olsun cnm.. doğsunda sağlıklı.. epidural sezeryan yaparsın en kötü.. benim dr. um daha konuşmak için erken dedi ama bendede panik atak var.. muhtemelen normal doğum yapamam kasılıyorum çünkü.. bakcaz hele bir o aylara sağlıkla gelelimde...
kızlar kontrolden geldim,kadın doğumda sıra çoktu,özele gittim,tam 5 kilo vermişim,o da normal yememe,4 ünite serum yememe rağmen,doktor normal dedi,bi enfeksiyon geçirmişsin,bebeğin birini kaybetmişsin nolrmal,boşver kilo vermen daha iyi olmuş,rengin iyi,toparlamışsın,o olumsuzluklardan sonra 10 gün geriden geliyodu,şimdi fark 1 haftaya düşmüş,kaybolan kesenin yerinde de çok az bi kanama var,kendini yeni yeni toparlıyo vücudun dedi,merak etme,çocuk hareketli,toparlar kendini,bi sorun yok dedi,bacaklarını açtı,sağa söndü sola döndü,ben bişey gördüm erkeğe benziyo dedim,o da neyini benzettin,ben de kıza benzettim dedi,normalde ikili testin vakti ama biraz küçük olduğu için biraz erken,haftaya gel o zman yaptıralım dedi,boyu 5 cm dedi,tahlil sonuçları var mı yanında dedi,yanımda değil,bi tek demir az dedim,folik asit kullanıyon mu dedi,yeni bıraktım,en üst düzeye kadar biriktirmişim,120 tane içtim toplam dedim,güldü gynoferon diye bi demir ilacı yazdı içinde folik asit de var,boyu çabuk uzasın diye herlade,kullan mutlaka dedi,aç karnına günde 2 tane kullanacam,cd ye çekiti,geldiğimden beri izliyom,babası niye gittin özele,ne testi yaptırıyon boşu boşuna,daha önce rezil olmadık mı dedi sinirlendirdi beni,ben de devlette hem cinsiyetini söylemezler,hem de her gittiğimizde ayrı doktor oluyo,adam akıllı birine gelelim dedim,sinirlerimi bozdu,uğraşamam senle,çek git dedim,o da gitti,bebişi görmedi,aradım gelmedi,camiye gidiyom ben dedi,cd ye çekti izlersin dedim,izlemiyom ben dedi,çok sinirlendirdi beni,ondan beri de ararsa açmıyom,beni anlamadı,dedim doktor bebek küçük haftaya gel dedi dedim,yine mi para vercen dedi,hayır kontrole giriyo 1 hafta sonra gidince dedim,çok sinirimi bozdu,böyle bi anda nasıl gidersin,bebeği nasıl merak etmezsin,çok kırdı beni çok,sevincim buruk kaldı
eşinde verdiği tepkiden pişmanlık duyacaktır.. Sen bebeğinin güzel haberlerini almışsın.. Boşver mutluluğu yaşamaya bak erkekler bizim kadar duygusal olamıyorlar malesef hem aynı zamanda maddi durumuda düşünmek zorundalar.. Sadece tepkisi biraz ağır olmuş..
bence sen bebeişi onsuz gördün diye kıskandı seni
evet canım saglıklı sıhhatlı kucagımıza alalımda normal sezeryan farketmezbenimde risk taşıyor işte leğen kemiiği rahmeyakın oldugu ıcın hakkımızda hayırlısı olsun valla ne deyim
Canım moralini hiç bozma o hatasını anlayıp senden elbetteki özür dileyecektir bir an düşüncesizlik etmiş demekki boşver canını sıkma sen kendi sevincini yaşa Allaha şükür bebeğin sıhhatli bir problemde olmayacak bol bol dua et eşinide takma kafana düşüncesizlik etmiş üzerine varma akşam halledersiniz inşallah üzülme kıyamayız biz sana bebişineee
kızlar kontrolden geldim,kadın doğumda sıra çoktu,özele gittim,tam 5 kilo vermişim,o da normal yememe,4 ünite serum yememe rağmen,doktor normal dedi,bi enfeksiyon geçirmişsin,bebeğin birini kaybetmişsin nolrmal,boşver kilo vermen daha iyi olmuş,rengin iyi,toparlamışsın,o olumsuzluklardan sonra 10 gün geriden geliyodu,şimdi fark 1 haftaya düşmüş,kaybolan kesenin yerinde de çok az bi kanama var,kendini yeni yeni toparlıyo vücudun dedi,merak etme,çocuk hareketli,toparlar kendini,bi sorun yok dedi,bacaklarını açtı,sağa söndü sola döndü,ben bişey gördüm erkeğe benziyo dedim,o da neyini benzettin,ben de kıza benzettim dedi,normalde ikili testin vakti ama biraz küçük olduğu için biraz erken,haftaya gel o zman yaptıralım dedi,boyu 5 cm dedi,tahlil sonuçları var mı yanında dedi,yanımda değil,bi tek demir az dedim,folik asit kullanıyon mu dedi,yeni bıraktım,en üst düzeye kadar biriktirmişim,120 tane içtim toplam dedim,güldü gynoferon diye bi demir ilacı yazdı içinde folik asit de var,boyu çabuk uzasın diye herlade,kullan mutlaka dedi,aç karnına günde 2 tane kullanacam,cd ye çekiti,geldiğimden beri izliyom,babası niye gittin özele,ne testi yaptırıyon boşu boşuna,daha önce rezil olmadık mı dedi sinirlendirdi beni,ben de devlette hem cinsiyetini söylemezler,hem de her gittiğimizde ayrı doktor oluyo,adam akıllı birine gelelim dedim,sinirlerimi bozdu,uğraşamam senle,çek git dedim,o da gitti,bebişi görmedi,aradım gelmedi,camiye gidiyom ben dedi,cd ye çekti izlersin dedim,izlemiyom ben dedi,çok sinirlendirdi beni,ondan beri de ararsa açmıyom,beni anlamadı,dedim doktor bebek küçük haftaya gel dedi dedim,yine mi para vercen dedi,hayır kontrole giriyo 1 hafta sonra gidince dedim,çok sinirimi bozdu,böyle bi anda nasıl gidersin,bebeği nasıl merak etmezsin,çok kırdı beni çok,sevincim buruk kaldı
sağol canım benim , aminnnnn güzel dileklerin hepimiz iç,in olsun inşallah
ikili test istatistiki bir ihtimalden başka bir şey değil , gereksiz para tuzağı , lakin dr. yapalım deyince yaptırıyorsun .. zaten usg bulgusu daha önemli ense pilisi , burun kökünden down senromlu olup olmayacağını anlıyor dr.lar .. bence dr.una güven , içini ferah tut .. 3lüye de az zaman kaldıhem Allah korusun , bu test ihtimallerin sayısal dökümü ya , kötü çıksa değşen bir şey olacak mı ?
