2011 Aralık Anneleri

canım hiç bişey için acele etmeye gerek yok cinsiyetini bugün olmazsa ilerde illa öğrenicez zaten hamilelikten öncede günler aynı geçmiyomuydu biz biraz panik yapıyoruz o kadar ya senin bebiş doktorla dalga geçmiş resmen sen anlamazsın ama ben sana şhow yaparım demeye getirmişşş eşekkkkayyy yirim yirimmmmm ben hep bebişleri eşek diye seviyomda kızmaaaaa olarmı [/QUOTE]

süper teşhis öle oldu valla adam kaldı ölece 10+5 veya 6 dedi tam gününü söledi bence böle dedi hehehehe eeee o kadar dans ettik dimi bilmesi normal zaten 10+5 veya 6 da dans etmeye başlıyolar heheheheh

mrblarr, öncelikle sizi tebrik ediyorumm bu annecikleri bi çatı altına topladığınız için:)

ve size de hayırlı bi hamilelik süreci dilerim, kuzunuzu inş. hayırlısı ile kucağınıza alırsınızz.

şeyyy sizden ricammm olacakk beni deeeeeee o listeyeee alınnn lütfennnnnnnnn

beni de alınnnnnnnn aranızaaa:)

ya da başka bi linkten mi girmem gerekiiooo? yardımcı olur musunuzzz lüttfenn?

teşekkürlerrr, paylaşımlarınız içinn.

Annelerin en güzelleri ve bebişim en tatlı arkadaşları günaydınnnn. Hadi bebişleri gönderin benim bebişle oyun oynasınlar.

Benim eşim kendiliğinden uzak duruyor nerdeyse 3 ay oldu. Ama kimseye demedim geçen hafta sonu yanyana uyayacaktık, sonra birden işte öyle. güzeldi..

günaydın kızlar...kahverengi bi lekeyle uyandım...çıldırmak üzreyimdr a da gidemem sanırım bugün..naapmalıyım ya,çok kötü oldum:18::18:

Cnm imkanın varsa dinlen. eğer kırmızıya döner ve artarsa gidersin doktora. Kalbini ferah tut. Bide uzmanların önerdiği birşey var arkadaşım. Çocuğunla konuş. Onunla ne kadar sıkı bir sevgi bağı kurabilirsen o kadar sıkı bağlanırmış cnm. Hatta anne çocuk arasında çok sıkı bağ olduğundan bazı düşük yapan kadınlar çocuğuyla birlikte gidebiliyor.(Allah göstermesin) Ama tabii her düşük anneyle bağ kurmadığından düşmez. İçi boştur, yumurta bozuktur atar. Ama senin ki artık büyüdü annesi konuş onunla. Beraber yemek yapın, beraber duş yapın. Hep iki kişilik yaşa. Rabbim bu mübarek cuma günü bebişini korusun.Hepimizinki ni... Aminnn...

Ay çok sevindim cnm yaaa. Bende hep 2 oğlum olsun isterim biliyormusun. Çünkü tek erkek olmanın acısını hem babamda, hem kocamda gördüm. O yüzden oğlum 2 tane olsun hep birbirlerine destek olsunlar isterdim. Bakalım kısmet. Tabii bu benim ilk bebeşim. Rabbim hayırlısını versin. Önden ablaları gelmek isterse oda olabilir. Çünkü kızı olmayan kadında yaşlanınca ev işlerinde yalnız kalıyor. İşte böyle 1 kız 2 erkek. Allah gözümü doyursun demi.. Tövbe tövbe. Susutum...

Bana doktorum neden telini vermedi acaba. P.tesi gidince bir sorayım.
Olbey biz seninle aynı gün doğuracağız galiba. bende 12.hafta mı bitiyorum. 2 gün var ama sanırım aynı zamanlarda yatarız nasip olursa hastaneye.

çok mutluyum çok kurye şirketinden aradılar milupanın hediye paketi gelmiş çok güzel ya bebeğimin ilk çıtçıtlı badylerinden sonra bezleride geldi annesi yesin onun küçücük dötünü

Bana da gelmiş, evde yoktum komşum almış saolsun. Kitabı çok iyiydi hemenceik okudum.Bezleri denemeden bilemeyiz. Önce popişler bi doğsun teyzesi dimi.

merhaba filayze hoşgeldin öncelikle...
kendin ve bebişin hakkında bilgiler yazarmmısın ne kadarlıksın. a pardon iyi dileklerin için çok çok sağol

ben 1 ay önce kayıt oldum milupa ve primaya bişey gelmedi niye acaba

Hoşgeldin cnm aramıza. Allah hayırlısyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen listeye girmek için şu bilgileirni yaz cnm : en son adet tarihin, yaşın, muhtemel doğum tarihin, hamile kaldığındaki kilon,yaşadığın şehir...

listeyi starimu arkadaşımız hazırlıyor o burdan bakıp seni de listeye alacaktır.

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 2 ziyaretçi)

nanan,buseli,tenniterenne,mojo75,demettuba83,vilocan,horon,ZeynepK,yarenhande,filayze,quLyun,bademinur,su40,

ben 1 ay önce kayıt oldum milupa ve primaya bişey gelmedi niye acaba

cnm benim üyeliğim 1,5-2 ay oluyor nerdeyse. Sana da Ya bu aralar gelecektir veyahut benimki gibi birine verdiler orda kaldı. Tövbe tövbe kimsenin günahını almayalım cuma cuma....

