2011 Aralık Anneleri

bir hafta daha sıkarsam 3 ayda 1 kg almış olacam.... sonrasııı????????????????

bende dişimi sıkarsam aynen 3 ayda 1 kilo almış olcam .. onu da zaten son haftalarda almış olacak. ancak bişiler yiyebilmye başladım.. hoş bugün 6 gün üzeriner yine çıkardım ama bakalım hayırlısı artık..

9+6 günlüğüz 1,5 kilo almışım.. Ama tuvalete çıkmakta zorluk çekiyorum bebişe zarar gelcek diye zorlayamıyorumda... Hayırlısı bakalım..

ayy hadi bakalım hayırlısı canım güzel haberlerle geleceksın Allahın ıznıyle bel agrısı bendede var hatta bende kalca agrsıda oluyo bide önceden legen kemıgınde kırık vardı ondan cok korkuyorum :18::18:

sağol cnm. .dr. una sordunmu.. ağrılar normal dio benimki.. kanaman olmdıkça korkma dedi... ama yinede endişelenio insan işte..

Kızla bebeğinin cinsiyetini öğrenen hiç oldumu? Henüz erken mi yoksa...

ben öğrendim , erkek sat'a göre 12+6ydı , ama usg ye göre 13+6ydı dün , o yüzden kesinleşti gibi . erkek olunca pek değişmiyor da , kız dedikleri sonradan erkek olabiliyor ..

kızlar....
ikili testleri özel hastanede yaptıranlar kaç tl ödedi acaba????

benim özel sigortam var , muayene +ikili test 165 tl ödedim Ataşehir Kadıköy Şifa hastanesinde ..

sağol cnm. .dr. una sordunmu.. ağrılar normal dio benimki.. kanaman olmdıkça korkma dedi... ama yinede endişelenio insan işte..

Canım sordum doktoruma normal dedi rahim genişleme yaptıgı için agrılar kımı zaman artar kımı zaman azalır dedi yalnız sanırım benim dogumum sezeryan olacak kırıktan dolayı

Canım sordum doktoruma normal dedi rahim genişleme yaptıgı için agrılar kımı zaman artar kımı zaman azalır dedi yalnız sanırım benim dogumum sezeryan olacak kırıktan dolayı

olsun cnm.. doğsunda sağlıklı.. epidural sezeryan yaparsın en kötü.. benim dr. um daha konuşmak için erken dedi ama bendede panik atak var.. muhtemelen normal doğum yapamam kasılıyorum çünkü.. bakcaz hele bir o aylara sağlıkla gelelimde...

kızlar kontrolden geldim,kadın doğumda sıra çoktu,özele gittim,tam 5 kilo vermişim,o da normal yememe,4 ünite serum yememe rağmen,doktor normal dedi,bi enfeksiyon geçirmişsin,bebeğin birini kaybetmişsin nolrmal,boşver kilo vermen daha iyi olmuş,rengin iyi,toparlamışsın,o olumsuzluklardan sonra 10 gün geriden geliyodu,şimdi fark 1 haftaya düşmüş,kaybolan kesenin yerinde de çok az bi kanama var,kendini yeni yeni toparlıyo vücudun dedi,merak etme,çocuk hareketli,toparlar kendini,bi sorun yok dedi,bacaklarını açtı,sağa söndü sola döndü,ben bişey gördüm erkeğe benziyo dedim,o da neyini benzettin,ben de kıza benzettim dedi,normalde ikili testin vakti ama biraz küçük olduğu için biraz erken,haftaya gel o zman yaptıralım dedi,boyu 5 cm dedi,tahlil sonuçları var mı yanında dedi,yanımda değil,bi tek demir az dedim,folik asit kullanıyon mu dedi,yeni bıraktım,en üst düzeye kadar biriktirmişim,120 tane içtim toplam dedim,güldü gynoferon diye bi demir ilacı yazdı içinde folik asit de var,boyu çabuk uzasın diye herlade,kullan mutlaka dedi,aç karnına günde 2 tane kullanacam,cd ye çekiti,geldiğimden beri izliyom,babası niye gittin özele,ne testi yaptırıyon boşu boşuna,daha önce rezil olmadık mı dedi sinirlendirdi beni,ben de devlette hem cinsiyetini söylemezler,hem de her gittiğimizde ayrı doktor oluyo,adam akıllı birine gelelim dedim,sinirlerimi bozdu,uğraşamam senle,çek git dedim,o da gitti,bebişi görmedi,aradım gelmedi,camiye gidiyom ben dedi,cd ye çekti izlersin dedim,izlemiyom ben dedi,çok sinirlendirdi beni,ondan beri de ararsa açmıyom,beni anlamadı,dedim doktor bebek küçük haftaya gel dedi dedim,yine mi para vercen dedi,hayır kontrole giriyo 1 hafta sonra gidince dedim,çok sinirimi bozdu,böyle bi anda nasıl gidersin,bebeği nasıl merak etmezsin,çok kırdı beni çok,sevincim buruk kaldı

