2011 Aralık Anneleri

ben emine. izmirde yaşıyorum aslen sakaryalıyım. 28 yaşında öğretmenim. 2,5 yaşında bir oğlum var.
bu yaz çalışmalara başlayıp seneye nisan mayıs gibi bebek sahibi olmayı planlıyorduk. korunduğumuz halde hamile kalmışım. nasıl oldu anlamadım. kondom kullanıyorduk. neyse çok üzülmedik zaten istiyorduk. 2012 annesi olmayı planlarken doktor 2011 sonu alacağız bu bebeği dedi. neden dedim ilki de sezeryan olduğu için bekleyemezsin dikişlerin patlar dedi. tamam dedik. doğum tarihi 25 aralıkk görünüyor. şu anda 8 haftalık hamileyim. bu güzel yolculuğu sizlerle birlikte dertleşerek sevinçlerimizi paylaşarak bitireceğiz inşallah.

bu arada ben aralık doğumluyum o nedenle bebişimin aralık doğumlu olmasını istemiyorum. 5 gün sonra yeni yıla girilince yılda otomatik olarak 1 yaş almış gibi oluyor. benim hayatım boyunca böle oldu da. neyse benim gibi hisseden var mı?

yaa senin bu yazdıklarını yada yaşadıklarını ben rüyamda benim eşim yapıyo diye görsem öldümde cennetteyim sanarımmm
Canım ben daha yeni evli sayılırım bir senelik evli belkide bundandır . ilerleyen zamanda nasıl olur bilmiyorum ama işte gerçi tam dört dörtlükte diyemem mesela aş eriyorum diyim üşenir gidip almaz yerine başka bişey ye yarın alırım der yarın oluncada on kere hatırlatmak gerekir bazı anlayayışsızlıklarıda vardır .

ben çalıştığım halde bu hesabı yapsam bi öpücük veririm ödeşiriz der vallaa

ikili testte hcg 50 nin altındamıydı canm

evet canım .. tosbaamın 38di , bu minik kuzucuğumun da 34 :)

evet canım , hep aynı .. ilki kadar heyecan yok , çünkü belki araları yakın daha tazeyken yakın geçmiş belki ilki kadar sabırsızlanmıyorum yada telaşım çok olduğundan belki böyle hissediyorum ama en ufak bir durumda endişelenme konusunda hiç formumdan kaybetmemişim ay nasıl bir çocuk öyle yaaaaa maşallah annesiiii bakalım benim tosbaalar napıcaklar o yaşa geldiklerinde ben de okula yada bir yere gittiğimde işim uzasa eve nasıl geldiğimi bilmiyorum .. sanki onu ihmal ediyormuşum gibi geliyor bu anlamda çoğu zaman , halbuki çalışıyorum yani mecburi bir ayrılık :44: Allah kimseyi ayırmasın evladından ..

Oy maşallah hayırlısıyla inşallah .
Bebişimin oğlan olmasını bende çok istiyorum Ama herkes senin kızın olacak diyor bakalım hayırlısı

[/COLOR]

sağol canımmmm , darısı başına diyeyim o zaman

burda çok duygulandımmmmm

kısss niyeeee

toprağımmmm hoşgeldin aramıza devlet hastanesinde 20 dak usg baktı he mi , vay canına negzel nereye gidiyorsun rutin kontrollerinde ?? ticker yap imzana şekerim , ordan takip etmesi yada bir durumda yorum yapması daha kolay oluyor bir de ilk sayfada listemiz var , oradaya yazacağımız bilgilerini özel msj atarsan listeye eklerim bugün keyifli paylaşımlar canım ..

oyyyyyyyy misss gibi bi kahvaltı yaptım 2 günün üstüne midem şu an süpper iyi cana geldim resmen ondanmıdır nedir çenem düştü yawww

aman maaşallah , geçti gitti artık bulantılar

nerede oturuyorsun canım , ben göndereyim Aras tosbaamı sana , ama iyileşince şimdi çok nazlıııı
ben de oğlum olsun istedim bu meleğim için .. çünkü eşimle abisinin ilişkileri çok hoşuma gidiyor ve kuzenlerinden yakın yaşlarda olanlar hep kız , o yüzden yalnızlık yaşamasın , oyun arkadaşı dert ortağı olsun diye daha hamile kalmadan olursa eğer erkek olsun istedim , ha bir de erkek çocuğun anneye düşkünlüğü de böyle düşünmemde az etkil olmadı hani Allah güzel gönlüne göre versin canım , çok değil , bakabileceksen yaşın müsaitse neden olmasın

ben çalıştığım halde bu hesabı yapsam bi öpücük veririm ödeşiriz der vallaa

hesap olayına girersem bütün maaşımı sana getiriyorum Tülay daha napıyım der ama benim eşim yardım eder ççok şükür para falan da çözmez zaten bu mevzuları...

