2011 Aralık Anneleri

evet canım saglıklı sıhhatlı kucagımıza alalımda normal sezeryan farketmez benimde risk taşıyor işte leğen kemiiği rahmeyakın oldugu ıcın hakkımızda hayırlısı olsun valla ne deyim

Canım moralini hiç bozma o hatasını anlayıp senden elbetteki özür dileyecektir bir an düşüncesizlik etmiş demekki boşver canını sıkma sen kendi sevincini yaşa Allaha şükür bebeğin sıhhatli bir problemde olmayacak bol bol dua et eşinide takma kafana düşüncesizlik etmiş üzerine varma akşam halledersiniz inşallah üzülme kıyamayız biz sana bebişineee

yanımda oturuyodu,niye geldin özele,dedim 16. haftasdan sonra söylerler cinsiyetini,hem 3. aydan sonra düzeni olrak kilo tansiyon ölçülmesi gerekiyo vs. dedim,ters ters konuştu,ben de çek git uğraşamam senle dedim,gitti, bi daha da gelmedi

sağol canım,ultrasonu tutunca ellerini kulaklarına götürdü irkildi,sonra da kırıtmaya başladı,boyunu zor ölçtü doktor,kıpır kıpırdı zilli galiba,bacaklarının arasında bi çıkıntı var ama, dr. kıza benzetti,haftaya kesinleşir dedi,o zaman tekrar bakarız dedi

canım benim kız ben diyom valla bizimkiler kalas diye pişman olurlar ama geç olur töbe töbe yaaa sinirlendik bak şimdi neyse canım sen iyisin bebeğin iyi ya boşver babasını ben eşim umursamaz olunca diyorum sen görürsün hastaneden doğru anneme gidicem sanada göstermiycem diye o zamanda sıkar kimn çocuğunu götürüyosun sen oluyo üzülme boşver akşam evde gönlünü alır barışırsınız inş.sen ilaçlarını ihmal etme kendine dikkat et sen daha önemlisin bu süreçte

cnm öncelikle hayırlı haberlerine çok sevindim... düzelecek inşş iyi olcak.. eşinin belki canı başka bişiye sıkkındır tabiki böle davranmaması lazım ama emin ol aslında o da seni üzmek istememiştir. dikkat et kendine bebeğinin morale ve sana ihtiyacı var.. sen dik dur..

zaten bebiş için tartışmadım bile,onu üzmemek için,sağolun kızlar çok iyisiniz,video yu yükleyemedim,yoksa hep beraber izlerdik

ayy masALLAH NASIL DAYANIYOSUN CANIM valla tebrik ettim seni

sağol canım,iyiki varsınız,çok şükr bu kadar olumsuzluğa rağmen,enfeksiyon,fitiller,antibiyotikler,serumlar, herşeye rağmen kıpır kıpırdı yavrum,çok şükür:2::2:

[QUOTE=Starimu;19402133]latife elif canım aldım bilgilerini ama 10 dak dolmadan yeni özel msj gönderemediğim için buradan yazayım dedim .. inşallah bugün akşam güncelleyeceğim ve ekleyeceğim listeye .. teşekkürler :13:[/QUOTE]

MRBLAR, BEN SİZE MSJ GÖNDERMEYE BAYA Bİ ÇABA SARFETTİM AMA KABUL ETMEDİ SİSTEM, 100 MSJIM OLMASI GEREKİOMUŞŞ

ŞEYY BİŞİ RİCA EDİCEKTİMMM BENİİ VE YAVRUMU ŞU ÇILGIN VE SÜPER LİSTEYE DAHİL EDEBİLİR MİSİNİZ? YA DA SİZ TARİFF EDİN BENİMM YAPABİLCEĞİM BİŞİYSE BEN DENEYİMM.

BU ARADA ÇOK TEŞEKKÜRLERRR SİZE, GEÇEKTEN EMEK VERİPP ZAMAN AYIRIYOSUNNNUZ ÇÜNKÜ..

ÇOKK TEŞEKKÜR EDERİMMM.

zaten bebiş için tartışmadım bile,onu üzmemek için,sağolun kızlar çok iyisiniz,video yu yükleyemedim,yoksa hep beraber izlerdik

ayyy yükleyebilsen keşke ne güzel olurdu ve ben kesin düşer bayılırdım heralde ya bende özele gittim ama videoya çeken olmadı olmadı şimdi ya protesto ettim gitmiycem daha

sağol canım:79::79::79:

ayyy yükleyebilsen keşke ne güzel olurdu ve ben kesin düşer bayılırdım heralde ya bende özele gittim ama videoya çeken olmadı olmadı şimdi ya protesto ettim gitmiycem daha

ben söylemedim çekin diye,bu doktora ilk defa gidiyom,o dedi,kızım cd yi ver diye,bundan sonra her geldiğinde sana bir cd vercez dedi,çok sevindim

ben söylemedim çekin diye,bu doktora ilk defa gidiyom,o dedi,kızım cd yi ver diye,bundan sonra her geldiğinde sana bir cd vercez dedi,çok sevindim

bizde o görevi eşim üstlendi.. telle çekio.. herkese izletioz.. tv ye bağlıyoruz kocaman ekranda oh mis... video alamayanlar telefona çekin mutlaka.. biz heyecandan untutuk walla dr hatırlatıtı...

bende görsem miniğimi merakla bekliyorum.. şimdi 3 boyutluda görcem haftaya onu .. ayy heyecan yaptım walla...cinsiyetide belli olsa :):26:

nasıl sinir oldum anlatamam bir de camiye gidiyormuş , Allah kabul etsin de sen kalp kır ondan sonra 7 cami yaptırsan ne fayda umarım bin pişman olmuştur şimdiye kadar .. sana üzülme elinden geldiğince diyeceğim ama biz bile burdan okuduğumuzda sinirlenip üzülüyoruz sen ne desen ne düşünsen haklısın .. duygusal düşününce böyle , yakıp yıkası geliyor insanın ama mantıklı olmak ve en zararsız atlatmak için şunu düşün , böyle düşünüp kızıp birbirimizi üzersem bundan bebeğim olumlu anlamda nasıl etkilenecek , ona ne karı olacak bu durumun .. siz öyle yada böyle anlaşıp bir orta yolunu bulacaksınız , öyleyse çok fazla uzatıp kendini ve bebeğini hırpalama derim .. düşüncelerimizi değiştirirsek duygularımızda değişir .. duygulara yön veren davranışlarımızdır , dolayısıyla davranışlarımız da değişir böylece

ben teşekkür ederim bu kadar çabuk ilgilendiğin için...benim daha 2 hafta var bebişimi görmeye çok merak ediyorum gelişimi nasıl acaba büyüyormu... Bi terslik yoktur değilmi?

rica ederim tatlım :) bence yoktur canım merak etme ne zaman gittin en son ?? eğer zor geçiyorsa günler 2 haftada 1 git kontrole

kızlar bende aralık 2011 annesiyimm ama o listeye bnm bebişimi nsll eklicemmmm bilmiyorumm bnm 12+4 haftalık.cinsiyette belli değill doktorr oğluş gibii duruyoo dedi ama kesinn değill bakalımm hepimizee saglıklı huzurlu doğumlarr iinşşşşşşş

ayyy kıskandık biz senisancı yaptık birdenbende daktırımı arayıp veto edicem tehdit koyucam ona aklı başına gelir de belki fotoğrafçı kameraman bişiy çağırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…