmuş teyzeleri , 1 hafta önden gidiyor maşallah 13+6 günlüktü usg ölçümüne göre , 83 gr ve 9.5 cm de boyu dr.a gördünüz mü cinsiyetini dedim , evet ama erken söylemek için dedi , ben lütfen amaaaa deyince söyledi :
BİR ŞEHZADEM DAHA OLACAKMIŞ
ilk verdiğim tepki " ya onu da mı sünnet ettirmek zorunda kalıcammmm" oldu ama
ikili teste göre de erkekti , şimdi kesinleşmiş oldu . işin ilginç yanı oğlumun da cinsiyetini tam bu haftada yani 12+6da öğrenmiştik
oğluşumun biricik oyun arkadaşı , can yoldaşı geliyor
Allah sağlıkla ve zamanında dünyaya gelmeyi nasip etsin tüm yavrucuklara
canim hatirlamaz diyip aramamazlik etme sakin. muhtemelen hicbirimizi gormeden hatirlamiyor zaten. ama sen bulgularini payasacaksin. haftani, lekelenmeni, eslik eden agrin var mi yok mu onu soyle o sana illaki oneride bulunacaktir. kendi kendine kotu seyler dusunmenden iyidir.
kaldi ki kahverengi lekelerle ilgili cok badire atlattik bu topicte. dinlenince sorun olmuyor neyse ki. allah bebisini de seni de korusun bitanem..
çok mutluyum çok kurye şirketinden aradılar milupanın hediye paketi gelmiş çok güzel ya bebeğimin ilk çıtçıtlı badylerinden sonra bezleride geldi annesi yesin onun küçücük dötünü
mrblarr, öncelikle sizi tebrik ediyorumm bu annecikleri bi çatı altına topladığınız için:)
ve size de hayırlı bi hamilelik süreci dilerim, kuzunuzu inş. hayırlısı ile kucağınıza alırsınızz.
şeyyy sizden ricammm olacakk beni deeeeeee o listeyeee alınnn lütfennnnnnnnn
beni de alınnnnnnnn aranızaaa:)
ya da başka bi linkten mi girmem gerekiiooo? yardımcı olur musunuzzz lüttfenn?
teşekkürlerrr, paylaşımlarınız içinn.
Annelerin en güzelleri ve bebişim en tatlı arkadaşları günaydınnnn. Hadi bebişleri gönderin benim bebişle oyun oynasınlar.
Benim eşim kendiliğinden uzak duruyor nerdeyse 3 ay oldu. Ama kimseye demedim geçen hafta sonu yanyana uyayacaktık,sonra birden işte öyle. güzeldi..
Cnm imkanın varsa dinlen. eğer kırmızıya döner ve artarsa gidersin doktora. Kalbini ferah tut. Bide uzmanların önerdiği birşey var arkadaşım. Çocuğunla konuş. Onunla ne kadar sıkı bir sevgi bağı kurabilirsen o kadar sıkı bağlanırmış cnm. Hatta anne çocuk arasında çok sıkı bağ olduğundan bazı düşük yapan kadınlar çocuğuyla birlikte gidebiliyor.(Allah göstermesin) Ama tabii her düşük anneyle bağ kurmadığından düşmez. İçi boştur, yumurta bozuktur atar. Ama senin ki artık büyüdü annesi konuş onunla. Beraber yemek yapın, beraber duş yapın. Hep iki kişilik yaşa. Rabbim bu mübarek cuma günü bebişini korusun.Hepimizinki ni... Aminnn...
Ay çok sevindim cnm yaaa. Bende hep 2 oğlum olsun isterim biliyormusun. Çünkü tek erkek olmanın acısını hem babamda, hem kocamda gördüm. O yüzden oğlum 2 tane olsun hep birbirlerine destek olsunlar isterdim. Bakalım kısmet. Tabii bu benim ilk bebeşim. Rabbim hayırlısını versin. Önden ablaları gelmek isterse oda olabilir. Çünkü kızı olmayan kadında yaşlanınca ev işlerinde yalnız kalıyor. İşte böyle 1 kız 2 erkek. Allah gözümü doyursun demi.. Tövbe tövbe. Susutum...
Bana doktorum neden telini vermedi acaba. P.tesi gidince bir sorayım.
Olbey biz seninle aynı gün doğuracağız galiba. bende 12.hafta mı bitiyorum. 2 gün var ama sanırım aynı zamanlarda yatarız nasip olursa hastaneye.
Bana da gelmiş, evde yoktum komşum almış saolsun. Kitabı çok iyiydi hemenceik okudum.Bezleri denemeden bilemeyiz. Önce popişler bi doğsun teyzesi dimi.
mrblarr, öncelikle sizi tebrik ediyorumm bu annecikleri bi çatı altına topladığınız için:)
ve size de hayırlı bi hamilelik süreci dilerim, kuzunuzu inş. hayırlısı ile kucağınıza alırsınızz.