herşey para demek değildir hehehehehe

ben oğlumla berbr yaşarken 9 yaşından beri pazar kahvaltılarını oğlum hazırlardı ben uyanana kadar beni gelir annecim sütümüz soğumasın der uyandırrdı bianem ben çalışıyordum o zamnlar jest yapıyordu inşllh eşinede yuapar mutlu eder herzaman

maksat para değil zaten evde bütüngün ne yaptın faslı olmasın diye. yani ben o istemediğinden işimi bıraktım ve şuan evde zor geliyor.kendimi ezdirmek istemiyorum zaten allah razı olsun kredi kartı bende bişey alsam niye aldın demez çok şükür.ama dediğim gb ileride oluşabilecek düşünceye engel olmak evdesin ne yapıon gb düşünülmsn

canım ben 4 senelik evliyim ilk gecemizde gelde gelinliğin düğmelerini aç arkamda açamıyorum dedim ben gidip duş alıp kendime gelene kadar sen açarsın dedi adam yaneyse saat 4 e kadar beyimiz dinlendi bide bana çay yaptırdı yaao gün bu gündür içtiği su bardaklarını koltuk kenarlarına saklar bende gıkım çıkmadan toplarımhatta bigün ben su getiriyorum paşamın ayağına o hep bi yere koyar ben götürürüm boş bardakları ya bigün dedim ALLAH ALLAH bu bardaklar nerde heralde dedim götürüyo ama dedim mutfağa götürse görürüm yıkanır aaaaaaa dedim kocacım bardakları yıkıyoda kaldırıyo diye bi hafta geçti bardak kıtlığı yaşamaya başlayınca evde bardak avına çıktım anammmmmmm bide ne göreyim her zaman stok yaptığı koltuk tarafını değiştirmiş cama doğru olan köşede biriktirmiş ayyy el arabasıyla mutfağa bardak taşımıştım

:83:

merhaba hamişler

benide listeye eklemenizi istiyorummm :26::26::26:
son adet tarihim :8 mart
yaşım : 28
tahmini doğum : aralıgın ilk haftası
hamile kaldıgım kilo : 55
yaşadıgım şehir : istanbul

birde arkadaşlar 12. haftam bitti bugun,ve ikili testim haftaya perşembe günü. sizcede geç değilmi ??
birde cinsiyetini öğrenebilirmiyimki haftaya sizceeeee :26::26::26:

canım çok güzel anlatmışsın tutamadımmm işte ne bilim

inşallah daha da anlayışlı olur eşin ev işleri kadar aşermen konusunda da.

canım ya ne güzel şeyler yazmışsın. benim 2,5 yaşındaki minnoşum da hafta sonu çekmeceleri merdiven yaparak tezgaha çıkıp fritözü çalıştırmış bir defasında ve bana bir soyulmamuış patatese geldi. anne patates kızarttım gel yiyelim demişti. yaptığı çok güzel ve çok tehlikeliydi ama aklınca bana kahvaltı hazırlamıştı:)
inşallah büyüyünce de böyle duyarlı olur. dün mide bulantısından kalkamıyorum anne canım benim geçmiş olsun kalk seni doktora götüreyim dedi. kalkamıyorum ddedim. kucaklıyım dedi:)

eşimi örnek alıyor. inşallah ileride eşi ile de çok güzel bir diyaloğu olacak...
oyyy canım benim 4 senedir böle haaa. bi yerde dur demen lazımdı bence. adam bardak zulası yapmış kendine evde heee. dese ya aşkım alır mısın bardağımı. sanki almayacaksın. inşallah değişir arkadaşım. kolay olmasa gerek öle bi beyle yaşamak.

sağol canımmmm , darısı başına diyeyim o zaman

Sağ ol tatlım
Kız benim kocişiminde vardır böyle huyları şimdi anasını ağlatıyorum o ayrı ama . Dur dur benimki napmış çekirdekleri köşe koltukta yemiş yemiş hani koltuğa falan dökülüyorya beni söylenmesin diye hani koltuğun araları oluyorya hep oralara sıkıştırmış O da birike birike aşağı dökülmüş öğhh yani diyorki dökülsün hepsi kirler biriksin ben onları bir ara toplacağım Bide makinayı açarken sen gezinme diyor abartmıyorum iki dakikada makinayı açıyor eve meğersem halıların altına doğru itiyormuş süpürgenin ucuyla :90:

aşkım mı ayyy oda ne ya
canım böyle gelmiş böyle gider her haliyle kabulüm o benimbizimki değişmez tammmmm bi taşşşş fırın

Emvacilbihar sağ olasın :) Sanmıyorum ama işte umut dünyası
Tenniterenne merhaba :)
Buselim iyiyim kuşum hamdolsun .
Nanan oy kıyamam yavruşuna . Akıllı oğlan .
Benimki öyle romantiklikten falan hazırlamaz kahvaltıyı açlıktan ölmiyim diye hazırladım der. Bir keresinde hala gülüyorum hadi kalk kahvaltı hazırladım demişti ben kalkasıya kadar hepsini yemiş :90:

hahahahahahahah bunları ibreti alem olsun diye hizmetçi kıyafeti giydirip videoya çekip reklam etmek lazımmm

canımm çok sevindim.... Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.. ne güzel Allah gönlüne göre vermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…