Sağ ol tatlım
Kız benim kocişiminde vardır böyle huyları şimdi anasını ağlatıyorum o ayrı ama . Dur dur benimki napmış çekirdekleri köşe koltukta yemiş yemiş hani koltuğa falan dökülüyorya beni söylenmesin diye hani koltuğun araları oluyorya hep oralara sıkıştırmış O da birike birike aşağı dökülmüş öğhh yani diyorki dökülsün hepsi kirler biriksin ben onları bir ara toplacağım Bide makinayı açarken sen gezinme diyor abartmıyorum iki dakikada makinayı açıyor eve meğersem halıların altına doğru itiyormuş süpürgenin ucuyla :90:
Ay inşallah cnm maşallah bu arada yerim onu .canım ya ne güzel şeyler yazmışsın. benim 2,5 yaşındaki minnoşum da hafta sonu çekmeceleri merdiven yaparak tezgaha çıkıp fritözü çalıştırmış bir defasında ve bana bir soyulmamuış patatese geldi. anne patates kızarttım gel yiyelim demişti. yaptığı çok güzel ve çok tehlikeliydi ama aklınca bana kahvaltı hazırlamıştı:)
inşallah büyüyünce de böyle duyarlı olur. dün mide bulantısından kalkamıyorum anne canım benim geçmiş olsun kalk seni doktora götüreyim dedi. kalkamıyorum ddedim. kucaklıyım dedi:)
eşimi örnek alıyor. inşallah ileride eşi ile de çok güzel bir diyaloğu olacak...
herkese merhaba
milıpadan paketim geldi çok şeker :))
bu arada daha önce 2 defa üye oldum ama paket gelmemişti.
2 gün önce tekrar üye oldum ama bu defa üye olurken " sizi Milupa AnneBebek Kulubüne üye olmaya yönlendiren kaynak hangisidir?"
sorusuna bebeğimi beklerken paketini cevabını seçtim
önceki kayıtlarımda seçmemiştim
paket gelmeyen arkadaşlar tekrar üye olmayı denesinler bence :))
Ya bişey diycem sizede haksızlık gibi gelmiyor mu bu durum. Şimdi hafta içi çalışıyoz kocalarla beraber.
Hafta sonu onlar dinleniyor biz bu sefer evdeki işleri toparlayacağız diye canımız çıkıyor. Ben bişey anlamıyorum bu modern kariyer sahibi kadın profillerinden. Bence erkekler bizi yine kandırıp bu tarz profillerle hem kendi işlerini yaptırıyorlar, hemde evdeki sorumluluklar aynen devam..
Onlar ohh be hafta sonu geldi diyor. Bense çamaşır yıgıldı, ütü yığıldı, kışlıkları yıkayıp kaldırmak gerek,
hafta içi için yemek yapmam gerek, banyo temizliği, evin temizliği..........ıhh bu nasıl bir modernliktir ben anlamadım.
tmm çocukta yaparız, kariyer de, ev işini de, yemeğide... Çünkü biz köleyizzzzzz.
slm kızlar topiğimiz çok hızlı ilerliyor mide bulantıları ara vrince bakmaya çalışıyorum. ben yetişemiyorum size yaaa. kaç anneyiz bu topikte. isterim ki tüm arkadaşları tanıyayım ama henüz bu olmadı. herkese hayırlı cumalar diliyorum. şu an izmirde sela okunuyor. ezanların hürmentine Rabbim hayırlı hamilelik hayırlı doğum nasip et. evlatlarımızı kucağımıza hayırlısı ile sağlıkla almayı nasip et. (aminnnn)
dün okuldan izin alıp eve gelmiştim. bugün hiç gidemedim. ve bugün kıştan planladığımız haftasonu için yer ayırttığımız otele gidiyoruz . aslında çok istediğim bişeydi ama bu bulantılarla gitmek istemiyorum. tatilim zehir olacak . doktora gittim sabahtan hap ver mide bulantım geçsin dedim olmaz dedi. tuzlu ye az ve sık ye dedi. çok kötüyüm dedim gececek dedi
geçen bende öyle bir hesap yaptım artık çalışmıyorum evdeyim bişey yapmıyom görünüyorum diye aldım kağıt kalem elime 3 çocuk baktırsam birini 600 den bakıyorlar 1800 ediyor eve yardımcı aylık 8 saat 900 den geliyor ben uyuduklarımı çıkarrsam 16 saat çift vardiye çalışyorum 1800 de o etti.3600 eşime dedim seni bakma zaten 3 çocuğa bedel 5400 etti diyorum. hadi yabancı değilsin 5000 versen aylık yeter diyorum bu arada hafta da 2 gün tatillerimdede çalığıyorum onlarıda 6 ayda 1 tam maaaş ikramiye ile telafi edersin dedim eee hesap doğru baktı sonra diyor ki ciddimisin evet dedim dua et yol parası yok aynı evdeyiz ddmama çok ciddi şekilde diyorum gülmemek için kendimi zor tutuyorum istersen ikramiyeleri iptal edip haftada 2 gün ben izinli olayım masraflı olduysa çocuklar ya bende gelcem diye ağlamaya başladılar ya ne benim izin günüm sizi napcam ddm ben annemde izin yapmaya gdcm. arada böyle hesaplar yapıp kağıda vermek lazım ki biz olmasak ne kadar masraflar olacağını bedavadan çalıştığımızı bilsinler diye.
