ben 1-1,5 kilo eksideyim başladığım kiloya göre ama göbeğim çok belli artık saklayamıcam galiba dahaaaaa
bir hafta daha sıkarsam 3 ayda 1 kg almış olacam.... sonrasııı????????????????
haftaya 4 haziranda ikili testim var.. miniğim 11+6 olcak kısmetse.. demin dr. umu aradım dedim.. karnım, belim ağrıyor.. göbeğimi içeriden biri çekiyor dedim. dedi korkma düşük sancısı gibi ağrında olabilir.. bunlar beklediğimiz normal ağrılar.. rahmin hızla büyüyor ve artık yukarı doğru büyüyor dedi..
haftaya ikili için rand. var.. ve ben en son 8+6 da yani 14 mayısta gördüm.. meraktan ölüyorum...inşş sağlıklı duruyordur yerinde.
ayy hadi bakalım hayırlısı canım güzel haberlerle geleceksın Allahın ıznıylebel agrısı bendede var hatta bende kalca agrsıda oluyo bide önceden legen kemıgınde kırık vardı ondan cok korkuyorum :18::18:
sabret biraz daha söyleme.. cinsiyetini öğrenince söylersin.... daha şok şaşırırlar...ben 1-1,5 kilo eksideyim başladığım kiloya göre ama göbeğim çok belli artık saklayamıcam galiba dahaaaaa
Kızla bebeğinin cinsiyetini öğrenen hiç oldumu? Henüz erken mi yoksa...
kızlar....
ikili testleri özel hastanede yaptıranlar kaç tl ödedi acaba????
Canımm hadi gözün aydınnnn şehzaden hayırlı olsunnn Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallahh
sağol canım benim , aminnnnn güzel dileklerin hepimiz iç,in olsun inşallah
Merhaba ararlık anneleri;
Bugün ikili testimiz vardı.sabah ilk randevu bizimdi.ilk defa 3 boyutlu ultrasonda baktık.yavrum bagdaş kurmuş eller havadaydı.doktor herzamankinden daha uzun gösterdi bu kez.cep telefonuma çektim görüntüleri.eşim tam ultrasondayken aradı nerde kaldın ben doktorun yanındayım dedim kapattım.doktor bey eşim hiç görmedi dedim saolsun kan testinden sonra yine gel eşine gösterim dedi:)2defa baktık yavruma ikincisindede eşim çekti telefona.takla atıyor eller ayaklar oynuyor çok şükür gelişimi normalmiş. cinsiyeti sorduk ama 1 ay sonra dedi sölemedi.sanki birara bişeyler gördüm gibi ama kordonda olabilir.oyyy 1 ay daha beklicekmişiz. ama ben dayanamayıp 2 hafta sonra devlete gidicem hem üçlü yapacak ordaki doktor hem de cinsiyeti söyleyebilir.kan ilacı yazdı.3-4 tane fotografını verdi:)çarşamba günü ikili testin sonucu belli oluyor belki free beta hcg fikir verir.:84:Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın yavrusunu korusun şimdiden ona nasıl bağlandım nasıl sevgisi sardı beni. çok özlüyorum görmeyince eskiden doktora gitmekten nefret ederdim şimdi gitmeden duramıyorum:84:
maşallah minik kuşunainsan iple çekiyor kontrol günlerini dimi yalnız kaçıncı haftadasın bilmiyorum da 3lü test 16. haftadan sonra yapılıyor ve devlet hastanesindeki dr.lar pek yanaşmıyorlar cinsiyet tahmininde bulunmaya diye duymuştum:44:
kirli sepeti taşmak üzere.. evde ütüler yığıldı heyelan olacak nerdeyse....buzdolabı çürüyen yiyeceklerle dolu.. yatağım bile düzelmeden evden çıktım.. bu bulantılar beni mahvettii.. evi temizlemeyi bırak toparlamaya bile vaktim yok
sen iyi olursan herşeyi yapacak , üstesinden gelecek gücü bulursun kendinde .. bu halde bir deonlarla mı uğraşacaktın , daha nelerbırak kimse gelmesin evine , kabul etme , eşin nasıl biridir bilmiyorum ama bu dnemde daha anlayışlı ve yardımsver oluyorlar , birazını onun üstlenmesi gerektiğini hatırlat istersen , bazen baksalar da göremiyorlar mevcut durumun vehametini ., ille söylemek gerekiyor bazen .. sen iyi ol , dinlen , bunları yapcak bir yardımcı alırsan belki kafan da rahatlar canım
Kızlar ya ben size birşey danışmak istiyorumm benim doktorum 2li teste gerek duymadı bebeğin çok sağlıklı görünüyor ayın 17sinde direk 3lü testini yaapalım ayrı ayrı kan ver para ver gerek yok ddi bende vardır bir bildiği dedim üstelemedim açıkçası varmı benim durumumda olan az öncede görümcemle konustum 2li test cok onemlıymıs ddı kafam karıstı benım ne yapmalıyım sizce :44::44:
ikili test istatistiki bir ihtimalden başka bir şey değil , gereksiz para tuzağı , lakin dr. yapalım deyince yaptırıyorsun .. zaten usg bulgusu daha önemli ense pilisi , burun kökünden down senromlu olup olmayacağını anlıyor dr.lar .. bence dr.una güven , içini ferah tut .. 3lüye de az zaman kaldıhem Allah korusun , bu test ihtimallerin sayısal dökümü ya , kötü çıksa değşen bir şey olacak mı ?