Ya bişey diycem sizede haksızlık gibi gelmiyor mu bu durum. Şimdi hafta içi çalışıyoz kocalarla beraber.
Hafta sonu onlar dinleniyor biz bu sefer evdeki işleri toparlayacağız diye canımız çıkıyor. Ben bişey anlamıyorum bu modern kariyer sahibi kadın profillerinden. Bence erkekler bizi yine kandırıp bu tarz profillerle hem kendi işlerini yaptırıyorlar, hemde evdeki sorumluluklar aynen devam..

Onlar ohh be hafta sonu geldi diyor. Bense çamaşır yıgıldı, ütü yığıldı, kışlıkları yıkayıp kaldırmak gerek,
hafta içi için yemek yapmam gerek, banyo temizliği, evin temizliği.......... ıhh bu nasıl bir modernliktir ben anlamadım.

tmm çocukta yaparız, kariyer de, ev işini de, yemeğide... Çünkü biz köleyizzzzzz.

cnm benim üyeliğim 1,5-2 ay oluyor nerdeyse. Sana da Ya bu aralar gelecektir veyahut benimki gibi birine verdiler orda kaldı. Tövbe tövbe kimsenin günahını almayalım cuma cuma....

merhaba bende üye oldum da.
yanlış hatırlamıyorsam milupa 6. ayda gönderirirz gibi birşey diyordu...

Canım ben çalışmıyorum ki çalışsaydımda muhtemelen yan gel osman gerisi bostan yayılamazdı hafta sonları eşim normalde bile bazı akşamlar yemeği yapardı ya da hafta sonları kahvaltıyı hazırlar, temizliğe yardım eder etmeli çünkü görevi . Şuan yemek yapamıyorum zaten canım almıyor yemek onun sorumluluğunda diğerlerine fazla karıştırmıyorum şu aralar yemekten çok çekiyor diye :84:

slm kızlar topiğimiz çok hızlı ilerliyor mide bulantıları ara vrince bakmaya çalışıyorum. ben yetişemiyorum size yaaa. kaç anneyiz bu topikte. isterim ki tüm arkadaşları tanıyayım ama henüz bu olmadı. herkese hayırlı cumalar diliyorum. şu an izmirde sela okunuyor. ezanların hürmentine Rabbim hayırlı hamilelik hayırlı doğum nasip et. evlatlarımızı kucağımıza hayırlısı ile sağlıkla almayı nasip et. (aminnnn)

dün okuldan izin alıp eve gelmiştim. bugün hiç gidemedim. ve bugün kıştan planladığımız haftasonu için yer ayırttığımız otele gidiyoruz . aslında çok istediğim bişeydi ama bu bulantılarla gitmek istemiyorum. tatilim zehir olacak . doktora gittim sabahtan hap ver mide bulantım geçsin dedim olmaz dedi. tuzlu ye az ve sık ye dedi. çok kötüyüm dedim gececek dedi

Merhaba geçer inşallah ya

yaa senin bu yazdıklarını yada yaşadıklarını ben rüyamda benim eşim yapıyo diye görsem öldümde cennetteyim sanarımmm

((( İŞ BÖLÜMÜ olmalı yoksa ben herşeyi yaparsam sorun çıkar kocam bilir... ben akşamları yemekte pek yapmıyom diet durumları kocam sabahtan işe çıkmadan salatayı yapar bırakır buzluktan bişey pişcekse çıkarır şimdi bebek var diye bana da ekmek arası bişeyler hazırlayıp bırakıyo kahvaltı için evi süpürme olayını da dönüşümlü yapıyoduk ama artık o aldı o işi üütüyü dışarı veriyom yoksa kendi yapar vermezsek çünkü o sürekli ütülü giyiniyo benim işim öle değil ben sporda giyebiliyorum böle yani iş bölümü olmadan bi hayat bencede zor köle gibi oluruz tabi yaawww

canim valla ne guzel olur. bi de ayni hastaneye yatsak ya gule oynaya gideriz doguma. saka maka bazen dusunuyorum bizden biriyle denk gelirmiyiz acaba diye. merjle ayni hastanede dogum yapicas ama tarihler denk gelecek mi bakalim. allah hayirlisini versin hepimize...

geçen bende öyle bir hesap yaptım artık çalışmıyorum evdeyim bişey yapmıyom görünüyorum diye aldım kağıt kalem elime 3 çocuk baktırsam birini 600 den bakıyorlar 1800 ediyor eve yardımcı aylık 8 saat 900 den geliyor ben uyuduklarımı çıkarrsam 16 saat çift vardiye çalışyorum 1800 de o etti.3600 eşime dedim seni bakma zaten 3 çocuğa bedel 5400 etti diyorum. hadi yabancı değilsin 5000 versen aylık yeter diyorum bu arada hafta da 2 gün tatillerimdede çalığıyorum onlarıda 6 ayda 1 tam maaaş ikramiye ile telafi edersin dedim eee hesap doğru baktı sonra diyor ki ciddimisin evet dedim dua et yol parası yok aynı evdeyiz ddm ama çok ciddi şekilde diyorum gülmemek için kendimi zor tutuyorum istersen ikramiyeleri iptal edip haftada 2 gün ben izinli olayım masraflı olduysaçocuklar ya bende gelcem diye ağlamaya başladılar ya ne benim izin günüm sizi napcam ddm ben annemde izin yapmaya gdcm. arada böyle hesaplar yapıp kağıda vermek lazım ki biz olmasak ne kadar masraflar olacağını bedavadan çalıştığımızı bilsinler diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…