Canım ben daha yeni evli sayılırım bir senelik evli belkide bundandır . ilerleyen zamanda nasıl olur bilmiyorum ama işte gerçi tam dört dörtlükte diyemem mesela aş eriyorum diyim üşenir gidip almaz yerine başka bişey ye yarın alırım der yarın oluncada on kere hatırlatmak gerekir bazı anlayayışsızlıklarıda vardır .yaa senin bu yazdıklarını yada yaşadıklarını ben rüyamda benim eşim yapıyo diye görsem öldümde cennetteyim sanarımmm
geçen bende öyle bir hesap yaptım artık çalışmıyorum evdeyim bişey yapmıyom görünüyorum diye aldım kağıt kalem elime 3 çocuk baktırsam birini 600 den bakıyorlar 1800 ediyor eve yardımcı aylık 8 saat 900 den geliyor ben uyuduklarımı çıkarrsam 16 saat çift vardiye çalışyorum 1800 de o etti.3600 eşime dedim seni bakma zaten 3 çocuğa bedel 5400 etti diyorum. hadi yabancı değilsin 5000 versen aylık yeter diyorum bu arada hafta da 2 gün tatillerimdede çalığıyorum onlarıda 6 ayda 1 tam maaaş ikramiye ile telafi edersin dedim eee hesap doğru baktı sonra diyor ki ciddimisin evet dedim dua et yol parası yok aynı evdeyiz ddmama çok ciddi şekilde diyorum gülmemek için kendimi zor tutuyorum istersen ikramiyeleri iptal edip haftada 2 gün ben izinli olayım masraflı olduysa çocuklar ya bende gelcem diye ağlamaya başladılar ya ne benim izin günüm sizi napcam ddm ben annemde izin yapmaya gdcm. arada böyle hesaplar yapıp kağıda vermek lazım ki biz olmasak ne kadar masraflar olacağını bedavadan çalıştığımızı bilsinler diye.
ikili testte hcg 50 nin altındamıydı canm
maşallah bebişe ve annesine bebişlerimizin abisi olacak desene biz herşeyimizi artık size sorarız öndesiniz bizden 8 cm olmuşuz bebişleri görünce ne kadar da içimiz rahatladı değilmi görmediğim zamanlarda acaba kalbi atıyormu sorun varmı diye düşünüyorum. annelik hep aynı oğlumu ilk okula gtrdğmde eve gelince ağlamıştım gözümün önünde değil artık diye arada gizlice okulun bahçesini gidip izledim. dün bana mesaj gndrmş etütteyken(lütfen kendine iyi bak anne scs) yazmış yarım saat ağladım içim sızladı sanki 13 yaşında oldu ben hala kabullenemiyorum okula giderken benden ayrılmasını.annelik ne kadar zor bişeymiş.Rabbim hiç kimseye evlat acısı vermesin evladından ayırmasın inşllh.
Oy maşallah hayırlısıyla inşallah .
Bebişimin oğlan olmasını bende çok istiyorumAma herkes senin kızın olacak diyor bakalım hayırlısı
[/COLOR]
burda çok duygulandımmmmm
OOOOOOOOOO SÜPERRR, Deryaa biz ne oluozzz o zaman: regldaş mı eheeeeeeee
hadi bakalımmm hayırlısı inşallah. bu aralar eğer düşünüosan 2li testi yaptırman gerekioo di mi? ben gittim. İzmir' de Alsancak Devlet Hastanesi. kan alıyolarr bi de ultrason görüntüsü o kadar. tabii özelll merkezler de varr bu işlem için. Ama galiba pahalı hiç araştırmadım. Sonuçlar 10 gün sonraa:) ayyyy sabırsızlanıyorumm. kendi kendime internetteee sonuç sayfası veren yerlerde resmen mesai harcadımm:) ne gerek var dimiii insan işte merakkk ediyoo, acaba bi sıkıntı var mı, allah korusun herşey normal mi, yok CRL, yok NT yok BDT?????? anlamak bu kadar kolayyy olsaydıı:) Tıp fak. si 6 yıl olmazdı di miii eheee) neysee hayırlısı rabbimdenn. Ama ultrasondaki bayan doktor çok uğraştı yavrum ve benle:) yaklaşık 18 dakika göremedi hatun bebeğimiben de nası tırstımm anlatamam, acaba düştü mü bişi mi olduuu diye, valla,, bi de o arada telefonum çaldı kadın haklı, sessize almalıydımmm, hatun iice trippp yapmaya başladı bana, eyvah dedimmm kovulacaz şimdi. neyseki 20 dakka olmadan ultrasın olayı tamamlandı. Ama arkadaşlar gerçektenn o mucizeyi görüceksiniz inşallah sizler de, hatta daha önce görenler ve hatta daha çok şeye tanıkk olann annelerimiz de var aramızda, eminim bana hak vericeklerr: yaaaaaaaaaa gerçektennn mucizeeeeeeeeee, kafası ve kolları net görünüooo resmen küçük bi veletyusss:) ama benimki koca kafalı olcakk galibaa:) eheee kafasııı büyükkk, o sağlıklı olsun da mühimmm diiill.