sabret biraz daha söyleme.. cinsiyetini öğrenince söylersin.... daha şok şaşırırlar...

evet bende öle düşünüyorum 2li testen sonra anneme dicem tek ama kimseye deme dicem bilmiyo gibi davranırsa kociş sorun etmez o zaman anneme niye demedik diye :))) diğerlerine de 29 haziranda eşimin doğum gününde cinsiyetiyle birlikte deriz

inşallah cnm yavrularımız iidir
okurken gozlerim doldu. canım yaa bagdas da kuruyomus bebiş, yerim onu ben, Masallah, Allah nazarlardan saklasın.. Kan sonucları da guzel cıkar insallah, saglıklı bebekler nasip olsun hepimize ...

Allah razı olsun cnm inşallah

kızlar....
ikili testleri özel hastanede yaptıranlar kaç tl ödedi acaba????

25 TL Muayene +30 tl de ikili için fark ücret ödedim

Son düzenleme:
latife elif canım aldım bilgilerini ama 10 dak dolmadan yeni özel msj gönderemediğim için buradan yazayım dedim .. inşallah bugün akşam güncelleyeceğim ve ekleyeceğim listeye .. teşekkürler :13:

eşinde verdiği tepkiden pişmanlık duyacaktır.. Sen bebeğinin güzel haberlerini almışsın.. Boşver mutluluğu yaşamaya bak erkekler bizim kadar duygusal olamıyorlar malesef hem aynı zamanda maddi durumuda düşünmek zorundalar.. Sadece tepkisi biraz ağır olmuş..

bence sen bebeişi onsuz gördün diye kıskandı seni

çok kötü sinirlerim bozuldu gözlerim doldu
kıyamam sana ya
gelince gönlünü alır inşallah

latife elif canım aldım bilgilerini ama 10 dak dolmadan yeni özel msj gönderemediğim için buradan yazayım dedim .. Inşallah bugün akşam güncelleyeceğim ve ekleyeceğim listeye .. Teşekkürler :13:

ben teşekkür ederim bu kadar çabuk ilgilendiğin için...benim daha 2 hafta var bebişimi görmeye çok merak ediyorum gelişimi nasıl acaba büyüyormu... Bi terslik yoktur değilmi?

parayı veren benim,kendi vermiyo ki,çalışan benim,ben hesabını yapmıyorum,halen işe giremedin demiyom da,kendi böyle yapıyo,çok kırıldım,akşam ayaklarıma kapandıracam,görür o

Maşşallahh canım maşşallah,
ya boş ver üzme tatlı canını,ne güzel kötü bi haber yok,akşam döner dolaşır hatasını anlar, bakıyım cdye diycek.sen üzülme üzülürsen bebeğinde üzülüyo sen bebişini düşün canım.erkeklerin çoğu böyle ince düşünemiyolar herşey çok basit geliyo onlara .

parayı veren benim,kendi vermiyo ki,çalışan benim,ben hesabını yapmıyorum,halen işe giremedin demiyom da,kendi böyle yapıyo,çok kırıldım,akşam ayaklarıma kapandıracam,görür o

aman canım öfkeyle sakın böyle kırıcı sözler sarfetme... Akşam zaten pişman olacaktır ona şüphe bile yok... Hem bebek kısmetiyle gelir en kısa zamanda iş bulur inşallahh..
Kızgınlığını bebişinde hissediyo çabuk sakinleş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…