ben emine. izmirde yaşıyorum aslen sakaryalıyım. 28 yaşında öğretmenim. 2,5 yaşında bir oğlum var.
bu yaz çalışmalara başlayıp seneye nisan mayıs gibi bebek sahibi olmayı planlıyorduk. korunduğumuz halde hamile kalmışım. nasıl oldu anlamadım. kondom kullanıyorduk. neyse çok üzülmedik zaten istiyorduk. 2012 annesi olmayı planlarken doktor 2011 sonu alacağız bu bebeği dedi. neden dedim ilki de sezeryan olduğu için bekleyemezsin dikişlerin patlar dedi. tamam dedik. doğum tarihi 25 aralıkk görünüyor. şu anda 8 haftalık hamileyim. bu güzel yolculuğu sizlerle birlikte dertleşerek sevinçlerimizi paylaşarak bitireceğiz inşallah.
bu arada ben aralık doğumluyum o nedenle bebişimin aralık doğumlu olmasını istemiyorum. 5 gün sonra yeni yıla girilince yılda otomatik olarak 1 yaş almış gibi oluyor. benim hayatım boyunca böle oldu da. neyse benim gibi hisseden var mı?
ben oğlumla berbr yaşarken 9 yaşından beri pazar kahvaltılarını oğlum hazırlardı ben uyanana kadar beni gelir annecim sütümüz soğumasın der uyandırrdı bianem ben çalışıyordum o zamnlar jest yapıyordu inşllh eşinede yuapar mutlu eder herzaman
canım ben 4 senelik evliyim ilk gecemizde gelde gelinliğin düğmelerini aç arkamda açamıyorum dedim ben gidip duş alıp kendime gelene kadar sen açarsın dedi adam yaneyse saat 4 e kadar beyimiz dinlendi bide bana çay yaptırdı yaa o gün bu gündür içtiği su bardaklarını koltuk kenarlarına saklar bende gıkım çıkmadan toplarım hatta bigün ben su getiriyorum paşamın ayağına o hep bi yere koyar ben götürürüm boş bardakları ya bigün dedim ALLAH ALLAH bu bardaklar nerde heralde dedim götürüyo ama dedim mutfağa götürse görürüm yıkanır aaaaaaa dedim kocacım bardakları yıkıyoda kaldırıyo diye bi hafta geçti bardak kıtlığı yaşamaya başlayınca evde bardak avına çıktım anammmmmmm bide ne göreyim her zaman stok yaptığı koltuk tarafını değiştirmiş cama doğru olan köşede biriktirmiş ayyy el arabasıyla mutfağa bardak taşımıştım
Hoşgeldin tatlış .ayyh anca bitirdim hee qeçmişi naparsınız bakalımm hamişler
Kız değil video misafir yanında çayı koyarmısın sehbayı çeker misin dedim diye çok kızdıhahahahahahahahbunları ibreti alem olsun diye hizmetçi kıyafeti giydirip videoya çekip reklam etmek lazımmm
Süperiz fıstıkım oğluşumla babasının dedikodusunu yapıyoruzHb tatlışş naparsın bakımm bebiş napıyor
işte herkesin tuhaf tuhaf huyu var mesela benimki hiç öyle sevgisini belli edemez fazla konuşmaz hep bu yüzden kavga etmişizdir zaten(gerçi ben kendi kendime konuşurum cevap bile vermez) . Bir kerecik şöyle romantik bişey demez mesela gül alır bunlar sana der nokta çağırırsın onbirincide cevap verir falan . Çok ağır yani bense tam aksi işte bi orta yol bulmaya çalışıyoruz . Kocişi açıyım derken iyice ben geveze oldum o konuşsun diye diye konuşurken
Valla canım en güzelini yapmıssın yardımcı alma konusunda bende alıyorum ama büyük temizliklerde 2ayda fln zaten sırf sinirden yorgunluktan oturdum ağladımütüler birikince gömlekler açılmadı sinir hat safhadaydı yani neyse dinlendimde atlattım şimdi çok şükür Canım benim korkma yaa Allahın izniyle hiçbirşey olmaz gönlünü ferah tut lütfen Burası Türkiye malesef burda herşey beklenir ölecek olsan umurlarında olmaz bu yüzden sen kendini rahatlatmaya çalış doktora gider gitmezde kendinden haberdar et dualarım seninlee
tüm arkadaşlar ve bebişlerine günaydın......