Saol staricum. Ben zaten 2 hafta önce tam gün aldım. Ayada bir alıyorum. Ancak yetişmiyor. Bu ütü dağ gibi oldu. Yarım gün alsam bişey yetişmez ki. Alsam mı acaba.
Alayım arasını cnm ben bakarım.umutlarım kadar genç değilim cnm yaş 32. Soalasın cnm benim.
cnm listeyi yapan starimu ark. bu aralar biraz yoğun ama en kısa zamanda ekleyecektir seni cnm.
canım benim evim çok büyük değil , 3+1 110 m.. her hafta gelince yarım gün cam silme- ütü hariç herşeyi yapıyor halı silme+koltukları silme dahil .. böylece ev hep temiz oluyor bana iş kalmıyor .. ütüleri de eşim yapıyor , yada KVde kaldığımız 2-3 gün oradaki ütülülerinden giyiyor .. aslında ütün çoksa ayda iki kere tam gün alıp bir tam günün yarısında temzilik yaptır yarısında da ütü yaptır benceyakın yaşlardaymışız ben de 33:13: genciz daha dur
arkadaşları yönlendirmen ve bu konuda yaptığın açıklamalar büyük incelikama kimse ulaşmıyor bana , sonra da kızıyorlar
Bizi neden eklemediniz?:2:
bana msj attığınızı hatırlamıyorum .. bir de haklısınız , 70i aşkın üyenin katıldığı bir topikte , 600lü sayfalara bilmemkaçbin mesajlara gelmişiz , onca yoğunluğun arasında 7/24 burada takılıp sizi eklemediğim için sanırım , evet , özürü borç bilirim .. eğer yeni üyeyseniz ve özel msj gönderemiyorsanız lüften bir başka üyeden msj atmasını rica edin ve hergün 30-40 sayfa ilerleyen topikte msjlarınızın aralarda kaynama , gözden kaçma ihtimalini unutmayın derim ..
sağol cnm. .dr. una sordunmu.. ağrılar normal dio benimki.. kanaman olmdıkça korkma dedi... ama yinede endişelenio insan işte..
Canım sordum doktoruma normal dedi rahim genişleme yaptıgı için agrılar kımı zaman artar kımı zaman azalır dedi yalnız sanırım benim dogumum sezeryan olacak kırıktan dolayı
sağol canım benim , aminnnnn güzel dileklerin hepimiz iç,in olsun inşallah
ikili test istatistiki bir ihtimalden başka bir şey değil , gereksiz para tuzağı , lakin dr. yapalım deyince yaptırıyorsun .. zaten usg bulgusu daha önemli ense pilisi , burun kökünden down senromlu olup olmayacağını anlıyor dr.lar .. bence dr.una güven , içini ferah tut .. 3lüye de az zaman kaldıhem Allah korusun , bu test ihtimallerin sayısal dökümü ya , kötü çıksa değşen bir şey olacak mı ?
Canım çok teşekkür ederim yaa valla içimi rahatlattın doktorumda öyle söyledi hem fuzuli para hemde kan vereceksin gereği yok dedi şimdide senden bunları duymak beni sevindirdi çok teşekkür ederimmm minik şehzedemizin anne adayııı
sabret biraz daha söyleme.. cinsiyetini öğrenince söylersin.... daha şok şaşırırlar...
tebrik ederim. umarım test sonuçlarımız hepimizin güzel çıkar bende yarın 2,li test için gideceğim
doktora gitmekten bende nefret ederdim ama çok endileşi oldum hep gitmek istiyorum hep bir aksilik olacakmış gibi his geliyor kontrol ettirmek istiyorum, özleyerek gitmek daha iyi
okurken gozlerim doldu. canım yaa bagdas da kuruyomus bebiş, yerim onu ben, Masallah, Allah nazarlardan saklasın.. Kan sonucları da guzel cıkar insallah, saglıklı bebekler nasip olsun hepimize ...
kızlar....
ikili testleri özel hastanede yaptıranlar kaç tl ödedi acaba????