şeyyy sizden ricammm olacakk beni deeeeeee o listeyeee alınnn lütfennnnnnnnn
beni de alınnnnnnnn aranızaaa:)
ya da başka bi linkten mi girmem gerekiiooo? yardımcı olur musunuzzz lüttfenn?
teşekkürlerrr, paylaşımlarınız içinn.
ben 1 ay önce kayıt oldum milupa ve primaya bişey gelmedi niye acaba
cnm benim üyeliğim 1,5-2 ay oluyor nerdeyse. Sana da Ya bu aralar gelecektir veyahut benimki gibi birine verdiler orda kaldı. Tövbe tövbe kimsenin günahını almayalım cuma cuma....
Canım ben çalışmıyorum ki çalışsaydımda muhtemelen yan gel osman gerisi bostan yayılamazdı hafta sonları eşim normalde bile bazı akşamlar yemeği yapardı ya da hafta sonları kahvaltıyı hazırlar, temizliğe yardım eder etmeli çünkü görevi . Şuan yemek yapamıyorum zaten canım almıyor yemek onun sorumluluğunda diğerlerine fazla karıştırmıyorum şu aralar yemekten çok çekiyor diyeYa bişey diycem sizede haksızlık gibi gelmiyor mu bu durum. Şimdi hafta içi çalışıyoz kocalarla beraber.
Hafta sonu onlar dinleniyor biz bu sefer evdeki işleri toparlayacağız diye canımız çıkıyor. Ben bişey anlamıyorum bu modern kariyer sahibi kadın profillerinden. Bence erkekler bizi yine kandırıp bu tarz profillerle hem kendi işlerini yaptırıyorlar, hemde evdeki sorumluluklar aynen devam..
Onlar ohh be hafta sonu geldi diyor. Bense çamaşır yıgıldı, ütü yığıldı, kışlıkları yıkayıp kaldırmak gerek,
hafta içi için yemek yapmam gerek, banyo temizliği, evin temizliği..........ıhh bu nasıl bir modernliktir ben anlamadım.
tmm çocukta yaparız, kariyer de, ev işini de, yemeğide... Çünkü biz köleyizzzzzz.
Merhaba geçer inşallah yaslm kızlar topiğimiz çok hızlı ilerliyor mide bulantıları ara vrince bakmaya çalışıyorum. ben yetişemiyorum size yaaa. kaç anneyiz bu topikte. isterim ki tüm arkadaşları tanıyayım ama henüz bu olmadı. herkese hayırlı cumalar diliyorum. şu an izmirde sela okunuyor. ezanların hürmentine Rabbim hayırlı hamilelik hayırlı doğum nasip et. evlatlarımızı kucağımıza hayırlısı ile sağlıkla almayı nasip et. (aminnnn)
dün okuldan izin alıp eve gelmiştim. bugün hiç gidemedim. ve bugün kıştan planladığımız haftasonu için yer ayırttığımız otele gidiyoruz . aslında çok istediğim bişeydi ama bu bulantılarla gitmek istemiyorum. tatilim zehir olacak . doktora gittim sabahtan hap ver mide bulantım geçsin dedim olmaz dedi. tuzlu ye az ve sık ye dedi. çok kötüyüm dedim gececek dedi
Canım ben çalışmıyorum ki çalışsaydımda muhtemelen yan gel osman gerisi bostan yayılamazdı hafta sonları eşim normalde bile bazı akşamlar yemeği yapardı ya da hafta sonları kahvaltıyı hazırlar, temizliğe yardım eder etmeli çünkü görevi . Şuan yemek yapamıyorum zaten canım almıyor yemek onun sorumluluğunda diğerlerine fazla karıştırmıyorum şu aralar yemekten çok çekiyor diye:84:
Ya bişey diycem sizede haksızlık gibi gelmiyor mu bu durum. Şimdi hafta içi çalışıyoz kocalarla beraber.
Hafta sonu onlar dinleniyor biz bu sefer evdeki işleri toparlayacağız diye canımız çıkıyor. Ben bişey anlamıyorum bu modern kariyer sahibi kadın profillerinden. Bence erkekler bizi yine kandırıp bu tarz profillerle hem kendi işlerini yaptırıyorlar, hemde evdeki sorumluluklar aynen devam..
Onlar ohh be hafta sonu geldi diyor. Bense çamaşır yıgıldı, ütü yığıldı, kışlıkları yıkayıp kaldırmak gerek,
hafta içi için yemek yapmam gerek, banyo temizliği, evin temizliği..........ıhh bu nasıl bir modernliktir ben anlamadım.
tmm çocukta yaparız, kariyer de, ev işini de, yemeğide... Çünkü biz köleyizzzzzz.
Bana doktorum neden telini vermedi acaba. P.tesi gidince bir sorayım.
Olbey biz seninle aynı gün doğuracağız galiba. bende 12.hafta mı bitiyorum. 2 gün var ama sanırım aynı zamanlarda yatarız nasip olursa hastaneye.
Ya bişey diycem sizede haksızlık gibi gelmiyor mu bu durum. Şimdi hafta içi çalışıyoz kocalarla beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?