2011 Aralık Anneleri

herkese merhaba

milıpadan paketim geldi çok şeker :))

bu arada daha önce 2 defa üye oldum ama paket gelmemişti.
2 gün önce tekrar üye oldum ama bu defa üye olurken " sizi Milupa AnneBebek Kulubüne üye olmaya yönlendiren kaynak hangisidir?"
sorusuna bebeğimi beklerken paketini cevabını seçtim
önceki kayıtlarımda seçmemiştim
paket gelmeyen arkadaşlar tekrar üye olmayı denesinler bence :))

bugun okurken çok güldüm ya herkesin ayrı bir huyu var işte . doktor bana uzan dinlen dedi ama ben gülerken karnım ağrıyo yatsamda

Ay inşallah cnm maşallah bu arada yerim onu .

teşekkürler bende tkrr uye olayım paket bana olsa ısrar etmcmde bebişe olunca bir iğne olsa hoşuma gdyr bebiş için olan

canımcım hiç eziyet etme kendine , tut bir kadın , oh misss ben her hafta yarım gün , ayda 1 kere de tam gün alıcam diye anlaştım bizim kapıcının karısıyla .. henüz tam gün alamadım hep yağmurlardan bir de şu sünnet işimizden ama çok rahat ettim .. İzmirdeyken de böyleydi , hamilelik dönemi ve sonrasında , insan kendine nefes alacak alan açmalı , zaman yaratmalı .. biz herşeyin altından kalkarız inancı ve inadıyla bazen kendimizi hırpalamaktan başka bir şey yapmıyoruz ... halbuki ne gerek var , o kafanı meşgul eden , sinirlerini bozan iş kalabalığını ver gitsin bir kadına sen de haftasonu dinlen , gez .. çalışıyorsun canım , o kadar kyağın olsun kendine , o kadar lüksün olsun :13: sen bunları söylesen eşine , e sen kadın tutcam dedin de ben mi hayır dedim diyecektir , o yüzden hiiiiç düşünme boş yere , tanıdık birinin yardımcı kadınını al dene , ütüleri de tam gün geldiğinde yaptır azar azar , yada bazıları ütüye zaman kalmasın diye ona göre yapıyorlar işi ağırdan o zamanda toptan ver hepsini bir ütücüye , rahatla canım .. bugünlerde bir de bunlarla sıkma kendini .. bak çocuk olduğunda daha da ihtiyacın olacak bir kadına , şimdiden alıp kendine göre alıştırmanın yararı var derim ben

ah bir İzmirli daha , nasıl özledim anlatamammmmm canım aramıza hoşgeldin , ben de çalışma hayatı - evdeki aslan parçamla ilgilenme zamanlarından arta kalan zamanlarda girmeye çalışıyorum , o yüzden kaçırıyorum çoğu şeyi :44: hepsi aktif olmasa da 70 kişi olduk diye hatırlıyorum sanki .. iy tatilller canım , nereye gidiyorsuuz ?? biz de temmzun son haftasında gidiyoruz bakalım merak etme güzel geçecek tatilin inşallah , mekan değişiklikleri genelde iyi gelir bünyeye , inşallah sende de öyle olur .. salatalık , tuzlu çubuk kraker , beyaz leblebi , bazen turşu iyi geliyor bulantılara

çok güldüm ya ama doğru bak , ben de hesap yapayım en yakın zamanda

aslen konyalı olup 8 yaşından beri İzmirde büyüdüm .. 33 yaşındayım , ben de öğretmenim :13: aralık ayında izmirden tekrar ist.a taşındık , hala alışamadım , tıpkı evlenip geldikten sonra 5 sene geçmesine rağmen alışamadığım gibi .. ilk bebeğim 4. tüpbebek denemesinden sonra geldi aramıza , şimdi doğal yoldan gelecek oğluşumuzu bekliyoruz sevinçle ben de ocak doğumluyum , yı girer girmez yaş almak ta pek seivmsiz bence

ay ne hisli bir çocuk bu yaa , maşallah inşallah benim kuzucuklar da öyle olur

ne kaaa fenaymış senin koca efendi de yawf bardak olayına koptum ama

işte herkesin tuhaf tuhaf huyu var mesela benimki hiç öyle sevgisini belli edemez fazla konuşmaz hep bu yüzden kavga etmişizdir zaten (gerçi ben kendi kendime konuşurum cevap bile vermez) . Bir kerecik şöyle romantik bişey demez mesela gül alır bunlar sana der nokta çağırırsın onbirincide cevap verir falan . Çok ağır yani bense tam aksi işte bi orta yol bulmaya çalışıyoruz . Kocişi açıyım derken iyice ben geveze oldum o konuşsun diye diye konuşurken

hahahahahahahah bunları ibreti alem olsun diye hizmetçi kıyafeti giydirip videoya çekip reklam etmek lazımmm
Kız değil video misafir yanında çayı koyarmısın sehbayı çeker misin dedim diye çok kızdı Kimseye çaktırma diyor Geçen eniştemin yanında az öveyim dedim gene kızdı Aman ne olacaksa sanki ben erkek olsa karıma yardım ediyorum diye gurur duyarım benim kociş kamufle et diyor Gerçi erkeklerin genelinde var bu huy .

kızlar....
ikili testleri özel hastanede yaptıranlar kaç tl ödedi acaba????

şükredin halinize bende neler var neler eşim tam bir romantik ev erkeği işten eve evden işe hafta sonları mesela ben pazar günü gezelim istiyorum o evde şu iş var bu iş var diyor herşeyden haberi var mesela bulaşık makinasında hiç bulaşık yerleştirmedim yanlızken hep o yapar balkonları hep o yıkar ben şöyle ayaklarım suya değsin derim ama nerde bunlar basitleri anlayın artık çok titizdir biryerde dağınıklık görmek istemez öyle su içecek bardak kalacak bana bile kızar aldığını yerine koy diye aman ne gerek var derim ama öyle olmaz diyooooo

aynen benimki evi süpürürken bütün güneşlikleri kapatıyo kimse görmesin diye ehehehehehe

:92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…