Yani işte özetle böööle arkadaşlar. Bu haftamm böleee. 12±6(4) yani bu ultrason farklı internet farklı benim doktorunki farklıbakalımmm hangisi tutacakkk:
SEVGİYLEEEEE KALINNNNNNN:) MUCİZENİZE İYİ DAVRANINN:)
toprağımmmm hoşgeldin aramızamrblarr, öncelikle sizi tebrik ediyorumm bu annecikleri bi çatı altına topladığınız için:)
ve size de hayırlı bi hamilelik süreci dilerim, kuzunuzu inş. hayırlısı ile kucağınıza alırsınızz.
şeyyy sizden ricammm olacakk beni deeeeeee o listeyeee alınnn lütfennnnnnnnn
beni de alınnnnnnnn aranızaaa:)
ya da başka bi linkten mi girmem gerekiiooo? yardımcı olur musunuzzz lüttfenn?
teşekkürlerrr, paylaşımlarınız içinn.
oyyyyyyyy misss gibi bi kahvaltı yaptım 2 günün üstüne midem şu an süpper iyi cana geldim resmenondanmıdır nedir çenem düştü yawww
Annelerin en güzelleri ve bebişim en tatlı arkadaşları günaydınnnn. Hadi bebişleri gönderin benim bebişle oyun oynasınlar.
Ay çok sevindim cnm yaaa. Bende hep 2 oğlum olsun isterim biliyormusun. Çünkü tek erkek olmanın acısını hem babamda, hem kocamda gördüm. O yüzden oğlum 2 tane olsun hep birbirlerine destek olsunlar isterdim. Bakalım kısmet. Tabii bu benim ilk bebeşim. Rabbim hayırlısını versin. Önden ablaları gelmek isterse oda olabilir. Çünkü kızı olmayan kadında yaşlanınca ev işlerinde yalnız kalıyor. İşte böyle 1 kız 2 erkek. Allah gözümü doyursun demi.. Tövbe tövbe. Susutum...
ben çalıştığım halde bu hesabı yapsam bi öpücük veririm ödeşiriz der vallaa
ben oğlumla berbr yaşarken 9 yaşından beri pazar kahvaltılarını oğlum hazırlardı ben uyanana kadar beni gelir annecim sütümüz soğumasın der uyandırrdı bianem ben çalışıyordum o zamnlar jest yapıyordu inşllh eşinede yuapar mutlu eder herzaman
Canım ben daha yeni evli sayılırım bir senelik evli belkide bundandır . ilerleyen zamanda nasıl olur bilmiyorum ama işte gerçi tam dört dörtlükte diyemem mesela aş eriyorum diyim üşenir gidip almaz yerine başka bişey ye yarın alırım der yarın oluncada on kere hatırlatmak gerekir bazı anlayayışsızlıklarıda vardır .
canım ben 4 senelik evliyim ilk gecemizde gelde gelinliğin düğmelerini aç arkamda açamıyorum dedim ben gidip duş alıp kendime gelene kadar sen açarsın dedi adam yaneyse saat 4 e kadar beyimiz dinlendi bide bana çay yaptırdı yaa o gün bu gündür içtiği su bardaklarını koltuk kenarlarına saklar bende gıkım çıkmadan toplarım hatta bigün ben su getiriyorum paşamın ayağına o hep bi yere koyar ben götürürüm boş bardakları ya bigün dedim ALLAH ALLAH bu bardaklar nerde heralde dedim götürüyo ama dedim mutfağa götürse görürüm yıkanır aaaaaaa dedim kocacım bardakları yıkıyoda kaldırıyo diye bi hafta geçti bardak kıtlığı yaşamaya başlayınca evde bardak avına çıktım anammmmmmm bide ne göreyim her zaman stok yaptığı koltuk tarafını değiştirmiş cama doğru olan köşede biriktirmiş ayyy el arabasıyla mutfağa bardak taşımıştım
evet canım .. tosbaamın 38di , bu minik kuzucuğumun da 34 :)
evet canım , hep aynı .. ilki kadar heyecan yok , çünkü belki araları yakın daha tazeyken yakın geçmiş belki ilki kadar sabırsızlanmıyorum yada telaşım çok olduğundan belki böyle hissediyorum ama en ufak bir durumda endişelenme konusunda hiç formumdan kaybetmemişimay nasıl bir çocuk öyle yaaaaa maşallah annesiiii bakalım benim tosbaalar napıcaklar o yaşa geldiklerinde ben de okula yada bir yere gittiğimde işim uzasa eve nasıl geldiğimi bilmiyorum .. sanki onu ihmal ediyormuşum gibi geliyor bu anlamda çoğu zaman , halbuki çalışıyorum yani mecburi bir ayrılık :44: Allah kimseyi ayırmasın evladından ..