Canım çok teşekkür ederim yaa valla içimi rahatlattın doktorumda öyle söyledi hem fuzuli para hemde kan vereceksin gereği yok dedi şimdide senden bunları duymak beni sevindirdi çok teşekkür ederimmm minik şehzedemizin anne adayııı
s.a güzel anneler ve hayırlı evlatlar. ikili testten geldim.cr:60 mm hr:158 vuruş dk.nt:1.3 mm normal sınırlarda amnios mayi yeterli miktarda ve berrak.baştan ayağa8 cm popoya kdr da 5.4 cm yazıyor haftayada tahlil sonuçları alıncak kısmetse.herşey normal ded bakalım hayırlısın artık 3lü 4 lü test yapırmıcam ben artık haklısınız bişey varsa sonuç değişmiyecek benim ve evladım için ben önceden karnımda tedavi edilebilrse diye yaptırdım bu testi sadece
aman canım öfkeyle sakın böyle kırıcı sözler sarfetme... Akşam zaten pişman olacaktır ona şüphe bile yok... Hem bebek kısmetiyle gelir en kısa zamanda iş bulur inşallahh..
Kızgınlığını bebişinde hissediyo çabuk sakinleş bakalım
evet bende öle düşünüyorum 2li testen sonra anneme dicem tek ama kimseye deme dicem bilmiyo gibi davranırsa kociş sorun etmez o zaman anneme niye demedik diye :))) diğerlerine de 29 haziranda eşimin doğum gününde cinsiyetiyle birlikte deriz
cnm öncelikle hayırlı haberlerine çok sevindim... düzelecek inşş iyi olcak.. eşinin belki canı başka bişiye sıkkındır tabiki böle davranmaması lazım ama emin ol aslında o da seni üzmek istememiştir. dikkat et kendine bebeğinin morale ve sana ihtiyacı var.. sen dik dur..
zaten bebiş için tartışmadım bile,onu üzmemek için,sağolun kızlar çok iyisiniz,video yu yükleyemedim,yoksa hep beraber izlerdik
canım benim kız ben diyom valla bizimkiler kalas diyepişman olurlar ama geç olur töbe töbe yaaa sinirlendik bak şimdi neyse canım sen iyisin bebeğin iyi ya boşver babasını ben eşim umursamaz olunca diyorum sen görürsün hastaneden doğru anneme gidicem sanada göstermiycem diye o zamanda sıkar kimn çocuğunu götürüyosun sen oluyo üzülme boşver akşam evde gönlünü alır barışırsınız inş. sen ilaçlarını ihmal etme kendine dikkat et sen daha önemlisin bu süreçte
ayyy yükleyebilsen keşke ne güzel olurdu ve ben kesin düşer bayılırdım heraldeya bende özele gittim ama videoya çeken olmadı olmadı şimdi ya protesto ettim gitmiycem daha
s.a güzel anneler ve hayırlı evlatlar. ikili testten geldim.cr:60 mm hr:158 vuruş dk.nt:1.3 mm normal sınırlarda amnios mayi yeterli miktarda ve berrak.baştan ayağa8 cm popoya kdr da 5.4 cm yazıyor haftayada tahlil sonuçları alıncak kısmetse.herşey normal ded bakalım hayırlısın artık 3lü 4 lü test yapırmıcam ben artık haklısınız bişey varsa sonuç değişmiyecek benim ve evladım için ben önceden karnımda tedavi edilebilrse diye yaptırdım bu testi sadecemaşallah sana ve bebeğine cnmmm çok sevindimm
sağol canım,iyiki varsınız,çok şükr bu kadar olumsuzluğa rağmen,enfeksiyon,fitiller,antibiyotikler,serumlar, herşeye rağmen kıpır kıpırdı yavrum,çok şükür:2::2:
Bak canım şükürler olsunkı yavrun seninle ne mutlu onun için hiçbirşeyi önemseme bebeğin ve kendinden başkkkaaaa
ben söylemedim çekin diye,bu doktora ilk defa gidiyom,o dedi,kızım cd yi ver diye,bundan sonra her geldiğinde sana bir cd vercez dedi,çok sevindim
ben teşekkür ederim bu kadar çabuk ilgilendiğin için...benim daha 2 hafta var bebişimi görmeye çok merak ediyorum gelişimi nasıl acaba büyüyormu... Bi terslik yoktur değilmi?
ben söylemedim çekin diye,bu doktora ilk defa gidiyom,o dedi,kızım cd yi ver diye,bundan sonra her geldiğinde sana bir cd vercez dedi,çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?