kızlar kontrolden geldim,kadın doğumda sıra çoktu,özele gittim,tam 5 kilo vermişim,o da normal yememe,4 ünite serum yememe rağmen,doktor normal dedi,bi enfeksiyon geçirmişsin,bebeğin birini kaybetmişsin nolrmal,boşver kilo vermen daha iyi olmuş,rengin iyi,toparlamışsın,o olumsuzluklardan sonra 10 gün geriden geliyodu,şimdi fark 1 haftaya düşmüş,kaybolan kesenin yerinde de çok az bi kanama var,kendini yeni yeni toparlıyo vücudun dedi,merak etme,çocuk hareketli,toparlar kendini,bi sorun yok dedi,bacaklarını açtı,sağa söndü sola döndü,ben bişey gördüm erkeğe benziyo dedim,o da neyini benzettin,ben de kıza benzettim dedi,normalde ikili testin vakti ama biraz küçük olduğu için biraz erken,haftaya gel o zman yaptıralım dedi,boyu 5 cm dedi,tahlil sonuçları var mı yanında dedi,yanımda değil,bi tek demir az dedim,folik asit kullanıyon mu dedi,yeni bıraktım,en üst düzeye kadar biriktirmişim,120 tane içtim toplam dedim,güldü gynoferon diye bi demir ilacı yazdı içinde folik asit de var,boyu çabuk uzasın diye herlade,kullan mutlaka dedi,aç karnına günde 2 tane kullanacam,cd ye çekiti,geldiğimden beri izliyom,babası niye gittin özele,ne testi yaptırıyon boşu boşuna,daha önce rezil olmadık mı dedi sinirlendirdi beni,ben de devlette hem cinsiyetini söylemezler,hem de her gittiğimizde ayrı doktor oluyo,adam akıllı birine gelelim dedim,sinirlerimi bozdu,uğraşamam senle,çek git dedim,o da gitti,bebişi görmedi,aradım gelmedi,camiye gidiyom ben dedi,cd ye çekti izlersin dedim,izlemiyom ben dedi,çok sinirlendirdi beni,ondan beri de ararsa açmıyom,beni anlamadı,dedim doktor bebek küçük haftaya gel dedi dedim,yine mi para vercen dedi,hayır kontrole giriyo 1 hafta sonra gidince dedim,çok sinirimi bozdu,böyle bi anda nasıl gidersin,bebeği nasıl merak etmezsin,çok kırdı beni çok,sevincim buruk kaldı
kızlar kontrolden geldim,kadın doğumda sıra çoktu,özele gittim,tam 5 kilo vermişim,o da normal yememe,4 ünite serum yememe rağmen,doktor normal dedi,bi enfeksiyon geçirmişsin,bebeğin birini kaybetmişsin nolrmal,boşver kilo vermen daha iyi olmuş,rengin iyi,toparlamışsın,o olumsuzluklardan sonra 10 gün geriden geliyodu,şimdi fark 1 haftaya düşmüş,kaybolan kesenin yerinde de çok az bi kanama var,kendini yeni yeni toparlıyo vücudun dedi,merak etme,çocuk hareketli,toparlar kendini,bi sorun yok dedi,bacaklarını açtı,sağa söndü sola döndü,ben bişey gördüm erkeğe benziyo dedim,o da neyini benzettin,ben de kıza benzettim dedi,normalde ikili testin vakti ama biraz küçük olduğu için biraz erken,haftaya gel o zman yaptıralım dedi,boyu 5 cm dedi,tahlil sonuçları var mı yanında dedi,yanımda değil,bi tek demir az dedim,folik asit kullanıyon mu dedi,yeni bıraktım,en üst düzeye kadar biriktirmişim,120 tane içtim toplam dedim,güldü gynoferon diye bi demir ilacı yazdı içinde folik asit de var,boyu çabuk uzasın diye herlade,kullan mutlaka dedi,aç karnına günde 2 tane kullanacam,cd ye çekiti,geldiğimden beri izliyom,babası niye gittin özele,ne testi yaptırıyon boşu boşuna,daha önce rezil olmadık mı dedi sinirlendirdi beni,ben de devlette hem cinsiyetini söylemezler,hem de her gittiğimizde ayrı doktor oluyo,adam akıllı birine gelelim dedim,sinirlerimi bozdu,uğraşamam senle,çek git dedim,o da gitti,bebişi görmedi,aradım gelmedi,camiye gidiyom ben dedi,cd ye çekti izlersin dedim,izlemiyom ben dedi,çok sinirlendirdi beni,ondan beri de ararsa açmıyom,beni anlamadı,dedim doktor bebek küçük haftaya gel dedi dedim,yine mi para vercen dedi,hayır kontrole giriyo 1 hafta sonra gidince dedim,çok sinirimi bozdu,böyle bi anda nasıl gidersin,bebeği nasıl merak etmezsin,çok kırdı beni çok,sevincim buruk kaldı
latife elif canım aldım bilgilerini ama 10 dak dolmadan yeni özel msj gönderemediğim için buradan yazayım dedim .. Inşallah bugün akşam güncelleyeceğim ve ekleyeceğim listeye .. Teşekkürler :13:
eşinde verdiği tepkiden pişmanlık duyacaktır.. Sen bebeğinin güzel haberlerini almışsın.. Boşver mutluluğu yaşamaya bak erkekler bizim kadar duygusal olamıyorlar malesef hem aynı zamanda maddi durumuda düşünmek zorundalar.. Sadece tepkisi biraz ağır olmuş..
bence sen bebeişi onsuz gördün diye kıskandı seni
parayı veren benim,kendi vermiyo ki,çalışan benim,ben hesabını yapmıyorum,halen işe giremedin demiyom da,kendi böyle yapıyo,çok kırıldım,akşam ayaklarıma kapandıracam,görür o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?