dualar için allah razı olsun canım gece22 de büyük kızımı yanıma alıp gittim hastaneye çok şükür bişeyim yokmuş bebiş sakin sakin uyuyor. hatta 2 gün öne geçmişiz.9 gün geriyle başladık hergidişimde 2-4 gün arası ileri gidiyor maşallah yavrum. yakından da baktı ultrasono. bu arada atlas hastanesini ilk defa denedim sgk lıya 12 tl muayene ve ikili testi sordum 125 tl miş sıra alınmıyor doğrudan gittim muayene oldum güzelde ilgilendi sağolsun dr hanım bundan sonra sıkıntım olursa doğru oraya gdcm kısmetse. bugunde ikili teste gideceğim oraya bakalım kısmetse hayırlı haberlerle dönerim inşllh.Rabbim herkese hayırlı huzurlu sağlıklı birgün geçirmeyi nasip etsin
Oyyy canımm benimm maşallah sana ve bebişineeçok sevindim valla içim rahat etti hadi gözün aydın canım ben sana demiştim gölünü ferah tut diye çok şükür yaw benım doktorum 2li testi gerek duymadı şimdi okuyorumda herkes gidio ikili teste kafam karıştı :44:
günaydın kızlar...kahverengi bi lekeyle uyandım...çıldırmak üzreyimdr a da gidemem sanırım bugün..naapmalıyım ya,çok kötü oldum:18::18:
Canım bendede 8.haftada gelmişti kahve leke doktorumu aradım hemen eger devamı gelırse bekleme gel dinlen bolca demişti sende bir ara doktorunu panık yapılacak bırsey yok bence korkma
günaydın kıslar
dün akşam karnımda müthiş bir ağrı vardı , ya gaz sancısı yadabir şeyler oluyor korkusuyla eşimi aradım , eve girmeden hastaneye gittik .. şükür gaz sancısıymış .. kuşum benim tosun olmuş teyzeleri , 1 hafta önden gidiyor maşallah 13+6 günlüktü usg ölçümüne göre , 83 gr ve 9.5 cm de boyu dr.a gördünüz mü cinsiyetini dedim , evet ama erken söylemek için dedi , ben lütfen amaaaa deyince söyledi :
BİR ŞEHZADEM DAHA OLACAKMIŞ
ilk verdiğim tepki " ya onu da mı sünnet ettirmek zorunda kalıcammmm" oldu ama
ikili teste göre de erkekti , şimdi kesinleşmiş oldu . işin ilginç yanı oğlumun da cinsiyetini tam bu haftada yani 12+6da öğrenmiştik
oğluşumun biricik oyun arkadaşı , can yoldaşı geliyor
Allah sağlıkla ve zamanında dünyaya gelmeyi nasip etsin tüm yavrucuklara
Canımm hadi gözün aydınnnn şehzaden hayırlı olsunnn Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallahh
kızlar....
ikili testleri özel hastanede yaptıranlar kaç tl ödedi acaba????
Kız değil video misafir yanında çayı koyarmısın sehbayı çeker misin dedim diye çok kızdıKimseye çaktırma diyor Geçen eniştemin yanında az öveyim dedim gene kızdı Aman ne olacaksa sanki ben erkek olsa karıma yardım ediyorum diye gurur duyarım benim kociş kamufle et diyor Gerçi erkeklerin genelinde var bu huy .
:92::92::92::92::92:şükredin halinize bende neler var neler eşim tam bir romantik ev erkeği işten eve evden işe hafta sonları mesela ben pazar günü gezelim istiyorum o evde şu iş var bu iş var diyor herşeyden haberi var mesela bulaşık makinasında hiç bulaşık yerleştirmedim yanlızken hep o yapar balkonları hep o yıkar ben şöyle ayaklarım suya değsin derim ama nerde bunlar basitleri anlayın artık çok titizdir biryerde dağınıklık görmek istemez öyle su içecek bardak kalacak bana bile kızar aldığını yerine koy diye aman ne gerek var derim ama öyle olmaz diyooooo
aynen benimki evi süpürürken bütün güneşlikleri kapatıyo kimse görmesin diye ehehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?