sağol canımmmm , darısı başına diyeyim o zaman
kısss niyeeee
toprağımmmm hoşgeldin aramızadevlet hastanesinde 20 dak usg baktı he mi , vay canına negzel nereye gidiyorsun rutin kontrollerinde ?? ticker yap imzana şekerim , ordan takip etmesi yada bir durumda yorum yapması daha kolay oluyor bir de ilk sayfada listemiz var , oradaya yazacağımız bilgilerini özel msj atarsan listeye eklerim bugün keyifli paylaşımlar canım ..
aman maaşallah , geçti gitti artık bulantılar
nerede oturuyorsun canım , ben göndereyim Aras tosbaamı sana , ama iyileşince şimdi çok nazlıııı
ben de oğlum olsun istedim bu meleğim için .. çünkü eşimle abisinin ilişkileri çok hoşuma gidiyor ve kuzenlerinden yakın yaşlarda olanlar hep kız , o yüzden yalnızlık yaşamasın , oyun arkadaşı dert ortağı olsun diye daha hamile kalmadan olursa eğer erkek olsun istedim , ha bir de erkek çocuğun anneye düşkünlüğü de böyle düşünmemde az etkil olmadı haniAllah güzel gönlüne göre versin canım , çok değil , bakabileceksen yaşın müsaitse neden olmasın
inşallah daha da anlayışlı olur eşin ev işleri kadar aşermen konusunda da.Canım ben daha yeni evli sayılırım bir senelik evli belkide bundandır . ilerleyen zamanda nasıl olur bilmiyorum ama işte gerçi tam dört dörtlükte diyemem mesela aş eriyorum diyim üşenir gidip almaz yerine başka bişey ye yarın alırım der yarın oluncada on kere hatırlatmak gerekir bazı anlayayışsızlıklarıda vardır .
canım ya ne güzel şeyler yazmışsın. benim 2,5 yaşındaki minnoşum da hafta sonu çekmeceleri merdiven yaparak tezgaha çıkıp fritözü çalıştırmış bir defasında ve bana bir soyulmamuış patatese geldi. anne patates kızarttım gel yiyelim demişti. yaptığı çok güzel ve çok tehlikeliydi ama aklınca bana kahvaltı hazırlamıştı:)ben oğlumla berbr yaşarken 9 yaşından beri pazar kahvaltılarını oğlum hazırlardı ben uyanana kadar beni gelir annecim sütümüz soğumasın der uyandırrdı bianem ben çalışıyordum o zamnlar jest yapıyordu inşllh eşinede yuapar mutlu eder herzaman
oyyy canım benim 4 senedir böle haaa. bi yerde dur demen lazımdı bence. adam bardak zulası yapmış kendine evde heee. dese ya aşkım alır mısın bardağımı. sanki almayacaksın. inşallah değişir arkadaşım. kolay olmasa gerek öle bi beyle yaşamak.canım ben 4 senelik evliyim ilk gecemizde gelde gelinliğin düğmelerini aç arkamda açamıyorum dedim ben gidip duş alıp kendime gelene kadar sen açarsın dedi adam yaneyse saat 4 e kadar beyimiz dinlendi bide bana çay yaptırdı yaa o gün bu gündür içtiği su bardaklarını koltuk kenarlarına saklar bende gıkım çıkmadan toplarım hatta bigün ben su getiriyorum paşamın ayağına o hep bi yere koyar ben götürürüm boş bardakları ya bigün dedim ALLAH ALLAH bu bardaklar nerde heralde dedim götürüyo ama dedim mutfağa götürse görürüm yıkanır aaaaaaa dedim kocacım bardakları yıkıyoda kaldırıyo diye bi hafta geçti bardak kıtlığı yaşamaya başlayınca evde bardak avına çıktım anammmmmmm bide ne göreyim her zaman stok yaptığı koltuk tarafını değiştirmiş cama doğru olan köşede biriktirmiş ayyy el arabasıyla mutfağa bardak taşımıştım
Filayze merhaba
Buselicim napiyosun kız ?
