2011 Aralık Anneleri

İkili test için ben sordum aç veya tok olabilir dedi doktorum farketmiyormuş, bebekler adrenalin artınca da çok hareket ediyormuş, bence yarın kıpır kıpır oynuo olacak inşallah, seninki belki geceleri hareketlidir annesi

valla canım bilmiyorum ki benim dr haftaya ikili test var dedi. ben nasıl niye diye bile sormadım....
şimdi senin dr gerek yok diyor... ama bak herkes yaptırıyor.... aklında kalacağına yaptır istersen..

Benimde yakın arkadasımın ablasında 2li testi gerek görmemişti doktoru şimdi 2yaşına girdi maşallahh Bende diyorum bir yandan doktora güvenmeliyim sonucta ben bu konuda ne bilebilirim ki Bir yandan da gidip yaptırsam mı diyorum :44: aslında fazla üstelememek de gerekir diye düşünüyorum çok mu detaya iniyoruz ki yaww

valla canım bilmiyorum ki benim dr haftaya ikili test var dedi. ben nasıl niye diye bile sormadım....
şimdi senin dr gerek yok diyor... ama bak herkes yaptırıyor.... aklında kalacağına yaptır istersen..

İşte benim doktorumda bana 2li test yapmıcaz gereği yok 3lü yapıcaz deyince nasıl niye diye soramadım o heyecandan :44::44:

Ah cnm ne güzel. Adamın biraz çocukluktan öğrenmiş olması lazımdı. Benim kayınvalidem hizmetçi gibi durur çocularının önünde gece 12 desütlaç ister sütlaç yapar o kadar yani. Ben düzeltmey çalışıyorum ama çok zorrrrr.

Aminnn...Cnm sanada Rabbim yardımcı olsun.

yaa senin bu yazdıklarını yada yaşadıklarını ben rüyamda benim eşim yapıyo diye görsem öldümde cennetteyim sanarımmm

benim böyle bir rüya gördüğümü eşim bilse uykudan uyandırı beni.

Şekerim değil ikimiz hepimiz aynı hastanede olsak ben sanmıyorum ki güle oynaya doğuma gideriz. Sanırım avzımın çıktığınca bağırırız. Sen hangi hastanede yapıcan cnm.

İyi hasp yapmışsın cnm.Aman boş bırakma 2 gün sonra başlar ne iş yaparsın ki demeye.

Hayırlı olsun cnm. Hoşgeldin...

ben çalıştığım halde bu hesabı yapsam bi öpücük veririm ödeşiriz der vallaa

Sende çok ucuza gittin cnm. Bir öpücük kurtarmaz komple benim olman gerek diycen..

Saol staricum. Ben zaten 2 hafta önce tam gün aldım. Ayada bir alıyorum. Ancak yetişmiyor. Bu ütü dağ gibi oldu. Yarım gün alsam bişey yetişmez ki. Alsam mı acaba.

nerede oturuyorsun canım , ben göndereyim Aras tosbaamı sana , ama iyileşince şimdi çok nazlıııı
ben de oğlum olsun istedim bu meleğim için .. çünkü eşimle abisinin ilişkileri çok hoşuma gidiyor ve kuzenlerinden yakın yaşlarda olanlar hep kız , o yüzden yalnızlık yaşamasın , oyun arkadaşı dert ortağı olsun diye daha hamile kalmadan olursa eğer erkek olsun istedim , ha bir de erkek çocuğun anneye düşkünlüğü de böyle düşünmemde az etkil olmadı hani Allah güzel gönlüne göre versin canım , çok değil , bakabileceksen yaşın müsaitse neden olmasın
[/QUOTE]

Alayım arasını cnm ben bakarım.umutlarım kadar genç değilim cnm yaş 32. Soalasın cnm benim.

oğlumla yaşarken derken nasıl yani? Bide şunu diyim senden iyi kayınvalide olur. Çünkü karısna iyi davransın isteği var. Kötü kayınvalideler de karısını kıskanır. Ona yapıyorsan banada yap diyen bile oluyor.

Hey maaşallah.sanada allah yardım etsin. Gelçi kayınvaldem demişti bardağını bile kaldırmaz baştan diyim diye ama en azından benimki saklamıyor.

cnm listeyi yapan starimu ark. bu aralar biraz yoğun ama en kısa zamanda ekleyecektir seni cnm.

Bizi neden eklemediniz?:2:

anam bu listede ben yokum nasıl olur aman tanrım

19 mart son adet tarihim

9+6 günlüğüz kalp atışı duyuldu

24 aralık beklenen doğum tarihi

ayol benide ekleyinnnn

Bizi neden eklemediniz?:2:

cnm listeyi yapan arkadaşın küçük bir oğlu daha var ve onu sünnet ettirdi. Şuan onunbla ilgilenmek zorunda olduğundan siteye giremiyor. Bir hafta içinde toparlar sanırım o zaman hepinizi ekleyecek.
Azcıkkkkk sabır. Yoksam başka bir durum yohtur.

sat:12 mart 2011
muh.doğ.t:17 Aralık 2011
hamile kaldığım kilo 60
şuan kilom 63,5
31 yaşındayım
izmirde oturuyorum

bizide ekleyin lütfen bizde aralık annesiyiz

benim de sat 11 mart
beklenen doğum tarihi 15 aralık
kalp atışları duyuldu
bugün 11 haftalığız
hamile kaldığım kilo 69

maşallah canımm ne güzel.ben 4 kilo verdim.hep aç dolandım.inşallah alırım kilo.canım biz seninle aynı haftalardayız.ikli test için ne zamndoktor gel dedi.

Bana 3 haziranda gel dedi ama ben 30 mayısda bi gidicem merak ettim diycem bakalım belki yapar. Bugün tam 1 ay oldu yavruşumu görmeyeli. Sana ne zaman gel dediler?

bir hafta daha sıkarsam 3 ayda 1 kg almış olacam.... sonrasııı????????????????

tam 5 kilo aldım tam 5 kilo aldım

Heyoooo herhalde rekor bende

Bende şuana kadar 3,5 kilo aldım hiç kilo almayanlarını verenleri duyunca halime endişeleniyorum... Eğer zayıf hamile kaldınsa normal ama normal hamile kaldınsa preeklampsi için falan biraz dikkat etmen gerekiyor. Vücudun ödem yapmıştır belki... göbek çıktımı peki:) bende pek birşey yok kilo almama rağmen aynı gibiyim
heyt maşallah be arkadaşıma

haftaya 4 haziranda ikili testim var.. miniğim 11+6 olcak kısmetse.. demin dr. umu aradım dedim.. karnım, belim ağrıyor.. göbeğimi içeriden biri çekiyor dedim. dedi korkma düşük sancısı gibi ağrında olabilir.. bunlar beklediğimiz normal ağrılar.. rahmin hızla büyüyor ve artık yukarı doğru büyüyor dedi..
haftaya ikili için rand. var.. ve ben en son 8+6 da yani 14 mayısta gördüm.. meraktan ölüyorum...inşş sağlıklı duruyordur yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…