2011 Aralık Anneleri

güzel bir soru bende haftaya cuma gidecem merak ediyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfennnnn

canım ben john hopkinste yaptırdım. muayne ve 2 li test icin 220 tl odedim. Sadece 2 li test ne kadardı hatırlamıyorum. Yanlıs hatırlamıyorsam yapı krediden sigortam oldugu icin muaynem indirimli 70 tl , demek 2 li testte 150 tl civarı olmalı....

Merhaba ararlık anneleri;
Bugün ikili testimiz vardı.sabah ilk randevu bizimdi.ilk defa 3 boyutlu ultrasonda baktık.yavrum bagdaş kurmuş eller havadaydı.doktor herzamankinden daha uzun gösterdi bu kez.cep telefonuma çektim görüntüleri.eşim tam ultrasondayken aradı nerde kaldın ben doktorun yanındayım dedim kapattım.doktor bey eşim hiç görmedi dedim saolsun kan testinden sonra yine gel eşine gösterim dedi:)2defa baktık yavruma ikincisindede eşim çekti telefona.takla atıyor eller ayaklar oynuyor çok şükür gelişimi normalmiş.cinsiyeti sorduk ama 1 ay sonra dedi sölemedi.sanki birara bişeyler gördüm gibi ama kordonda olabilir.oyyy 1 ay daha beklicekmişiz.ama ben dayanamayıp 2 hafta sonra devlete gidicem hem üçlü yapacak ordaki doktor hem de cinsiyeti söyleyebilir.kan ilacı yazdı.3-4 tane fotografını verdi:)çarşamba günü ikili testin sonucu belli oluyor belki free beta hcg fikir verir.:84:Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın yavrusunu korusun şimdiden ona nasıl bağlandım nasıl sevgisi sardı beni.çok özlüyorum görmeyince eskiden doktora gitmekten nefret ederdim şimdi gitmeden duramıyorum:84:

kirli sepeti taşmak üzere.. evde ütüler yığıldı heyelan olacak nerdeyse....buzdolabı çürüyen yiyeceklerle dolu.. yatağım bile düzelmeden evden çıktım.. bu bulantılar beni mahvettii.. evi temizlemeyi bırak toparlamaya bile vaktim yok

kızlar dün dr gittim yaa benim inik kuzu hareket etmiyordu... 9 haftalıkken de gittiğimde hareket etmiyordu dr birşeyler yaptı o zaman hareketini gördüm....
acaba bir problem mi var... yada benim kuzucuk çok mu uyuşuk olacak babası gibi

kızlar....
ikili testleri özel hastanede yaptıranlar kaç tl ödedi acaba????

ben sadece muayene ucretı olarak ,29 tl odedım ıkılı test ucretsız ..üçlü test ıse18 t ımıs..

doktordan geldık bız ,canım doktorum bebegımın fotosunu vermek ıcın ozel ultrasyon yerıne gıttık
3 tane cektık verdı cok hareketlı masallah ama cınsıyetını soylemedı ,ben kız demıslerdı ama dedım
yok şimdi soylemeyeyım dedı ..
ama bı fotografını verdı alttan cektı elını kaldırmıstı hatta elını acmıstı 5 parmagı bellı
dıger elıyle de ,yaktım sızı der gıbı dıger parmakları kapatmıs ısaret parmagını kaldırmıstı
o bolumde seyi de bellı ama sankı cıkıntılı gıbı ..
dun de arkadaısmın mevlutunde yok yok bu kız göbegı degıl oglun olcak senın deıdler

gel 18-20 hafta gel

tebrik ederim. umarım test sonuçlarımız hepimizin güzel çıkar bende yarın 2,li test için gideceğim
doktora gitmekten bende nefret ederdim ama çok endileşi oldum hep gitmek istiyorum hep bir aksilik olacakmış gibi his geliyor kontrol ettirmek istiyorum, özleyerek gitmek daha iyi

okurken gozlerim doldu. canım yaa bagdas da kuruyomus bebiş, yerim onu ben, Masallah, Allah nazarlardan saklasın.. Kan sonucları da guzel cıkar insallah, saglıklı bebekler nasip olsun hepimize ...

Benim bulantılarım çok geç başladı çok zor birşey gerçekten ben limon yiyorum veya soğuk suya sıkıp içiyorum, mutlaka denemelisin belki sanada iyi gelir, bulantımı bıçak gibi kesiyor

çikolata falan ye git belki şekerli birşeyler harekete geçirir, bende bir önceki muayenemde senin gibi hissetmiştim ama doktor onlarında uyku periyodu var dedi, gelişimi iyi ise sakın endişe etme... Bidahaki gittiğinde eminim oynuyor olacak

Kızlar ya ben size birşey danışmak istiyorumm benim doktorum 2li teste gerek duymadı bebeğin çok sağlıklı görünüyor ayın 17sinde direk 3lü testini yaapalım ayrı ayrı kan ver para ver gerek yok ddi bende vardır bir bildiği dedim üstelemedim açıkçası varmı benim durumumda olan az öncede görümcemle konustum 2li test cok onemlıymıs ddı kafam karıstı benım ne yapmalıyım sizce :44::44:

saat 9 da gitmiştim erkendi diyorumya uyuşuk olacak annesine benzese 6 da ayakta olurdu.... şaka bir yana inş bir şey yoktu dr herşey normal dedi ama kısmet bakalım herşeyin hayırlısı.. şu ikili testi de bir atlatalım.. dr aç gel dedi bu durumda çikolata yiyemeyecem yaaa

uyuyordur kesin tembel teneke kesin diyordur ben şimdi bol bol enerji toplayayım dünyaya gelince görsün onlar tembeli diyordur annesi

Canım ya bence yaptır için rahat etsin. Belki gerçekten doktorun haklıdır ama insanın aklında acaba kalmasındansa yaptırması daha iyidir diye düşünüyorum. Ben yarın yaptıracağım benim doktorum sağlıklı olduğunu söylediği halde gerek gördü.

Benım 2 arkadasımın doktorları da 2 li teste gerek duymadı, direk 3 lü test yaptılar. bebişleri gayette sğlıklı, biri 7 aylık biri 5 aylık oldu. dr. gerek görmedıyse endıse etmene gerek yok bence canım... hastanesıne ve dr.una göre değişiyor sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…