sağol canımmmm , darısı başına diyeyim o zaman
canım ben 4 senelik evliyim ilk gecemizde gelde gelinliğin düğmelerini aç arkamda açamıyorum dedim ben gidip duş alıp kendime gelene kadar sen açarsın dedi adam yaneyse saat 4 e kadar beyimiz dinlendi bide bana çay yaptırdı yaa o gün bu gündür içtiği su bardaklarını koltuk kenarlarına saklar bende gıkım çıkmadan toplarım hatta bigün ben su getiriyorum paşamın ayağına o hep bi yere koyar ben götürürüm boş bardakları ya bigün dedim ALLAH ALLAH bu bardaklar nerde heralde dedim götürüyo ama dedim mutfağa götürse görürüm yıkanır aaaaaaa dedim kocacım bardakları yıkıyoda kaldırıyo diye bi hafta geçti bardak kıtlığı yaşamaya başlayınca evde bardak avına çıktım anammmmmmm bide ne göreyim her zaman stok yaptığı koltuk tarafını değiştirmiş cama doğru olan köşede biriktirmiş ayyy el arabasıyla mutfağa bardak taşımıştım
inşallah daha da anlayışlı olur eşin ev işleri kadar aşermen konusunda da.
canım ya ne güzel şeyler yazmışsın. benim 2,5 yaşındaki minnoşum da hafta sonu çekmeceleri merdiven yaparak tezgaha çıkıp fritözü çalıştırmış bir defasında ve bana bir soyulmamuış patatese geldi. anne patates kızarttım gel yiyelim demişti. yaptığı çok güzel ve çok tehlikeliydi ama aklınca bana kahvaltı hazırlamıştı:)
inşallah büyüyünce de böyle duyarlı olur. dün mide bulantısından kalkamıyorum anne canım benim geçmiş olsun kalk seni doktora götüreyim dedi. kalkamıyorum ddedim. kucaklıyım dedi:)
eşimi örnek alıyor. inşallah ileride eşi ile de çok güzel bir diyaloğu olacak...
oyyy canım benim 4 senedir böle haaa. bi yerde dur demen lazımdı bence. adam bardak zulası yapmış kendine evde heee. dese ya aşkım alır mısın bardağımı. sanki almayacaksın. inşallah değişir arkadaşım. kolay olmasa gerek öle bi beyle yaşamak.
inşallah daha da anlayışlı olur eşin ev işleri kadar aşermen konusunda da.
canım ya ne güzel şeyler yazmışsın. benim 2,5 yaşındaki minnoşum da hafta sonu çekmeceleri merdiven yaparak tezgaha çıkıp fritözü çalıştırmış bir defasında ve bana bir soyulmamuış patatese geldi. anne patates kızarttım gel yiyelim demişti. yaptığı çok güzel ve çok tehlikeliydi ama aklınca bana kahvaltı hazırlamıştı:)
inşallah büyüyünce de böyle duyarlı olur. dün mide bulantısından kalkamıyorum anne canım benim geçmiş olsun kalk seni doktora götüreyim dedi. kalkamıyorum ddedim. kucaklıyım dedi:)
eşimi örnek alıyor. inşallah ileride eşi ile de çok güzel bir diyaloğu olacak...
maşallah oğluşuna en çok duamda rabbim merhametli hayırlı evlatlar eylesin cümlemizinkini.kızımda bazen anne sen çok yoruyosu kendini ama diyor kardeşimde yük üstelik sana diyor kıyamam yavrum ya böyle konuştuklarında beni düşündüklerini dile getirdiklerinde ağlamak geliyor içimden.çok şanslıyız kimimiz anne kimimiz anne adayı hiçbiri değilsen kadın olduğumuz için şanslıyız birde ben çok şanslıydım çalıştığım kolejdeydi çocuğum hep görüyordum yada yanıma uğrardı. gerçi her adımından haberim oluyor diye şikayet ederdi bazen ama
Sağ ol tatlım
Kız benim kocişiminde vardır böyle huyları şimdi anasını ağlatıyorum o ayrı ama . Dur dur benimki napmış çekirdekleri köşe koltukta yemiş yemiş hani koltuğa falan dökülüyorya beni söylenmesin diye hani koltuğun araları oluyorya hep oralara sıkıştırmış O da birike birike aşağı dökülmüş öğhh yani diyorki dökülsün hepsi kirler biriksin ben onları bir ara toplacağım Bide makinayı açarken sen gezinme diyor abartmıyorum iki dakikada makinayı açıyor eve meğersem halıların altına doğru itiyormuş süpürgenin ucuyla :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?